Google


normal_post - جیب و تینا مواد مخدر جدید در ایران  - متا نویسنده موضوع: جیب و تینا مواد مخدر جدید در ایران  (دفعات بازدید: 1691 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین کمال حقیقی

xx - جیب و تینا مواد مخدر جدید در ایران  - متا
جیب و تینا مواد مخدر جدید در ایران
« : ۱۱ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۱:۱۳:۲۰ »
جیب و تینا مواد مخدر جدید در ایران


اخیرا مواردی از شیوع مصرف مواد محرکی با نام‌های جدید «جیب» و «تینا» در برخی محافل شبانه به گوش می‌رسد که به گفته معاون آموزشی مرکز ملی مطالعات اعتیاد همه این موادی که هر از گاهی با نام جدید در بازار شایع می‌شود، از نوع مواد محرک با عوارض مشابه است.
به گزارش ایسنا، اخیرا شنیده شده که در برخی محافل دوستانه و شبانه، محرک‌هایی با نام «جیب» و «تینا» با هدف بیدار ماندن برای ساعات طولانی و تخلیه انرژی بدون وقفه با انجام حرکات موزون مورد توجه قرار می‌گیرد.
این مواد که صورت تدخینی و با دود کردن استعمال می‌شود، شکلی از مت‌آمفتامین متبلور است که بدون بو و رنگ و مثل یک تکه یخ، سنگ نمک یا سنگ کوارتز است.
دکتر آذرخش مکری ـ معاون آموزشی مرکز ملی مطالعات اعتیاد ـ‌ که این مواد محرک با نام جدید را در طبقه‌بندی مواد شیمیایی غیرمجاز و محرک سیستم عصبی مرکزی قرار می‌دهد، مدت اثر آن‌ها را بسیار
وی عوارض مصرف آن‌ها را مشابه آمفتامین‌ها ذکر می‌کند و می‌گوید: متاسفانه عمده مصرف‌کنندگان اعتیادآورهای جدید در سنین پایین هستند و اکثرا اولین تجربه خود را می‌گذرانند، لذا مصرف‌کنندگان اعتیادآورهای جدید عمدتا کهنه‌کار و باسابقه نیستند.
او بر نبود آشنایی کافی جامعه نسبت به اعتیادآورهای جدید که با ترکیب یکسان اما نام‌های متنوع در بازار توزیع می‌شود، تاکید و بیان می‌کند: اصولا تعداد طبقه‌های مواد مخدر چندان زیاد نیست و تنها نام و ظاهر این مواد متنوع و متفاوت می‌شود تا هم مشتری لازم برای آن‌ها پیدا شود و هم آن‌هایی که سابقا از مواد آشنا و قدیمی سرخورده شده‌اند، به امید پیدا کردن مواد جایگزین، به اعتیادآورهای جدید روی ‌آورند.
این کارشناس با بیان این که اعتیادآورهایی که به نام جدید در بین جوانان توزیع می‌شود، عمدتا ترکیبی از مرفین، آمفتامین یا کوکائین هستند، تاکید می‌کند که جوانان نباید فریب نام اعتیادآورهای جدید را بخورند، زیرا تنها نام این مواد تغییر کرده و ترکیب آن‌ها متشکل از همان اعتیادآورهای آشناست.
معاون آموزشی مرکز ملی مطالعات اعتیاد، ترکیب عمده اعتیادآورهای جدید را مت‌آمفتامین و از نوع مواد محرک خواند و هشدار می‌دهد: هر ماده‌ای که با مصرف شدن، مصرف‌کننده به اصطلاح عوام، «بی‌خودی» شاد و شنگول می‌شود و حس می‌کند که به طور ناگهانی، روحیه‌اش از این رو به آن رو شده، توانش یک دفعه‌ افزایش می‌یابد و غم و غصه‌هایش به طور لحظه‌ای فراموش می‌شود، یک ماده اعتیادآور است.



منبع:http://www.c61.ir

Linkback: https://irmeta.com/meta/b2049/t6810/


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
پانزده درصد درآمد نفتی صرف مواد مخدر می شود

نویسنده کمال حقیقی

0 پاسخ ها
1137 مشاهده
آخرين ارسال ۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۲:۴۱:۰۵
توسط کمال حقیقی
xx
تغییر الگوی مصرف مواد مخدر یکی از مشکلات اجتماعی است

نویسنده کمال حقیقی

0 پاسخ ها
1315 مشاهده
آخرين ارسال ۲ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۵۴:۰۹
توسط کمال حقیقی
xx
6 ميليون نفر در ايران حداقل يكبار تجربه مصرف مواد مخدر را دارند

نویسنده کمال حقیقی

0 پاسخ ها
1059 مشاهده
آخرين ارسال ۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۹:۰۶
توسط کمال حقیقی
xx
اعتیاد در ایران جوان تر می شود

نویسنده کمال حقیقی

0 پاسخ ها
1464 مشاهده
آخرين ارسال ۲۶ دی ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۳:۰۶
توسط کمال حقیقی
xx
در ایران رشد اعتياد 3 برابر رشد جمعيت است

نویسنده کمال حقیقی

0 پاسخ ها
1857 مشاهده
آخرين ارسال ۱۹ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۲:۳۵:۱۳
توسط کمال حقیقی
xx
10تا15 ميليون نفر در ایران درگير اعتياد هستند

نویسنده کمال حقیقی

0 پاسخ ها
977 مشاهده
آخرين ارسال ۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۴:۵۳
توسط کمال حقیقی