Google


normal_post - مديریت جدید   >>>New Management <<< - متا نویسنده موضوع: مديریت جدید >>>New Management <<<  (دفعات بازدید: 1930 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین امیر شهباززاده

xx - مديریت جدید   >>>New Management <<< - متا
مديریت جدید >>>New Management <<<
« : ۱۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۳:۳۴ »
با افزايش شمار افراد جوانی كه در سراسر دنيا راه خود را به جايگاه مديريت باز می كنند، فراگيری چگونگی نظارت اثر بخش بر كاركنان اهميت می يابد.


هنگامی كه كريستی ميكاك (1) در سن 25 سالگی برای نخستين بار به سمت مديريت رسيد راه خود را در مسير اين حرفه باز كرد. او كه هم اكنون 31 سال دارد مدير خدمات حسابرسی شركت تبليغاتی و روابط عمومی ساميت گروپ كاميونيكيشنز(2) در شهر سالت ليك(3) است. ميكاك می گويد: "فكر می كنم كه برای مديريت كمی جوان هستم. در شكل قديمی اين اتفاق معمولا در سن 40 سالگی می افتد."

ميكاك بخشی از يك گرايش رو به رشد در ايالات متحده است كه شركت ها، تازه فارغ التحصيان بی تجربه يا كم سابقه را در زمينه مديريت به سمت های بالا و نظارت بر افرادی با بيش از 25 سال سابقه كار منصوب می كنند. كريستی ميكاك می افزايد: "گروه من به نسبت جوان است. فكرمی كنم بسياری از افراد جوان احساس می كنند در حرفه هايشان بسيار با تجربه تر و پيش تر هستند، اما در واقع چنين نيست."

در گذشته، ارشديت برای بالا رفتن از پله های ترقی در شركت ها ضروری بود. ممكن است اين مقوله رو به زوال باشد. ميكاك می گويد: "آنها می خواهند كه در سمت های نخست و با بالاترين حقوق ها وارد شوند. ممكن است با يك فرد 24 ساله مواجه شويد كه مديريت يك بخش را بر عهده دارد، زيرا فن آوری، گرداننده اين بخش است."

لوری روسو(4)، قائم مقام 28 ساله شركت استانتون كاميونيكيشنز(5) در واشنگتن دی سی می گويد كه با اين وجود افراد جوان تر نبايد انتظار داشته باشند كه مشاغل مديريتی به آنان واگذار شود. "فكر می كنم انتظار دريافت چيزی كه از راه نرسيده به شما اعطا شود غير واقع بينانه است و طرز فكر درستی نيست. شما عوارضی می پردازيد، چرا كه بايد ياد بگيريد. سرعت جامعه ما چنان بالا رفته است كه افراد نمی خواهند برای هيچ چيز صبر كنند."

تنش تربيتی
آيا اين تفاوت نسل بين كارمندان مسن تر و مديران جوان مشكلاتی را در محل كار موجب می شود؟ مطالعه جديد سازمان كار و خانواده های نيويورك نشان داد كه كارمندان مسن (افراد 58 سال به بالا( معمولا مشكلی با همكاران جوان تر ندارند. در حقيقت اين پژوهش نشان داد كه كارمندان مسن تر همكاران جوانتر خود را با كفايت، پشتيبان و پذيرا می دانند.

اما اين بدان معنا نيست كه در دفاتر كار همه چيز بين همكاران مسن تر و جوان تر بدون نقص است.

روسو می گويد: "افرادی كه می بايست 15 تا 20 سال سابقه كار می داشتند تا به اين سمت نايل شوند، شما افراد جوان تر را جدی نمی گيرند، زيرا فكر می كنند كه تجربه كافی نداريد."

استيو كارنی(6)، نويسنده كتاب "رويداد نامه كار گروهی"(7) كه پيشنهاداتی را در زمينه انجام كار گروهی در محل كار ارايه می دهد می گويد: "ديد من نسبت به مديران جوان اين گونه است كه كارمندان مسن تر را خطری برای جايگاهشان می دانند و با ترس و عدم اطمينان به مديريت می پردازند."

روش های مديريت
مديران خوب بدون اينكه سن يا سابقه شان در اين زمينه دخالتی داشته باشد از چندين فن برای توسعه روابط كاری موثر با گروهشان استفاده می كنند. پيشنهاد ميكاك "كشف انگيزه واقعی فردی" و درك آن چيزی است كه برای افراد ويژه محسوب می شود. او به طور مشخص برای علاقمندان به ورزش های سخت بليت مسابقات تهيه می كند و حتی برای زنی كه درگير يك رابطه از راه دور است بليت هواپيما می خرد.

روسو می گويد كه او نيز با ترتيب دادن چنين روابط شخصی با همكاران و مراجعان به اين نتيجه رسيده است كه "بنابر دريافت عمومی به نظر می رسد كه مشكلات به وجود آمده هر چه كه باشند راه حل انسانی، هميشه پاسخگو است."

رابطه شخصی با اعضای گروه كارمندان می تواند همچنين به ميزان بالاتری از كار گروهی ختم شود. كارنی می گويد: "بر كار گروهی و انجام آن و نه بر مقام و قدرت تمركز كنيد. اگر می خواهيد كارتان را به بهترين نحو انجام دهيد هر همكار را به چشم منبعی برای كمك به شما و گروه نگاه كنيد."

همه كارمندانتان را هم سطح بدانيد و فكر نكنيد كه تحت سلسله مراتب كاری مشغول به كار هستند و برای انجام كار، هماهنگ عمل نماييد. به گروهتان مسووليت بيشتری بسپاريد تا بر وجه گروهی كار افزوده شود و به ويژه هنگامی كه كارمندانتان طرحی را با موفقيت به انجام می رسانند از آنها قدردانی كنيد.

ميكاك به شدت عقيده دارد كه قدردانی دايمی از كار گروهتان در نهايت منجر به كسب احترام بيشتر در جايگاه مديريت و سطح بالاتری از توليد می شود. او می گويد: "من دريافتم كه تقويت مثبت بسيار فراتر از وادار ساختن افراد به فرمان بردن عمل می كند." اگر افراد تشويق شوند كه كارشان را به خوبی انجام دهند "فكر می كنم به آنها چيزی بسيار بيش از حضور روزانه در محل كار اعطا می كنيد."

با همه اين ها هيچ يك از اين موارد نمی توانند بدون صرف وقت قابل ملاحظه با گروهتان به دست آيند. مشاورات طولانی از طريق پست الكترونيك و تلفن را با كارمندان كنار بگذاريد و وقت خود را صرف ملاقات با آنها نماييد. بحث درباره كار و پيشرفت افراد در شركت از طريق بازنگری های متناوب يا جلسات منظم و برنامه ريزی شده كمك كننده است.

ميكاك می گويد: "فكر می كنم گاهی از اوقات، هنگامی كه به مديريت بالايی می رسيد از فعاليت های روزمره فاصله بسياری می گيريد و به شدت بر رشد يا توسعه كار متمركز می شويد. من مايلم مطمئن شوم كه افراد در تكاپو هستند و از شغلشان رضايت بسياری كسب می كنند."

دن كافلين(  8  )  نويسنده كه در كتابهايش به ايجاد موفقيت بيشتر در شركت ها می پردازد برای مديران جوان پيشنهاد كوچكی دارد: بخوانيد. ارتباط خود را با مشغوليت های مشاغل ديگر حفظ كنيد و به طور دايمی خود را از جزييات شركت با خبر نگاه داريد. او می گويد: "در اندك زمانی دانسته های شما به اندازه يك مدير 60 ساله خواهد بود كه هيچگاه مطالعه نمی كند."

گرايش های آينده

بسياری از صاحب نظران بر اين باورند كه به دليل نقش رو به رشد فن آوری و تقاضای بالای توليد، گرايش اعطای مديريت به افراد جوان تر ادامه خواهد يافت.

ميكاك می گويد: "من فكر می كنم با وجود فن آوری، افرادی كه تازه فارغ التحصيل می شوند آماده گردانندگی هستند. اگر كسی را انتخاب كنيد كه در دهه 40 يا 50 زندگی باشد بدون شك با مانع فن آوری مواجه خواهيد شد."

علاوه بر آن روسو می گويد كه افراد جوان استخدام خواهند شد زيرا "گروه كارمندان چنان كوچك است كه بايد توليد بالا باشد. نسل ما از ديد من كار خود را بسيار خوب انجام می دهد. همه جريان مربوط به ابتكار و استفاده از موقعيت هايی است كه برايتان فراهم می شود."


[spoiler]1. Christy Maycock
2-The Summit Group Communications
3-Salt Lake
4- Lori Russo
5-Stanton Communications
6-Steve Carney
7-The Teamwork Chronicles
8-Dan Coughlin
[/spoiler]


Linkback: https://irmeta.com/meta/b212/t2936/

آفلاین امیر شهباززاده

xx - مديریت جدید   >>>New Management <<< - متا
ادبيات و مديريت >>>>Literature and management <<<<
« پاسخ #1 : ۱۳ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۲:۱۷ »
آلوين تافلر در كتاب معروفش به نام "ضربه آينده" (The future shock ) مي گويد : "اگر بخواهيم براي آينده برنامه ريزي كنيم و كيفيت زندگي خود و ديگران را بهبود بخشيم بايد مشخص كنيم كه امور جوامع گذشته ما چگونه بوده است ."

نوعي از آموزش روشهاي مديريت و رهبري در دنيا نيز بر اساس تجزيه و تحليل وقايع گذشته است . در اين روش به جاي اينكه تنها از تئوريها نظريه ها وكتاب هاي درسي علم مديريت در كلاس درس استفاده شود آثارمعروف ادبي گذشته و حال را در كلاس ها و كارگاه هاي آموزشي (work shop ) مطرح مي كنند.

جان كلمنز و داگلاس ماير در كتاب خود به نام "هنر مديريت هنر انسان بودن " مي نويسند :" رهبران در جهاني كار مي كنند كه تناقض در آن امري معمول است جايي كه پاسخ صريح امروز فاجعه فردا است‌‌‌‍. جهاني كه در آن آينده نگري بصيرت تجربه صراحت در مورد عقايد آزمايش نشده و به طور يقين اعتماد به نفس براي موفقيت بيشتر از مهارتهاي تكنيكي اهميت دارد."

تعجب آور نيست كه كتابهايي نظير " زندگي ها "ي پلو تارخ " شاه لير " شكسپير و " زنگها براي كه به صدا در مي آيد " همينگوي نقطه نظر هاي پرباري در مورد مديريت ارائه مي كنند.
با اين همه مشكلاتي چون انگيزش الهام حساسيت و ارتباطات كه در اثر بخشي رهبري اساسي هستند در طول سه هزار سال گذشته تغيير چنداني نكرده اند. با اين مشكلات مصريان در هنگام ساختن اهرام الكساندر هنگامي كه امپراتوري اش را تشكيل مي داد و يونانيان در آن موقع كه با تروخان ها "Trogan " مي جنگيدند روبرو بوده اند.
كلمنز و ماير معتقدند البته آگاهي از امور مالي بازاريابي توليد و نيروي انساني مهم است. اما اغلب نوعي مدير را مي سازد كه اگر چه مي تواند تك تك درختان را به اسم بشناسد ولي ممكن است در فهم اينكه جنگل دارد مي سوزد ناتوان باشد. چيزي كه لازم است ديد وسيعتري از رهبري بر پايه " ادبيات " است كه فقط بر روشهاي تخصصي شده متمركز نباشد بلكه بيشتر بعد وسيع عدالت رهبري در انسان را شامل مي شود.

هري ولف دانشيار دانشگاه " گلدن گيت " درسي به نام مديريت دولتي در ادبيات " را تدريس مي كند كه در آن تحليل سنجش و تفكرات مديريتي با استفاده از افسانه تئاتر فيلم ويدئو و شعر ارايه مي شود. در اين كلاس ها اثر نويسندگاني چون " سوفوكل " " شكسپير " " مور " " اينس " " گوگول "و " كافكا " و آثار نويسندگان معاصر مورد استفاده قرار مي گيرد.
رفتار اداري پيچيدگي هاي سازمان فرايند تصميم گيري و روابط متقابل انسانها بعضي از عنوان هاي مورد بحث اين كلاس است.

يكي از مشهور ترين آثار ادبي " شاه لير " اثر شكسپير است كه در توضيح اينكه چگونه رهبران بخش خصوصي و دولتي امروز مي توانند از ادبيات بياموزند مورد استفاده قرار گرفته است كلمنز و ماير مي گويند : داستان به صورت قابل توجهي شكلي از جانشيني نابخردانه عدم تمركز و آشفتگي و تفويض اختيار بدون تفكر را نمايش مي دهد.

ولف بي پرده تر مي گويد :" اين مثالي از يك مدير بد است ! اينجا مديري است كه تصميم مي گيرد مديريت را به زير دستان يعني دخترانش انتقال دهد. او در اين باره كاملاً فكر نكرده است. تصور مي كند دختران خود را خوب مي شناسد. او پادشاهي خود را ميان دو دختر خود تقسيم مي كند و آنان بلافاصله از پدر روي بر مي گردانند و او را از پادشاهي خلع مي كنند ! اين يك تصميم ناشايست مديريتي است."
نمونه توسعه يافته استفاده از اين روش ادبي در تدريس مديريت روش "كارگاه آموزشي گروهي " است كه در آن افراد متخصص نوشته هاي ادبي مخصوصي را با همكاران مورد بحث قرار مي دهند.

يك مدير شركت كننده در اين قبيل كارگاههاي آموزشي مي گويد : من روش قديمي سقراطي را پذيرفته ام كه معتقد است شما پيشرفت نمي كنيد مگر اينكه اعتقاد قلبي خود را با ديگران در ميان بگذاريد. حتي فرايند ارتباط داشتن با شخص ديگر براي اعتقادات عميق شما سودمند است. من باور كرده ام كه آموزش كارگاهي با روش مذاكره درباره يك كتاب با شخصي كه قبلاً آن را مطالعه كرده است قابل مقايسه نيست."

البته عده يي از مديران بخش خصوصي و دولتي براين باورند كه خواندن و بحث كردن درباره ادبيات مطالب زيادي به آنها نمي آموزد.
كلمنز و ماير درباره چگونگي پيوند دو جهان ادبيات و واقعيت ها چنين مي گويند: افرادي نظير "آشيل" "هومر" "اتللو" "ويلي لومان" و "ميلر" در موقعيت هايي قرار گرفته اند و با همان مشكلات دشوار رام نشدني و اغلب عصباني كننده كه شما هر روز با آن مواجه هستيد دست و پنجه نرم كرده اند.
شما مي توانيد از پيروزي ها و كمك هاي آنها بياموزيد زيرا تجربيات نويسندگاني كه اين شخصيتها را خلق كرده اند در آنچه نوشته اند رسوخ كرده است.

"جمهوريت" افلاطون بيش از هر كتاب درسي ديگر داراي پيشنهاد و درسهايي براي رهبران است.علاوه بر اينكه افلاطون يكي از فلاسفه بزرگ تاريخ است رهبري است واقع بين با سابقه درخشان در نوآوري كه مطالبي را پشت سر هم گوشزد كرده است. بدون شك هيچ چيز قديمي در مورد تفكرات افلاطون وجود ندارد. او يك آشناي معنوي است.


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
*مبانی و اصول مدیریت (Management principles)*

نویسنده امیر شهباززاده

16 پاسخ ها
8463 مشاهده
آخرين ارسال ۱۱ دی ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۹:۰۴
توسط امیر شهباززاده
xx
مدیریت منابع انسانی (Human Resource Management)

نویسنده امیر شهباززاده

0 پاسخ ها
2557 مشاهده
آخرين ارسال ۱۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۰:۱۰
توسط امیر شهباززاده
xx
نکاتی از کتاب آینده مدیریت(The future of Management)نویسندگان گری همل و بیل بری

نویسنده mehdi seidabadi

1 پاسخ ها
1585 مشاهده
آخرين ارسال ۲۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۳:۲۷:۱۰
توسط nader_abdolahi
xx
۱۰ اشتباه مدیر جدید

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
942 مشاهده
آخرين ارسال ۲۳ آبان ۱۳۸۹ - ۱۴:۲۴:۳۸
توسط اکبرزاده
xx
راه هایی برای موفقیت در پست جدید

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
894 مشاهده
آخرين ارسال ۱ آذر ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۹:۴۹
توسط اکبرزاده
xx
ارزیابی هیئت‌های مدیره (عوامل و استانداردهای جدید)

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
1177 مشاهده
آخرين ارسال ۸ آذر ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۳:۴۳
توسط اکبرزاده
 

anything