Google


normal_post - بایدها و نبایدها در خانواده های اعتیاد - متا نویسنده موضوع: بایدها و نبایدها در خانواده های اعتیاد  (دفعات بازدید: 1452 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین کمال حقیقی

xx - بایدها و نبایدها در خانواده های اعتیاد - متا
بایدها و نبایدها در خانواده های اعتیاد
« : ۹ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۰:۵۸:۲۵ »
بایدها و نبایدها در خانواده های اعتیاد

براي کمک به بهبودي يک معتاد اولين قدم را اعضاي خانواده او بر ميدارند . هرچه مي توانيد راجع به اين موضوع ياد بگيريد و به آن عمل کنيد . و تنها حرفش را نزنيد . اين از هرکاري که شما براي معتاد انجام دهيد موثرتر خواهد بود.

بایدها:

1-  همه حقايق و تجربيات را ياد بگيريد و درزندگي خود اجرا کنيد و از معتاد ايراد نگيريد.

2-  تا ميتوانيد به جلسه هاي خانوادگي معتادان گمنام .جلسه باز آنها. کلينيک ها و مراکز روان درماني که درباره اين بيماري برنامه هاي ويژه دارند و همچنين مراکز کسب اطلاعات درباره اعتياد و غيره برويد تا بتوانيد هر چه بيشتر و بيشتر درباره اين بيماري اطلاعات کسب کنيد.

3-  بخاطر داشته باشيد که شما احساساتي هستيد بنابراين تغيير در رويه و طرز تفکرتان به بهبود شما کمک ميکند.

4-  شخص معتاد را به کارهاي خوب و مفيد تشويق کرده و در انجام آنها او را همراهي کنيد.

5-  آگاه باشيد که عشق بدون محبت نمي تواند وجود داشته باشد و عشقي که بدون نظم و ترتيب و عدالت و  محبت باشد به نابودي منتهي مي گردد.

نبایدها:

فهرستي از کارهائي را که نمي بايست در برابر يک معتاد انجام داد ، تهيه نمائيد هرچند ممکن است کامل نباشد ولي شروع خوبي ميتواند باشد.

1-  فلسفه بازي نکنيد خود را نبازيد . سرزنش ، دعوا و پرخاش نکنيد. ممکن است با اجرا کردن تمام اين کارها احساس خوبي به شما دست دهد ولي موقعيت خيلي بدتر خواهد شد.

2-  عصباني نشويد چون با عصبانيت شانس هرگونه کمک به خود را ازدست مي دهيد.

3-  اجازه ندهيد که ترس و واهمه شما را وادار به کارهائي براي معتاد نمايد که مسئوليت خود اوست.

4-  هيچگونه قول وقراري از معتاد قبول نکنيد چون اين فقط راهي براي تعويق انداختن بهبودي است. قراردادهاي خود را تغيير ندهيد و روي حرف خود پا برجا باشيد.

5-  اجازه ندهيد که شخص معتاد به شما دروغ بگويد و آن را بعنوان حقيقت قبول نکنيد . اين عمل دروغگوئي او را تشويق مي کند حقيقت اگر چه تلخ است ولي بايد مطرح شود.

6-  نگذاريد شخص معتاد براي شما زرنگي به خرج دهد اين به او ياد مي دهد که از مسئوليت شانه خالي کند و درعين حال احترام براي شما قائل نباشد.

7-  نگذاريد شخص معتاد از شما سوءاستفاده کند چون با اين کار شما را همدست خود مي سازد و از کارهاي مربوط به خود شانه خالي مي کند.

8-  اين نکته ها فقط يک راهنمائي است . اينها را به عنوان کتاب قوانين استفاده نکنيد . از عقل و هوش خود نيز استفاده کرده و در اجراي آنها از منطق خود کمک بگيريد. به جلسات خانواده معتادان گمنام برويد و از اشخاص با تجربه در اين مسائل کمک بگيريد و شايد به اين نتيجه برسيد که شما نيز مانند شخص معتاد احتياج به کمک و راهنمائي داريد.

روبرو شدن با حقايق و قبول حقايق را پشت گوش نيندازيد ، چرا که بيماري اعتياد به سرعت رشد مي کند . بنابراين از همين لحظه شروع به يادگيري و درک مسائل و برنامه ريزي براي بهبودي آنها کنيد . دست روي دست گذاشتن بدترين انتخاب  و روش مبارزه با اين بيماري است . بسياري از خانواده هاي معتادين که حتي با فرد معتاد زندگي نيز نمي کنند و با يکديگر برخوردي هم ندارند به کررات متوجه اين مسئله شده اند که چقدر زندگي آنها بوسيله اين بيماري تحت تاثير قرار گرفته و اختيار زندگي از دستشان خارج است و اثرات زندگي گذشته باعث آزار و اذيت آنها است و بالاخره آنها نيز با رفتن به جلسات ، خواندن نشريات و عمل کردن به قدمهاي دوازده گانه ، به زندگي خود صلح و آرامش از بين رفته را برگردانده اند

 




منبع:http://www.behboudi.com

Linkback: https://irmeta.com/meta/b2047/t6769/


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
بايد ها ونبايدهاي فرزندان خانواده اعتیاد

نویسنده کمال حقیقی

0 پاسخ ها
1908 مشاهده
آخرين ارسال ۹ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۰:۵۰:۵۳
توسط کمال حقیقی
xx
نقش خانواده در درمان معتاد

نویسنده کمال حقیقی

0 پاسخ ها
3009 مشاهده
آخرين ارسال ۹ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۱:۴۴:۵۱
توسط کمال حقیقی
xx
نامه يک معتاد به خانواده اش

نویسنده کمال حقیقی

0 پاسخ ها
2549 مشاهده
آخرين ارسال ۹ بهمن ۱۳۸۹ - ۰۰:۴۱:۱۱
توسط کمال حقیقی
xx
خصیصه های خانواده معتاد پرور

نویسنده mehradclinic

0 پاسخ ها
1463 مشاهده
آخرين ارسال ۴ تیر ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۸:۰۵
توسط mehradclinic