Google

* آخرین فعالیتهای دسته جمعی توسط اعضای تالار تخصصی

موج مثبت


سپیدار سیستم


آموزش حسابداري جهت مصاحبه و استخدام


گپ وخنده


ختم قرآن ویژه ماه مبارک رمضان


انجمن کوهنوردی و طبیعت گردی متا


یاران محک


کاربازی-بازی کار


دفتر جناب آقای کیانی


دفتر جناب آقای فریدون مظفر نژاد


حسابداری تک کاربره IR




normal_post - بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست - متا نویسنده موضوع: بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست  (دفعات بازدید: 11924 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین Moshashaei

xx - بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست - متا
بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست
« : ۶ آبان ۱۳۹۰ - ۰۰:۲۷:۰۶ »
بزرگترین جراح مغز جهان پروفسور سمیعی

پروفسور سمیعی کیست ؟

"ابراهیم تاتلیسس" خواننده و هنرمند پر آوازه ترکیه با ترانه‌هایش مشهور خاص و عام در ترکیه، آسیای میانه و کشورهای خاورمیانه مثل آذربایجان، ایران، افغانستان، عراق، سوریه و دیگر کشورهای عربی است، تاتلیسس با ترانه‌های ترکی‌اش مشهور شده ولی گهگاه به عربی و کردی نیز ترانه‌ای خوانده‌است.
 
ابراهیم تاتلیسس در روز 13 مارس 2011 میلادی، در محله شیشلی استانبول از ناحیه سر هدف گلوله قرار گرفت و ترور شد. تاتلیسس هنگامی که پس از ضبط برنامه تلویزیونی مشهور خود «ایبو شو» از کانال تلویزیونی «بیاض تی‌وی» خارج می‌شد هدف این حمله قرار گرفت.. پلیس اعلام کرد که ضارب از یک خودروی مشکی رنگ اقدام به شلیک چند گلوله کرده و به سرعت متواری شد. بنا به اعلام پزشکان، گلوله از پشت وارد جمجمه ابراهیم تاتلیسس شده و از قسمت جلوی سر او خارج شد.

بدنبال پخش خبر ترور این هنرمند محبوب ترکیه مردم کشورشان به امید زنده ماندن او دست به دعا بلند کردند. پزشکان بواسطه صدمه مغزی شدید این هنرمند تصور می کردند که او حتی اگر جان سالم بدر ببرد باقی عمرش را فلج خواهد بود.

برای نجات جان محبوب ترین هنرمند ترکیه نیاز به برجسته ترین جراح مغز جهان نیز بود. و او کسی نبود جز پروفسور مجید سمیعی رئیس فدراسیون جهانی انجمن جراحان اعصاب و رئیس انیستیتوی علوم عصبی و دانش نورولوژی (آی ان آی) در هانوفر آلمان که پیچیده ترین جراحیهای مغز جهان در آن صورت می گیرد. مرکزی که معماری آن نیز, که به پیشنهاد دکتر سمیعی بصورت مغز یک انسان طراحی شده, یک شاهکار معماری بی نظیر بشمار می رود.

رسانه های ترکیه این جراح مغز برجسته ایرانی که از آلمان به ترکیه برده شد و ریاست تیم عمل جراحی 12 ساعته بر روی جمجمه و مغز ابراهیم تاتلیست را بر عهده داشت را بعنوان نجات دهنده جان محبوب ترین هنرمند کشورشان معرفی می کنند. جراح برجسته ای که از جمله بنیانگذار رشته جراحی قاعده جمجمه در جهان و ابداع کننده روشهای تازه در زمینه جراحی میکروسکوپی مغز در جهان بوده است.

او متولد شهر رشت مرکز استان گیلان ایران است.. وی در زمینهٔ تورم مغز و ترمیم و بازسازی جراحی دستگاه عصبی محیطی مطالعات مهمی انجام داده‌است. وی بیشترین اعمال جراحی روی تومورهای موسوم به «نورینوم آکوستیک» انجام داده‌است و در این زمینه بیشترین گزارش‌ها متعلق به ایشان می‌باشد.

پروفسور سمیعی در دهه 1990 اقدام به تاسیس مرکز بین‌المللی علوم اعصاب ( آی ان آی)نمود. بنای این مرکز برگزفته از شکل مغز می‌باشد. این مرکز در شهر هانوفر آلمان واقع است و ریاست آن نیز بر عهده پروفسور سمیعی است.
 
پروفسور سمیعی شاگردان زیادی تربیت کرده‌است که در کشورهای مختلف جهان به فعالیت در زمینه جراحی مغز و اعصاب مشغول هستند و هر ساله کنفرانسی را به افتخار او در یکی از کشورها برگزار می‌کنند. وی در حال حاضر و با وجود دارا بودن 74 سال سن بسیار فعال بوده و عمل‌های جراحی سنگین در قاعده مغز را با مهارتی بی نظیر انجام می‌دهد و در اغلب کنگره‌های مهم جراحی مغز و اعصاب جهان بعنوان سخنران مدعو شرکت می‌کند.
 

پروفسور سمیعی به کشور خود ایران عشق می‌ورزد و تاکنون تلاش زیادی را برای ارتقای جراحی مغز و اعصاب در ایران صورت داده است.

برای تجلیل از مقام علمی و تجربیات ارزنده وی و همچنین گامهای بلندی که در پیشرفت جراحی مغز و اعصاب برداشته‌است، رییس جمهوری آلمان غربی در سال 1988 نشان خدمت درجه 1 دولت آلمان را به او اهدا کرد. در همین سال جایزهٔ علمی ایالت نیدرزاکسن آلمان، به پاس فعالیتهای پر ارزش وی در راه پیشرفت جراحی مغز و اعصاب به نامبرده اهدا شد.
 
پروفسور مجید سمیعی یکی از مفاخر علمی ایران و خطه سرسبز زادگاهش استان گیلان است

 

Linkback: https://irmeta.com/meta/b1839/t8602/
یاحق به من بفهمان که بی تو چه خواهم شد؛اما نشانم نده...آمین

آفلاین A.Ehsani

xx - بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست - متا
پاسخ : بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست
« پاسخ #1 : ۶ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۸:۲۶ »
سلام

نمیدانم باید به ایرانی بودن این عزیزان بالید یا اندوهگین شد آنچه مسلم است ما مغزها را که سرمایه های بسیار ارزشمند ما هستند تقدیم میکنیم. ای کاش ایرانی نبودند تا کمتر غصه بخوریم:

نفرات برتر کنکور 80 کجا هستند؟
ندا ناطق (نفر اول رشته ریاضی): استانفورد، آمریکا
اشکان برنا (نفر دوم رشته ریاضی): برکلی کالیفرنیا، آمریکا
احسان شفیعی پور‌فرد (نفر سوم رشته ریاضی): ایلینویز، آمریکا
محمد فلاحی سیچانی (نفر اول رشته تجربی): میشیگان، آمریکا
محمد امین خلیفه سلطانی (نفر دوم رشته تجربی): اطلاعات خاصی پیدا نکردم
پیمان حبیب اللهی (نفر سوم رشته تجربی): هاروارد، آمریکا
محمدرضا جلایی‌پور (نفر اول رشته انسانی):

آفلاین A.Ehsani

xx - بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست - متا
پاسخ : بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست
« پاسخ #2 : ۶ آبان ۱۳۹۰ - ۱۱:۵۷:۰۴ »
یکی از دانشجویان المپیاد ریاضی ایران که در سانحه سقوط اتوبوس در جاده خوزستان هنگام برگشت از شلمچه جان سالم به در برد کسی نیست جز یکی از 10مغز برتر ریاضی جهان:

مریم میرزاخانی از جمله بازماندگان سانحه غم بار سقوط اتوبوس حامل نخبگان ریاضی دانشگاه صنعتی شریف به دره در اسفندماه سال76 است.
دکتر مریم میرزاخانی، استادیار جوان دانشگاه "پرینستون" به عنوان یکی از 10 مغز برتر آمریکای شمالی معرفی شد و به او لقب سد شکن دادند. مریم میرزاخانی در سالهای 73و 74 (سال سوم و چهارم دبیرستان) از مدرسه ی فرزانگان تهران موفق به کسب مدال طلای المپیاد ریاضی کشوری شد و بعد از آن در سال 1994 در المپیاد جهانی هنگ کنگ با 41 امتیاز از 42 امتیاز مدال طلای جهانی گرفت. سال بعد یعنی 1995 در المپیاد جهانی ریاضی کانادا مدال طلای جهانی به دست آورد.مریم در دانشگاه شریف در رشته ی ریاضی ادامه تحصیل داد.
میرزاخانی با دریافت بورسیه از طرف دانشگاه هاروارد به آنجا رفت و تحصیلاتش را در آنجا ادامه داد.  مریم میرزاخانی که تحصیلات کارشناسی‌ارشد و دکتری را در دانشگاه هاروارد پشت سرگذاشت، به همراه 9 محقق برجسته دیگر چندی پیش در چهارمین نشست10 برلیان، نشریه Popular Science در آمریکا مورد تقدیر قرار گرفت.  به نوشته USA TODAY ، این فهرست 10 نفره شامل محققان و نخبگان جوانی است که در حوزه‌های ابتکاری مشغول به فعالیت هستند و با این حال معمولا از چشم عموم پنهان مانده‌اند.  این فهرست بر اساس پیشنهاد‌های ارائه شده از سوی سازمان‌های گوناگون، روسای دانشگاه‌ها و ناشران انتشارات علمی برگزیده شده‌اند. این محققان برجسته جوان در حوزه‌های گوناگونی از گرافیک رایانه‌یی تا ریاضیات و علوم رباتیک، افق‌های تازه‌ای در مرزهای جهان اطراف ما گشوده‌اند که مریم میرزاخانی ریاضیدان 29 ساله ایرانی یکی از آنهاست.  میرزاخانی در سال 1999 میلادی موفق به پیدا کردن راه‌حلی برای یک مشکل ریاضی شد که بسیاری را به دام انداخته بود:  محاسبه حجم‌های فضایی منحنی هندسی.  ریاضیدانان مدت‌های طولانی است که به دنبال یافتن راه عملی برای محاسبه حجم رمزهای جایگزین فرم‌های هندسی هذلولی بوده‌اند و در این میان مریم میرزاخانی جوان در دانشگاه پرینستون نشان داد که با استفاده از ریاضیات شاید بتوان بهترین راه را به سوی دست یافتن به راه‌حلی روشن در اختیار داشت: محاسبه عمق حلقه‌های ترسیم شده بر روی سطوح هذلولی.
میرزاخانی در تلاش است تا معمای ابعاد گوناگون فرم‌های غیر طبیعی هندسی را حل کند.  در صورتی که جهان از قاعده هندسه هذلولی تبعیت کند، ابتکار وی به تعریف شکل و حجم دقیق جهان کمک خواهد کرد.  در واقع مشکل این است که برخی از این اشکال هذلولی هم‌چون doughnuts و یا amoebas دارای ظاهری بسیار نافرم هستند که محاسبه حجم آنها را به معمایی جدی برای ریاضیدانان مبدل کرده است. اما میرزاخانی با یافتن راهی جدید در واقع دست به یک ابتکار عمل بزرگ زد و با ترسیم یک سری ازحلقه‌ها بر روی سطح این گونه اشکال پیچیده به محاسبه حجم آنها پرداخت.  جیمز کارلسون از انستیتو ریاضیات کلی (Clay Mathematics Institute) می‌گوید: میرزاخانی در یافتن ارتباطات جدید، عالی است.  وی می‌تواند به سرعت از یک مثال ساده به دلیل کاملی از یک نظریه ژرف و عمیق برسد.  مریم میرزاخانی از دانش‌آموزان نخبه المپیادی کشور است که در سال 74 در المپیاد جهانی ریاضی علاوه بر دریافت مدال طلا با کسب بالاترین امتیاز به عنوان نفر اول جهان شناخته شده‌است.  میرزاخانی دانش‌آموز نخبه ریاضی، تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته ریاضی در دانشگاه صنعتی شریف ادامه داد و از جمله بازماندگان سانحه غم‌بار سقوط اتوبوس حامل نخبگان ریاضی دانشگاه صنعتی شریف به دره در اسفندماه 76 است.  در این حادثه اتوبوس حامل دانشجویان ریاضی شرکت‌کننده در بیست و دومین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی که از اهواز راهی تهران بود به دره سقوط کرد و طی آن شش تن از دانشجوی نخبه ریاضی دانشگاه صنعتی شریف شامل آرمان بهرامیان، رضا صادقی - برنده دو مدال طلای المپیادجهانی - علیرضا سایه‌بان و علی حیدری، فرید کابلی، دکتر مجتبی مهرآبادی و مرتضی رضایی دانشجوی دانشگاه تهران که اغلب از برگزیدگان المپیادهای ملی و بین‌المللی ریاضی بودند در اوج بالندگی و شکوفایی علمی ناباورانه، جان باختند.


آفلاین nader_abdolahi

xx - بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست - متا
پاسخ : بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست
« پاسخ #3 : ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۳:۲۸:۲۳ »
سلام

نمیدانم باید به ایرانی بودن این عزیزان بالید یا اندوهگین شد آنچه مسلم است ما مغزها را که سرمایه های بسیار ارزشمند ما هستند تقدیم میکنیم. ای کاش ایرانی نبودند تا کمتر غصه بخوریم:

نفرات برتر کنکور 80 کجا هستند؟
ندا ناطق (نفر اول رشته ریاضی): استانفورد، آمریکا
اشکان برنا (نفر دوم رشته ریاضی): برکلی کالیفرنیا، آمریکا
احسان شفیعی پور‌فرد (نفر سوم رشته ریاضی): ایلینویز، آمریکا
محمد فلاحی سیچانی (نفر اول رشته تجربی): میشیگان، آمریکا
محمد امین خلیفه سلطانی (نفر دوم رشته تجربی): اطلاعات خاصی پیدا نکردم
پیمان حبیب اللهی (نفر سوم رشته تجربی): هاروارد، آمریکا
محمدرضا جلایی‌پور (نفر اول رشته انسانی):
سلام
اگر ما جای این عزیزان باشیم چه می کنیم !!
مشکل اصلی به نظرم از جانب دولت ( جامعه کنونی ) است که ظرفیت پذیرش و  بهره بردای از این ذخایر ( بهتر از نفت) را نمی دانند
توکل،توسل،تفکر،تحمل،تشکر

آفلاین A.Ehsani

xx - بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست - متا
پاسخ : بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست
« پاسخ #4 : ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۴:۳۸:۴۳ »
سلام

جناب عبداللهی این موضوع به دولت ارتباط ندارد و تقصیری به آن وارد نیست.
بحثی در جامعه شناسی حدود 50 سال پیش مطرح شد تحت عنوان دهکده جهانی. این به این مفهوم که جهان در اثر ارتباطات به هم متصل خواهد شد و مرزهای برداشته میشود. سرمایه داران همه جا سرمایه گذاری میکنند. مغزها همه جا سیر میکنند و متخصصان همه جا میروند.کشورها کم کم بر اساس مزیتهائی که دارند فعالیت میکنند و هر کسی در این جهان نقشی ایفا میکند. برخی کشورها تولید علم و دانش میکنند . برخی کشورها نیروی کار و برخی دیگر هم صنعت برخی کشاورزی و...
در این وادی دولتها باید دنبال صنعت سودآور باشند مثلا" در کانادا با اینکه کشور پیشرفته ای است ولی در تقسیم تکنولوژی ادعای رده اول رو ندارد و در رده های سوم وچهارم فعالیت میکند پس یک دانشمند تراز اول جذب کانادا نمیشود چون بدرد هم نمیخورند.

آفلاین nader_abdolahi

xx - بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست - متا
پاسخ : بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست
« پاسخ #5 : ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۱۷:۳۲:۱۶ »
سلام

جناب عبداللهی این موضوع به دولت ارتباط ندارد و تقصیری به آن وارد نیست.
بحثی در جامعه شناسی حدود 50 سال پیش مطرح شد تحت عنوان دهکده جهانی. این به این مفهوم که جهان در اثر ارتباطات به هم متصل خواهد شد و مرزهای برداشته میشود. سرمایه داران همه جا سرمایه گذاری میکنند. مغزها همه جا سیر میکنند و متخصصان همه جا میروند.کشورها کم کم بر اساس مزیتهائی که دارند فعالیت میکنند و هر کسی در این جهان نقشی ایفا میکند. برخی کشورها تولید علم و دانش میکنند . برخی کشورها نیروی کار و برخی دیگر هم صنعت برخی کشاورزی و...
در این وادی دولتها باید دنبال صنعت سودآور باشند مثلا" در کانادا با اینکه کشور پیشرفته ای است ولی در تقسیم تکنولوژی ادعای رده اول رو ندارد و در رده های سوم وچهارم فعالیت میکند پس یک دانشمند تراز اول جذب کانادا نمیشود چون بدرد هم نمیخورند.
در خصوص فرمایشتون درباره کانادا اخیرا یه سری از اساتید بنام ( که خودم میشناسم در دانشگاه تهران تدریس می کنند ) فکر سفر به آنجا را در سر دارند
ممکنه بفرمایید اونجا چه خبره ؟ چه مزیت هایی داره ؟ و اصولا افراد آیا صرفا به خاطر رفاه نسبی که داره می رند یا دلیل خاصی داره
و اما اینکه قبول دارید برای تربیت این اساتید به طور پنهانی دولت ها و هم چنین خانواده فرد چه هزینه ای را انجام داده و نتیجه این را ( هلو ب پر تو گلو ) کشور ها نظر  کانادا خواهند برد !!!
توکل،توسل،تفکر،تحمل،تشکر

آفلاین A.Ehsani

xx - بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست - متا
پاسخ : بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست
« پاسخ #6 : ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۸:۵۶ »
سلام

مهاجرت دلایل مختلفی دارد برخی میروند برخی هم شرایط رفتن دارند زندگی در کشور خود را ترجیح میدهند. امیدوارم سرمایه های ارزشمند ما به کشور خود خدمت کنند.

آفلاین nader_abdolahi

xx - بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست - متا
پاسخ : بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست
« پاسخ #7 : ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۷:۳۳ »
سلام

مهاجرت دلایل مختلفی دارد برخی میروند برخی هم شرایط رفتن دارند زندگی در کشور خود را ترجیح میدهند. امیدوارم سرمایه های ارزشمند ما به کشور خود خدمت کنند.
ممکنه دلایلی را ذکر بفرمایید
توکل،توسل،تفکر،تحمل،تشکر

آفلاین A.Ehsani

xx - بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست - متا
پاسخ : بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست
« پاسخ #8 : ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۲:۳۰ »
سلام

یکی از دلایل بسیار مهم این است که دانشگاههای موجود در کشورهای پیشرفته دانش بروز و توام با تحقیقات دارند در حالی که دانشگاه کشورهای دیگر با سالها تاخیر ترجمه مطالب قدیمی را آموزش میدهند.
دلیل دیگر امکانات زندگی و درآمد است اما بیشترین مشکل عدم همخوانی فرهنگی است که بسیاری با آن مشکل دارند.

آفلاین nader_abdolahi

xx - بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست - متا
پاسخ : بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست
« پاسخ #9 : ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۳۵:۴۲ »
شما  خودتون اگر زمینه ش مساعد باشه میرین یا نه ( حرف دل لطفا )
توکل،توسل،تفکر،تحمل،تشکر

آفلاین A.Ehsani

xx - بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست - متا
پاسخ : بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست
« پاسخ #10 : ۳۰ دی ۱۳۹۰ - ۲۲:۴۰:۴۴ »
سلام

جناب عبداللهی موقعی که از سربازی اومدم موقعیت عالی بود. خیلی از دوستام رفتن کشورهای معروف هم رفتن. ولی من واقعا" علاقه ای به رفتن نداشتم و نرفتم. البته نه من موفقم نه اونها شاید من یک سری مشکلاتم بیشتره و انها یک سری مشکلات خاص دیگر. در کل همیشه اعتقاد داشتم اینجا میشه درس خوند و میشه کار کرد پول درآورد و هر دوجا سختی هاشونو دارن. من اون موقع مخالف بودم ولی آلان دو دلم

آفلاین nader_abdolahi

xx - بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست - متا
پاسخ : بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست
« پاسخ #11 : ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۱۶:۰۴ »
سلام

جناب عبداللهی موقعی که از سربازی اومدم موقعیت عالی بود. خیلی از دوستام رفتن کشورهای معروف هم رفتن. ولی من واقعا" علاقه ای به رفتن نداشتم و نرفتم. البته نه من موفقم نه اونها شاید من یک سری مشکلاتم بیشتره و انها یک سری مشکلات خاص دیگر. در کل همیشه اعتقاد داشتم اینجا میشه درس خوند و میشه کار کرد پول درآورد و هر دوجا سختی هاشونو دارن. من اون موقع مخالف بودم ولی آلان دو دلم
پس اگر شرایظش مهیا بشه می رید درسته ؟
اصولا افراد با چه هدفی می روند اعم از تحصیل کرده یا  مردم عادی صرافا بخاطر رفاه نسبی که اونجا هست یا نه چیزای دیگه
توکل،توسل،تفکر،تحمل،تشکر

آفلاین A.Ehsani

xx - بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست - متا
پاسخ : بزرگترین جراح مغز جهان هم یک ایرانیست
« پاسخ #12 : ۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۴:۴۴ »
سلام

جناب عبداللهی حدود 5 سال در یکی از بزرگترین طرحهای صنعتی شبانه روز زحمت کشیدیم و بنده مسئولیت پروژه مالی رو داشتم. هیچ چیزی نداشت ما 15 نفر بودیم که حالا این مجموعه که نامی از ما در آن وجود ندارد بالای چند هزار نفراست.
نظام تعریف شد سیستمها پیاده سازی شد زیر فشار کار حتی به زن و بچه خود توجه نکردیم و نتوانستیم علی الرغم عشق به ادامه تحصیل در این زمینه حرکتی انجام دهیم و حقوق معمولی دولتی هم داشتیم. بعد از گذشت 5 سال طرح به بهره برداری رسید و مدیرعامل عوض شد یک ماه طول نکشید آقائی به من معرفی کردند گفتند ایشان همه کاره مالی هستند و حالا باید بنده لقمه آماده را دهن ایشان میگذاشتم.
به هر حال رفتیم بعد شنیدیم حقوق چندین برابر و پاداشهائی که در مخیلات من نمی گنجید. این اتفاقات کم نیست و سالها غصه کار رو نخوردم بلکه غصه سادگی خودم رو خوردم که این همه کار کردم.
اساسا" از بحث جامعه بگذریم به نظر شما آدم با همسرش بد رفتاری کند او را تحویل نگیرید یا یکی بجای او یا در کنار او بیاورد و رسیدگیها رو در حق دومی کند آیا نفر اول باید بماند؟ مسلما" خیر
بخش عمده رفتنها بر اساس اجبار است است و اولین چیزی که انسان به دنبالش است امنیت شغلی و درآمدی است که متاسفانه امنیت شغلی وجود ندارد.


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
پير ترين زن دي جي جهان

نویسنده اورش

1 پاسخ ها
1560 مشاهده
آخرين ارسال ۹ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۰۳:۰۵
توسط DELFAN
xx
موسيقي جهان،جهان موسيقي‎

نویسنده حمید رستمی

0 پاسخ ها
1084 مشاهده
آخرين ارسال ۶ دی ۱۳۸۹ - ۲۳:۵۲:۰۰
توسط حمید رستمی
xx
‎هفت شگفتی‎ ‎در جهان فیزیک‎

نویسنده حمید رستمی

0 پاسخ ها
1277 مشاهده
آخرين ارسال ۱ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۰:۵۱:۳۸
توسط حمید رستمی
xx
ده مرد تاثیر گذار بر آینده جهان

نویسنده CIVILAR

0 پاسخ ها
2341 مشاهده
آخرين ارسال ۲۳ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۱:۱۷:۳۵
توسط CIVILAR
xx
زیباترین کشور جهان(ایران)

نویسنده صادق کوکبی

1 پاسخ ها
2709 مشاهده
آخرين ارسال ۱۶ آبان ۱۳۸۹ - ۱۳:۵۳:۰۳
توسط DELFAN
xx
معیارهای زیبایی در گوشه و کنار جهان

نویسنده A.Ehsani

0 پاسخ ها
1265 مشاهده
آخرين ارسال ۵ آبان ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۲:۴۶
توسط A.Ehsani
 

anything