Google


normal_post - گروه درمانی (2) - متا نویسنده موضوع: گروه درمانی (2)  (دفعات بازدید: 2220 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین کمال حقیقی

xx - گروه درمانی (2) - متا
گروه درمانی (2)
« : ۲۸ بهمن ۱۳۸۹ - ۲۳:۱۳:۱۶ »
گروه درمانی

روان درمانی گروهی یك نوع درمان كاملا پذیرفته شده روانشناختی است كه از تعاملات سازنده بین اعضا و مداخلات یك رهبر آموزش دیده جهت تغییر رفتار غیر انطباقی تفكرات و احساسات افراد مبتلا به نارضایتی استفاده می نماید. طی دهه های گذشته تعداد قابل ملاحظه ای از بیماران روانی توسط گروه درمانی مداوا شده اند گروه درمانی برای بیماران بستری سرپائی و در خیلی دیگر از موقعیت های اجتماعی قابل اجرا می باشد همچنین بربخی اصول رواندرمانی گروهی با موفقیت زیادی در زمینه های اقتصادی آموزشی و به صورت گروههای رویا روی كاربد داشته است.
بسیاری از مسائل و مطالب عنوان شده در روان درمانی گروهی در زندگی روزانه ما بسادگی اتفاق می افتد تدابیر درمان كه مهمترین مسئله مورد بحث در روان درمانی گروهی است تنها به گروه درمانی اختصاص ندارد بلكه در هر گروه عادی كم و بیش وجود دارد بطور عادی ما درزندگی روزمره خود با افراد و گروه های مختلفی ارتباط داریم كه این روابط برای سلامتی ما لازم است البته همه روابط زمینه سلامت بخشی ندارند و حتی بعضی از روابط نیز ناسالم و بیماری زا هستند.
آن دسته از روابط فیمابین افراد كه توام با ریا و تزویر و فخر فروشی باشد و همچنین روابط توام با فشار تحقیر روابطی ناسالم و صمیمانه رابطه ای است كه از نظر روانشناسی نیازهای روانی انسان را ارضا می كند و هر انسانی با تمام وجود آنرا طلب می كند.
روان درمانی گروهی چیزی جز ارائه شناخت و تصحیح رفتار بیمار گونه نیست رفتاری كه باعث شده دیگران از فرد فاصله یگیرند واو تنها منزوی گردد شاید یكی ازعلل رشد درمان های روانی در جوامع بزرگ و پیشرفته مسئله تنهائی و بی همدمی افراد باشد بنابراین روان درمانی گروهی زمانی ضرورت پیدا می كند كه نیازاجتماعی فرد در ارتباط با دیگران برآورده نشده و یا محیط به گونه ای است كه هر چند روابط انسانی به حد كافی وجود دارد ولی روابط موجود غلط و ناسالم می باشد.
دربررسیهای كلینیكی به عمل آمده ازمعتادین مشخص شده است كه اغلب آنها قبل از اعتیاد دچار بیماری افسردگی بوده و درروابط درون فردی و بین فردی دارای مشكل هستند معتادین معمولا با خانواده خود روابط سالمی ندارند. همچنین با گروه های طبیعی اجتماعی نیز دچار مشكل هستند بنابر این پس از طی دوره سم زدایی و ترك جسمی بایستی شركت در جلسات گروه درمانی با جدیت دنیال شود تا خلاء روابط ناسالمی كه قبلا در گروه های طبیعی داشته است برطرف گردد و روابط بین فردی بتدریج بهبود یابد. ناگفته نماند كه بر اثر تعامل ایجاد شده در گروه علاوه بر بهبودی روابط بین فردی روابط درون فردی معتادان نیز دستخوش تحول گردیده و نگرش های فردی نسبت به خود مثبت شده و نهایتا درمان كامل دنبال می شود.



منبع:http://behjoo.ir

Linkback: https://irmeta.com/meta/b2042/t7065/


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
گروه درمانی

نویسنده کمال حقیقی

0 پاسخ ها
2150 مشاهده
آخرين ارسال ۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۱:۵۹
توسط کمال حقیقی