• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google



veryhot_post - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا نویسنده موضوع: آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی  (دفعات بازدید: 195951 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
۳۰ چیز که هرگز نباید به رئیس‌تان بگویید.
« پاسخ #1710 : ۱۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۹:۳۱ »
صداقت بهترین خط‌مشی در محیط کار است – اما این هم مانند هر اصلی، چند استثنا دارد.رایان کان، مشاور شغلی، بنیانگذار وب‌گاه ” The Hired Group” و نویسنده‌ی کتاب “استخدام شدید! راهنمایی برای فارغ‌التحصیلان جدید” می‌گوید، “این مهم است که حواس‌تان به آن‌چه به رئیس تان می‌گویید باشد، زیرا حتی کوچک‌ترین لغزش می‌تواند باعث نابود شدن وضعیت حرفه‌ای‌تان یا بهبود آن شود.”

“چیزهای مشخصی هستند که باید از گفتن آنها به رئیس تان خودداری کنید، اما کلید کار این است که ریزترین چیزها را در تعاملات‌تان بازبینی کنید.”

لین تیلور، کارشناس ملی محیط کار و نویسنده‌ی کتاب “ستمگر دفتر کارتان را رام کنید: چگونه رفتار کودکانه‌ی رییس را مدیریت کنیم و در کارمان پیشرفت کنیم، ” با این موضوع موافق است. او می‌گوید “همیشه شایعات و سوالاتی خاص بر اساس دیدگاه‌های منفی وجود دارند که می‌توانند بین شما و رئیس تان ایجاد مشکل کنند. اگر این صحبت‌ها بی‌وقفه ادامه بیابد، ممکن است شغلی را که می‌تواند فوق‌العاده باشد، به نابودی بکشانند.”

تمرین خوبی است اگر که قبل از بی‌اختیار بر زبان آوردن چیزی که ممکن است باعث پشیمانی شما شود، مکث کنید و آن‌چه می‌کوشید به‌دست بیاورید و واکنش احتمالی رئیس تان را بررسی کنید.
او ادامه می‌دهد “اگر فکر می‌کنید که ممکن است از گفتن آن پشیمان شوید، احتمالا پشیمان خواهیدشد. بهتر است انتظار بکشید تا زمانی که بتوانید افکارتان را به صورت یک گفت‌وگوی خوشایندتر و حرفه‌ای‌تر شکل بدهید.”

گذشته از صحبت‌هایی که نادرست بودن‌شان واضح و آشکار است- مثل ناسزا و توهین- در این‌ نوشتار کلمات و عباراتی می‌بینید که هرگز نباید به رییس‌تان بگویید.

۱. شما اشتباه می‌کنید.
روزالیندا اوروپزا راندال، کارشناس آداب شهروندی و “آداب و رسوم اجتماعی” و نویسنده‌ی کتاب “در اتاق هیات مدیره آروغ نزنید، ” می‌گوید، “انتقاد از اشتباه رئیس ، چه آشکارا و چه در لفافه، راهی قطعی است برای این‌که از جلسات آینده حذف شوید یا دفعه‌ی بعدی که دست‌تان را برای صحبت کردن بالا می‌برید، نادیده گرفته شوید.”

او توضیح می‌دهد که اگر احساس می‌کنید رییس‌تان مرتکب خطا شده است، راه‌های بهتری برای پرداختن به این موضوع وجود دارد.

مثلا می‌توانید بگویید، “شاید این یکی درست به من اطلاع داده نشده، اما من فکر می‌کردم که…” این طرز صحبت باعث می‌شود که آنها تجدید نظر کنند و در صورت لزوم اطلاعات را بدون قرار ‘گرفتن در مقام دفاع از خود، تصحیح کنند. راندال می‌گوید، “هر عبارتی که به کار می‌برید باید با لحنی دوستانه و کمک‌کننده باشد.”

۲. “من نمی‌توانم”
این نگرش که می‌توانید از عهده‌ی کارها بربیائید، همیشه یک صفت ارزشمند بوده‌است. تیلور می‌گوید، جمله‌ی”من نمی‌توانم” نشان‌دهنده‌ی عدم اعتماد به نفس و عدم تمایل به پذیرفتن فرصت‌ها است- که هیچ کدام از این دو ویژگی شما را نزد رییس‌تان عزیز نمی‌کند.”

۳. “این کار جزو مسئولیت‌های من نیست.”
توضیح وظایف هیچ شغلی تا کنون روی سنگ ثبت نشده‌است. تیلور توضیح می‌دهد “از آن‌جایی که تیم‌های چند عملکردی گاهی یک نیاز ضروری است، از شما انتظار می‌رود که انعطاف‌پذیر باشید و کارهای رییس‌تان را آسان‌تر کنید. به عنوان یک نکته ی جانبی، باید بگوییم که هر‌چه مجموعه مهارت‌های‌تان بیشتر شود، وجودتان در محل کار ضروری‌تر می‌شود.”

کان اضافه می‌کند، این‌که بگویید تمایل ندارید خارج از مسئولیت‌تان کاری انجام بدهید، نشان می‌دهد تمایلی به سهیم شدن در موفقیت شرکت ندارید.

۴. “من نمی‌دانم“
او می‌گوید، شاید شما پاسخ همه‌ی سوالات را ندانید، اما این‌که بهترین حدس و گمان‌تان را بر زبان بیاورید یا قول بدهید که پاسخ را خواهید یافت، بسیار بهتر از بی‌اعتنایی و شانه بالا انداختن است. “هر موقع که رییس‌تان مجبور شد کاری برای شما انجام بدهد، بپذیرید که این، مسیری که شما باید بروید نیست.”

۵. “نه“
همکاری شما انتظاراتی ایجاب می‌کند، و یکی از این انتظارات لحن مودبانه است. تیلور می‌گوید “نه گفتن به رییس‌تان یک چالش است، و گاهی اوقات لازم است – اما گفتن آن می‌تواند ناشایست باشد، اگر با استفاده از توضیحات مناسب آن را بیان نکنید.”

“برای مثال، اگر رییس‌تان می‌گوید، آیا امروز برای کار روی پروژه‌ی اسمیت وقت داری؟ نباید فقط بگویید، نه. در عوض جمله‌ی دیگری را امتحان کنید مثل “امروز، روز چالش‌برانگیزی خواهدبود اگر حتما می‌خواهید روی این برنامه‌ی شرکت تمرکز کنم. آیا می‌‌خواهید که امروز را به جای آن، روی فلان پروژه کار کنم؟”

۶. “سعی خواهم کرد”
تیلور می‌گوید، برخی از آدم‌ها فکر می‌کنند که این یک پاسخ قابل قبول است، چرا که همه‌ی ما “سعی می‌کنیم” که کارها را با حداکثر توانایی‌مان انجام بدهیم. اما این جمله به مدیر احساس عدم اطمینان می‌دهد، و هنگامی که کاری بر عهده‌ی شما گذاشته می‌شود، رییس‌تان با ضرب‌العجل مشخصی روی شما حساب باز می‌کند.

“تصور کنید از رییس‌تان بپرسید، ‘برای‌تان مقدور هست که حقوق این ماهم را ۱۵ام پرداخت کنید؟ و رییس‌تان پاسخ بدهد، ” سعی خواهم کرد.”

۷. چیزی که من شنیدم این نیست.
اجتناب از شایعات و حدس و گمان فکر خوبی است، زیرا می‌تواند نتیجه‌ی معکوس داشته باشد. اگر شما در مورد چیزی مطمئن نیستید، صبر کنید؛ در غیر این صورت با غیرحرفه‌ای ظاهر شدن ریسک خواهید کرد.

۸. چگونه می‌توانم از مزایای این بهره‌مند شوم؟
گاهی اوقات کار شما شامل کمک به دیگران و سایر بخش‌ها می‌شود. تیلور می‌گوید، کارفرمایان بردباری کمی دارند در برابر کسانی که بازیکن تیمی نیستند.

۹. متاسفم اما…
تیلور می‌گوید، پیش آگاهی نسبت به اشتباهات اساسا حس ناب یا بکر عذرخواهی را از بین میبرد.” یک “متاسفمِ” رک و راست. و بعد ” دفعه‌ی بعد آگاهانه‌تر عمل خواهم کرد”، پاسخ مورد انتظار است زمانی که خراب‌کاری کرده‌اید.

۱۰. مسئله‌ی جدایی پاک من را به هم ریخته‌است. امروز دلم به این کار نیست.
راندال می‌گوید، همه‌ی آدم‌ها هر از چندگاهی مشکلات شخصی دارند و درست در همین زمان است که میزان حرفه‌ای بودن شما به ورطه‌ی آزمایش گذاشته می‌شود.

راندال می‌پرسد، ” نمی‌خواهم زخم‌های عاطفی‌تان را ناچیز یا کم اهمیت بشمارم، اما چرا باید نیازهای رییس‌تان به تعویق بیفتند به این دلیل که شما برای پردازش کردن مسئله‌ی جداییتان نیاز به زمان دارید؟” در چنین زمانی بهتر است یک روز مرخصی بگیرید یا با مادرتان برای کسب کمی عشق و لطافت تماس بگیرید.”

۱۱. “خب، من نهایت تلاش‌ام را کردم.”
این جمله نشان دهنده‌ی خلف وعده است. اگر مرتکب اشتباه شوید، و این نهایت تلاش شما بوده، این‌طور صحبت کردن توانایی‌های شما را به خوبی نشان نمی‌دهد. پاسخ بهتر این است که بگویید، دفعه‌ی بعد مشکل را حل خواهم کرد.

۱۲. من قبلا این را امتحان کرده‌ام“
کارفرمایان در برابر تنبلی چندان بردبار نیستند. تیلور می‌گوید، “قبل از این‌که کاملا درخواست رییس‌تان را رد کنید، بررسی کنید و ببینید آیا واقعا آن را قبلا امتحان کرده‌اید. شاید رییس‌تان چیز دیگری در ذهن داشته باشد.”

روش دیگر این‌که، توضیح دهید که بابت این پیشنهاد سپاسگزار هستید، و XYZ را امتحان کرده‌اید و فلان نتیجه را به‌دست آورده‌اید- اما خوشحال خواهید شد اگر چیز موثرتری را نیز امتحان کنید.

۱۳. “من این‌ شرکت را ترک خواهم کرد.”
کان می‌گوید، تهدید نکنید که شرکت را ترک خواهید کرد. این کار غیرحرفه‌ای است و آنها شما را کسی خواهند دید که هر لحظه ممکن است برای داشتن شغلی بهتر، کارش را ترک کند.

۱۴. من فقط فکر کردم که…
این عبارت در بسیاری از کارفرمایان ایجاد سرخوردگی می‌کند، زیرا آنها ترجیح می‌دهند از شما بشنوند که خطا کرده‌‌اید و از آن درس گرفته‌اید به جای این‌که عذر و بهانه بیاورید. تیلور می‌گوید، “خطا کردن کار هر انسانی است، اما طفره رفتن از اشتباهی که مرتکب شده‌اید، قاتل زندگی حرفه‌ای شماست.”

۱۵. در محل کار قبلی‌ام، فلان کار را این‌طور انجام می‌دادیم.
هیچ مدیری آدمی که همه چیز را بلد است، دوست ندارد، بنابراین اگر راه بهتری سراغ دارید بهتر است کمی بی‌خیال مطرح کردن آن بشوید. تیلور می‌گوید، ” بهتر است به جای این‌که بحث و جدل کنید، پاسخ‌های حساس و چالش‌برانگیز را تبدیل به سوال کنید.”

۱۶. “این اتفاق واقعا تقصیر من نیست؛ تقصیر فلانی است.”
متهم کردن دیگران رفتاری خیانت‌آمیز است. اگر شما بی‌گناه هستید، دلیل آن را توضیح بدهید. تیلور می‌گوید، اگر شما مسئولیت اصلی را بر عهده دارید، دیگران را متهم نکنید.
کان می‌افزاید، “موضوع مهم و کلیدی، قبول مسئولیت است. اگر شما همیشه به عنوان کسی که انگشت اشاره‌اش را به سوی این و آن نشانه گرفته‌است، دیده شوید، در نهایت رییس‌تان بالاجبار به دنبال مقصر اصلی خواهد گشت.”

۱۷. اگر از شما خبری نشود، فقط فلان کار را انجام خواهم داد.
این یک لحن تهدیدکننده است. صبر کردن بهتر از این است که بعدا سرزنش بشوید.

۱۸. [کسی که قبل از شما این‌جا بود] این کار را متفاوت/ بهتر انجام می‌داد.
تیلور توضیح می‌دهد، “کارفرمایان معمولا احساس می‌کنند که روش های‌شان به روش‌های افراد قبل از خودشان ترجیح داده می‌شود زیرا درحال‌حاضر آنها مسئول این پست هستند. رییس خود را با روش‌های قدیمی انجام کارها که کار شما را راحت کرده بودند، به چالش نکشید، مگر این‌که یک روش به وضوح اشتباه باشد.”

۱۹. من نمی‌توانم با او کار کنم.
کنار نیامدن با دیگران در مدرسه‌ی ابتدایی خوب نیست، ولی در محل کار ابدا قابل قبول نیست. از شما انتظار می‌رود که برای ارائه‌ی نتایج عالی، بتوانید فراتر از مناقشات شخصیتی عمل کنید.

۲۰. فلانی احمق و نادان است.
تیلور می‌گوید، “قانون طلایی چیزی است که رییس‌تان از شما انتظار رعایت آن را دارد، و بدگویی از دیگران ابدا باعث نمی‌شود که خودتان را در دل کسی جای بدهید. بلکه فقط وجهه‌ی بدی از شما را منعکس می‌کند.”

۲۱. چرا فلانی همیشه…؟
نق زدن آزاردهنده است. او می‌گوید، “اگر گله دارید، بهتر است بپرسید که چگونه می‌توانید یک امتیاز خاص به‌دست بیاورید و صحبت دیگران را به میان نکشید.”

۲۲. حوصله ام سر رفته!
تیلور می‌گوید، ” ممکن است یک لحظه سست شوید و احساس دلزدگی‌تان را با فرد اشتباهی در میان بگذارید: بله، با رییس‌تان! شما حقوق می‌گیرید که کارآمد و مشتاق بمانید؛ این مسئولیت شماست که راه‌هایی رابرای ایجاد جذابیت در شغل‌تان پیدا کنید.”

۲۳. می‌توانم با رییس‌تان در مورد این موضوع صحبت کنم؟ یا “من می‌خواهم با دفتر نیروی انسانی در مورد این صحبت کنم.”
زیر سوال بردن رییس، اختیارات را به چالش می‌کشد- یک وضعیتی که معمولا از آن برنده خارج نمی‌شوید، مگر این‌که در صدد ترک شغل‌تان هستید (و یا کارتان با این شرکت پایان یافته است) و هیچ چاره‌ی دیگری ندارید.

او می‌گوید، اگر قرار است به دفتر منابع انسانی مراجعه کنید، از قبل رییس‌تان را تهدید نکنید.

۲۴. من هیچ راه‌حلی ندارم.
کان می‌گوید، با رییس‌تان بدون ارائه‌ی راه‌حل‌های بالقوه، در مورد مشکلات صحبت نکنید. “رهبران در مورد راه‌حل صحبت می‌کنند؛ پیروها دنبال کننده‌ها مشکلات صحبت می‌کنند.”

۲۵. باید درباره‌ی دورهمی دیشب چیزی بهت بگم.
گاهی اوقات رابطه‌ی رییس و کارمند تبدیل به دوستی می‌شود. راندال می‌گوید، اما به اشتراک‌گذاری داستان‌های شخصی در محل کار شاید یک حرکت عاقلانه نباشد.

او توضیح می‌دهد، “اگر یکی از همکاران‌تان گفت‌وگوی گرم‌تان را بشنود چه؟ این ممکن است شما یا رییس‌تان را در معرض اتهام آزار و اذیت جنسی قرار دهد یا گزارشی از یک گفت‌وگوی نامناسب توسط شما تهیه شود.”

۲۶. چرا فلانی این کار را بکند و من نکنم؟
روی کار خودتان تمرکز کنید، نه روی حقوق و دستمزد یا ترفیع دیگران – مگر اینکه شاهد پارتی بازی آشکاری باشید. تیلور می‌گوید، “اگر مشکل این است، می‌توانید بعد از آن‌که خوب افکارتان را در مورد این حقایق جمع و جور کردید، یک بحث و گفت‌وگوی حرفه‌ای داشته باشید.”

۲۷. حسابی سرم شلوغ است. می‌‌‌شود این کار را بعدا انجام بدهم؟
این مسئولیت شماست که از رییس‌تان سوال کنید که آیا اولویت‌ها را تغییر داده‌اند یا خیر، زیرا اهداف‌تان را باید با اهداف مدیرتان در یک راستا قرار دهید. او توصیه می‌کند که “اولویت‌ها به ندرت ثابت هستند، به طوری که در بسیاری از موارد، گزینه‌ی بهتر این است که خودتان بپرسید که آیا لازم است آنها را دوباره سازمان‌دهی کنید یا خیر”

۲۸. غیرممکن است.
مدیرتان دوست ندارد بشنود که جملات منفی به کار می‌برید یا اعتقاد راسخ ندارید. اگر نگرانی‌هایی دارید، بگویید که آنها چه هستند، و درخواست اطلاعات کنید.

تیلور می‌گوید، یکی از بهترین روش‌ها در تصمیم‌گیری درباره‌ی این‌که آیا افکارتان را با رییس‌تان در میان بگذارید یا سوالات مهم بپرسید، این است که خودتان را جای آنها بگذارید. “آیا نظرات و سوالات‌تان مثبت، قابل انجام و مجاب‌کننده است؟ یادتان باشد، زبان سرخ سر سبز را می‌دهد بر باد – پس اگر می‌خواهید در زندگی حرفه‌ای‌تان پیشرفت کنید، کلمات‌تان را با دقت انتخاب کنید زمانی که احساس می‌کنید در محل کار با چالش مواجه شده‌اید.”

۲۹. من قصد دارم این چند روز را سر کار نیایم. یا من فردا زودتر می‌روم.
به رییس‌تان نگویید که قرار است به تعطیلات بروید یا زودتر دفتر کار را ترک کنید – از او کسب تکلیف کنید یا محترمانه موضوع را مطرح کنید. این روش بسیار حرفه‌ای‌تر است.

بچه که نیستید، بنابراین نباید آن را به این شکل عبارت‌بندی کنید: “میشه لطفا دوشنبه، سه شنبه، چهارشنبه را سرکار نیایم؟” در عوض، این یکی را امتحان کنید: “داشتم برنامه‌ریزی می‌کردم که از دوشنبه تا چهارشنبه را مرخصی بگیرم، و می‌خواستم مطمئن شویم که شما با این موضوع مشکلی ندارید.”

۳۰. اشکالی ندارد اگر امروز زودتر برم، چون همه چیزز خیلی کند پیش می‌رود؟
خوب است اگر مجبور به ترک زود هنگام محل کار شوید. اما نگویید به این دلیل که “همه چیز کند پیش می‌رود” یا شما “کاری برای انجام دادن ندارید.”

تیلور می‌گوید، “همیشه پروژه‌های بیشتری در کانال ارتباطی کارفرمایان وجود دارد. روسا دوست دارند شما خلاقیت نشان بدهید.”

منبع: بیزنس اینسایدر

ترجمه: سایت بازده

در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
چگونگی اخراج کارکنان با رعایت اصول حرفه‌ای
« پاسخ #1711 : ۱۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۱:۲۱ »
نویسنده: جیمز کولینز-مترجم: سید حسین علوی لنگرودی

بسیاری از مدیران تازه کاری که بر صندلی مدیریت یک سازمان یا شرکت تکیه می‌زنند و کارشان را به‌عنوان مدیر آغاز می‌کنند دست به تغییراتی در سطح نیروی انسانی فعال در شرکت می‌زنند و ضمن جابه‌جایی برخی افراد در پست‌های گوناگون، آن دسته از افرادی را که فاقد صلاحیت یا کارآمدی کافی می‌دانند از شرکت یا سازمان اخراج می‌کنند،

اما به‌دلیل بی تجربگی و عدم آگاهی در این زمینه معمولا این اقدام را به بدترین شکل ممکن انجام می‌دهند و در نتیجه هزینه‌های مادی و معنوی سنگینی را به شرکت تحمیل می‌کنند. در هر شرکت یا سازمانی موقعیت‌هایی پیش می‌آید که به دلایل مختلفی همچون نیاز به تعدیل نیرو یا عملکرد ضعیف و نامطلوب افراد، مدیریت تصمیم به اخراج نیروها می‌گیرد.

این فرآیند چه برای مدیریت و سازمان خوشایند باشد و چه ناخوشایند، باید در اسرع وقت و به محترمانه‌ترین شکل ممکن صورت پذیرد به‌گونه‌ای که هم کارفرما و هم کارمند کمترین صدمه مادی و معنوی را از آن ببینند. برای این کار لازم است که در گام اول، فردی را که قرار است اخراج شود با عزت و احترام به دفتر مدیریت دعوت کنید و پس از پذیرایی از او سر صحبت را با او باز کنید. شروع مکالمه شما با او باید به گونه‌ای باشد که او به روشنی دریابد که برای یک امر جدی و احتمالا ناخوشایند فراخوانده شده است.

پس از کمی مقدمه چینی باید سر اصل موضوع رفت و علت احضار آن فرد برای او با شفافیت و آرامی توضیح داده شود. این گفت‌وگو می‌تواند چیزی شبیه به این باشد: «جیم، ما تصمیم گرفتیم که فعلا رابطه کاریمون رو با تو متوقف کنیم، هرچند که گرفتن این تصمیم برای ما خیلی سخت بود، اما خیلی راجع به این موضوع فکر کردیم و در نهایت این تصمیم رو گرفتیم چون فکر می‌کنیم هم به نفع ماست و هم به نفع تو.» این گفت‌وگو هم باید بسیار کوتاه و مختصر باشد و هم در عین حالی که مودبانه و دوستانه باشد باید قاطعانه بوده و جای هیچ‌گونه چانه‌زنی و التماس را برای فرد در معرض اخراج باقی نگذارد.پس از پایان این گفت‌وگو مرحله بعد آغاز می‌شود که شامل تسکین درد و کاهش پیامدهای شوک‌آور این تصمیم برای فرد اخراج شده است.

ناگفته پیدا است که فردی که از محل کارش اخراج شده و از آن لحظه بیکار محسوب می‌شود با انبوهی از نگرانی‌ها و ابهامات روبه‌رو می‌شود و به شدت نیازمند توجه و حمایت است. معمولا از چنین فردی خواسته می‌شود تا در اولین فرصت وسایلش را در محل کار جمع کند و برای تسویه حساب به حسابداری شرکت مراجعه کند. تمام این کارها باید با احترام کامل و رعایت تمام حقوق فرد اخراج شده صورت پذیرد. یکی از اقدامات انسان دوستانه در این میان می‌تواند معرفی فرصت‌های شغلی جدید به فرد اخراج شده و کمک به او در پیدا کردن شغل جایگزین باشد.

این اقدام هم می‌تواند از بروز واکنش‌های منفی و قهریه از سوی کارکنان اخراجی جلوگیری کند و هم وجهه شرکت را در حمایت از نیروهای جدا شده از آن در سطح جامعه بهبود دهد. در تمام مراحل روند اخراج شدن از شرکت چنانچه سوالی ازطرف فرد اخراج شده مطرح شد باید با شفافیت و دقت به آن پاسخ داد و فرد اخراج شده را متقاعد ساخت که اخراج شدن او از شرکت کاملا بجا و توجیه‌پذیر بوده و وجود فرصت‌های دیگر را به او یادآوری کرد.

یکی از اشتباهات متداول در میان مدیران به‌ویژه مدیران کم تجربه این است که یا با حالتی دیکتاتور مابانه با فرد اخراج‌شده برخورد کرده و با بی احترامی او را از شرکت یا سازمان بیرون می‌اندازند یا اینکه بیش از حد احساسی می‌شوند و سعی می‌کنند تا با برشمردن نقاط ضعف و عملکردهای نامطلوب فرد به او بقبولانند که اخراج شدن حق او بوده است. چنین افراط و تفریط‌هایی نه‌تنها کمکی به بهتر شدن شرایط نمی‌کند، بلکه پیامدهایی چون درگیر شدن کارکنان اخراجی با مسوولان شرکت یا دادخواهی آنها از اتحادیه‌های کارگری یا مجامع قضایی می‌شود که مسائل و چالش‌های خاص خود را به دنبال خواهد داشت.

حال سوال اینجاست که چرا نباید در زمان اخراج کردن کارکنان از شرکت یا سازمان به ضعف‌های عملکردی آنها به‌طور مستقیم و همراه با جزئیات اشاره کرد؟

در پاسخ به این سوال باید گفت که چنین کاری تا حد زیادی باعث زیر سوال رفتن عملکرد خود مدیریت سازمان می‌شود که نتوانستند همان موقع که این عملکرد نامطلوب را از کارکنان دیدند آن را به شکل مطلوبی مدیریت و برطرف کنند و نگذارند کار به اخراج کارکنان کشیده شود. علاوه‌بر این مدیران تازه‌کاری که به محض شروع دوران مدیریت شان با اشتیاق زیاد به دنبال اخراج نیروهای قبلی و جایگزین کردن آنها با نیروهای جدید و دلخواه خود هستند باید بدانند و به یاد داشته باشند که برای تربیت و آماده سازی نیروهای قبلی هزینه‌های بسیار زیادی صرف شده است که با حذف آنها تمام آن هزینه‌ها بر باد خواهد رفت و علاوه‌بر آن باید متحمل هزینه‌های سنگینی برای آموزش و آماده سازی نیروهای جایگزین آنها شد.

لذا به مدیرانی که به‌تازگی به مدیریت یک سازمان یا شرکت منصوب می‌شوند توصیه می‌شود در مورد جابه‌جایی‌های گسترده و سریع در سطح نیروی انسانی شرکت آگاهانه و عاقلانه گام بردارند و از سویی دیگر چنانچه ناگزیر به اخراج افراد شدند این کار را با رعایت اصول و توصیه‌های ارائه شده در بالا و کاملا حساب شده انجام دهند.


منبع: کتاب From Good to Great

منبع:دنیای اقتصاد

در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
۵ نکته مهم برای استخدام بهترین کارکنان
« پاسخ #1712 : ۱۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۸:۳۶ »
در کتاب‌های مدیریتی ادعا می‌شود ۹۵ درصد موفقیت سازمان به استخدام کارمندان عالی بستگی دارد.





هیچ عملیات بازاریابی، تجهیزات گران یا دستگاهی نمی‌تواند جایگزین افراد ارزشمندی شود که کارتان را پیش می‌برند. به‌طور کلی استخدام افراد نامناسب کار بسیار پرهزینه‌ای است. یک کارمند نامناسب می‌تواند هزینه‌های زیادی داشته باشد.


۱.تشریح کارمند ایده‌آل

بسیاری از مدیران در جلسه استخدام‌ دقیقا نمی‌دانند دنبال چه کسی هستند! قبل از استخدام‌ وقت کافی اختصاص دهید و کارمند ایده‌آل را با تمام جزییات لازم مشخص کنید. قبل از استخدام‌ باید بتوانید آن کارمند را در ذهن خود تصور کنید. مواردی مانند سن، محل زندگی و… را مشخص کنید. این روش، استخدام‌ را بسیار راحت‌تر می‌کند زیرا گاهی می‌بینید همان فرد وارد شرکت می‌شود.

۲.خصوصیات اخلاقی لازم

خصوصیات اخلاقی فرد شاید مهم‌ترین عاملی باشد که هنگام استخدام‌ باید به آن توجه کنید، زیرا به‌راحتی قابل ‌تغییر نیست. برای سمت مورد نظر به چه خصوصیاتی نیاز است. تمام آن موارد را روی کاغذ بنویسید تا بتوانید هنگام استخدام‌ آنها را بررسی کنید. سعی کنید حداقل ۵ خصوصیت بنویسید.

۳.تخصص‌های لازم

از قبل مشخص کنید که کارمندتان باید چه تخصص‌هایی داشته باشد. با چه نرم‌افزارهایی آشنا باشد. در چه رشته‌ای تحصیل کرده باشد و…

با دقت بررسی کنید که کدام مهارت‌ها باید در کارمند موجود باشد و کدام موارد را می‌توان با آموزش‌های کوتاه به او منتقل کرد.

۴.تهیه سوالات ارزیابی

سوالاتی را آماده کنید و آن را چاپ کنید تا متقاضی استخدام‌ قبل از صحبت با شما فرمی را پر کند. شاید یکی از مهم‌ترین سوالات آن است که او قبلا کجاها کار کرده و برای چه مدت. به ‌جز سوالات کلیشه‌ای مثل اطلاعات تماس و… چند سوال دقیق‌تر بنویسید. مثلا اگر در محل کار یک ساعت بیکار باشد، ترجیح می‌دهد چطور سرگرم شود.


۵.مصاحبه حضوری

مدیر باید در مصاحبه حضوری دقت بالایی داشته باشد تا کارمند مناسب را انتخاب کند. بهترین روش مصاحبه استفاده از روش «الگوهای رفتاری» متقاضی است. یعنی تا حد ممکن در مورد گذشته شخص سوال می‌کنیم و سعی می‌کنیم الگوهای رفتاری او را از کارهایی که در گذشته انجام داده پیدا کنیم. مثلا به جای اینکه بپرسیم: «آیا اهل کنار آمدن با همکاران هستید؟» می‌توانیم بپرسیم: «در کار قبلی کدام کارهای همکاران باعث ناراحتی شما می‌شد؟». رفتار گذشته فرد مهم‌ترین شاخص رفتار آینده است.

منبع:بازده
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
کسر مالیات پلکانی از پزشکان با در آمد بالای ۴۰ میلیون
« پاسخ #1713 : ۲۱ شهریور ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۶:۳۷ »
کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بتازگی از ارائه پیشنهادی به مجلس مبنی بر اعمال مالیات پلکانی ( با افزایش درآمد درصد مالیات زیاد می شود) بر درآمد پزشکان خبر داده است که مطابق آن از درآمد بالای ۵۰ میلیون تومانی پزشکان، ۷۰درصد مالیات کسر می‌شود.



در حالی که بعد از انتشار این خبر برخی از رسانه‌ها برداشت‌های سوئی را درباره افزایش ۷۰ درصدی مالیات همه پزشکان از سوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی مطرح کردند، دکتر ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت در نشست خبری خود با اصحاب رسانه درباره ابهام اخذ مالیات ۷۰درصدی از حقوق پزشکان توضیح داد: «در ارتباط با طرح این مسأله از سوی رئیس کمیسیون بهداشت، سوء‌تفاهمی پیش آمده است. پیشنهاد وزارت بهداشت در خصوص سیستم پرداخت به پزشکان پلکانی‌ است که در حال حاضر نیز اجرا می‌شود.

طبق این سیستم زمانی که کارکرد پزشکان به ۴۰ میلیون تومان رسید از هر مبلغی که بیشتر از آن دریافت می‌کنند ۵۵درصد کسر می‌شود. از رقم باقی مانده نیز ۲۰ درصد مالیات کم می‌شود. این تصمیم برای افراد بخش دولتی اعمال می‌شود.

  این میزان کسری از درآمد در اختیار بیمارستان دولتی قرار می‌گیرد و صرف توسعه بیمارستان و کارانه پرستاران و سایر پرسنل می‌شود و از ۴۵ درصد باقی مانده نیز ۲۰ درصد مالیات از سوی وزارت اقتصاد کسر می‌شود و عملاً پزشکان برای کارکردهای بالای ۴۰ میلیون تومان فقط ۳۶ درصد درآمد کارکرد خود را دریافت می‌کنند.

تقریباً از هر دو نفر در کشور یک نفر از سطح سواد سلامت محدود برخوردار است. کسانی که سواد سلامت پایینی دارند، کمتر پیگیر وضع سلامت خود هستند و بیشتر در بیمارستان بستری می‌شوند، در نتیجه هزینه بیشتری را به نظام سلامت تحمیل می‌کنند.به گفته سخنگوی وزارت بهداشت، افرادی که از لحاظ درآمد اجتماعی و میزان سواد سطح پایینی دارند، افراد فاقد اشتغال، بالای ۵۵ سال و همچنین زنان خانه‌دار از سواد سلامت کمتری برخوردار هستند و به طور کلی سطح این نوع از سواد در زنان نسبت به مردان بیشتر است.

قائم مقام وزیر بهداشت همچنین به انتقادات انجمن رادیولوژی ایران مبنی بر واردات بیش از اندازه دستگاه‌های تصویر‌برداری پاسخ داد. او گفت: «تجهیزات پزشکی در تمام دنیا یک تجارت است و صاحبان آن از ابزارهای تبلیغی برای ایجاد تقاضای القایی استفاده می‌کنند. ما بروز تخلف را در حوزه تجهیزات پزشکی صفر نمی‌دانیم ولی با آنچه در توان داشته‌ایم سعی کردیم میزان آن را کاهش دهیم. وزارت بهداشت در سه سال اجرای طرح تحول، قیمت تجهیزات پزشکی را حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد کاهش داده است.

به گفته حریرچی، کسانی که از استفاده انحصاری دستگاه‌های تجهیزات پزشکی سود می‌برند وقتی که بخشی از نیاز کشور در این زمینه تأمین می‌شود، وارد بحث می‌شوند. تجهیزات پزشکی به طور بی‌رویه وارد می‌شود. در صورتی که با توجه به کسری و محدودیت منابع، در بیش از ۹۰ درصد تجهیزات پزشکی نمی‌توانیم بالاتر از تعداد مورد نیاز وارد کنیم.حریرچی همچنین درباره انتقاد دیگر رادیولوژیست‌ها نسبت به آموزش ۳ روزه سونوگرافی به متخصصان زنان و زایمان توضیح داد: «آموزش های وزارت بهداشت آیین نامه مشخص دارد و دوره های آموزش ۳ روزه سونوگرافی به هیچ عنوان صحت ندارد.

دادن اختیار انجام سونوگرافی به رشته زنان را به مافیای واردات تجهیزات پزشکی ربط ندهیم. با توجه به کمبود رادیولوژیست بخصوص در برخی از شهرستان‌ها پیش‌بینی کرده‌ایم که تعداد زیادی از متخصصان زنان می‌توانند در این خصوص یک دوره آموزشی سونوگرافی ببینند و در این مناطق مشغول به فعالیت شوند.» سخنگوی وزارت بهداشت، تعیین بسته بیمه پایه توسط وزارت بهداشت، محدودیت برای بیمه‌های تکمیلی و انتقال شورای عالی بیمه سلامت به وزارت بهداشت را از جمله مصوبات کمیسیون بهداشت و درمان مرتبط با برنامه ششم توسعه مطرح کرد و گفت: در این مصوبه تصویب شد که مراکز ملکی تأمین اجتماعی در اختیار خود این سازمان باشد اما خرید خدمت در اختیار بیمه سلامت قرار گیرد. و شورای عالی بیمه سلامت نیز به زیر مجموعه وزارت بهداشت منتقل خواهد شد.

حریرچی در پاسخ به این پرسش که آیا کمیسیون بهداشت مصوبه‌ای در خصوص واگذاری تعرفه‌گذاری از نظام پزشکی به وزارت بهداشت داشته است، اظهار کرد: این بند در کمیسیون‌های مربوطه بحث شده و کمیسیون بهداشت در قانون برنامه ششم آن را تأیید کرده است. اگر در شورای نگهبان تصویب نشود، قرار است مجدداً در صحن مجلس مطرح شود.او در ادامه این نشست در خصوص آخرین وضعیت تحقیق و تفحص از وزارت بهداشت گفت: در فاصله کمتر از یک ماه از سوی گروهی از دوستان، پیشنهاد برای تحقیق و تفحص از وزارت بهداشت مطرح شد. جلساتی نیز در کمیسیون بهداشت مجلس در این خصوص تشکیل شد که در نتیجه آنها تفحص را تأیید نکردند، اما در عین حال باید این موضوع در صحن علنی مجلس بررسی شود.

منبع:ایران
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

 دفتر کارشناسان رسمی دادگستری ، دفتر وکالت ، مطب ، دفتر اسناد رسمی و ازدواج و طلاق ،دفتر روزنامه و مجله و دفتر مهندسی با شرط مالک بودن غیر تجاری تلقی میشود.




مستندات قانونی:




ماده ۵۵ قانون شهرداریها مصوب ۵/۴/۱۳۵۲

بند ۲۴ – صدور پروانه برای کلیه ساختمانهایی که در شهر می‌شود.
‌تبصره  –  شهرداری در شهرهایی که نقشه جامع شهر تهیه شده مکلف است طبق ضوابط نقشه مذکور در پروانه‌های ساختمانی نوع استفاده از ساختمان‌را قید کند. در صورتی که بر خلاف مندرجات پروانه ساختمانی در منطقه غیر تجاری محل کسب یا پیشه و یا تجارت دایر شود شهرداری مورد را در‌کمیسیون مقرر در تبصره ۱ ماده ۱۰۰ این قانون مطرح می‌نماید و کمیسیون در صورت احراز تخلف مالک یا مستأجر با تعیین مهلت مناسب که نباید از‌دو ماه تجاوز نماید در مورد تعطیل محل کسب یا پیشه و یا تجارت ظرف مدت یک ماه اتخاذ تصمیم می‌کند.
‌این تصمیم وسیله مأمورین شهرداری اجرا می‌شود و کسی که عالماً از محل مزبور پس از تعطیل برای کسب و پیشه و یا تجارت استفاده کند به حبس‌جنحه‌ای از شش ماه تا دو سال و جزای نقدی از پنج هزار و یک ریال تا ده هزار ریال محکوم خواهد شد و محل کسب نیز مجدداً تعطیل می‌شود.
‌دایر کردن دفتر وکالت و مطب و دفتر اسناد رسمی و ازدواج و طلاق و دفتر روزنامه و مجله و دفتر مهندسی وسیله مالک از نظر این قانون استفاده‌تجاری محسوب نمی‌شود. (الحاقی ۱۳۵۲/۵/۱۷)
{ ضمنا کارشناسان رسمی و مترجمان رسمی دادگستری نیز طبق ماده ۳۴ قانون کارشناسان رسمی دادگستری به این تبصره اضافه گردید .}




 قانون کارشناسان رسمی دادگستری مصوب ۱۸/۱/۱۳۸۱

ماده ۳۴ – مقررات تبصره الحاقی به بند(۲۴) ماده(۵۵) قانون شهرداریها مصوب ۵/۴/۱۳۵۲ و اصلاحات بعدی در مورد کارشناسان رسمی و مترجمان رسمی دادگستری نیز جاری است.



 رای دیوان عدالت اداری راجع به تبصره بند ۲۴ ماده ۵۵ شهرداریها:

تاریخ: ۰۴ دی ۱۳۷۲
کلاسه پرونده: ۱۶۵/۷۲
شماره دادنامه: ۷۲/۱۷۱
موضوع رأی: اعلام تعارض آراء صادره از شعب ۴ و ۶ دیوان عدالت اداری.
شاکی: آقای روح اله گشتاسبی.
هیأت عمومی دیوان عدالت اداری در تاریخ فوق به ریاست حجت‌الاسلام و المسلمین اسماعیل فردوسی‎پور و با حضور رؤسای شعب دیوان تشکیل و پس از بحث و بررسی و انجام مشاوره با اکثریت آراء به شرح آتی مبادرت به صدور رأی می‌نماید.


رای هیات عمومی:
سیاق عبارات تبصره ذیل بند ۲۴ ماده ۵۵ قانون شهرداری در باب عدم جواز تخطی از مندرجات پروانه ساختمانی و دایر کردن محل کسب و پیشه و تجارت در محل غیر تجاری توسط مالک یا مستأجر و صراحت منطوق قسمت آخر تبصره مذکور که مقرر داشته «… دایر کردن دفتر وکالت و مطب و دفتر اسناد رسمی و ازدواج و طلاق و دفتر روزنامه و مجله و دفتر مهندسی وسیله مالک از نظر این قانون استفاده تجاری محسوب نمی‎شود.» مفید اختصاص حکم اخیرالذکر مقنن به مالک و مباشرت مستقیم او در استفاده از حق مذکور است بنابراین دادنامه شماره ۶۲۴ مورخ ۱۲/۷/۱۳۷۲ شعبه ششم دیوان در پرونده کلاسه ۷۲/۴۶۳ که متضمن این معنی می‎باشد موافق اصول و موازین قانونی تشخیص داده می‎شود. این رأی به استناد قسمت آخر ماده ۲۰ قانون دیوان عدالت اداری در موارد مشابه برای شعب دیوان و سایر مراجع مربوط لازم‎الاتباع است.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

نامه شماره ۹۲۹۸/۲۳۲ص مورخ ۹۵/۵/۲۶(ارجاع حسابرسی مالی عملکردسال ۱۳۹۵ مودیان به حسابداران رسمی)

نامه سازمان امورمالیاتی درخصوص حسابرسی صورتهای مالی توسط اعضای جامعه حسابداران رسمی منتشر شد

در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

بخشنامه لزوم پرداخت پاداش و کمک های رفاهی بر اساس دستور العمل مشخص موضوع نحوه تعیین دستورالعمل ماده (۴۱) ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۳۹۵ کل کشور در خصوص پرداخت پاداش و کمک های رفاهی دستگاه های اجرایی.




 

دستگاه اجرایی

در اجرای ماده (۴۱) ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۳۹۵ کل کشور، موضوع تصویبنامه شماره ۳۳۲۶۷/ت۵۲۹۸۲هـ مورخ ۲۲/۳/۱۳۹۵ هیأت محترم وزیران، دستگاه های اجرایی می بایست در پرداخت پاداش و کمک های رفاهی به هر نحو و شکل از محل هر گونه اعتبارات مصوب صرفاً در چارچوب ضوابط و دستورالعمل های مصوب که ظرف دو هفته پس از ابلاغ این تصویبنامه توسط مراجع ذیصلاح ابلاغ می شود، اقدام کنند.

از آنجا که به رغم سپری شدن مهلت مقرر در تصویبنامه مذکور، هنوز تعداد زیادی از دستگاه های اجرایی مبادرت به تهیه و صدور ضوابط و دستورالعمل لازم نکرده اند، مقتضی است ضمن تسریع در تهیه دستورالعمل در چارچوب ضوابط اجرایی قانون بودجه سال ۱۳۹۵ کل کشور و بخشنامه شماره ۶۴۷۴۴۴ مورخ ۱۱/۵/۱۳۹۵ شورای حقوق و دستمزد که به تأیید بالاترین مقام آن دستگاه اجرایی می رسد، نسخه ای از آن را به این سازمان، سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی ارسال نمایند.




محمد باقر نوبخت

رییس سازمان برنامه و بودجه

در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
چرا باید مثل یک مدیر مالی فکر کنید
« پاسخ #1717 : ۱۳ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۸:۲۹ »
استف وگنر

به دلیل سال‌ها تجربه در مدل‌سازی گزارش‌های مالی و تحلیل ضرایب عملکرد، تمایل دارم در امور مالی خودم هم مانند یک مدیر مالی فکر کنم. یعنی درک کاملی از تاثیر ماندگار تصمیم‌های مالی خوب یا بد روی ارزش خالص دارایی‌هایم دارم.




یک وظیفه‌ی مدیر مالی این است که با وجود نوسان‌های درآمد از سودآوری اطمینان بیابد. برای این منظور، ضروری است ابتدا توازن مناسبی بین هزینه‌های ثابت و هزینه‌های متغیر ایجاد کند. هنگام مدیریت درآمد شخصی‌تان هم باید همین‌کار را بکنید.


من همیشه حداقل ۲۰ درصد درآمد خالص‌ام را پس‌انداز می‌کنم؛ این یک امر( از دید من یک هزینه ی) ریخته و انکارناپذیر است. برای این کار، سعی می‌کنم هزینه‌ی سربار ثابت بیش‌تر از ۴۵ درصد درآمدم نشود. اختصاص حداقل ۳۵ درصد درآمدم به هزینه‌های متغیر(خوراک، تفریح، لباس، تعطیلات) من را قادر می‌سازدهزینه‌هایم را کنترل کنم و همیشه اهداف پس‌اندازی‌ام را محقق کنم. این کار هم‌چنین باعث می‌شود درصورت تغییر میزان درآمد، به حساب پس‌اندازم دست نبرم.


غیر ممکن نیست که خیلی پس‌انداز کنیم. اما کسب‌وکاری که بخش زیادی از درآمد‌های‌اش را به رشد اختصاص می‌دهد اغلب با کمبود پول مواجه است و مجبور است برای تامین بودجه‌ی روزانه به روش‌های جایگزین-و گران- متوسل شود. این اتفاق می‌تواند برای شما هم بیفتد: مدیریت ضعیف پول شما را ناچار می‌کند به کارت‌های اعتباری یا قرض و قوله تکیه کنید. با توجه به این‌که باید برای کارت اعتباری به‌طور متوسط ۱۵ درصد سود بپردازید، و نیز برای قرض و قوله باید به مراتب بیش‌تر از این بپردازید بازده شما را با توجه به نیاز مبرم‌تان به پس‌انداز تحت‌الشعاع قرار خواهدداد.


در حالی‌که مدیریت صحیح درآمدتان برای ایجاد ثروت ضروری است، باید کارکرد پول‌تان را به حداکثر برسانید. من اخیرا تصمیم گرفتم کالیفرنیا را ترک کنم و به تکزاس نقل مکان کنم. این نقل مکان، فراتر از ملاحظات شخصی، از چشم‌انداز کاری هم معقول به نظر می‌رسد. چون هزینه‌ی رفت‌وآمد کم‌تر، مالیات پایین‌تر، و مجموعه مشتری‌های جدیدی در پی‌دارد.


برنامه‌ریزی کرده‌بودم خانه‌ام را که ارزش آن در طول ۳ سال گذشته تقریبا ۲ برابر شده‌است برای به فروش بگذارم و وام مسکن آن را تسویه کنم، و با پول آن خانه‌ای ارزان‌تر در تکزاس بخرم. ایده‌ی رهایی از وام مسکن وسوسه‌انگیز بود. اما پس از کمی تامل، پی‌بردم از دست دادن فرصتی برای افزایش میزان بدهی یک دارایی ارزشمند با یک وام ۳.۲۵ درصدی- و نیز درآمد احتمالی حاصل از اجاره- از نظر مالی عاقلانه نیست. به این نتیجه رسیدم که تسویه‌ی وام دیوانگی است.


بنابراین نگاه دقیقی به دارایی‌های‌تان(و بدهی‌تان) بکنید و از خودتان بپرسید آیا از آنها بهترین استفاده را کرده‌اید یا نه. درنظر داشته‌باشید تغییری در ساختار بدهی‌تان می‌تواند دارایی‌های‌تان را گسترش دهد.


من یقین دارم فکر کردن مانند یک مدیر امور مالی من را از اشتباه‌های مالی گزاف در خانه نجات داده‌است. شما هم می‌توانید  و باید همین کار را بکنید.

منبع  آنترپرینر
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

زهرا سعیدی مبارکه عضو فراکسیون زنان مجلس ضمن تاکید بر افزایش سن استخدام در سازمان‌های دولتی به ۳۵ سال، گفت: با توجه به ضرورت موضوع پس از آسیب‌شناسی و بررسی مسئله، طرحی را در این زمینه تهیه و ارائه خواهیم کرد.

 


به گزارش خانه ملت محمد خدابخشی سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه، در تشریح نشست امروز کمیسیون متبوع خود گفت:بر اساس مصوبه کمیسیون دولت مکلف شد به جانبازان زیر ۲۵ درصد و رزمندگان معسر و غیرشاغل با حداقل ۶ ماه حضور در جبهه حقوق پرداخت کند.

افزایش حقوق کارمندان

وی در تشریح نشست شنبه، یکم آبان کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه گفت:در نشست امروز مواد ۱۱ و ۱۲ لایحه برنامه ششم توسعه بررسی شد و افزایش حقوق کارکنان در هر سال مورد بحث قرار گرفت که بر این اساس به منظور حفظ قدرت خرید کارکنان دستگاه های اجرایی به دولت اجازه داده شد، متناسب با نرخ تورم هر سال نسبت به افزایش حقوق کارکنان اقدام کند.

نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به دیگر تصویبات امروز کمیسیون افزود:بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق دولت مکلف شد به جانبازان زیر ۲۵ درصد و رزمندگان معسر و غیرشاغل با حداقل ۶ ماه حضور در جبهه حقوق پرداخت کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه تصریح کرد:از دیگر موارد بحث و بررسی شده در نشست امروز کمیسیون پرداخت عادلانه حقوق و مزایا است، که در این خصوص نیز کمیسیون مصوباتی داشت.

انتقاد از ایجاد تغییر در قوانین بیمه‌ای

عبدالرضا مصری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با انتقاد از ایجاد تغییر در قوانین بیمه‌ای، گفت: تغییر در قوانین بیمه و بازنشستگی صندوق ها را دچار مشکل می‌کند.

درحال حاضر مهم‌ترین مشکل برای صندوق های بازنشستگی عملکرد دولت است، زیرا دولت در حال حاضر هیچ اقدامی درراستای پرداخت بدهی خود به صندوق های بازنشستگی ندارد؛ درحال حاضر دولت بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به صندوق تامین اجتماعی دارد اما ریالی از آن را پرداخت نکرده است.

وی درخصوص صحبت‌های رییس امور رفاه سازمان برنامه و بودجه مبنی بر اینکه نمی‌توان موضوع حل مشکلات صندوق های بازنشستگی را در لایحه برنامه ششم گنجاند، گفت: این گفته به هیچ عنوان صحیح نیست زیرا یکی از برنامه‌های کشور در پنج سال آینده رسیدگی به شرایط و وضعیت صندوق های بازنشستگی است اما چگونگی این رسیدگی دارای راهکارهای مختلفی مانند ارایه لایحه، طرح یا بررسی توام این دو با یکدیگر است.

نماینده مردم کرمانشاه درمجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در سال اول اجرای برنامه ششم باید وضعیت صندوق‌های بازنشستگی روشن شود، افزود: می‌توان دولت را مکلف به ارایه ساز وکارهایی برای حل مشکلات صندوق‌های بازنشستگی مانند ارایه لایحه کرد بنابراین این موضوع بستگی به تصمیم‌گیری دولت دارد اما می توان در قانون برنامه ششم نیز به این موضوع توجه کرد.

مصری با اشاره به اینکه هیچ دولتی به تامین اجتماعی بودجه نمی دهد، گفت: هم اکنون دولت سهم خود از بیمه کارگران در تامین اجتماعی را پرداخت نکرده که یکی از چالش های اصلی این سازمان بیمه گر است، همچنین یکی دیگری از مشکلات این است که با قوانین بیمه‌ای در کشور به نوعی بازی می شود زیرا بیمه باید براساس محاسبات آماری محاسبه شود یعنی نه حمایتی و نه حاکمیتی است به عنوان مثال بیت المال نیست که در اختیار دولت باشد و هزینه ها را دولت تعیین کند.

مصری گفت: متاسفانه دولت نه تنها بدهی خود به تامین اجتماعی را پرداخت نمی کند بلکه طلب‌های دیگری مبنی بر ارایه برخی خدمات توسط تامین اجتماعی نیز پرداخت نمی شود؛ بنابراین ورود به چالش صندوق‌ها اگر انجام نشود به طور حتم صندوق ها ورشکسته شده در چنین شرایطی اگر حتی کل نفت فروخته شود تامین کننده بودجه صندوق ها نخواهد بود، برای خروج از وضعیت بحرانی تنها راه ممکن این است که قوانین صندوق ها و بیمه دستخوش تغییر نشود.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، افزود: افراد درحال حاضر باید با همان قانونی بیمه شوند که در فرد در۳۰ سال پیش یا ۳۰ سال آینده بیمه می شود.

قانون مدیریت خدمات کشوری چشم انتظار دائمی شدن

نمایندگان مجلس با بیان اینکه قوانین برای جلوگیری از پرداختی‌های نامتعارف و خارج از عرف شفاف نیست، تاکید کردند که دولت لایحه رفع ایرادات موجود در قانون مدیریت خدمات کشوری را به مجلس ارایه کند.

پرداختی‌های غیرمتعارف و خارج از شمول قانون مدیریت خدمات کشوری که چندی است که به نقل محافل خبری تبدیل شده به عقیده بسیاری از کارشناسان ناشی از ضعف قانونی و البته عدم اجرای صحیح قوانین در این حوزه است، طبق اظهارنظرهای مدافعان پرداختی های نجومی و غیرمتعارف قانون تجارت و اصل ۴۴ قانون اساسی مبنا و اصل این پرداخت ها بوده است اما به گفته صاحبنظران حوزه اقتصادی و اجتماعی قوانین موجود دراین حوزه شفاف نبوده و مشخص نیست که شرکت ها و مجموعه‌هایی که از چنین حقوق ها و پاداش هایی منتفع می شوند خصوصی یا دولتی هستند.

به گفته بسیاری از کارشناسان حقوقی، پرداختی‌های خارج از عرف قانون در شرکت ها و نهادهای دولتی جرم محسوب شده و نهادهای قضایی باید برای جلوگیری از این موضوع وارد عمل شوند، هرچند که پرداختی های غیرمتعارف در شرکت های خصوصی نیز دارای ایرادات و اشکالاتی است که باید مرتفع شود.

دراین میان قانونی که می تواند به جلوگیری از پرداختی های نجومی کمک کرده و پرداخت ها را در یک مسیر قانونی قرار دهد قانون مدیریت خدمات کشوری است که در طی ۱۰ سال گذشته بارها اجرای آزمایشی آن تمدید شده است.

نمایندگان مجلس بر این باورند که در قانون مدیریت خدمات کشوری نیز نواقص بسیاری در حوزه پرداختی ها وجود دارد به طوری که بسیاری ازنهادها و شرکت ها از این قانون مستثنی شده و برخی سازمان ها مانند شرکت های تابع وزارت نفت، بیمه‌ها و یا حتی پرداختی ها به کارکنان وزارت بهداشت و درمان با روش ها و وقوانین دیگری انجام می شود.

به عقیده نمایندگان مجلس شورای اسلامی دولت باید برای جلوگیری از هرگونه پرداخت نامتعارف قانون مدیریت خدمات کشوری را اصلاح و لایحه دائمی کردن آن را هرچه سریعتر به مجلس ارایه کند زیرا بی توجهی به این قانون باعث می شود که شرکت ها و مجموعه های دولتی و غیردولتی از اجرای قانون به نوعی فرار کرده و همین موضوع سبب مشکلات دیگری در حوزه اقتصاد شود.

ضرورت افزایش سن استخدام در سازمان‌های دولتی به ۳۵ سال

زهرا سعیدی مبارکه عضو فراکسیون زنان مجلس ضمن تاکید بر افزایش سن استخدام در سازمان‌های دولتی به ۳۵ سال، گفت: با توجه به ضرورت موضوع پس از آسیب‌شناسی و بررسی مسئله، طرحی را در این زمینه تهیه و ارائه خواهیم کرد.

متاسفانه درصد بالایی از بیکاران مشمول شرایط استخدام در سازمان‌های دولتی کشور را افراد بالای ۳۰ سال تشکیل می دهند که بر این اساس باید در این زمینه اصلاحاتی صورت گیرد، در این خصوص در مجلس به دنبال تدوین طرحی هستیم که شرایط سن استخدام در سازمان‌های دولتی از حدکثر ۳۰ سال به حداکثر ۳۵ سال افزایش یابد.

وی در خصوص شرایط استخدام در سازمان‌های دولتی کشور با تاکید بر اینکه باید فرصت اشتغال را به جوانان صاحب مهارت داد و مانع سن، را از سر راهشان برداشت،گفت: پیش از این استخدام جامعه ایثارگران برای هیات علمی دانشگاه شرایط سنی قائل نبودند اما در پیشنهاد جدید لایحه احکام دائمی برنامه‌های توسعه‌ای کشور شرایط علمی، اخلاقی و سنی مطرح بود اما با توجه به اینکه بسیاری از افراد مشمول استخدام فاقد شرایط سنی بودند، پیشنهاد مذکور در صحن علنی مورد نظر موافق نمایندگان واقع نشد.

بررسی شرایط سنی جهت شرکت در آزمون‌های استخدامی سازمان‌های دولتی باید آسیب‌شناسی و بررسی شود، پس از آن طرحی در این زمینه را تدوین به هیات رئیسه تقدیم خواهیم کرد.

وی افزود: در سایر حوزه‌های دیگر غیر از هیات علمی دانشگاه‌ها و جامعه ایثارگران، شرایط سنی برای افراد جهت استخدام در سازمان‌های دولتی به یک مانع تبدیل شده، در حالیکه بر اساس شرایط فعلی جامعه و تعداد بیکاران متولدین دهه ۶۰، سن استخدام و شرط سنی برای شرکت در آزمون‌های استخدامی باید اصلاح شود.

در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
احتمال حذف یا کاهش مالیات بر ارزش افزوده طلا
« پاسخ #1719 : ۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶:۲۴ »
رییس سازمان توسعه تجارت ایران از انجام رایزنی به منظور کاهش یا حذف مالیات بر ارزش افزوده طلا خبر داد.


مجتبی خسروتاج – قائم مقام بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت – در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این‌که در تلاشیم تا بتوانیم مالیات بر ارزش افزوده طلا را کاهش دهیم یا به طور کلی حذف کنیم، اظهار کرد: رایزنی‌هایی در این زمینه با مجلس شورای اسلامی و مراجع مربوطه انجام شده است و امیدواریم بتوانیم در جهت کاهش یا حذف مالیات بر ارزش افزوده طلا اقدام کنیم.


وی ادامه داد: کمتر کشوری در دنیا وجود دارد که در معاملات طلا مالیات بر ارزش افزوده لحاظ کند، چرا که طلا همانند وجه نقد است و ما باید از این فرصت به نحو مطلوب استفاده کنیم.


رییس سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به این‌که در گذشته ایران یکی از بزرگ‌ترین کشورهای سودکننده از معاملات طلا بود، تاکید کرد: باید در مساله‌ ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده طلا در ایران تجدیدنظر شود و قطعا این اقدام کمک‌های شایانی را به اقتصاد کشور خواهد داشت.


خسروتاج همچنین یکی از دلایل انجام قاچاق طلا را از لحاظ مالیات ۹ درصد بر ارزش افزوده این کالا دانست و عنوان کرد: یکی از دلایل این‌که طلا در ایران قاچاق می‌شود لحاظ مالیات بالای بر ارزش افزوده است و ما باید بتوانیم در این مساله تجدیدنظر کنیم.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
راهنمای رفع سوءاثر از سوابق چکهای برگشتی اشخاص
« پاسخ #1720 : ۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰:۱۱ »
بر اساس بخشنامه های بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران کلیه امور مربوط به رفع سوء اثر از چک‌های برگشتی اشخاص صرفا از طریق شعب و واحدهای تابعه بانکهاو به صور ذیل امکان‌پذیر می‌باشد:


 ۱- تامین موجودی:مشتری مبلغ کسری موجودی را به سپرده جاری خود، واریز نموده و بانک پس از رفع برگشت چک و پرداخت مبلغ آن به ذی‌نفع، نسبت به رفع سوء اثر از سابقه چک برگشتی مشتری اقدام می‌نماید.

۲- ارائه لاشه چک برگشتی: مشتری لاشه چک برگشتی را به بانک ارائه و بانک در قبال آن به وی رسید تحویل می نماید.

 ۳- ارائه رضایت‌نامه محضری ذی‌نفع چک به بانک: در صورت عدم امکان ارائه لاشه چک برگشتی به بانک بنابه دلایلی نظیر مفقود شدن، به سرقت رفتن و سوختن، ذی‌نفع چک (شخصی که گواهی‌نامه عدم پرداخت وجه چک به نام او صادر شده است.) می‌تواند با حضور در دفترخانه اسناد رسمی، رضایت خود را اعلام نموده و بانک با دریافت رضایت‌نامه مزبور، نسبت به رفع سوء اثر از چک مورد نظر و ابطال آن اقدام نماید. تبصره: چنانچه ذی‌نفع چک شخص حقوقی دولتی و یا نهاد عمومی غیردولتی باشد [۱]، می‌تواند با ارائه نامه رسمی، رضایت خود را اعلام نموده و بانک با دریافت رضایت‌نامه مزبور، نسبت به رفع سوء اثر از چک مورد نظر و ابطال آن اقدام نماید.

۴- واریز مبلغ چک به سپرده قرض‌الحسنه جاری و مسدود نمودن آن به مدت ۲۴ ماه: چنانچه ارائه لاشه چک و یا رضایت‌نامه محضری ذی‌نفع به بانک امکان‌پذیر نباشد، مشروط به آن که سپرده قرض‌الحسنه جاری مشتری نزد شعبه مفتوح و توسط مراجع قضایی مسدود نشده باشد، مشتری می‌تواند با واریز معادل کسری موجودی به سپرده قرض‌الحسنه جاری خود، درخواست مسدود شدن وجه مزبور را برای پرداخت چک برگشتی ذی‌ربط تا زمان تعیین تکلیف قطعی چک برگشتی و یا حداکثر به مدت ۲۴ ماه، به شعبه افتتاح کننده ارائه نماید، در این شرایط شعبه افتتاح کننده موظف است ظرف پنج روز کاری، طی نامه‌ای، تامین وجه چک را به اطلاع شخصی که گواهی‌نامه عدم پرداخت به نام وی صادر شده است، برای مراجعه به بانک و دریافت وجه چک، برساند.

۵- ارائه حکم قضایی مبنی بر رفع سوء اثر از سوابق چک برگشتی

۶– انقضای مدت نگهداری سوابق چک‌های برگشتی در سامانه اطلاعاتی بانک مرکزی: در صورت عدم اقدام مشتری نسبت به رفع سوء اثر از سابقه چک برگشتی مطابق با بندهای فوق، سابقه هر چک برگشتی صرفاً پس از انقضای مدت هفت سال از تاریخ صدور گواهی‌نامه عدم پرداخت آن، به صورت خودکار از سامانه اطلاعاتی بانک مرکزی رفع سوء اثر می‌گردد.

 تبصره ۱: مقررات مذکور در این بند، به تمامی چک‌های برگشتی موجود در سامانه اطلاعاتی بانک مرکزی ج.ا.ا تسری می‌یابد. توضیح ۱: در صورتی که مشتری ظرف مدت ده روز کاری پس از برگشت چک، اقدام به تامین کسری موجودی سپرده قرض‌الحسنه جاری، ارائه لاشه چک یا رضایت‌نامه محضری ذ‌‌ی‌نفع چک به بانک و … ننماید، بانک موظف است اطلاعات مربوط به گواهی‌نامه عدم پرداخت را به سامانه اطلاعاتی بانک مرکزی ارسال نماید.

تبصره ۲: بانک مکلف است بنا به درخواست مشتری و به منظور آگاهی وی از سوابق چک‌های برگشتی خود در سامانه اطلاعاتی بانک مرکزی، اقدام به ارائه صورت کامل تعداد و مشخصات چک‌های برگشتی وی با درج تاریخ برگشت چک نماید. لازم است مشتریان محترم در صورت عدم رفع سوء اثر چک خود، پس از گذشت هفت روز کاری از تاریخ تحویل درخواست خود به شعب بانک ملی ایران، به شعبه مربوطه مراجعه و درخواست خود را پیگیری نمایند.

منبع:بانک ملی

در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
جزئیات بکارگیری سربازان در دستگاه های اجرایی
« پاسخ #1721 : ۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۸:۵۵ »
چگونگی بکارگیری مشمولان خدمت وظیفه در دولت، شهرداریها، نهادهای عمومی غیر دولتی و دانشگاه ها را مشخص کردند.




 نمایندگان مردم در خانه ملت، چگونگی بکارگیری مشمولان خدمت وظیفه در دولت، شهرداریها، نهادهای عمومی غیر دولتی و دانشگاه ها را مشخص کردند. نمایندگان در نشست علنی یکشنبه ۲ آبان ماه مجلس شورای اسلامی در بررسی مواد اعاده شده از سوی شورای نگهبان درخصوص لایحه احکام دائمی برنامه های توسعه کشور با اصلاح ماده ۳۶ این لایحه با ۱۴۴ رأی موافق، ۱۵ رأی مخالف و ۴ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۳ نماینده حاضر در صحن موافقت کردند.

براساس ماده ۳۶ اصلاحی لایحه مذکور؛ در زمان صلح با تایید ستاد کل نیروهای مسلح، قسمتی از نیازهای دولت، شهرداری ها، دهیاری ها، نهادهای عمومی غیردولتی، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی دولتی و غیردولتی و فدراسیون های ورزشی و واحدهای تولیدی به نیروی انسانی دارای مدرک کارشناسی لیسانس و بالاتر با استفاده از خدمت مشمولان وظیفه مشروط به عدم ورود آسیب به آمادگی رزمی کشور و پس از گذراندن دوره آموزشی نظامی تامین می شود.این نیازها از طریق وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به ستاد کل اعلام می گردد. حقوق مزایا و جیره استحقاقی در دوره خدمت از محل اعتبارات دستگاه به کارگیرنده تامین می شود.حداقل ۵۰ درصد از نیروهای انسانی فوق که فارغ التحصیل دانشگاه هستند، باید در مناطق توسعه نیافته یا کمتر توسعه یافته کشور خدمت کنند.

براساس بند الحاقی ماده ۳۶ لایحه مذکور؛ در صورت تایید فرمانده کل قوا، صدر بند ۳ ماده ۴۵ قانون خدمت وظیفه عمومی به شرح ذیل اصلاح و یک تبصره به آن الحاق می شود که براساس آن؛ بیست و چهار ماه آزادگی به دوازده ماه آزادگی، ۲۵ درصد جانبازی به ۱۰ درصد، ۳۰ ماه سابقه حضور در جبهه به ۱۲ ماه سابقه حضور در جبهه تبدیل می شود. براساس تبصره این ماده؛ فرزند شهید مشابه جانباز ۵۰ درصد محسوب می شود. گفتنی است نمایندگان با حذف بند الحاقی ماده ۲۶ با ۵۰ رأی موافق، ۸۸ رأی مخالف و ۱۵ رأی ممتنوع از مجموع ۲۰۴ نماینده حاضر در صحن مخالف کردند.خانه ملت.
لزوم بکارگیری سالمندان در دولت

انوشیروان محسنی بندپی رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: سالمندان از یک بلوغ فکری و عقلی برخوردار هستند و دولت می‌تواند در بسیاری از تصدیهایی که قصد بروزرسانی دارد، از ظرفیت، استعداد و تجربه سالمندان استفاده کند.

وی درباره ماده ۱۵ سیاستهای ابلاغی خانواده توسط مقام معظم رهبری و اتخاذ روش‌های حمایتی و تشویقی مناسب برای تکریم سالمندان در خانواده اظهار کرد: در شورای عالی سالمندان، مطالبی درباره احترام و تکریم سالمندان مطرح شد؛ تأمین سلامت آنها، نگهداری سالمندان در خانواده که امری بسیار مهم است و ما باید تلاش کنیم که هیچ مرکزی گرمتر، صمیمانه‌تر و پایدارتر از خانواده نباشد و این استراتژی را باید همواره به خاطر داشته باشیم.

بحث دیگر که حضرت آقا بیان کردند این است که سالمندان امروزه با سالمندان ۲۰ سال گذشته تفاوتهای اساسی دارند و تقریباً یک سوم زندگی افراد در دوران سالمندی است؛ این افراد از یک بلوغ فکری و عقلی برخوردار هستند و دولت می‌تواند در بسیاری از تصدیهایی که قصد بروزرسانی دارد، از ظرفیت، استعداد و تجربه سالمندان استفاده کند.

وی تأکید کرد: به سلامت سالمندان باید یک نگاه ویژه‌ای شود و بررسیها نشان داده بار مالی ناشی از هزینه‌های سالمندان، ۴۰ درصد بیشتر از افراد عادی و دارای اشتغال است؛ همواره باید آخرین وضعیت سالمندی کشور از جمله وضعیت درآمدی، سلامتی، استفاده از ظرفیت و نگهداری آنها را رصد کنیم که آیا در خانواده یا مراکز نگهداری می‌شوند.

منبع:تسنیم

در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
۶ روش چانه زنی بر سر حقوق!
« پاسخ #1722 : ۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰:۵۶ »
نیازی برای اثبات لیاقت‌تان به زمین و زمان دست بیاویزید تا به چانه زنی بر سر حقوق بپردازید. در این نوشتار از ۶ روش چانه زنی بر سر حقوق برای‌تان می‌گوییم .



به گزارش بازده،‌ اگر دنبال افزایش حقوق هستید، حاشیه نروید. نیازی نیست ده‌ها دلیل برای اثبات لیاقت‌تان ارائه دهید. خوب فکر کنید و یک یا دو دلیل اصلی و محکم را انتخاب کنید و آنها را در جلسه مذاکره مطرح کنید.

از این ۵ روش برای چانه زنی بر سر حقوق استفاده کنید.

۱. خودتان پا پیش بگذارید
مذاکره در واقع یک صحبت دوطرفه است. نباید منتظر بمانید تا رییس‌تان تشخیص دهد شما به چه چیزی نیاز دارید یا استحقاق چه مقدار حقوق را دارید. برای ایجاد تغییر در شرایط، باید قدم اول را خودتان بردارید.

۲. سکوت و عدم پیگیری، فرصت‌سوزی است
عدم پیگیری در مورد بحث افزایش حقوق، واقعا به شما لطمه می‌زند. به عنوان مثال دو کارمند ۳۰ ساله را در نظر می‌گیریم که کار و مسئولیت‌شان دقیقا یکسان است. حقوقی که سارا با شرکت بر سر آن به تفاهم رسیده، ۵۰ درصد بیشتر از نیکی است. اگر سارا همین ۵۰ درصد را پس‌انداز کند، بعد از ۳ سال می‌تواند یک اتومبیل مناسب بخرد. پس دست روی دست نگذارید.

۳. حاشیه نروید
اگر دنبال افزایش حقوق هستید، حاشیه نروید. نیازی نیست ده‌ها دلیل برای اثبات لیاقت‌تان ارائه دهید. خوب فکر کنید و یک یا دو دلیل اصلی و محکم را انتخاب کنید و آنها را در جلسه مذاکره مطرح کنید. مطمئنا یک یا دو دلیل قانع‌کننده خیلی بیشتر از طوماری از دلایل کوچک و بزرگ نتیجه می‌دهد.


۴. زمان مناسب برای مذاکره را پیدا کنید
گاهی وقت‌ها تلاش برای کشاندن رییس بر سر میز مذاکره واقعا سخت می‌شود. شاید رییسی داشته باشیدکه هر بار موقع طرح بحث افزایش حقوق شما، سعی می‌کند از سر بازتان کند اما فراموش نکنید که گاهی بعد از یک جلسه کاری موفقیت‌آمیز، بهترین فرصت برای گفت‌وگو با رییس فراهم می‌شود. شاید چند دقیقه‌ای بیشتر طول نکشد اما اگر در جلسه خودی نشان داده باشید، رییس برای پذیرش پیشنهاد احتمالی شما آمادگی بیشتری خواهد داشت. حتی اگر در همان زمان هم رییس‌تان علاقه‌ای به گفت‌وگو در این مورد نشان نمی‌دهد، سعی کنید وقتی از او بگیرید و بعدا سر فرصت به مذاکره بنشینید.

۵. یادتان باشد رییس هم از مذاکره خوشش نمی‌آید
دلایل مختلفی وجود دارد که باعث می‌شود رییس‌تان بیشتر از شما از مذاکره فراری باشد. شاید او دوست ندارد درخواست کسی را رد کند و شاید هم می‌ترسد که بازنده مذاکره باشد. اگر رییس‌تان به بهانه‌های مختلف از مذاکره شانه خالی می‌کند، احتمالا به دلیل اول است اما اگر برخورد تندی نشان می‌دهد، احتمالا به این دلیل است که از واگذار کردن بازی به شما می‌ترسد. پس به عکس‌العمل‌ها دقت کنید و سیاستی را در پیش بگیرید که شرایط شیر و روباه را به حالت شیر و شیر تبدیل کنید. در این صورت، خیال رییس‌تان راحت می‌شود و می‌فهمد که نمی‌خواهید او را در جایگاه بازنده قرار بدهید.


۶. راجع به مسائل مختلف صحبت کنید
علاوه بر اضافه حقوق، همواره درخواست‌های دیگری را هم می‌توان در مذاکره با رؤسا مطرح کرد. گاهی این درخواست‌ها موثرتر واقع می‌شوند و ترتیب اثر دادن به آنها برای برخی از رؤسا راحت‌تر از پرداخت حقوق بالاتر است. می‌توانید از رییس خود بخواهید امکاناتی فراهم کند تا شما در دوره‌های آموزشی مشخصی شرکت کنید، دوره‌هایی که در آینده به پیشرفت کاری شما کمک می‌کنند، حتی می‌توانید پیشنهاد دورکاری (کار کردن از خانه) را مطرح کنید و یا خواهان تعطیلی بیشتر و یا سپردن کار متفاوت تر به خودتان شوید.

در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
تفاوت اعضاء موظف و غیرموظف هیئت مدیره
« پاسخ #1723 : ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۶:۳۵ »
مدیر غیر موظف ( Non-executive director) عضو غیر موظف هیئت مدیره یا مدیر غیر اجرایی، در شرکت‌های سهامی، به مدیرانی اطلاق می‌گردد، که تنها مسئولیت ناشی از عضویت در هیئت مدیره شرکت را برعهده داشته و در شرکت حضور فیزیکی و مسئولیت اجرایی ندارند.




مدیران غیر موظف، تنها در ساعات تشکیل جلسات هیئت مدیره حضور دارند و اغلب بعنوان مشاور مدیران ارشد عمل می‌نمایند و ارتباط کاری دیگری با شرکت ندارند. این مدیران به مثابه وکیل شرکت بوده که حقوق و اختیارات شرکت را طبق مقررات مصوب و اساسنامه شرکت اجرا می‌نمایند.

اعضاء هیئت مدیره شرکتها یا موظف هستند یا غیرموظف. اعضاء موظف علاوه بر مسئولیتهای عضویت در هیئت مدیره دارای حضور فیزیکی (همانند تصدی سمت مدیریت اجرایی درشرکت) می باشند ولی عضو غیرموظف حضور فیزیکی در شرکت ندارند و فقط در تصمیم سازیها و تصمیم گیریها شرکت می کند .

اعضای غیر موظف هیئت مدیره: اعضای مذکور سهامداران شرکت بوده و بجز رابطه مدیریت ارتباط کاری دیگری با شرکت ندارند.

رابطه اعضای غیر موظف باشرکت به هیچ وجه رابطه استخدامی نیست و چنانچه هر یک از آنها از عضویت هیئت مدیره مستعفی یا معزول یا به هر علت دیگری برکنار گردند نمی توانند بابت عضو مذکور به مراجع مشمول قانون کار رجوع کنند.وصرفا حق حضور می گیرند.همچنین می توان درصدی از سودخالص سالانه شرکت را به عنوان پاداش برای اعضای هیئت مدیره اعم از موظف یا غیر موظف تعیین نمود.

اعضای موظف هیئت مدیره:به سهامداری اطلاق می گردد که علاوه بر عضویت درهیئت مدیره به شغلی از مشاغل شرکت اشتغال دارد. ممکن است این اشتغال قبل از مدیریت در شرکت باشد یا آنکه پس از برگزیده شدن به سمت مدیری در هیئت مدیره تصدی داشته باشد.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
جرایم بدهکاران بانکی بخشیده می‌شود
« پاسخ #1724 : ۲۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۵۷:۵۷ »
کلیه ‌بدهکاران بانکی که بدهی خود را تا تاریخ ۱۵ دی ماه سال جاری با بانک‌های خود تسویه نکرده‌اند، در صورت واریز نقدی اصل و سود متعلقه تا پایان اسفندماه، از بخشودگی کلیه جرائم متعلقه بهره‌مند خواهند شد.

به گزارش پایگاه خبری «عصر اعتبار»، در بیست و چهارمین جلسه مشترک هماهنگی مدیران عامل نظام بانکی (شورای عالی کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی و شورای هماهنگی بانک‌های دولتی) مقرر شد به منظور همراهی با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولید و ایجاد فرصت‌های بیشتر اشتغال، کلیه بدهکارانی که نتوانسته‌اند بدهی خود را تا تاریخ ۱۵ دی ماه نزد بانک‌های خود تسویه کنند،  در صورت واریز نقدی اصل و سود متعلقه تا تاریخ ۲۹ اسفندماه می‌توانند از بخشودگی کلیه جرائم متعلقه بهره‌مند شوند.
لازم به ذکر است که این فرصت تا پایان سال جاری تعیین شده است و هر گونه بدهی سررسید شده اعم از معوق و سررسید گذشته استمهالی را شامل می‌گردد.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
کدام رشته برای ارشد بهترهست ؟حسابداری یا حسابرسی یا حسابداری مدیریت

نویسنده GEZAL

1 پاسخ ها
2860 مشاهده
آخرين ارسال ۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۴:۲۷
توسط مرتضایی
xx
شروع از حسابداری یا حسابرسی؟

نویسنده elhammohamadjani

0 پاسخ ها
336 مشاهده
آخرين ارسال ۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۲:۳۴
توسط elhammohamadjani
xx
اخبار ارز و طلا

نویسنده A.Ehsani

8 پاسخ ها
2694 مشاهده
آخرين ارسال ۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۹:۳۵
توسط m.amiri
xx
اخبار کسب و کار

نویسنده Accpanel

9 پاسخ ها
1614 مشاهده
آخرين ارسال ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۱:۱۲
توسط Accpanel
xx
اخبار مالیاتی

نویسنده Accpanel

7 پاسخ ها
1297 مشاهده
آخرين ارسال ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰:۴۱
توسط Accpanel
xx
اخبار بیمه

نویسنده Accpanel

0 پاسخ ها
901 مشاهده
آخرين ارسال ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۲:۴۱
توسط Accpanel
 

anything