Google


normal_post - استرس امتحان - متا نویسنده موضوع: استرس امتحان  (دفعات بازدید: 10405 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین golelale

xx - استرس امتحان - متا
استرس امتحان
« : ۵ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۱:۰۳:۵۷ »
سلام
با توجه به شروع امتحانات من یه مشکل دارم که قبل از امتحان میخونم اما تو ذهنم نمیمونه بعد شب امتحان از استرس زیاد بیخیال کتاب میشم اصلا حوصله خوندن ندارم یعنی میترسم یه جورایی ازش فرار میکنم و امتحانمو خراب میکنم :)=
در حالی که بعضیا یه شبه میخونن و نمره عالی میگیرن

Linkback: https://irmeta.com/meta/b187/t10673/

آفلاین اجـاقـی

xx - استرس امتحان - متا
پاسخ : استرس امتحان
« پاسخ #1 : ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۵۷:۰۹ »

سلام گل لاله عزیز

استرس شب امتحان یا هنگام مطالعه، مشکلی هست که بیشتر افراد دارند و نگران نباشید این تنها مشکل شما نیست.  این کاملا طبیعی هست که افراد در مواجهه با موقعیت های تهدید کننده و تنش زا مضطرب می شوند. شما باید اولا چیزهایی که باعث تنش و نگرانی براتون میشه شناسایی کنید تا بتونید راهکار مناسبی رو برای مقابله با استرستون پیش بگیرید. مثلا شاید گاهی یه اضطراب ناشی از ترسی که از گرفتن نمره دارید هست، نداشتن برنامه ریزی برای درس خوندن گاهی شاید روی مطالب تسلط کافی ندارید و وقتی کتاب رو می بینید و تصوراتی که ممکنه داشته باشید مثلا اینکه ایا می تونم کتاب رو تا آخر بخونم ، آیا مطالب رو می فهمم، و ...، اینکه من نباید اصلا شکست بخورم،  و گاهی توقعات اطرافیان و .... همه این ها باعث اضطراب و ترس میشه و همین ترس نمی گذاره شما به مطالعه باقی کتاب بپردازید. خوب شاید خود من هم این حالات رو تجربه کرده باشم.

 اول شما خودتون بررسی کنید ببینید بیشتر چه چیزهایی باعث نگرانی شما میشه، اون ها رو بیان کنید و بعد با کمک هم و انجام یک برنامه ریزی مناسب و راهکارهای مناسب این مشکل رو حل می کنیم

                                                                             موفق باشید


mahak2 - استرس امتحان - متا
دفتر تلفن مشاغل سامانه پیام کوتاه ویژه اعضای دفتر تلفن مشاغل

آفلاین A.Ehsani

xx - استرس امتحان - متا
پاسخ : استرس امتحان
« پاسخ #2 : ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۶:۰۱ »
سلام

باتشکر از توضیحات خانم اجاقی معز

ابتدا اینکه یک علل باعث ایجاد یک معلول که استرس است در شما شده که در صورت تکرار تبدیل به یک موقعیت شرطی خواهد شد یعنی خود بخود امتحان در شما استرس ایجاد میکند.تا جائی که از مطالب شما متوجه شدم شما مطالعه میکنید ولی یا در واقع یا احساس میکنید که خوب یاد نگرفتید.
شما اول باید علت عدم یادگیری خودتون رو بررسی و درمان کنیدو سعی کنید در کلاسهای تقویت حافظه و یادگیری و تندخوانی شرکت کنید شاید شما طبق اصول مناسبی مطالعه نمیکنید و همین عامل باعث میشود شما دچار استرس شب امتحان شوید. حتما" از یک مشاور خوب استفاده کنید.

آفلاین golelale

xx - استرس امتحان - متا
پاسخ : استرس امتحان
« پاسخ #3 : ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۶:۳۷ »
با تشکر از خانم اجاقی معز و جناب احسانی

خب استرس ترس از نمره هست برنامه ریزی هم ندارم یعنی حس میکنم به کارم نمیاد چون طبق برنامه پیش نمیرم؛با مطالب فهمیدنی مشکلی ندارم اما با درسای خوندنی شدیدا مشکل دارم خوندنم با نخوندنم یکی میشه یا فراموش میکنم یا تو ذهنم نمیمونه
کلا از امتحان بدم میاد اما حتما باید معدلمو بالا بکشم بتونم هفت ترمه تموم کنم و این استرسمو بیشتر میکنه که طول ترم هم اصلا نخوندم حس خیلی بدی دارم بعد امتحان حس میکنم دوس دارم بخونم اما قبلش نه

آفلاین A.Ehsani

xx - استرس امتحان - متا
پاسخ : استرس امتحان
« پاسخ #4 : ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۵۹:۵۳ »
باتشکر ازشما

خوب خیلی از کارهائی که نباید انجام بدید رو دارید انجام میدید و برعکس.

طی طول ترم باید باآرامش مطالعه کنید و نگذارید درسها روی هم انباشه شوند و هیچ دلیلی نیست که برای خود شرط میکنید باید 7 ترمه فارغ التحصیل بشید و معدل خیلی خوبی هم داشته باشید این رو در فکر نه در عمل اجراکنید چون فکر کردن به این موضوع باعث افزایش استرس خواهد شد . حالا فرض کنید یک ترم دیرتر ولی با کیفیت بهتر فارغ التحصیل بشید خیلی بهتر از اینه که با این شکل به خودتون فشار بیارید.

آفلاین golelale

xx - استرس امتحان - متا
پاسخ : استرس امتحان
« پاسخ #5 : ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۸:۳۴ »
سلام
با تشکر و احترام
خب درسته اما وقتی تو محیطی باشی که اصلا جو خوندن نباشه خود به خود تاثیر میذاره که همرنگ جماعت شی
اما خب امتحانات ما انقد سخت نیس که نتونی معدلتو به 17 برسونی و 7ترمه تموم کنی فقط 2 واحد دیگه اضافه بردارم هفت ترمه تموم میکنم
بحث امتحان که دقیقا شبه امتحان درس میخونیم و برای اولین بار امتحاناتمون فشرده و یک هفته اس و با توجه به شرایط درس خوندنم صد در صد مشروط میشم چون بیشتر درسا خوندنیه
به این باور رسیدم که واقعا حافظه ضعیفی دارم

آفلاین A.Ehsani

xx - استرس امتحان - متا
پاسخ : استرس امتحان
« پاسخ #6 : ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۹:۵۴ »
کلا" استرس باعث کاهش کارائی حافظه میشود وتائید نمی کنم شما حافظه ضعیفی داشته باشید این مطلب رو به خودتون تلقین نکنید شاید روش مطالعه شما درست نیست و برای تقویت حافظه هم باید برنامه ریزی مناسبی شامل:
1-تغذیه:مصرف کندور-عسل طبیعی-گردو و کنجد و پرهیز از غذاهای چرب و اسیدی
2-ورزش مفرح:شامل پیاده روی در روز 2الی سه مرحله هر مرحله حداقل 2کیلومتر.
3-استراحت کافی:شامل خواب کافی 9ساعت کامل در شب
4-تمرکز و آرامش

آفلاین golelale

xx - استرس امتحان - متا
پاسخ : استرس امتحان
« پاسخ #7 : ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۶:۴۲ »
سلام
میشه برای برنامه ریزی راهنماییم کنید؟در روز چند تا درس و چه مقدارشو بخونم؟

آفلاین A.Ehsani

xx - استرس امتحان - متا
پاسخ : استرس امتحان
« پاسخ #8 : ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۴:۰۰ »
مقدار و حجم بستگی به توانائی شما خواهد داشت. اگر منظور برنامه ریزی در آخر ترم است که باید عرض کنم کل ایام شبانه روز باید سخت مطالعه کنید ولی اگر طی ترم است بهترین برنامه ریزی بر اساس تقویم کلاسها و درسهاست.بیشتر سعی کن بجای حجم به کیفیت توجه کنی یعنی کمی طولانی تر مطالعه کن ولی با کیفیت.
برای اینکه مطالب حفظی رو خوب یاد بگیری سعی کن نت برداری کنی و عبارتهای مهم رو بصورت کلیدی یادداشت و حفظ کنی.

آفلاین golelale

xx - استرس امتحان - متا
پاسخ : استرس امتحان
« پاسخ #9 : ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۵۷:۰۱ »
با تشکر از شما
 :=o
بله باید شبانه روز بخونم

آفلاین اجـاقـی

xx - استرس امتحان - متا
پاسخ : استرس امتحان
« پاسخ #10 : ۶ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۳۹:۰۵ »
سلام

با تشکر از توضیحات جناب آقای احسانی

خب دوست عزیز، عواملی که گفتید طبیعی هست که باعث استرس در شما میشه و اصلا نگران نباشید، شما با بکار گرفتن راهکارهای مناسب می تونید بر این استرستون غلبه داشته باشید. خب البته اگر از قبل برنامه ریزی کرده بودید و در طول سال مطالعه داشتید استرس شما کمتر بود. اما باز هم مشکلی نیست همین الان هم می تونید استرستون رو کنترل کنید و برنامه ریزی داشته باشید ... فقط باید خودتون اراده کنید که خدا رو شکر به این نتیجه رسیدید. اگر همه این چیزایی که میگم انجام بدی مطمئن باش استرست خیلی خیلی پایین میاد و میتونی یک مطالعه مفید و خوبی داشته باشی.

خب،  قبل از هر چیز شما باید اعتماد به نفس و خود باوریت رو بالا ببری ، مطمئن باش  که شما حافظه خوبی داری  که درس های فهمیدنی رو متوجه می شی اما فقط با درس های حفظ کردنی مشکل داری . اتفاقا من هم مثل شما هستم اما هیچ وقت حس نمی کنم حافظه خوبی ندارم. با روش های خاصی شب امتحان سعی می کنم مطالب رو هم حفظ کنم. خب جای خوشحالی هست که گفتی  درس هاتون هم خیلی مشکل نیست. با مثبت اندیشی و تکرار کلمات موفقیت آمیز و مثبت با خودت در طول روز باورت رو نسبت به خودت مثبت کن... بهتره با دوستایی که همیشه ناامیدند رفت و آمدت محدودتر بشه. محیط خونه رو در آرامش قرار بدید. در مورد اینکه استرس داری  مرتب با همه صحبت نکنی  چون نا خود آگاه استرستو بیشتر میکنه. استرس برای خوندن بهتر، یک چیز کاملا طبیعیه . یه الگو ی پر تلاش پیدا کن  که ازش الهام بگیری . کمی هم نگرشت رو نسبت به امتحان مثبت کن و نگاه بد بهش نداشته باش.

وقتی خودتو باور کردی و باور کردی که می تونی (و من هم مطمئن هستم که می تونی)، شروع می کنی به یک برنامه ریزی مناسب.

 باتوکل به خدا شروع کن، و این رو بدون که اگر تلاش کنی حتما می تونی به سوالات به خوبی پاسخ بدی و خدا هم کمکت می کنه.
دعای مطالعه رو قبل از شروع بخون  و لحظه های فراغت و تفریح با ارامش بیشتر چند ایه از قرآن رو با خودت تلاوت کن ، مثل آیة الکرسی، یا سوره توحید و... یا آیات آخر سوره بقره. و از خدا بخواه که کمکت کنه.

تغذیه مناسب قبل از درس خوندن همون طوری که اقای احسانی هم اشاره کردن، خیلی موثر هست. طول این مدت سعی کن غذاهای سنگین که پروتئین زیاد ی هم دارند استفاده نکنی، غذاهایی که ویتامین ث و ب 12 دارند بیشتر استفاده کن. برای تنظیم قند خونت سعی کن کنار دستت کمی خرما یا کشمش و مویز و مغزهایی مثل گردو و پسته و .. داشته باشی. از حبوبات، چیپس و پفک و قهوه و نوشابه و ... کمتر استفاده کن.
با مراجعه به عطاریها میتونید داروهای ضد استرس بی عوارض رو تهیه کنید که ملاتونین و سروتونین رو افزایش بده.آب زیاد بنوشین چون غلظت خون رو کاهش میده و استرس رو کم میکنه.

همیشه قبل از شروع همه کتابها و وسایلی که نیاز داری رو کنار دستت بگذار. که دیگه نیاز نباشه وسط مطالعه سراغشون بری. یه کاغذ بیار اول شروع کن هر چیزی که باعث میشه حواستو پرت کنه توش بنویس و بعد بگو الان زمان درس خوندن من هست و بعدا فرصت هست که من به این چیزها فکر کنم. یادت باشه هر چیزی جای خودش تفریح، استراحت فکر کردن به مسائل متفرقه و.... بعد اون رو تا کن و بذار کنار (کنار دستت نذاری هااا) بعد هر وقت این فکرا به سراغت اومد یاد اون کاغذ بیفت و بگو بعدا به این مسئله فکر می کنم. تو یه کاغذ دیگه هم هر چیزی که باعث میشه استرس بگیری رو بنویس و بعد اون رو پاره کن طوری که آرامش بگیری و حس کنی که دیگه هیچ چیز نمی تونه باعث اضطراب و دلنگرانیت بشه.

مکانی که استفاده می کنی سعی نکن سکوت مطلق باشه اما نسبتا ارام و بی سرو صدا باشه قبل از مطالعه هم اتاقت رو مرتب کن که حواست رو پرت نکنه. وسایلی هم که باعث میشه ارامشتو ازت بگیره مثل رنگ های تند و اشیایی که استرس زا هستند و همچنین گوشی تلفن و موبایل رو که کنارت هست خاموش یا بی صدا کن تا حواست رو پرت نکنه
وقتی دیگه تصمیم گرفتی مطالعه کنی سریع شروع کن و خودتو با کتاب مشغول نکن مثل ورق زدن کتاب و نگاه کردن به جلد و ... اینطوری ذهنت شرطی میشه که تا کتابت رو دستت گرفتی شروع به مطالعه کنی.

خب حالا موقع مطالعه هست گفتم که اول سعی کن دعای مطالعه رو حتما بخونی بعد از اینکه آرامش گرفتی و  به خدا توکل کردی کتابت رو باز کن و شروع به مطالعه کن ... شاید اولش تمرکز برات کمی سخت باشه و نگاهت روی کلمات بره اما هیچ چیز رو متوجه نشی. خوب این طبیعیه بخاطر نداشتن تمرکز هست. خب باید هدفت رو از اون مطالعه روسن کنی مثلا داری مباحث حسابداری رو می خونی با خودت بگو الان هدفم از خوندن این فصل چی هست ، بعد برای خودت سوال درست کن و در حین مطالعه دنبال پاسخ برای اون سوالات باش... برای حفظ شدن بیشتر سعی کن مطالب رو به زبون خودت برگردونی نه عینا مثل کتاب حفظ کنی... چند بار با خودت تکرار کن و برای خودت بگو.. جاهایی که نیاز به ایستادن زیاد نداره سریع بخون چون خود کند خوندن باعث میشه فکرت سریع مشغول بشه...
بهترین کار برای حفظ کردن این هست که چیزایی که یاد گرفتی رو روی کاغذ برای خودت بنویسی (مرتب) مثلا اگه یه جا باعث تعجب شد برات علامت تعجب بذار و ... یا علامت سوال و خلاصه نت برداری خیلی تو حفظ مطالب موثر هست.

سعی کن شب ها استراحت کنی و صبح زود رو برای مطالعه انتخاب کن چون هرچند که خیلی ها معتقدند تو شب آرامش بیشتری هست اما میزان یادگیری تو این ساعات خیلی کم هست. بعد از غذا خوردن هم مطالعه نکن ...

در آخر هم این نکات رو در نظر داشته باش:

1. اصلا به این فکر نکن که اگر قبول نششی چه اتفاقی قراره بیفته و توقعت رو از خودت پایین بیار
2. خودت رو با دیگران مقایسه نکن
3.باور داشته باش که توانمندی در سایه فقط و فقط تلاش و کوشش بدست می‌آد انسان‌هایی با IQ متوسط امّا با اراده و پرتلاش موفق‌تر از انسان‌هایی با IQ قوی امّا کم تلاش هستند.
3. از به کار بردن جملات منفی در شب امتحان خودداری کن
4. سعی کن حتما موقع استراحت نفس های عمیق بکشی، تمرینات کششی انجام بدی و کمی دراز بکشی و اعضای بدنت رو با ارامش شل کنی و به هیچ چیز جز ارامش فکر نکنی.

ان شاالله که موفق میشی.




mahak2 - استرس امتحان - متا
دفتر تلفن مشاغل سامانه پیام کوتاه ویژه اعضای دفتر تلفن مشاغل

آفلاین golelale

xx - استرس امتحان - متا
پاسخ : استرس امتحان
« پاسخ #11 : ۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۱:۲۴:۳۴ »
سلام
با عرض پوزش میتونم یه مشکل دیگه هم مطرح کنم؟
مشکل من اینه که اگه مجبور نباشم کاری انجام نمیدم مثل درس خوندن که امروز فردا میکنم و شب امتحان فرا میرسه همیشه سعی کردم تغییر کنم اما نتیجه نداشته :)=

آفلاین santur

xx - استرس امتحان - متا
پاسخ : استرس امتحان
« پاسخ #12 : ۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۲:۲۳:۴۱ »
سلام
با عرض پوزش میتونم یه مشکل دیگه هم مطرح کنم؟
مشکل من اینه که اگه مجبور نباشم کاری انجام نمیدم مثل درس خوندن که امروز فردا میکنم و شب امتحان فرا میرسه همیشه سعی کردم تغییر کنم اما نتیجه نداشته :)=
سلام
عیب نداره منم همینطوری بودم خیلی تنبل شده بودم به درس خوندن که دیگه درس خوندن تئوری رو بیخود میدونستم ولی این هفته ای گذشت استادمون دکتر رحیمیان
آخر کلاس در مورد این موضوع چند دقیقه ای صحبت های خیلی خودمونی و پرحرارت کرد با ادبیات خاصی که انتظارش رو نداشتیم ..ولی دقیقا اصل حرف رو میزد
خلاصه ی کلامش این بود که باید ازبدو خوب عبرت بگیریم و  هر طور شده برای آینده ی خودمون هدفی داشته باشیم و برای اون برنامه ریزی کنیم اهدافی مثل مدرک تحصیلی کار تشکیل خانواده(که در این مورد بسیار خاطرات قشنگی از خودشون گفتند)  رفاه و آسایش ثروت ارتباطات اجتماعی شخصیت پیشرفت در آینده و اینکه باید امروز چیزی بکاریم که بعدا بتونیم از اون ذخیره برداشت کنیم یعنی همون کاشت داشت برداشتی که خوندیم .... خلاصه گفت که مثل یه مردبا جرات و خستگی ناپذیری کار کنیم بقول خودشون طوری کار کنیم که مثلا برای غذا خوردن ما رو بکشونن پای سفره و تمام حواسمون به کتاب و درس باشه یا موقع تفریح تمام حواسمون به تفریح باشه و بهترین تفریح رو بکنیم .
متوجه شدید منظورشون رو ... هیچ وقت برای شروع کردن یک مسیر یا دوباره رفتن یک مسیر درست  زود نیست برعکس دیره و هر چقدر ما وقت بذاریم باز هم میگیم کاش وقت بیشتری داشتم ... میدونید وقتی عشق کتاب و مطالعه و تحقیق در آدم شکل بگیره و یجورایی معتادش بشه دیگه کسی جلودار آدم نیست
ما یه استادی داشتیم که ایشون 4 پنج تا رشته رو بصورت تخصصی مدرک داشتند از حوزوی(اجتهاد ولی بدون لباس) اقتصاد تغذیه جامعه شناسی و ریاضیات رو هم خیلی خوب میدونستند ... کمتر از چهل سال سن داشتند و من مونده بودم چطوری ما یک رشته رو نمیتونیم تخصصی دنبال کنیم ولی ایشون چندتا رو تخصصی خوندن و خود ایشون میگفتن عشق من کتاب و مطالعه است روزی 15 16 ساعت کار و مطالعه دارم بیشتر مطالعه میکنم ....
یکی دیگر از اساتیدمون آقای دکتر همتی هم میگفت من همزمان با تحصیل در دانشگاه درس میدادم  و همون موقع هم پژوهش میکردم و چند سال بعد شروع کردم به نوشتن کتاب هام الان هم ساعت 3 بلند میشم به مطالعه و نوشتن کتاب ساعت 3 ... میگفتن من از هرچی بدم میاد تخصصی اون رو دنبال میکنم مثل تاریخ که میگفتن میخواستم کتاب در اون مورد بنویسم ....
خیلی برام جالبه که تمام این سه نفری که بهتون گفتم همشون متفقا میگفتند صبحها خیلی زود بیدار میشن و روزشون رو شروع میکنن و مدام بخودشون انگیزه و روحیه میدن دکتر همتی یا رحیمیان رو که من باهاشو ن کلاس داشتم واقعا از یه جوان بالغ رشید تنومند، بیشتر انرژی داشتند با این همه شلوغی که در کارهاشون دارند ووو
یعنی اینو فهمیدم هرچی بیشتر برنامه برای انجام دادن داشته باشی و واقعا کارکنی انرزی هم بیشتر میگیری برای کارهای بعدی ... انگیزه میده بهت ...
اگر توی یه درس نمره ی بیست بگیری و ببینی هیچ کس این نمره رو نگرفته واقعا انگیزه و روحیه وعلاقه به اون موضوع در آدم بیشتر میشه ....
به هر حال بقول آقای انوشه ما باید اول مثل زنبور عسل شهد تلخ یا شیرین درس رو برداریم که همون متن درسهاست و اون رو در خودمون حلاجی کنیم و هضم کنیم و بفهمیم تا بلکه بعد بتونیم شهد شیرینی به دیگران عرضه کنیم و این کار میسر نیست مگر با خوردن اون شهد تلخ(حالا یا شیرین) که بنظر من وقتی نتیجه اش رو ببینید مطمئنا احساس آرامش روحی و اعتماد بنفسی که در شما ایجاد خواهد شد هیچوقت از بین نخواهد رفت ....
بالاخره این راسته که ما یه روزی باید بساطمون رو جمع کنیم ... شما خودتو ببین چند سالته و بعد این چند سال چی داری؟ حتی اگر تا الان هم چیزی نداری باید برای شصت سال دیگت برنامه ریزی کنی هدفت رو مشخص کنی ببینی میخوای کجا بری چی بشی : مثل بقیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه خودت زندگی کن و کاری به حرف و رفتار دیگران نداشته باش ولگردی و تنبلی و رفیق بازی به هیچ دردی نمیخوره """ عمر گرانبهایی که داریم رو مفت از دست ندیم
به بزرگترامون یه نگاهی بندازیم به پدر و مادر بزرگای فامیل ببینیم میخوایم چی بشیم و باید چی بشیم ....
حدود سی درصد عمرمون رو که خوابیم سی درصدم استراحت و خوردو خواب و تفریح میمونه سی چهل درصد دیگه که تقریبا میشه  یعنی در شبانه روز هشت الی ده ساعت وقت کار داریم با این وقت چکار داریم میکنیم میصرفه این کار یا نه؟؟؟؟؟

بابت طولانی شدن و شاید تکراری بودن عذر میخوام خواستم یه کوچولو یادآوری کنم یه نگاهی به خودمون بندازیم ببینیم اومدیم اینجا چکار داریم چی میشیم

اامیدوارم هر جا هستیند موفق باشید
برای کشتی‌ای که عازم هیچ بندری نیست، باد موافق معنا ندارد.

آفلاین A.Ehsani

xx - استرس امتحان - متا
پاسخ : استرس امتحان
« پاسخ #13 : ۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۰:۳۴ »
سلام

اکثر مردم همینطورن و دلیش هم بخاطر عدم اشتیاق به درس و هدف و آینده است. باید سعی کنید شب جدول برنامه ریزی برای فردا تنظیم کنید و دقیقا" طبق برنامه عمل کنید مثلا" ساعت چند بیدار بشید ساعت چندنماز بخونید و ورزش و صبحانه و.. به ترتیب روی وقتی که تنظیم کردید اقدام کنید کم کم این تبدیل به یک عادت خواهد شد برای شما.

آفلاین santur

xx - استرس امتحان - متا
پاسخ : استرس امتحان
« پاسخ #14 : ۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۷:۲۶:۴۴ »
سلام

اکثر مردم همینطورن و دلیش هم بخاطر عدم اشتیاق به درس و هدف و آینده است. باید سعی کنید شب جدول برنامه ریزی برای فردا تنظیم کنید و دقیقا" طبق برنامه عمل کنید مثلا" ساعت چند بیدار بشید ساعت چندنماز بخونید و ورزش و صبحانه و.. به ترتیب روی وقتی که تنظیم کردید اقدام کنید کم کم این تبدیل به یک عادت خواهد شد برای شما.
سلام
دقیقا همینطوره ... اصلا برای خودشون آینده ای متصور نیستند یه چیزی توی ذهنشون هست که اونم از دیگران شنیدن که قراره چکاره بشن یا چقدر درآمد داشته باشن
ولی ذره ای برای اون هدف تلاش نمیکنند البته اگر هدفی داشته باشند مثل بقیه هر چه آید خوش آید ، ببینیم چی میشه ، خدا چی میخواد، مشکلات زندگی نمیذاره ، وقت این قرتی بازیا رو دیگه نداریم، سرمون شلوغه(شلوغی بیخودی و بیهدف) ، فقط فکر امروز یا فوق فوقش شش ماه بعدن که چه اتفاقی بیفته.

خودشون نمیخوان آینده رو بسازن ، استادمون میگفت من نمره ی امتحان رو خودم با توجه به درسی که خوندم تشخیص میدادم و همون میشد واصالت رو به استاد نمیدادم
والله خود خدا هم گفته خودتون باید حرکت کنید من چیزی رو تغییر نمیدم جز اینکه خودتون بخواهید اگر در مسیر تلاش مجدانه داشته باشیم او ما رو کمک میکنه گفت کسی که در راه ما تلاش کنه ما راه رو نشونش میدیم وسیله ای برای تشخیص درست و نادرست بهش میدیم یادمه یکی مگفت آقای بهجت میگفت شما چیزایی که میدونید رو در عمل پیاده کنید هرچه ندونید خدا بهتون میگه یا راه فهمیدنش رو نشون میده ولی اصل کار رو باید خودمون انجام بدیم اگر چندین سال با پشتکار و انگیزه قوی و امید یعنی اگر آسمون اومد زمین کارخودمون رو انجام بدیم نتیجه اش حاصل زندگیمونه وگرنه مثل بقیه بیحاصل و ....

برای کشتی‌ای که عازم هیچ بندری نیست، باد موافق معنا ندارد.


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter