Google


normal_post - رهبری انگیزه‌بخش چیست؟  - متا نویسنده موضوع: رهبری انگیزه‌بخش چیست؟  (دفعات بازدید: 1124 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین اکبرزاده

xx - رهبری انگیزه‌بخش چیست؟  - متا
رهبری انگیزه‌بخش چیست؟
« : ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۱:۱۵ »
رهبری انگیزه‌بخش چیست؟
 
برای آنکه رهبری انگیزه‌بخش باشد باید با انگیزه دادن به‌خود آغاز کنید. شما از طریق داشتن هدفی بزرگ و حرکت به سمت تحقق بخشیدن به آن خود را حائز انگیزه می‌کنید و دیگران را تشویق می‌کنید برای محقق ساختن آن هدف با شما همکاری کنند.
●استانداردی تعیین کنید
باید با هر کار می‌کنید در هر حوزه‌ای، حائز صداقت و درستکاری مطلق باشید. باید فردی باشید که دیگران او را مورد ستایش قرار داده، به او احترام می‌گذارند و مایلند شبیه وی باشند. برای کارها و اعمال خود استانداردی تعیین کنید که دیگران آن را بالا می‌دانند. هنگامی‌که با صداقت با خود و دیگران برخورد می‌کنید، آنها با اطمینان خاطر شما را مورد حمایت قرار می‌دهند و نسبت به شما پایبندی احساس می‌کنند.
از منطقه امن خارج شوید
از طریق روبه‌رو شدن با تردیدها و عدم قطعیت‌ها و حرکت به جلو علیرغم این موانع، شجاعت خود را نشان می‌دهید. اگر حتی هنگامی‌که نسبت به نتیجه نگران هستید و از آن اطلاعاتی کامل ندارید با تمام قدرت و توان به سمت آن و تحقق اهداف حرکت کنید، شجاعت خود را نشان داده‌اید. نباید با ترس‌ها و تردیدها را برای خود نگه‌دارید و در جهت رفع آنها قدم بردارید. همواره از منطقه امن خارج شوید و به سمت اهداف‌تان حرکت کنید. صرف‌نظر از اینکه وضعیت تا چه حد ناامیدکننده و مبهم به‌نظر می‌رسد، همواره لبخند بزنید.
●دیگران را تشویق کنید
شدیداً واقع‌بین باشید. هرگز درگیر بازی‌های ذهنی یا مشغول گول زدن خود نشوید. باید دیگران را نیز تشویق کنید درباره وضعیت‌شان واقع‌بین باشند و بفهمند که برای هر چه که می‌خواهند داشته باشند باید بهائی بپردازند. آنها ضعف‌هائی دارند که باید بر آنها غلبه کنند و استانداردهائی دارند که باید آنها را حفظ کنند تا بتوانند در بازار شدیداً رقابتی کنونی به حیات خود ادامه دهند. شما باید مسئولیت کامل پیامدهای امور و نتایج را برعهده بگیرید. نباید بهانه بیاورید، دیگران را ملامت کنید یا علیه کسانی که فکر می‌کنید با شما غیرمنصفانه رفتار کردند جبهه‌گیری کنید. باید به‌خود بگوئید: اگر قرار است کاری انجام شود، به من بستگی دارد و من باید آن را انجام دهم. دائماً باید تکرار کنید: مسئولیت بر دوش من است.
●اقدام کنید
می‌دانید که تمام آمادگی‌های ذهنی و شخصیتی، صرفاً مقدمه اقدام هستند. نه آنچه می‌گوئید بلکه آنچه انجام می‌دهید اهمیت دارد. نشانه رهبر واقعی این است که او در اقدام و عمل، پیشرو است و از دیگران زودتر دست به اقدام می‌زند. او مایل است قبل از بقیه دست به‌کار شود. او الگو می‌شود و هر آنچه که از دیگران انتظار دارد انجام دهند ابتدا خود انجام می‌دهد.
●به خود انگیزه دهید
شما با انگیزه دادن به‌خود، رهبری انگیزه‌بخش می‌شوید و واقعیت این است که با حرکت به سمت تکامل و حفظ بالاترین استانداردها، به‌خود انگیزه می‌دهید. شما با انجام وظایف خود با بالاترین استانداردها و با تمام وجود، حائز انگیزه می‌شوید. از طریق یافتن راه‌هائی برای کمک به دیگران برای بهبود زندگی‌شان و رسیدن به اهداف‌شان، به‌خود و دیگران انگیزه می‌دهید. با تبدیل شدن به فردی که دیگران مایلند از او پیروی کرده و حمایت‌اش کنند تا با اهداف‌اش برسد، رهبری انگیزه‌بخش خواهید شد. مهم‌ترین وظیفه شما این است که کنترل کامل رشد شخصی و شخصیتی خویش را در دست بگیرید و در تمام حوزه‌های زندگی خویش به یک رهبر و پیشرو تبدیل شوید.
●اقدام عملی
در اینجا به دو اقدام اشاره می‌شود که به شما کمک می‌کند راهنمائی‌های بالا را در عمل به‌کار گیرید:
۱. خود را در تمام حوزه‌هائی که فعالیت می‌کنید فردی برجسته و یک رهبر ببینید. از بهترین کسی که می‌شناسید، در رفتارهای خود الگو بگیرید. استانداردها و معیارهای بالا تعیین کنید و هرگز در رعایت آنها کوتاهی نکنید.
۲. اهداف و اولویت‌هایتان را کاملاً روشن کنید سپس پیوسته به طرف آنها حرکت کنید. تصور نکنید وقت زیادی دارید. اگر به حرکت به سمت جلو ادامه دهید، خودبه‌خود، به خویش و دیگران انگیزه خواهید داد. به یاد داشته باشید در زندگی و کار اگر به جلو حرکت نکنید پس‌روی خواهید کرد، یعنی سکون معنا ندارد.

نویسنده: Brian Tracy
منبع: اینترنت 
 

 
ماهنامه پیام مدیر موفق 


Linkback: https://irmeta.com/meta/b212/t5008/


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
رهبری با عشق و قدرت

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
1533 مشاهده
آخرين ارسال ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۲:۱۲
توسط اکبرزاده
xx
رهبری چشم‌اندازگرا

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
1132 مشاهده
آخرين ارسال ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۵:۱۰
توسط اکبرزاده
xx
رهبری در نهج البلاغه

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
1763 مشاهده
آخرين ارسال ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۹:۲۳:۳۵
توسط اکبرزاده
xx
رهبری در عصر فرانوگرایی

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
1496 مشاهده
آخرين ارسال ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۶:۰۲
توسط اکبرزاده
xx
رهبری تغییر

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
1026 مشاهده
آخرين ارسال ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۴:۰۸
توسط اکبرزاده
xx
رهبری دگرگونیهای اساسی

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
1345 مشاهده
آخرين ارسال ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۰۸:۴۹:۲۰
توسط اکبرزاده