Google

* آخرین فعالیتهای دسته جمعی توسط اعضای تالار تخصصی

موج مثبت


سپیدار سیستم


آموزش حسابداري جهت مصاحبه و استخدام


گپ وخنده


ختم قرآن ویژه ماه مبارک رمضان


انجمن کوهنوردی و طبیعت گردی متا


یاران محک


کاربازی-بازی کار


دفتر جناب آقای کیانی


دفتر جناب آقای فریدون مظفر نژاد


حسابداری تک کاربره IR




normal_post - اخبار علمی - متا نویسنده موضوع: اخبار علمی  (دفعات بازدید: 14205 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین CIVILAR

xx - اخبار علمی - متا
جزئیات اولین رتبه بندی دانشگاههای کشور
« پاسخ #30 : ۲۳ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۰:۱۳:۰۰ »
جزئیات اولین رتبه بندی دانشگاههای کشور/ زمان اعلام نتایج رتبه بندی


رئیس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری از رتبه بندی دانشگاههای کشور خبر داد و جزئیات معیارهای رتبه بندی دانشگاهها اعم از آموزشی، پژوهش و بین المللی را اعلام کرد و گفت: نتیجه رتبه بندی تا آخر آبان ماه 1389 نهایی شده و در اختیار وزارت علوم قرار گیرد.
جعفر مهراد در گفتگو با خبرنگار مهر، هدف از رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها را مقایسه وضعیت فعلی دانشگاهها و پژوهشگاهها با یکدیگر و بررسی راهکارهایی که می تواند قدرت رقابتی دانشگاهها و پژوهشگاهها را افزایش دهد عنوان کرد و گفت: اصولا در تمدنهای اسلامی افراد همواره به دنبال آن بوده اند تا به دانشگاههای تراز اول زمان خود راه یابند. این مسئله نه تنها باعث افتخار است بلکه برای آینده تمدن اسلامی بسیار ضروری و لازم است. دلیل آن هم روشن است. اسلام همواره به عنوان یک دین مبتنی بر دانش مطرح است.

وی اظهار داشت: در این زمینه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به تازگی تدبیری را اتخاذ کرده است تا بتواند کیفیت آموزش و تحقیقات را در دانشگاهها و مؤسسات پژوهشی ارتقاء دهد. هدف نهایی این گونه سیاستها آن است که این گونه دانشگاهها و مؤسسات تحقیقاتی بتوانند در رتبه بندی دانشگاهها از جایگاهی درخور و شایسته برخوردار شوند.

رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: برای انجام رتبه بندی، معاونت پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مسئولیت رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام را به پایگاه استنادی جهان اسلام (ISC) واگذار کرد. البته مقرر شد ابتدا دانشگاهها و پژوهشگاههای ایران تحت پوشش رتبه بندی قرار گیرند و سپس در مرحله بعد رتبه بندی دانشگاههای سایر کشورهای اسلامی آغاز شود.

معیارهای رتبه بندی دانشگاهها

وی افزود: معیارهای رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها در واقع همان معیارهای رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام است که در نشست تهران به تاریخ 30 آوریل 2007 در تهران به تصویب نمایندگان کشورهای اسلامی رسید.

معیارهای پژوهشی رتبه بندی

مهراد معیارهای رتبه بندی را شامل پژوهش (با وزن کل 64)، آموزش (با وزن کل 31) و وجهه بین المللی (با وزن کل 5) دانست و به مهر گفت: در حوزه پژوهش شاخصها عبارتند از کیفیت پژوهش، کارآیی پژوهش، حجم پژوهش، نرخ رشد کیفیت پژوهش و نرخ رشد کارآیی پژوهش. رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها بر اساس این شاخص ها از مقاله های علمی منتشر شده در مجلات معتبر بین المللی که در ISI نمایه سازی شده اند و نیز از مقاله های کنفرانس های بین المللی ثبت شده در ISI صورت خواهد گرفت.

معیارهای آموزشی رتبه بندی

وی افزود: در حوزه آموزش نیز شاخصها از اعضای هیئت علمی دارای جایزه، اساتید پراستناد بر حسب استانداردهای ISI و استانداردهای سازمان کنفرانس اسلامی (OIC)، نسبت اعضای هیئت علمی دارای مدرک Ph.D. به کل اعضای هیئت علمی،  فارغ التحصیلانی که جایزه گرفته اند، نسبت اعضای هیئت علمی به دانشجو، نسبت دانشجویان تحصیلات تکمیلی به کل دانشجویان و دانشجویان دارای جایزه در المپیادهای بین المللی تشکیل می شود.

معیارهای بین المللی رتبه بندی

عضو اصلی رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام معیار وجه بین المللی رتبه بندی را نسبت اعضای هیئت علمی بین المللی به کل اعضای هیئت علمی، نسبت دانشجویان بین المللی به کل دانشجویان و نسبت اعضای هیئت علمی دارای مدرک Ph.D.  خارجی به کل اعضای هیئت علمی دارای مدرک Ph.D عنوان کرد.

وی ادامه داد: جهت دریافت اطلاعات مرتبط، شاخص های مربوط به معیارهای آموزش و وجهه بین المللی به صورت پرسشنامه ای با 14 سئوال به دانشگاهها و پژوهشگاهها ارسال و درخواست شد که پاسخ سئوالات را حداکثر تا پایان شهریور ماه 1389 به دبیرخانه رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام در ISC ارسال کنند.

مهراد تأکید کرد: بدیهی است اگر دانشگاه یا پژوهشگاهی به این پرسشنامه جواب ندهد یا جواب را با تأخیر ارسال کند از رتبه بندی بازخواهد ماند.

وی افزود: در ارتباط با یکی دو سئوال پرسشنامه علاوه بر نیاز به داشتن اطلاعات لازم است دانشگاهها و پژوهشگاهها مستندات مربوطه را نیز ضمیمه کنند. مثلاً ضمیمه کردن مستندات مربوط به جوایز ملی و بین المللی بسیار ضروری و لازم است.

رئیس پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: جوایز عمدتاً شامل جایزه نوبل، فیلد مدال ها، بانک توسعه اسلامی (IDB)، خوارزمی، رازی، فارابی، فرهنگستان علوم جهان اسلام (TWAS)، آیسیسکو و جایزه IAS است.

وی اظهار داشت: در مورد اختراعات و اکتشافات (ثبت نامه ها) نیز مقرر است دانشگاهها و پژوهشگاهها مستندات مربوطه را به همراه پرسشنامه ضمیمه کرده و به دبیرخانه رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام در ISC ارسال کنند.

مهراد گفت: معیار پژوهش که وزن بیشتری نیز بدان اختصاص یافته است توسط خبرگان رتبه بندی در ISC از پایگاههای اطلاعاتی ISI استخراج خواهد شد. این بخش به دقت و وقت زیادی نیاز دارد. متأسفانه نام دانشگاهها به زبان انگلیسی به صورتهای مختلف در مقاله های مجلات معتبر بین المللی نوشته و این نوع گوناگونی نام صدمات زیادی را در شمارش تولید علم از یک طرف متوجه دانشگاهها و پژوهشگاهها و از طرف دیگر متوجه ایران کرده است در هر حال، این معیار سخت ترین بخش رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها است که تیم تخصصی در این حوزه با رعایت اصل امانت، اطلاعات را از پایگاههای اطلاعاتی ISI استخراج و طبق فرمول هایی که برای هر یک از شاخص ها به تصویب رسیده است عمل شود.

وی با بیان اینکه تعداد دانشگاهها و پژوهشگاههایی که در این رتبه بندی برای آنها پرسشنامه ارسال شده است متفاوت است به مهر گفت: برای دانشگاهها و مؤسسات تحقیقاتی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز دانشگاههای وابسته به دستگاههای اجرایی 98 پرسشنامه، برای دانشگاههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 42 پرسشنامه و برای واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی ایران 178 پرسشنامه که بر روی هم تعداد 318 دانشگاه و مؤسسه پژوهشی می شود.

عضو اصلی تیم رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام گفت: دبیرخانه رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام که به تدریج پرسشنامه ها را از دانشگاهها و پژوهشگاهها دریافت خواهد کرد سایر عملیات رتبه بندی را آغاز کرده و بر اساس برنامه ای که به همین منظور طراحی شده داده ها و اطلاعات را در برنامه مزبور وارد و برنامه به طور خودکار و بدون دخالت انسانی داده ها را پردازش و نتیجه را ارائه خواهد داد.

اعلام نتیجه رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها تا آخر آبان ماه

وی گفت: با برنامه ریزیهای به عمل آمده پیش بینی می شود نتیجه رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاهها تا آخر آبان ماه 1389 نهایی شده و در اختیار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گیرد.

البته سایت رتبه بندی دانشگاههای جهان اسلام به نشانی www.ur.isc.gov.ir  طراحی شده و هم اکنون دانشگاهها و پژوهشگاهها می توانند از این سایت بازدید به عمل آورند

منبع : خبرگزاری مهر

آفلاین CIVILAR

xx - اخبار علمی - متا
سقوط اتوبوس حامل دانشجویان ایرانی ساکن فیلیپین
« پاسخ #31 : ۲۴ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۵:۴۹:۱۱ »
سقوط اتوبوس حامل دانشجویان ایرانی ساکن فیلیپین

اتوبوسی توریستی که حامل دانشجویان از جمله ایرانیان محصل در فیلیپین بود در دره ای 30 متری سقوط کرد که در این حادثه 18 نفر جان خود را از دست دادند.

منبع : خبرگزاری مهر

آفلاین CIVILAR

xx - اخبار علمی - متا
قوانین مورفی یا قوانین ناعلمی ثابت شده
« پاسخ #32 : ۳۰ تیر ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۵:۴۶ »
قوانین مورفی یا قوانین ناعلمی ثابت شده

قانون صف:

اگر شما از يک صف به صف ديگري رفتيد، سرعت صف قبلي بيشتر از صف فعلي خواهد شد.

قانون تلفن:

اگر شما شماره‌اي را اشتباه گرفتيد، آن شماره هيچگاه اشغال نخواهد بود.

قانون تعمير:

بعد از اين که دست‌تان حسابي گريسي شد، بيني شما شروع به خارش خواهد کرد.

قانون کارگاه:

اگر چيزي از دست‌تان افتاد، قطعاً به پرت‌ترين گوشه ممکن خواهد خزيد.

قانون معذوريت:

اگر بهانه‌تان پيش رئيس براي دير آمدن پنچر شدن ماشين‌تان باشد، روز بعد واقعاً به خاطر پنچر شدن ماشين‌تان، ديرتان خواهد شد.

قانون حمام:

وقتي که خوب زير دوش خيس خورديد تلفن شما زنگ خواهد زد.

قانون روبرو شدن:

احتمال روبرو شدن با يک آشنا وقتي که با کسي هستيد که مايل نيستيد با او ديده شويد افزايش مي‌يابد.

قانون نتيجه:

وقتي مي‌خواهيد به کسي ثابت کنيد که يک ماشين کار نمي‌کند، کار خواهد کرد..

قانون بيومکانيک:

نسبت خارش هر نقطه از بدن با ميزان دسترسي آن نقطه نسبت عکس دارد.

قانون تئاتر:

کساني که صندلي آنها از راه‌روها دورتر است ديرتر مي‌آيند.

قانون قهوه:

قبل از اولين جرعه از قهوه داغتان، رئيس‌تان از شما کاري خواهد خواست که تا سرد شدن قهوه طول خواهد کشيد.

اين قوانين به قوانين مورفي معروف هستند و حتي کتاب قوانين مورفي هم منتشر ميشه و شما اگه قانون خوبي داشته باشي بنياد مورفي حاضره اونو از شما بخره و تو کتابش بذاره




--------------------------------------------------
منبع: meganit.com/index.php
--------------------------------------------------

آفلاین رز سرخ

xx - اخبار علمی - متا
به نام قرص لاغری در حال مصرف شیشه هستید ! ...
« پاسخ #33 : ۳۰ تیر ۱۳۸۹ - ۱۸:۱۶:۳۹ »
چند وقتی میشه که قرص سوپر اسلیم که فقط تو عطاریها عرضه میشه و داروخانه ها مجوز برای فروشش ندارن خیلی غوغا کرده. میتونم به جرات بگم تقریبا" همه اونایی که این روزا دنبال لاغری هستن تبلیغ این قرص رو زیاد شنیدن.
این قرص شدیدا" حالت بی اشتهایی ایجاد میکنه و کسانی بودند که ظرف یک هفته حتی تا 10 کیلوگرم وزن کم کردن.
من علیرغم توصیه خیلی از دوستان این قرصها رو مصرف کردم و عوارضی که روی من داشته تپش قلب شدید - تشنگی مفرط و گاهی حالت تهوع بوده.
مادرم هم این قرص رو مدتیه مصرف میکنه و دچار بیخوابی شدید شده علاوه بر این چند روز پیش چندین بار استفراغهای شدید کرد. من تا همین امروز صبح از این قرص مصرف میکردم تا اینکه امروز با یک دکتر داروساز صحبت کردم.
جالب اینجاست که این قرص رو که میگن گیاهیه آنالیز کرده و تو لابراتوار روش کار کرده.
چیزی که من رو شکه کرد این بود که او دقیقا" تمام عوارضی رو که شنیده بودم روی افراد مختلف داشته بازگو کرد و گفت که تو ترکیبات این کپسول ماده مخدر شیشه وجود داره و به همین دلیل باعث لاغری سریع و تشنگی مفرط میشه و البته به جرات گفت که این قرصها در داخل تولید میشه و بیخود میگن که گیاهیست و از چین وارد میشه.
خواهر همکار من 3 ماهه این قرص رو مصرف میکنه و دو شب پیش چنان خون دماغ میشه که به بیمارستان میرسوننش و دکتر میگه فشارش رو بیسته و اگه خون دماغ نمیشد ممکن بود بمیره.
خلاصه: عکس این قرص رو براتون میذارم که تو قوطی فلزی 30 تایی عرضه میشه و قیمتش از 20 تا 30 هزار تومان متغیره.
 پس حسابی حواستون رو جمع کنید!
این مهم نیست که شما چه نوشته ای، بلکه مهم این است که دیگران چه برداشتی از آن دارند!

آفلاین کـوکـبـی

  • هیات موسس
  • *****
  • index - اخبار علمی - متا
  • تعداد ارسال: 2.931
  • متا امتیاز 2257983 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به کـوکـبـی
  • رای برای مدیریت : 61
  • انسان شکست نمی خورد بلکه دست از تلاش بر می دارد
  • تخصص: کارآفرین
  • استان / شهر: البرز
  • سپاس شده از ایشان: 410
  • سپاس کرده از دیگران: 588
xx - اخبار علمی - متا
پاسخ : اخبار علمی مکملهای غذایی چربی سوز
« پاسخ #34 : ۳۰ تیر ۱۳۸۹ - ۱۸:۵۶:۲۴ »
با سلام

البته طبقه بندی  اخبار علمی در دستورکاراست تا مباحث بصورت مجزا قابل استفاده باشد

اما حال که بحث قرصهای لاغری بوجود آمد بیان چند نکته خالی از لطف نمی باشد اینکه اساسا کاهش وزن ، ضعف بدنبال دارد و نیز متوسط مقبول کاهش وزن در ماه بین 4-6 کیلو بطور متوسط می باشد وبیشتر از آن خطرناک می باشد و حدود 2کیلو از آن نیز متاثر از کاهش یا افزایش آب بدن است و بنوعی در کاهش وزن محاسبه نباید بشود .

اساسا کاهش وزن تحت تاثیر سوخت و ساز و شکستن سلولهای چربی و نیز کاهش در آب بدن اتفاق می افتد که
      برای سوختن چربیها دو نوع مکمل غذایی ( نه دارو ) وجود دارد که شیوه عمل آنها بدین صورت است :
1- افزایش در گردش خون که منجر به رساندن بیشتر غذا و اکسیژن در نتیجه سوخت و ساز بیشتر است . وجود محرکهای عصبی و افزایش در ضربان قلب ، اضطراب و استرس ، و اعتیاد به مواد تشکیل دهنده از خصوصیات لاینفک این نوع مکملهاست البته به شرط داشتن مجوزهای لازم در غیر این صورت که خطرهای بسیاری ممکن است وجود داشته باشد .

2- مکملهایی که باعث نرم شدن مولکولهای چربی می شوند و در واقع بواسطه لزج شدن آنها عبور سلولهای چربی  از دیواره سلول ساده تر انجام شده و عمل شکستن چربی و آزاد شدن انرژی آن راحتتر صورت می گیرد .که باز هم حالت شلی ، اضطراب و ... از اتفاقات طبیعی استفاده ازاین مکمل البته به شرط داشتن مجوزهای لازم است


در ادامه متذکر می شود به نظر می رسد حداقل 90 درصد محصولات موجود در بازار ، تقلبی باشند پس در خرید و استفاده مراقب باشید

حقیر قریب 2سال در زمینه تغذیه هایپرتروفی مشغول جمع آوری مطلب بوده ام که در صورت وجود فرصب تمامی آنها در بخش تغذیه در اختیار دوستان قرار خواهد گرفت .

                                                                                             با درود
از قوانین ساده من:
قبل از هر اقدام، یک تصویر سازی مثبت در ذهن، معجزه گر است.
نمی خواهم در مورد هیچ کس قضاوتی بکنم و آنرا در این دنیا به قضات و در آن دنیا به خدا وا می گذارم.

آموخته ام که به هر چه یقین داشته باشی واقع خواهد شد و این همان ایمان من است ... و ...
And slowly, you come to realize... It's all as it should be...

نردبان این جهان ما و منیست....عاقبت این نردبان افتادنیست لاجرم هر کس که بالاتر نشست....استخوانش سخت تر خواهد شکست (مولانا)

دفتر تلفن مشاغل سامانه پیام کوتاه ویژه اعضای دفتر تلفن مشاغل

آفلاین آزاده پرتو

xx - اخبار علمی - متا
اعلام آمار تعداد مجردها تا 6 سال آینده
« پاسخ #35 : ۲۴ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۵۲:۳۴ »
سالهاست که جمعیت شناسان می گویند تعداد دختران مجرد در سن ازدواج بیشتر از پسر هاست این موضوع چقدر منطبق با واقعیت است ؟

مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور در کافه خبر با ارائه اماری می گوید که بررسی ها نشان می دهد در ۲ سال آینده تعداد پسران در سن ازدواج بیشتر از دختران می شود.

علی اکبر محزون با بیان اینکه تغییر در تعداد پسران و دختران در آستانه ازدواج تحول مهمی است که در یکی دو سال آینده در جامعه شاهد خواهیم بود می گوید: بررسی آمارهای جمعیتی نشان می دهد که سن ازدواج برای دختران در جامعه 15 تا 29 سال و برای پسران 20 تا 35 سال برآورد شده است و افراد در این سنین بیشترین تعداد ازدواج ها را به خود اختصاص داده اند.

وی ادامه می دهد: در سال های قبل در دوره ای تعداد دختران در سن ازدواج بیشتر از پسران شد که این امر مشکلاتی را ایجاد کرده بود،و البته اگر در این دوران همسن گزینی برای ازدواج صورت می گرفت این مسئله رخ نمی داد  اما چند سالی است که در گروه های سنی جمعیت جوانان تعادل برقرار شده است.

به گفته محزون، بررسی نشان می دهد که این تعادل در حال برهم ریختن تدریجی است و تا چند سال آینده تعداد پسران مجرد از دختران بیشتر خواهد بود که از سال 92 آغاز شده و تا سال 1396 و یا 1397 ادامه خواهد داشت.

وی درباره علت این تغییر در سن جمعیت جوانان آماده ازدواج می گوید: علت اصلی این امر الگوی سنی ازدواج است که میان زن و مرد اختلاف سنی 5 سال رایج است و با این اختلاف سنی تعادل به دلیل افزایش ناگهانی جمعیت دردهه 60 باعث شد تا تعداد دختر ان در سن ازدواج از تعداد پسران با اختلاف 5 سال سن بیشتر باشد .

 حالا کاهش جمعیت  در دهه 70 باعث می شود تا تعداد پسران به نسبت دختران با اختلاف سنی 5 سال بیشتر شود  وی به راهکارهای رفع این مشکل اشاره می کند و می گوید: اطلاع رسانی و آگاهی دادن درباره هم سن گزینی در میان جوانان و ترویج این الگو می تواند راهکاری برای حفظ تعادل جمعیت جوانان در سن ازدواج باشد
خدایا بفهمانم بی تو چه میشوم ، ولی نشانم نده
خدایا هم بفهمانم و هم نشانم بده که با تو چه خواهم شد ...
http://irmeta.com/meta/index.php?action=sgroups;sa=view;gid=46

آفلاین اجـاقـی

xx - اخبار علمی - متا
محمد شیر علی شهرضا شیرمرد کامپیوتر ایران
« پاسخ #36 : ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۵:۳۱ »
آیا تا به حال عکس این دانشمند جوان و نابغه کشور را دیده اید؟

جوانی که با همه درد ها و مشکلات جسمانی تا آخرین لحظات زندگی خود دست از کسب علم و دانش برنداشت و مدال های افتخار را یکی پس از دیگری به گردن آویخت.

shirali4 - اخبار علمی - متا

  • محمد شیرعلی شهرضا که از دانشجویان ممتاز دانشگاه صنعتی شریف و متولد سال 1365 بود،
  • دانشجوی نابغه دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی شریف که دانشجوی نمونه کشوری سال 86،
  • دارنده رتبه اول جشنواره جوان خوارزمی در سال 85 و پژوهشگر ممتاز انجمن رمز ایران بود.
  • در طول دوره کارشناسی خود موفق به ارایه 80 مقاله علمی در کنفرانس‌های بین‌المللی شد
  • و 13 مقاله چاپ شده در مجلات معتبر علمی پژوهشی داشت
  • و یک اختراع ثبت شده نیز از خود به جا گذاشت.
  • او در سال 1385 به عنوان پژوهشگر جوان ممتاز انجمن رمز ایران در مقطع کارشناسی برگزیده شد
  • و در دومین کنفرانس بین‌المللی ایکتا 2006 (ICTTA 2006) به عنوان جوان‌ترین محقق انتخاب شد
  • و همچنین در یازهمین کنفرانس بین‌المللی انجمن کامپیوتر ایران (CSICC2006) به عنوان جوان‌ترین محقق برگزیده شد.
  • این دانشجوی فقید یک کتاب به عنوان «آموزش الگوریتم‌ها» تألیف کرد
  • و همچنین 2 بخش برای دایره المعارف Encyclopedia of Mobile Computing &commerce و کتاب Handbook of on secure Multimedia Distribution را نوشته است.
  • زمینه‌های تحقیقاتی مورد علاقه وی نهان‌نگاری اطلاعات، برنامه‌نویسی تلفن همراه و سیستم‌های تفکیک کاربران انسانی از ماشین بود.

شادروان محمد شیرعلی شهرضا، شیرمرد کامپیوتر ایران چند سال پیش بر اثر ناراحتی ستون فقرات درگذشت.


آیا محمد شیر علی شهرضا لحظه ای خود را اسیر درد و رنجی کرده بود که تمام عمر گریبانگیر او بود؟

 اگر چنین کرده بود آیا از این عمر کوتاه اما پرثمر وی خبری بود؟

روحش شاد، یادش گرامی و راهش پر رهرو و جاودان

سایت رسمی محمد شیر علی شهرضا
mahak2 - اخبار علمی - متا
دفتر تلفن مشاغل سامانه پیام کوتاه ویژه اعضای دفتر تلفن مشاغل

آفلاین مرجان رضوی

xx - اخبار علمی - متا
وقوع دو انفجار خورشیدی در مسیر زمین
« پاسخ #37 : ۲۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۸:۲۸:۰۵ »
براي دومين روز متوالي، خورشيد به انتشار انفجاري از ذرات باردار الكتريكي به سوي زمين پرداخت كه به گفته سايت اسپيس‌، در روز شنبه، سياره ما با يك فعاليت ژئومغناطيسي دوبرابر روبرو خواهد شد.
 
به گزارش افکار نیوز به نقل از ايسنا ، اين در حاليست كه به گفته دانشمندان جاي نگراني نبوده و چشمگيرترين تاثير اين دو انفجار طبقه متوسط (M) در نهايت منجر به نمايشهاي آسماني شفق قطبي خواهد شد.

هر دو تخليه تاج خورشيدي از لكه خورشيدي موسوم به AR۱۵۰۴ منشا گرفته‌اند كه در حال حاضر به سوي زمين قرار دارد.

اين ناحيه در روزهاي اخير به انتشار مجموعه‌اي از جرقه‌هاي خورشيدي از جمله يك جرقه طبقه M۱.۲ در روز چهارشنبه و يك جرقه M۱.۵ در روز پنج‌شنبه به سوي زمين پرداخته است.

هيچ كدام از اين انفجارها به درجه X كه شديدترين نوع اين توفانها محسوب شده و ممكن است باعث اختلالاتي در شبكه برق زمين يا ارتباطات ماهواره‌اي شوند، نزديك نشده‌اند.

آفلاین مرجان رضوی

xx - اخبار علمی - متا
تولید برق بااستفاده از حرکات زانو در حین راه رفتن
« پاسخ #38 : ۲۸ خرداد ۱۳۹۱ - ۰۹:۱۷:۱۵ »
گروهی از محققان انگلیسی با استفاده از حرکات زانو در حین راه رفتن، توانستند برق تولید کنند.
به گزارش افکارنیوز به نقل از مهر، در این پژوهش دانشمندان دانشگاه کرنفیلد، لیورپول و سالفورد ابزار پیزوالکتریک پوشیدنی ساخته اند که حرکات زانو را به برق تبدیل می کند. از این انرژی تولید شده می توان برای روشن کردن گجت هایی مانند نمایشگرهای ضربان قلب، گام سنج و شتاب سنج ها استفاده کرد.

این ابزار پوشیدنی "پیزی کاتو تولید انرژی از مفصل زانو" نام گرفته به سطح بیرونی زانو متصل می شود. این ابزار مدور است و شامل یک هاب مرکزی مجهز به چهار بازوی بیرون زده است که با یک حلقه احاطه شده حرکت زانو موجب حرکت حلقه و در نتیجه لرزش بازو ها می شود محققان از این همین لرزش برای تولید برق استفاده کردند.

به گفته محققان چنین ابزار تولید کننده برقی می تواند کاربردهای نظامی برای میدانهای جنگ نیز داشته باشد چرا که سربازان در حال حاضر مجبورند وسایل الکترونیکی سنگینی را همراه با باتری های آنها حمل کنند.

این ابزار تا کنون توانسته دو میلی وات انرژی تولید کند.

محققان معتقدند عملکرد این ابزار قابل بهبود است و می توان آن را به دست کم ۳۰ میلی وات رساند. چنین انرژی برای به کار انداختن یک سیستم ردیاب GPS، وسایل الکترونیکی پردازش سیگنال پیشرفته و انتقال دهنده های بی سیم کافی است.

دکتر "مایکل پوزی" از دانشگاه کرنفلید و مجری این تحقیقات، در گروهی دیگری از محققان عضویت دارد که در پی ساخت نسخه کوچکتر و مقرون به صرفه تر از یک دستگاه تولید انرژی هستند. وی هزینه تولید هر مدل از چنین دستگاهی را کمتر از ۱۰ پوند تخمین می زند.

نتایج این تحقیقات در نشریه ساختارها و مواد هوشمند منتشر شده است.




این نخستین بار نیست که محققان در پی تولید انرژی از حرکات زانو برآمده اند. چند سال پیش نیز گروهی دیگر از پژوهشگران نمونه اولیه ای از ابزاری را ساختند که برق را نه از تاشدن زانو بلکه از نیروهای شوک ناشی از برخورد پاشنه پا به زمین و رسیدن این امواج به زانو تولید می کرد.


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
اخبار تولد اعضاء

نویسنده elahe

397 پاسخ ها
61710 مشاهده
آخرين ارسال ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴:۵۱
توسط sepidehh