Google


normal_post - اهمیت تغذیه با شیر مادر  - متا نویسنده موضوع: اهمیت تغذیه با شیر مادر  (دفعات بازدید: 1377 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین اکبرزاده

xx - اهمیت تغذیه با شیر مادر  - متا
اهمیت تغذیه با شیر مادر
« : ۸ آذر ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۲:۰۲ »
اهمیت تغذیه با شیر مادر
 
طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، شیر مصنوعی یا شیر خشك به عنوان اصلی ترین رقیب شیر مادر (كه تنها ماده حیاتی لازم برای نوزادان است) محسوب می شود و متأسفانه شاهد یم در دنیای ماشینی امروز كه اكثر مادران، شاغل هستند وقت كافی برای تغذیه نوزاد با شیر خود را ندارند! این در حالی است كه شیر خشك به هیچ عنوان با تركیبات كمی و كیفی شیر مادر برابر نیست اما متاسفانه جایگزین شیر مادر شده است. بنابراین ترویج تغذیه با شیر مادر بسیار حائز اهمیت است . در رابطه با اهمیت تغذیه نوزاد با شیر مادر، رئیس اداره شیر مادر وزارت بهداشت، از راه اندازی بانك شیر مادر در كشور خبر داد و گفت: بدین ترتیب، شیر اضافه مادر به صورت خام یا پاستوریزه یا منجمد نگهداری می شود.
دكتر فریور افزود: برای ذخیره، از شیر مادران سالم داوطلب استفاده می شود. وی افزایش تعداد شیرخواران تغذیه شده با شیر مادر و اجرای تغذیه انحصاری با شیر مادر تا ۶ماهگی را از سیاست های كشوری برای ترویج تغذیه با شیر مادر برشمرد و افزود: افزایش بیمارستان های دوستدار كودك و اینكه همه بیمارستان های اداری بخش زایمانی صاحب لوح دوستدار كودك باشند، افزایش آگاهی پرسنل جهت كمك به اجرای ۱۰ اقدام بیمارستان های دوستدار كودك و آموزش مادران و خانواده ها، از برنامه های كشوری است.دكتر فریور با اشاره به ضرورت آگاهی مادران و خانواده ها از مزایای شیر مادر از ابعاد مذهبی، علمی و فرهنگی افزود: چنانچه شیر مادر برای تغذیه شیرخوار كافی نباشد، شیر تهیه شده از بانك شیر مادر جایگزین مناسبی خواهد بود. وی ادامه داد: آمارهای جهانی نیز حاكی از آن است كه تغذیه با شیر مادر، سالانه جان یك میلیون كودك را از مرگ نجات می دهد و شیر مادر عاملی برای ارتقای سطح سلامت كودكان محسوب می شود.
دكتر احمد خداداد- متخصص گوارش- نیز با اعلام اینكه غذای كمكی در شیرخواران باید از شش ماهگی در تغذیه روزانه آنها لحاظ شود، گفت: با این وجود از شش ماهگی به بعد، شیر مادر به تنهایی در رشد كافی كودك مؤثر نیست.
بنابراین تغذیه كودك با غذای كمكی آغاز می شود كه در درجه اول استفاده از حریره بادام، سوپ رقیق و... توصیه می شود.وی تأكید كرد: جهت تكمیل تغذیه شیرخواران لازم است بین غذایی كه به كودك داده می شود و دادن غذای جدید دیگر، فاصله باشد و در این فاصله، كودك با شیر مادر تغذیه شود تا اینكه دستگاه گوارش شیرخوار فرصت لازم برای تطبیق باغذاهای دیگر را داشته باشد. 
 
روزنامه همشهری
 


Linkback: https://irmeta.com/meta/b1970/t5249/


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
اثر شیر مادر بر ضریب هوشی نوزاد

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
886 مشاهده
آخرين ارسال ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۹:۴۹
توسط اکبرزاده
xx
اختلالات تغذیه

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
843 مشاهده
آخرين ارسال ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۱:۰۵
توسط اکبرزاده
xx
۱۷نکته در باب تغذیه کودکان

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
867 مشاهده
آخرين ارسال ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۶:۵۷
توسط اکبرزاده
xx
تغذیه کودک و نوجوان

نویسنده اکبرزاده

0 پاسخ ها
1132 مشاهده
آخرين ارسال ۲ آذر ۱۳۸۹ - ۱۲:۱۳:۵۲
توسط اکبرزاده
xx
اصول تغذیه در کودکان

نویسنده اکبرزاده

6 پاسخ ها
2813 مشاهده
آخرين ارسال ۲۷ آذر ۱۳۸۹ - ۱۱:۱۲:۴۵
توسط اکبرزاده
xx
تغذیه از دیدگاه ابوعلی سینا

نویسنده Moshashaei

0 پاسخ ها
1128 مشاهده
آخرين ارسال ۶ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۱:۴۰
توسط Moshashaei