Google


normal_post - فريب آگهي هاي تبليغاتي ترك اعتياد را نخوريد - متا نویسنده موضوع: فريب آگهي هاي تبليغاتي ترك اعتياد را نخوريد  (دفعات بازدید: 1173 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین کمال حقیقی



فريب آگهي هاي تبليغاتي ترك اعتياد را نخوريد

 

قسمت آگهي هاي اغلب روزنامه هاي پرتيراژ صبح و عصر و مجله هاي پرطرفدار خانواده ها و جوانان لبريز از آگهي هاي تبليغاتي درمان اعتياد است با عباراتي چون «درمان قطعي» «درمان تضميني» «موفق ترين و جديد ترين روش» «درمان پنهاني و به دور از عوارض ترك» «درمان اعتياد بدون عود مجدد» و... مشاهده مي شود و به دنبال آن انواع متعددي از روش هاي ترك اعتياد معرفي شده است. «درمان با گياهان دارويي»، «درمان با دارو»، «درمان به روش بستري كوتاه مدت يا بلند مدت در بيمارستان»، «درمان به روش طب سوزني»، «سم زدايي به روش فوق سريع UROD و سريع RDL» و.
   

.. كه اغلب بدون توجه به ابعاد وابستگي رواني، فرهنگي و اقتصادي فرد تنها به زدودن ماده مؤثره مواد مخدر يعني «مرفين» مي پردازند.
 

 

 


در معدود مواردي پيگيري و درمان توسط روانپزشك و تيم درماني مددكار اجتماعي، روان شناس باليني و مشاور خانواده و... با مجوز رسمي از وزارت بهداشت و درمان مشاهده مي شود ،كه به دور از تبليغات پرزرق و برق و آنچناني است واغلب اين موارد هم براي فريب آگهي مي شود و پيگيري بعدي كمتر وجود دارد.
اينكه بسياري از افراد غيرمتخصص چون حكيمان عطاري ها و حتي در مواردي پزشكان بدون تخصص و بدون گذراندن هيچ دوره آموزشي معتبر و رسمي مكانهايي را جهت بستري كردن موقت معتادان و ترك اعتياد آنها برپا نموده اند وبا بهايي اندك به اين كار بيشتر تجاري خود اقدام مي كنند؛ مورد سخن ما نيست كه پيگيري اين مسئله كه تخصص ترك اعتياد در محدوده كار كدام گروه از پزشكان است و چرا اقدام به جمع آوري مراكز نامعتبر و غيرعلمي ترك اعتياد نمي شود بر تمام مسئولين و متصديان اين امر عيان است.

 

 آنچه مسلم است آن است كه مبارزه عليه توليد و توزيع مواد مخدر به تنهايي باعث كاهش مصرف مواد مخدر نخواهد شد. تنها روش مؤثر براي كاهش شيوع اعتياد، به كارگيري برنامه هاي پيشگيري و درمان همگام با مبارزه با عرضه مواد است. از سوي ديگر درمان يك معتاد كاري گروهي است كه حمايت مسئولين جامعه و سرويس هاي خدماتي مدد كاري كارآمد و داراي امكانات وسيع را مي طلبد و از اين جهت بايد گفت كه اگر يك فرد معتاد دوره ترك را كه حداكثر هفت تا ده روز است طي كرد، تنها وابستگي جسمي و نياز فرد به ماده مخدر رفع خواهد شد و براي رفع مسائل رواني و ريشه هاي اصلي گرايش فرد به اين مواد دوره هاي شش ماهه تا يك ساله روان درماني و گروه درماني و مشاوره خانواده ضروري و اجتناب ناپذير است تا از عود مجدد جلوگيري شود. اعتياد به مخدرها باعث يك سري دگرگوني هاي جسمي و رواني در معتاد شده مانند كاهش درد، خوش بيني اغراق آميز و بي مورد به ويژه در حال نشئگي، نداشتن هدف و رسيدن به پوچي بخصوص در حالت خماري همچنين جرم و جنايت و اعمال ضد اجتماعي و همسرآزاري و اين مسائل باعث شده جمع كثيري از معتادان به دلايل متعددي براي ترك اعتياد اقدام نمايند.

 


Linkback: https://irmeta.com/meta/b2042/t6251/


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
آگهي‌هاي «درمان اعتياد 6 ساعته»، كاملا فريبنده است

نویسنده کمال حقیقی

0 پاسخ ها
1224 مشاهده
آخرين ارسال ۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۲۰:۳۶
توسط کمال حقیقی
xx
قصه ترک اعتياد و داروهاي ماهواره‌اي

نویسنده کمال حقیقی

0 پاسخ ها
2470 مشاهده
آخرين ارسال ۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۷:۱۶
توسط کمال حقیقی
xx
تبليغات <ترك اعتياد تضميني> پايه و اساس علمي ندارد

نویسنده کمال حقیقی

0 پاسخ ها
1143 مشاهده
آخرين ارسال ۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۵:۱۷:۳۲
توسط کمال حقیقی
 

anything