Google


normal_post - بزرگ‌ترین اشتباهات متقاضیان کار جوان - متا نویسنده موضوع: بزرگ‌ترین اشتباهات متقاضیان کار جوان  (دفعات بازدید: 530 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - بزرگ‌ترین اشتباهات متقاضیان کار جوان - متا
بزرگ‌ترین اشتباهات متقاضیان کار جوان
« : ۳۱ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۷:۴۹:۱۶ »
مترجم: شهلا زماني
منبع:Forbes
این موارد را در نظر بگیرید: جوان متقاضی کار و بی‌تجربه‌ای با 15 دقیقه تاخیر و بدون عذرخواهی در جلسه مصاحبه حاضر می‌شود و از مصاحبه‌کننده سطل زباله درخواست می‌کند تا آدامس خود را در آن بیندازد؛ متقاضی بیست و چند ساله دیگری در مصاحبه تلفنی شرکت می‌کند که ناگهان ارتباط تلفنی قطع می‌شود و او دو ساعت بعد تماس می‌گیرد و بدون عذرخواهی، توضیح می‌دهد که در حال آشپزی بوده که گوشی تلفن در ظرفشویی افتاده است؛ مادری با رئیس پسرش تماس می‌گیرد  تا علت عدم ‌استخدام او را در پایان مرحله کارآموزی جویا شود.
دنی تیکتین کوپلیک، کارشناس مدیریت اجرایی در نیوجرسی آمریکا، داستان‌هایی از این قبیل بسیار دارد. نیمی از تحقیقات وی در چند سال اخیر به نسل جوان که اصطلاحا به آن نسل هزاره هم می‌گویند، مرتبط است. این گروه که افراد بین 20 تا 32 سال را تشکیل می‌دهند، هنگام جست‌وجوی کار اشتباهاتی انجام می‌دهند که از احساس حق‌به‌جانب بودن و عدم احترام به اختیار و دخالت بیش از حد والدین ناشی می‌شود. کوپلیک براساس تجربه خود می‌گوید: والدینی هستند که مدام تماس می‌گیرند و ایمیل می‌زنند و تلاش می‌کنند فرآیند تعلیم و تربیتی را به شکل جزئی‌تری مدیریت کنند. خانم کوپلیک جلسات ماهانه‌ای را برای این والدین ترتیب می‌دهد تا از آنها بخواهد برای مقابله با این قبیل مشکلات فرزندانشان، دست از دخالت کردن بردارند و به آنها می‌آموزد که به فرزندانشان تربیتی پایدار بدهند و اغلب این والدین از فرزندانشان می‌خواهند مخارج زندگی خودشان را تامین کنند. در ادامه برخی اشتباهات این گروه از متقاضیان کار توسط خانم کوپلیک ارائه شده تا اگر جوینده کار هستید از انجام آنها پرهیز کنید.
1) حق به جانب رفتار کردن
 یکی از پیامدهای تربیتی نسل جدید این است که طوری بار آمده‌اند که تصور می‌کنند رفتارشان همیشه درست است و حق با آنها است. به‌طور مثال، فردی که تازه استخدام شده، همان روز اول به مسوول خود می‌گوید که باید امروز زود برود تا به کلاس اسب‌سواری خود برسد. این مساله نشان می‌دهد او مسوولیت‌پذیر نیست و برای انجام آن کار نامناسب است.
2) دیر فراگرفتن کارها
دانشجویانی که سال پایانی تحصیلات خود را سپری می‌کنند، باید در تعطیلات تابستان دوره کارآموزی شغل موردنظر خود را پشت‌سر بگذارند تا زمانی که وارد بازار کار می‌شوند، سریع‌تر کار را یاد بگیرند و بتوانند پیشرفت کنند؛ اما درمورد فردی که دیرتر این مراحل را طی کند، این مساله می‌تواند منجر به از دست دادن شغلش شود.
3) عدم بهره‌برداری از گروه متخصص‌ها
والدین و دوستان باتجربه متقاضیان کار، باید آنها را آگاه کنند که بهترین مکان برای کسب تجربه، همان دانشگاه است. متقاضیان باید در طول دوران تحصیل با افراد کارشناس و باتجربه در ارتباط باشند تا پیش‌زمینه ورود به بازار کار را داشته باشند.
4) استفاده از رزومه‌های کاری خودمحور
جویندگان جوان کار اغلب در نوشتن رزومه مهارت لازم را ندارند و نمی‌دانند چگونه باید از کلمات و عبارت‌های لازم بهره بگیرند. یکی از بارزترین اشتباهات این افراد نوشتن نیازهای خود و مسائلی است که صرفا برای خودشان مهم است؛ اما اطلاعات کافی و لازم به کارفرما را نمی‌دهند تا از توانمندی‌های آنها آگاه شوند. به‌طور مثال، یک جوینده کار بی‌تجربه در رزومه خود می‌نویسد: من به خوبی می‌توانم از مهارت‌ها و ایده‌های خود استفاده کنم و قدرت یادگیری بالایی هم دارم. این جملات هیچ اطلاعاتی درمورد مهارت‌های شما به کارفرما نمی‌دهد؛ بنابراین از کمک یک فرد باتجربه برای نوشتن رزومه بهره ببرید تا کمترین میزان خطا را داشته باشد.
5) نوشتن نامه تکمیلی که تکرار رزومه است
بسیاری از متقاضیان جوان، حتی اطلاعات تکمیلی خود را درست شبیه رزومه می‌نویسند. نامه اطلاعات تکمیلی باید کوتاه و مجزا باشد و اطلاعات مشخصی درباره مهارت‌های متقاضی را دربرداشته باشد.
6) انجام تحقیقات ضعیف
اغلب متقاضیان کار، قبل از مصاحبه فقط نگاهی جزئی به وب‌سایت شرکتی که قرار است در آن مصاحبه انجام دهند، می‌کنند؛ در‌صورتی‌که باید همه اخبار و فعالیت‌های وب‌سایت را به‌دقت و کامل مطالعه کنند تا در مورد فعالیت‌ها، اهداف و چشم‌اندازهای شرکت اطلاعات مناسبی داشته باشند.
7) امتناع از پاک کردن اطلاعات نامناسب در شبکه‌های اجتماعی
تمامی اطلاعات نامناسب و هرگونه عکس و مطالب نامناسبی را که در شبکه‌های اجتماعی دارید، باید پاک کنید یا توسط قفل‌های مناسب دسترسی به آن را به صفر برسانید؛ زیرا این اطلاعات می‌تواند به ضرر شما باشد.
8) عدم‌قدردانی و تقدیر از شخص مصاحبه‌گر
هنگامی که مصاحبه شما تمام می‌شود از اینکه مصاحبه‌گر برای شما زمان گذاشته، از وی شخصا قدردانی کنید. این کار احتمال قبولی شما را بالا می‌برد و حتی برای محکم کاری می‌توانید برای آنها ایمیل تشکر ارسال کنید.
9) عدم‌ نشان دادن تفاوت نسل‌ها
کوپلیک خاطره‌ای از یکی از کارآموزانی می‌گوید که در پایان دوره کارآموزی خود به سمت دفتر متصدی یک شرکت بزرگ می‌رود و می‌گوید: «آیا می‌توانم بخشی از بازخوردهای دوره کارآموزی خود را به شما بدهم؟» افراد جوان اغلب عادت به ابراز وجود خود در گفت‌وگو دارند و موفق به درک موقعیت خود در سلسله‌مراتب موجود نمی‌شوند.
10) تکیه بیش از حد به آگهی‌های استخدام
 من این موضوع را بارها در مقاله‌های مختلف در رابطه با اشتباهات رایج متقاضیان کار عنوان کرده‌ام؛ زیرا یکی از مشکلات مهم است. باید بدانید بیشتر افرادی که در شرکتی مشغول به‌کار می‌شوند، به‌واسطه آشنایان خود کارشان را پیدا کرده‌اند؛ بنابراین به‌جای اینکه همه زمان خود را در میان آگهی‌های اینترنتی و روزنامه‌ها صرف کنید، به‌دنبال افرادی باشید که می‌توانند موجبات استخدام شما را در شرکت موردنظر به‌وجود بیاورند.
منبع : دنياي اقتصاد

Linkback: https://irmeta.com/meta/b212/t18583/
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
*مدیران جوان خوش‌فکر* Young managers

نویسنده امیر شهباززاده

0 پاسخ ها
1371 مشاهده
آخرين ارسال ۲۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۲:۵۵
توسط امیر شهباززاده
xx
انگیزه های نسل جوان امروز ( دهه هفتاد )

نویسنده کـوکـبـی

1 پاسخ ها
797 مشاهده
آخرين ارسال ۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۰:۴۷
توسط کـوکـبـی
xx
بازانگاری مدیریت، ضروری‌ترین نیاز جامعه مدیران

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
1056 مشاهده
آخرين ارسال ۲۵ آبان ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۷:۳۱
توسط اکبرزاده
 

anything