Google


normal_post - تمركز كافي هنگام درس خواندن ندارم، چه کار باید کرد؟ - متا نویسنده موضوع: تمركز كافي هنگام درس خواندن ندارم، چه کار باید کرد؟  (دفعات بازدید: 2303 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین اجـاقـی

تمركز كافي هنگام درس خواندن ندارم، چه کار باید کرد؟


برخی از

این روش‌ها عبارت‌اند از:

1. برنامه‌ریزی کنید.

تا جایی که می‌توانید از بدون برنامه درس‌خواندن خودداری کنید. برای اینکه بتوانید برنامه‌ی موثر و بهتری داشته باشید بهتر است هر روز جمعه برای هفته‌ی آینده برنامه‌ی دقیقی داشته باشید و زمان‌های درس‌خواندن‌تان را معین کنید. تلاش کنید از کمال‌گرایی که برنامه‌تان را یک برنامه‌ی دور از واقعیت قرار می‌دهد دوری کنید. برنامه‌ی شما باید مبتنی بر واقعیت باشد.

2. مراقب افکار ناخوشایند و منفی باشید.

تا اینجا یعنی همین پایهی تحصیلی که رسیده اید به مدد هوش و استعدادتان بوده و همین میزان هوش و استعداد برای رساندن شما به موفقیت در آینده کافی است. تنها چیزی که نیاز دارید اندکی پشتکار است. هر وقت جملاتی همچون«من نمی توانم» یا «من موفق نمی شوم» به ذهن تان خطور کرد با بیان کلمه ی «ایست» اجازه ی بروز بیشتر آن را ندهید. این کلمه را با توجه به موقعیتی که در آن قرار دارید هم می توانید با صدایی بلند بگویید و هم در درونتان فریاد بزنید. این کار هرچند در ابتدا مشکل است، اما با تمرین میتواند کمکتان کند تا در افکار منفی غرق نشوید.

3. تسلیم تمایلات‌تان نشوید.

گاه اتفاق می‌افتد تمایلی به درس خواندن ندارید یا به قول معروف حالش را ندارید. منتظر نشوید حال درس خواندن بهتان دست بدهد تا مطالعه کنید. شما درس‌تان را بدون توجه به این موضوع بخوانید. مطمئن باشید بعد از دقایقی حال درس خواندن هم خواهد آمد.

4. مطالب درسی را برای خود جذاب کنید.

شوخی کردن با مطالب درسی حتی دروسی مانند ریاضیات و فیزیک می تواند در افزایش تمرکز و یادگیری کمک کند. از خودتان راجع به مطالب درسی سؤال کنید تا ذهنتان کاملاً فعال باقی بماند.

  سپیده دانایی

Linkback: https://irmeta.com/meta/b229/t10869/
mahak2 - تمركز كافي هنگام درس خواندن ندارم، چه کار باید کرد؟ - متا
دفتر تلفن مشاغل سامانه پیام کوتاه ویژه اعضای دفتر تلفن مشاغل

آفلاین golelale

سلام

قسمتي از كتاب راهنماي تمركز بهتر اثر ملوين پاورز و رابرت اس.استارت

 روش هاي خاص براي تمركز،خواندن و يادگيري بهتر

تنها راه ترك عادت بد در مطالعه و به دست اوردن سرعت و درك معني،تمرين دائم است.
براي افزايش سرعت،كار خود را با موضوعي ساده كه براي فهميدن ساده است شروع و سپس موضوع هاي جملات را با سرعت هرچه بيشتر تفسير كنيد،به عوض خواندن كلمات به دنبال موضوعات مطرح شده باشيد.

هميشه هنگام تمرين خواندن با سرعتي بيش از سرعت معمولي خود بخوانيد هيچ وقت هنگام تمرين خواندن به عقب برنگرديد و مطلب را بازخواني نكنيد.
اگر احساس كرديد كه بخشي از معني را از ياد برده ايد براي دومين بار ان را از اول بخوانيد به زودي در مي يابيد كه ميتوانيد همه معاني را با سرعتي بيشتر بفهميد.........

ويليام اس شائيل،سرپرست ازمايشگاه خواندن شيوه اي ابداع كرده است كه به اندازه گران ترين ماشين ها كارايي دارد.اقاي شائيل آن را عبارت خواني ناميده است وي پيشنهاد ميكند يك روزنامه را روي سطح صافي پهن كنيد،و يك كارت روي يك ستون حروف چاپي قرار دهيد سپس خواننده كارت را به طرف پايين حركت دهد،به طوري كه فقط خط بالايي پدا شودفنگاهي به ان انداخته و بلافاصله خط را دوباره ميپوشد.
هدف ان است كه معلوم شود چشم شخص چه مقدار از خط را ميتواند با يك بار نگاه عكس برداري كند
در شروع كار خواننده نميتواند همه خط را جذب و تحليل كند،اما با تمرين به تذريج باعث گسترش ظرفيت شناسايي ميشود.
آقاي شائيل معتقد است كه خواننده بايد فقط از بالا نگاه كند نه مستقيما در مسير طول حروف چاپي
اين عمل چشم انداز خواننده را وسيع تر و به يادگيري اسان تر عبارت خواني كمك ميكند
هنگامي كه ياد گرفتيد يك خط كامل يك ستون روزنامه را با يك نگاه بخوانيد ميتوانيد به خواندن ستون هابي پهن تر كتب و مجلات اقدام كنيد
تمرين مجدانه سرعت و درك شما را بسيار افزايش ميدهد

موضوع مهم و قابل توجه در افزايش سرعت مطالعه شخص اين است كه به قيمت درك معني تمام نشود ببينيد ايا بعد از مطالعه يك مطلب با شيوه سريع ميتوانيد نكات مهم ان را بنويسيد
اين كار را بلافاصله بعد از خواندن ان و سپس يك ساعت بعد ازمايش كنيد
اگر ديديد كه نميتوانيد بيشتر نكات اصلي را به ياد اوريد خيلي سريع ميخوانيد و بايد تا حدي كه قدرت درك شما با سرعت تان منطبق ميشود ان را آهسته كنيد در عين حال اين موضوع براي مطالبي صدق ميكند كه شما براي موضوع هاي درسي خوذ ميخوانيد
خواندن سريع تر از انچه ميفهميد براي جلسات تمرين خوب است،چون درك به تدريج با سرعت هماهنگ ميشود به طور خلاصه شما ذهنتان را واميداريد سريع تر ياد بگيرد. 

آفلاین golelale

سلام خانم اجاقي معز
يه سوال داشتم اگه با اين روش تند خواني پيش بريم يعني يك بار خيلي سريع مطلب رو بخونم و سعي كنم چيزي كه از مطلب فهميدم رو بنويسم و اگه متوجه نشدم دوباره برگردم و سريع از اول بخونم
خوبه اين روش؟چند صفحه رو با اين روش خوندم حس ميكنم تمام صفحه با نوشته هاش تو ذهنمه اما ميترسم اين روش اشتباه باشه :)=

آفلاین اجـاقـی


سلام گل لاله عزیز

اتفاقا این روشی که انتخاب کردی یکی از راه های ایجاد تمرکز هنگام مطالعه هست. به نظرم اگر بعد از اینکه یکبار تند خواندی  و مطلب را درک کردی یکبار دیگر هم مرور کنی ، آن مطالب به خوبی در ذهن شما ثبت می شود. به ویژه اینکه شما خلاصه برداری هم می کنی.
 اگر این نکات ریز مطالعه را که می بینی به خوبی عمل کنی مطمئن باش موفق می شوی.
mahak2 - تمركز كافي هنگام درس خواندن ندارم، چه کار باید کرد؟ - متا
دفتر تلفن مشاغل سامانه پیام کوتاه ویژه اعضای دفتر تلفن مشاغل


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
آموزش درس خواندن و قبول شدن در کنکور

نویسنده DiYakO

0 پاسخ ها
4266 مشاهده
آخرين ارسال ۱۵ فروردین ۱۳۸۹ - ۰۱:۴۷:۱۸
توسط DiYakO