• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google



veryhot_post - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا نویسنده موضوع: آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی  (دفعات بازدید: 196071 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین فريدون مظفرنژاد

کاهش قیمت نفت و به تبع آن کاهش درآمدهای دولت، این روزها دولتمردان را نسبت به دیگر راه‌های کسب درآمد حساس کرده است.


در عین حال، افزایش درآمدهای مالیاتی برای جبران کاهش درآمدهای نفتی و سهمی که می تواند جایگزین آن براساس برنامه های توسعه شود، به صورت اجباری در دستور کار دولت قرار گرفته است.

بنابراین دولت با انجام اقداماتی به افزایش درآمدهای مالیاتی از طریق شناسایی متواریان مالیاتی می نماید .از جمله مهمترین این اقدامات الزام تدریجی و مرحله ای اصناف به نصب و استفاده از صندوق فروش می باشد .

صندوق فروش عبارت است از رایانه ای که دارای نرم افزار فروشگاهی بوده و به منظور ثبت اطلاعات خرید و فروش روزانه، نگهداری هزینه و موجودی کالا در یک واحد شغلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

لازم به توضیح است که هدف از به‌کارگیری سامانه فروش، مدیریت خرید، فروش، هزینه و موجودی کالا توسط صاحبان مشاغل و صدور الکترونیکی فاکتور فروش می‌باشد. صندوق فروش انواع مختلفی دارد که هر حرفه، متناسب با نوع فعالیت خود و میزان بودجه‌اش، مبادرت به انتخاب و خرید آن می‌کند.

 بحث شناسایی مودیان مالیاتی در سال‌های اخیر مطرح است و سازمان مالیاتی از طریق اجرای طرح جامع مالیاتی نسبت به شناسایی فعالان اقتصادی و افرادی که درآمد و سود دارند اقدام کرده است .

زیرا در حال حاضر کسانی هستند که از مصرف کننده مالیات می‌گیرند اما آن را به حساب سازمان مالیاتی منتقل نمی‌کنند و این سامانه به جلوگیری از فرار مالیاتی کمک می‌کند. بنابراین در راستای شفاف سازی مبادلات تجاری و فعالیت‌های مالی، همسو با اهداف طرح تحول اقتصادی و قانون مالیات بر ارزش افزوده و اجرای تبصره یک ماده ۷۱ قانون نظام صنفی و ماده ۱۲۱ قانون برنامه پنجساله پنجم تجهیز واحدهای صنفی به صندوق مکانیزه فروش مورد نظر سازمان امور مالیاتی قرار گرفته است  که البته با همکاری و استقبال اصناف به تدریج در حال اجرایی شدن است . با نصب صندوق فروش و استناد به آمار به دست آمده از آنها سازمان امور مالیاتی می تواند به تعیین عادلانه مالیات مودیان پرداخته و زمینه را برای جلوگیری از فرار مالیاتی افراد سودجو مهیا سازد  که این امر موجب ایجاد دلگرمی و اعتماد متقابل مودیان و اصناف در برابر دستگاه مالیاتی می شود  و همچنین باعث شفافیت در مبادلات اقتصادی گشته و از لایه های پنهان اقتصادی( اقتصاد زیر زمینی) پرده بر می دارد .

 در نهایت با توجه به اهمیت استفاده از سامانه صندوق فروش در شفافیت مبادلات تجاری و رونق اقتصادی کشور ،سازمان امور مالیاتی کشور اقدام به دعوت از اصناف به صورت مرحله ای جهت بکارگیری از صندوق فروش نموده که بر اساس فراخوان جدید ده گروه از اصناف به شرح زیر از ابتدای سال ۹۴ مکلف به نصب، راه اندازی و استفاده از سامانه های فروشگاهی یا صندوق فروش می باشند که در صورت عدم استفاده، از معافیت پایه مالیات سالانه محروم می شوند .

 ۱- فروشندگان لاستیک (نمایندگی، عمده و خرده فروشی)

 ۲- نمایشگاه های اتومبیل (سواری، باری، مسافربری، ماشین آلات راه سازی، کشاورزی و صنعتی)

 ۳- فروشندگان مصالح ساختمانی (نمایندگی، عمده و خرده فروشی)

۴- فروشندگان تاسیسات الکترونیکی- مکانیکی ساختمان (نمایندگی، عمده و خرده فروشی)

 ۵- فروشندگان انواع رنگ ساختمان، صنعتی و اتومبیل (نمایندگی، عمده و خرده فروشی)

 ۶- فروشندگان مواد شیمیایی (نمایندگی، عمده و خرده فروشی)

 ۷- نمایندگی‌‌‌‌های فروش شرکت های توزیع کالاهای داخلی و وارداتی (غیر اشخاص حقوقی)

 ۸- نمایندگی های‌‌‌‌‌ فروش شرکت‌ها و موسسات تجاری وصنعتی اعم از داخلی و خارجی (غیر اشخاص حقوقی)

 ۹- فروشندگان یخچال های صنعتی و ویترینی (نمایندگی، عمده و خرده فروشی)

 ۱۰- بار فروشان و فروشندگان میوه و تره بار و میدان داران .

منبع:سازمان امورمالیاتی


در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
از مانیفست بیشتر بدانید
« پاسخ #1456 : ۳۱ فروردین ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۷:۱۷ »

در گمرکات اجرایی از روی مانیفست و بارنامه، اطلاعات مندرج درقبض انبار و ترخیصیه را استخراج می نمایند.


فهرست کل بار یا محموله شامل مشخصات تجاری کالا است. این مشخصات شامل شماره سند حمل، فرستنده، گیرنده،تعداد و نوع بسته ها، شرح و مقدارکالااست.

مانیفست در حکم اظهارنامه بارنیز می باشد و بسیاری از کشورها از این سند به عنوان اظهارنامه باراستفاده می شود. هرمحموله تجاری که از طریق مرزهای هوایی، دریایی و زمینی وارد قلمرو گمرکی می شود، باید برای آن ، نسخه ای مانیفست ارائه شود، این سند دلالت برآن دارد که کالا از گمرک خانه دریک کشور بارگیری و حمل شده و در طول راه به آن چیزی اضافه یا از آن کسر نشده ، مگر این امر به موجب مانیفست نشان داده شده باشد.

در مانیفست مشخصات بارنامه های یک وسیله حمل بطور اختصار درج شده و لذا هرردیفی در این فهرست، مربوط به یک بارنامه خاص می باشد.

مانیفست یا فهرست کل بارنباید دارای خط خوردگی و اصلاح باشد. به طورکلی مانیفست یا فهرست کل بار، مشخصات کلی کالا ( تعداد بسته ها، تعداد نگله ها و……) را نشان می دهد و تأکید اصلی روی بسته ها است.

منبع:عصر بانک
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
حق بیمه دوران خدمت سربازی حداکثر در ۱۲ تقسیط میشود
« پاسخ #1457 : ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۵:۰۵ »
مدیرکل امور فنی بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی گفت: پرداخت حق بیمه دوران خدمت سربازی حداکثردر ۱۲ قسط امکان پذیر است و متقاضی ملزم به پرداخت در زمان های تعیین شده است.


 به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، سیروس نصیری در این خصوص گفت: به استناد قانون اصلاح تبصره ماده ۱۴ قانون کار و الحاق یک تبصره به آن مصوب ۳۰/۱/۸۳ و قانون استفساریه قانون مذکور مصوب ۲۸/۳/۸۵ مجلس شورای اسلامی و آیین‌نامه اجرایی مربوطه مصوب ۸/۴/۸۴ هیأت‌وزیران، احتساب مدت خدمت نظام وظیفه و حضور داوطلبانه در جبهه تمامی مشمولین قانون تأمین‌اجتماعی با دارا بودن شرایط مقرر قانونی امکان‌پذیر است.
وی افزود: احتساب سوابق موردنظر منوط به بیمه‌پردازی در زمان ارائه تقاضا و داشتن ۲ سال سابقه حق‌بیمه نزد سازمان و همچنین پرداخت حق‌بیمه متعلقه طبق ضوابط مقرر در ماده ۳ آیین‌نامه اجرایی مذکور به نسبت هفت‌سی‌ام سهم بیمه‌شده و بیست‌وسه سی‌ام سهم دولت است.
نصیری ادامه داد: مهلت پرداخت حق‌بیمه درصورت پرداخت یک‌جا، حداکثر تا پایان ماه بعد از تسلیم اعلامیه بدهی است.
وی تصریح کرد: بیمه‌شده درصورت عدم توانایی پرداخت یکجای حق‌بیمه متعلقه می‌تواند در مهلت مذکور نسبت به ارائه درخواست تقسیط بدهی اقدام کند که در این حالت واحد اجرایی باتوجه به میزان بدهی و سایر ملاحظات، حق‌بیمه متعلقه را حداکثر در ۱۲ قسط ماهانه تقسیط خواهد کرد.
مدیرکل امور فنی بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی خاطرنشان کرد: در هرحال پذیرش سوابق موردنظر و بهره‌مندی از مزایای قانونی آن نزد سازمان تأمین‌اجتماعی منوط به پرداخت کامل حق‌بیمه در مهلت‌های تعیین شده خواهد بود. در غیر این صورت احتساب سوابق مذکور براساس تقاضای مجدد و تجدید محاسبه حق‌بیمه با رعایت ضوابط مربوطه میسر است.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
گواهی ثبت نام، معیار شناسایی مودیان مالیات بر ارزش افزوده
« پاسخ #1458 : ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۶:۳۰ »
معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور، گفت: گواهی ثبت نام در نظام مالیات بر ارزش افزوده، مجوز اخذ مالیات از مصرف کنندگان و معیار شناسایی مودیان این نظام مالیاتی است.


به گزارش رسانه مالیاتی ایران، علیرضا طاری بخش با بیان اینکه از سال ۸۷ تا سال ۹۳ طی پنج مرحله فراخوان حدود۴۸۰ هزار مودی در نظام مالیات بر ارزش افزوده ثبت نام کرده اند، تصریح کرد: طبق فراخوان مرحله ششم از ابتدای سال ۹۴، چلوکبابی‌ها، سالن‌های غذاخوری، سفره خانه‌های سنتی و اغذیه فروشی‌های زنجیره‌ای نیز مشمول مالیات بر ارزش افزوده هستند.

وی با بیان اینکه فراخوان مرحله ششم مالیات بر ارزش افزوده از اسفند ماه ۹۳ تا کنون بارها از طریق روزنامه‌های کثیرالانتشار، رسانه‌های خبری و همچنین اعلام کتبی به اصناف مربوطه اطلاع رسانی شده است، افزود: در نظام مالیات بر ارزش افزوده همه فعالان اقتصادی خود به خود مودی مالیاتی و مشمول این قانون محسوب نمی‌شوند؛ به همین خاطر طبق ماده ۱۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده، به سازمان امور مالیاتی این اختیار داده شده که به ترتیبی که تعیین و اعلام می‌نماید، مودیان را مشخص کند.

معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور در پاسخ به این سوال که مصرف کنندگان چگونه می‌توانند از اینکه یک صنف یا بنگاه اقتصادی مجاز به اخذ مالیات بر ارزش افزوده است، مطلع شوند، عنوان کرد: پس از اعلام فراخوان و ثبت نام مودیان در نظام مالیات بر ارزش افزوده برای آنان گواهی ثبت نام صادر و به مودی تسلیم می‌شود.

بنابراین گواهی ثبت نام، مجوز اخذ مالیات از مصرف‌کنندگان و بهترین معیار شناسایی مودیان مالیات بر ارزش افزوده برای مردم است و اصناف و بنگاه‌های اقتصادی مکلف هستند در صورت درخواست مصرف‌کنندگان این گواهی را ارائه کند.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
یکپارچه‌سازی اطلاعات اقتصادی با هدف دریافت مالیات
« پاسخ #1459 : ۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۷:۳۱ »
وزیر اقتصاد با اشاره به موفقیت در اقتصاد کلان و برقراری ثبات و آرامش در بازارهای کشور در سال گذشته، گفت:‌ اولویت امسال دستیابی به رشد اقتصادی بالاست که مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی اقتصاد کشور باشد.


به گزارش خبرگزاری مهر، علی طیب نیا اظهارداشت: ‌براساس سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی برنامه‌ای تهیه شد که هدف افزایش تولید،‌ رشد اقتصاد و کاهش وابستگی کشور به فشارها و تکانه هاست.

وزیر اقتصاد گفت: در این جهت ۸ طرح بزرگ در وزارت اقتصاد و دارایی و مشخص بودن شاخص‌های کمی و زمان بندی تعریف شده است و سعی داریم این طرح‌ها را امسال به درجه ای از موفقیت برسانیم.

طیب نیا افزود: نخستین طرح ، بهبود فضای کسب و کار است، زیرا اگر بخواهیم اقتصاد دولتی را به اقتصاد با محوریت بخش خصوصی تبدیل کنیم باید فضای کسب و کار را برای سرمایه گذاری و فعالیت بخش خصوصی باز کنیم و این طرح در معاونت اقتصادی وزارتخانه در حال پیگیری است.

وی، پیاده سازی و اجرای طرح جامع مالیاتی را از دیگر برنامه های مهم وزارت اقتصاد در سالجاری بیان کرد و اظهارداشت: براساس این طرح، در شیوه‌های تشخیص و وصول مالیات تغییرات اساسی خواهیم داشت.

وزیر اقتصاد افزود: در این طرح براساس اطلاعات صحیح درآمد و هزینه مودیان مالیاتی، درآمد مالیاتی را وصول خواهیم کرد.

طیب نیا، مدیریت دارایی های دولت و مدیریت بدهی های دولت را هم از طرح‌های در دستور کار وزارت اقتصاد بیان کرد و گفت: همچنین تکمیل طرح خزانه داری الکترونیک و اتصال برخط خزانه داری کل با سازمان مدیریت و برنامه ریزی و بانک مرکزی و نظام بانکی کشور از دیگر طرح‌های اولویت دار امسال هستند.

وزیر اقتصاد از ایجاد بستر یکپارچه مبادلات اطلاعات اقتصادی در سالجاری خبرداد و تصریح کرد:‌ هم اکنون اطلاعات اقتصادی در سامانه های مختلفی در کشور ثبت می شود که این سامانه ها از یکدیگر جدا هستند.

وی افزود: در این طرح همه سامانه های اطلاعات اقتصادی یکپارچه سازی خواهند شد تا زمینه مناسب برای مبادله این اطلاعات فراهم شود.


در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

پیرو بخشنامه شماره ۱۴/۸جدید درآمد و باعنایت به ابهامات مطروحه از سوی نمایندگان وزارتین علوم تحقیقات و فناوری و بهداشت درمان و آموزش پزشکی و جلسات متعددفیمابین وبه منظور ایجاد وحدت رویه و یکسان‌سازی در نحوه محاسبه حق‌بیمه قراردادهای تحقیقاتی و پژوهشی منعقده موضوع ماده ۳۸ قانون تامین اجتماعی توجه ادارت کل استانها و واحدهای اجرایی تابع را به رعایت بندهای ذیل معطوف می دارد:

http://cld.persiangig.com/preview/K05UIlWTJx/pajohesh.pdf



در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به نظارت بر هزینه‌کرد عوارض صنایع آلاینده، گفت: مکانیسم نظارتی محیط زیست باید از ابتدا و در زمان تشخیص آلودگی و اعلام آن تا نحوه هزینه کرد، پیش بینی شود.

 

شینا انصاری در گفت‌و‌گو با خبرنگار«محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با استناد به بند (ب) تبصره (۹) قانون بودجه سال ۱۳۹۳ کل کشور، افزود: مدت اجرای آزمایشی قانون مالیات بر ارزش افزوده تا پایان سال ۱۳۹۳ تمدید شده و سالانه مطابق تبصره یک ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده هر استانی فهرست سنواتی صنایع آلاینده را اعلام می‌کند و فهرست به سازمان امور مالیاتی کشور فرستاده می شود و این صنایع مشمول پرداخت یک درصد از فروش خود به‌ عنوان عوارض آلایندگی هستند.

وی با بیان اینکه ادارات کل محیط زیست استانها بر عملکرد صنایع آلاینده در استان‌ها نظارت می‌کنند، گفت: معاونت پایش در استان‌ها در طول سال بر اساس دستورالعمل صنایع آلاینده و طی پایش‌های ادواری صنایع آلاینده را معرفی می‌کنند.

مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: با شروع هر فصل؛ابتدا لیست صنایع مورد بررسی استان و برنامه بازدیدها تعیین شده و پایش ها توسط ادارات کل و یا از طریق خوداظهاری و آزمایشگاههای معتمد صورت می گیرد.

انصاری درخصوص نوع آلودگی هر صنعت و مدارک لازم برای اثبات آلودگی اظهار داشت: نوع آلودگی بر مبنای ” ضوابط و استانداردهای ملاک عمل سازمان حفاظت محیط زیست” تعیین شده و مدارک و مستندات شامل آنالیزهای آزمایشگاهی و اخطارنامه آلودگی و سایر مستندات حسب مورد تهیه و پس از احراز آلودگی، نام صنعت در فهرست صنایع آلاینده درج می‌شود.

وی با تاکید براینکه فصل مراجعه به صنعت و تشخیص آلودگی آن به عنوان “دوره آلایندگی صنعت” محسوب می شود، تصریح کرد: هرگاه رفع آلودگی صنعت توسط اداره کل حفاظت محیط زیست استان تأیید شد، نام صنعت برای دوره‌های بعدی، از فهرست صنایع آلاینده حذف خواهد شد.

انصاری درباره تعداد صنایع آلاینده شناسایی شده در کشور در سال ۹۲ گفت: تعداد صنایع آلاینده اعلام شده توسط استانها در سال ۹۲ ، ۳۱۰۰ واحد می باشد که تعداد این صنایع به ترتیب در استانهای اصفهان، تهران، خراسان رضوی، خوزستان و مرکزی بیشترین بوده است.

لزوم نظارت سازمان محیط زیست بر هزینه کرد عوارض آلایندگی

مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست با بیان ضرورت وجود ابزارهای بازدارنده به منظور رفع و کنترل آلودگی‌های زیست محیطی ناشی از صنایع اظهار کرد: در متن تبصره یک ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده تصریح شده است که تشخیص و اعلام آلایندگی برعهده سازمان حفاظت محیط زیست است، اما یکی از موضوعات مهم نظارت بر هزینه‌کرد این عوارض است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مسئله نظارت بر هزینه‌کرد عوارض آلایندگی باید با اصلاحات لازم مرتفع شده و مکانیسم نظارتی محیط زیست از ابتدا و در زمان تشخیص آلودگی و اعلام آن و نحوه هزینه کرد پیش بینی شود.


در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

به کلیه مؤسسات حسابرسی عضو جامعه حسابداران رسمی ایران

چک لیست رعایت الزامات کنترل‌های داخلی حاکم بر گزارشگری مالی شامل ۲۹ بند مبتنی بر گزیده‌ای از پرسش‌های مندرج در چک لیست سازمان بورس و اوراق بهادار (شامل ۷۲ بند) توسط سازمان حسابرسی تهیه و جهت اجرا اعلام گردیده است.


جهت هماهنگی بین حسابداران رسمی، چک لیست رعایت الزامات کنترل‌های داخلی حاکم بر گزارشگری مالی که شامل ۲۹ بند می‌باشد، در رسیدگی به شرکت‌ها و واحدهای پذیرفته شده در سازمان بورس و اوراق بهادار توسط حسابرسان تکمیل و موارد عدم رعایت، به عنوان تخطی از مقررات سازمان بورس بعد از بند اظهار نظر در گزارش درج گردد.

منبع:جامعه حسابداران رسمی

http://cld.persiangig.com/preview/tlCArGedNU/cheklistReayatElzamat.pdf
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
شش توصیه اشتباه در انجام مصاحبه شغلی
« پاسخ #1463 : ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۵:۲۸ »
 اگر خود را برای یک مصاحبه شغلی آماده می‌کنید، باید ابتدا مقدمات لازم را فراهم کنید. قبل از انجام این کار باید تکلیف خود را مشخص کنید که می‌خواهید حرف چه کسی را گوش دهید.


آیا باید به توصیه همکارتان توجه کنید که می‌گوید برای مصاحبه باید با کت و شلوار ظاهر شوید حتی وقتی شرکت مورد نظرتان در زمینه تکنولوژی فعال باشد؟ یا باید به حرف دوستتان توجه کنید که می‌گوید «فقط خودت باش». افراد مختلف توصیه‌های گوناگونی دارند و ممکن است تصمیم‌گیری درباره اینکه بالاخره کدام‌یک درست می‌گویند مشکل باشد. در اینجا از عده‌ای از افراد سوال کرده‌ایم که بیشترین این توصیه‌ها کدامند و بعد آنها را با دو متخصص در میان گذاشته و نظر آنها را جویا شده‌ایم.

۱- «همیشه کت و شلوار بپوشید»
جان لیز به‌عنوان یک استراتژیست در زمینه کسب‌وکار در انگلستان و نویسنده مجموعه «چگونه شغلی که دوست دارید را تصاحب کنید» می‌گوید: «به نوعی می‌توان گفت بریتانیا یک کشور رسمی است اما این توصیه در حال منسوخ شدن حتی در این کشور است». پوشیدن کت و شلوار در سازمانی که کارمندان آن نسبتا غیررسمی لباس می‌پوشند این پیام را می‌رساند که «من فرهنگ شما را درک نمی‌کنم». طبق نظر جان سالیوان به‌عنوان متخصص منابع انسانی و استاد مدیریت دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو «این مساله بالاخص در سیلیکون ولی که افراد در آن نسبتا راحت و آزاد هستند صدق می‌کند. او می‌گوید «اگر می‌خواهید برای استخدام در شرکت فیس‌بوک مصاحبه شوید و برای مصاحبه کت و شلوار بپوشید، احتمالا شبیه احمق‌ها به نظر خواهید رسید».

البته درست است که شما می‌خواهید لباس خوب بپوشید و خوب به نظر برسید اما تفاوت باید اندک باشد. لیز می‌گوید «فقط یک یا دو درجه بهتر از افراد آن سازمان لباس بپوشید». امروز از هر زمان دیگری آسان‌تر می‌توان فهمید که افراد یک سازمان چگونه لباس می‌پوشند. به وب‌سایت آن شرکت مراجعه کنید یا حتی سالیوان توصیه می‌کند برای این کار از منشی شرکت یا یکی از افراد داخلی آن سوال کنید که مدل لباس پوشیدن در این شرکت چگونه است. سالیوان می‌گوید اگر لازم بود، یک دست لباس اضافه در ماشین خود بگذارید و وقتی وارد شرکت شدید از منشی پذیرش بپرسید آیا لباستان مناسب است یا خیر و اگر او گفت نه، برگردید و لباس خود را عوض کنید.»

این فقط یک وجه از درک بهتر کارفرمای احتمالی است. لیز می‌گوید «بدون شناخت از آن سازمان، افرادی که در آن کار می‌کنند، یا هر آنچه نیاز آن شغل است نباید به مصاحبه شغلی بروید. هرگز بدون آنکه با یکی از افراد داخلی آن سازمان صحبت کرده باشید و دانستن اینکه آنها ترجیح می‌دهند چگونه افرادی را استخدام کنند برای مصاحبه نروید».

۲- «خودتان باشید»
به نظر لیز این توصیه آزاردهنده و کسل‌کننده است: «این یک توصیه بی‌مصرف است. مثل این می‌ماند که بگوییم «همین‌جا بنشین و سعی کن خوش تیپ به نظر برسی». سالیوان نیز در موافقت با این موضوع می‌گوید «این کار روش مناسبی برای نگرفتن شغل است».

لیز می‌گوید مهم است که به یاد داشته باشیم «یک مصاحبه شغلی، یک بخش طبیعی از زندگی نیست بلکه مساله اصلی، کارآیی است». سالیوان نیز معتقد است باید به آنها نشان دهید قادر هستید آنچه آنها می‌خواهند را به آنها بدهید: «اگر شما سیب می‌خواهید، من سیب دارم، اگر پرتقال می‌خواهید، من پرتقال دارم».

این به آن معنی نیست که اصل مورد وثوق بودن را زیر پا بگذارید یا اینکه دروغ بگویید، اما به‌عنوان یک متقاضی شغلی، وظیفه شما این است که بفهمید مدیر استخدام کننده به دنبال چه چیزی است و شما داستانی را بازگو کنید که نشان دهد دارای این ویژگی‌ها هستید. سالیوان متقاضیان را تشویق می‌کند که از قبل بدانند در مصاحبه چه سوالاتی پرسیده خواهد شد (این کار نیز با کمک اینترنت و رسانه‌های اجتماعی آسان است) و اینکه آنها به دنبال چه پاسخ‌هایی هستند. سپس جواب‌های مناسب را یادداشت کنید. او توصیه می‌کند «پاسخ‌ها را حفظ نکنید، اما بدانید چه می‌خواهید بگویید». او همچنین توصیه می‌کند از خودتان فیلم بگیرید تا ببینید چگونه به نظر می‌رسید.

۹۰ ثانیه اول مصاحبه بسیار مهم است. لیز می‌گوید «جالب اینجا است که شما ۴۵ تا ۶۰ دقیقه فرصت دارید تا یکدیگر را بشناسید، اما واقعیت این است که اولین تاثیر بسیار مهم است. یعنی لحظاتی که در آن تقریبا صحبتی رد و بدل نمی‌شود، این چند ثانیه ارتباطی به مهارت و تجربه و دانش ندارد؛ بلکه آنچه به آن توجه می‌شود این است که آیا شما شبیه یک همکار خوب به نظر می‌رسید یا خیر.» تحقیقات بارها و بارها نشان داده‌اند که ما چقدر سریع درباره افراد قضاوت می‌کنیم و تاثیر اولیه تا چه حد در ارتباطات مهم است، بنابراین خودتان را تنها با این تصور که باید خودتان باشید گول نزنید.

باید چند ثانیه اول را با تاثیرگذاری مثبت آغاز کنید (مثلا با داشتن یک کیف تمیز و مناسب به جای حمل یک کوله پشتی ژولیده)، نشستن در مکان درست (روبه‌روی مصاحبه کنند و نه در کنار او)، و دست دادن درست (محکم و جدی). در ضمن یادتان باشد که باید در صحبت‌های کوتاه هم مهارت داشته باشید. وقتی از میز پذیرش به اتاق مصاحبه دعوت می‌شوید، طبق نظر لیز «باید مطمئن شوید که به‌طور طبیعی و با سرعت و تن صدای عادی صحبت می‌کنید، در چشمان طرف مقابل نگاه کنید و تعارفات را از یاد نبرید».

۳- «یادتان باشد تنها آنها نیستند که با شما مصاحبه می‌کنند بلکه شما نیز با آنها مصاحبه می‌کنید.»

به‌طور کلی این ادعا چندان درست نیست. سالیوان می‌گوید «فرآیند مصاحبه، مانند یک گفت‌وگوی معمولی نیست. یک طرف مصاحبه استرس بسیار شدیدی دارد». و لیز هم می‌گوید «این توصیه‌ای است که من زیاد شنیده‌ام و آن را مطلقا نمی‌پسندم. به نظرم این توصیه باعث ترغیب به عدم آمادگی شده و نوعی حس خنثی بودن را به مصاحبه شونده القا می‌کند. وقتی در اتاق مصاحبه هستید، باید طوری عمل و رفتار کنید که این تنها شغلی است که می‌خواهید داشته باشید».

اما به‌عقیده سالیوان، این توصیه گاهی اوقات هم می‌تواند در شرایط خاصی به نفع متقاضی باشد. او می‌گوید «در این رویکرد شما می‌پرسید «چرا من باید در تیم شما کار کنم؟» و گفتن این موضوع که «من برای شرکت‌ها گزینه مطلوبی هستم» نیز خوب است اما به شرطی که بتوانید از ادعای خود دفاع کنید. یادتان باشد این کار بسیار حساس است به همین خاطر بهتر است به کارفرما نشان دهید چه چیزی می‌توانید به آنها بدهید و نه اینکه از آنها انتظار داشته باشید فورا شما را مورد استقبال قرار دهند. این مساله بستگی به جو حاکم در اتاق مصاحبه دارد. جایگاه متقاضیان شغلی با توجه به صنعت مورد نظر، منطقه یا سلامت اقتصادی می‌تواند تغییر کند. تحقیقات اخیر نشان می‌دهند که اخیرا قدرت از سمت کارفرما به سمت متقاضیان در حال حرکت است.» تحقیقی که در سال ۲۰۱۴ از استخدام‌کننده‌ها انجام شد، نشان داد که ۸۱ درصد احساس می‌کنند بازار شغلی امروز با محوریت متقاضیان پیش می‌رود و نه کارفرمایان.

۴- «وقتی پرسیده می‌شود بزرگ‌ترین نقطه ضعف شما چیست، جوابی بدهید که در واقع نقطه قوت شما است».

این توصیه که «نباید به نقطه ضعف‌ها اعتراف کرد» توصیه بسیار بدی است. ادعای «بیش از حد کمال‌گرا» یا «بیش از حد احساساتی» بودن تبدیل به یک کلیشه شده است. احتمالا مصاحبه‌کننده نیز خود بارها با این مساله روبه‌رو شده است. این کار نه تنها باعث می‌شود ۱۰۰ درصد باهوش به نظر نرسید بلکه به آن معنا است که این فرصت را برای نشان دادن خودآگاهی خود از دست داده‌اید و اراده انطباق‌پذیری ندارید. سالیوان می‌گوید می‌توانید به چنین سوالی با این منطق جواب دهید که «من هم مثل همه انسان‌های دیگر نقطه ضعف‌هایی دارم. اما برخلاف دیگران، من این نقاط ضعف را پیدا می‌کنم و در جهت رفع آن اقدام می‌کنم». البته نباید به نقطه ضعف‌هایی اشاره کنید که به ضرر شما باشد. از به‌کار بردن عباراتی مانند این خودداری کنید: «من نمی‌توانم احساسات دیگران را درک کنم». اما می‌توانید به موضوعاتی اشاره کنید که روی آن با فراست کار می‌کنید. لیز می‌گوید «این کار نشان می‌دهد شما قادر به یادگیری و توسعه هستید».

۵- «هرگز درباره پول صحبت نکنید تا زمانی که پیشنهاد دیگری نیز داشته باشید».

تا وقتی که زمان مناسب فرا نرسیده نباید درباره پول صحبت شود. سالیوان می‌گوید: «شرکت‌ها افرادی را که از همان ابتدا مساله پول یا زمان تعطیلات را پیش می‌کشند استخدام نمی‌کنند. آنچه آنها می‌خواهند بدانند این است که شما چگونه می‌توانید در کار مشارکت داشته باشید نه اینکه چه می‌خواهید.» اگر می‌توانید، صحبت درباره حقوق و مزایا را به تعویق بیندازید، تا زمانی که پیشنهاد دیگری هم در دست داشته باشید.

البته شخص استخدام‌کننده ممکن است از ما درباره حقوق و مزایا سوال کند. هر چند این سوال به نفع شما است اما پرسش چندان ساده‌ای نیست. لیز توصیه می‌کند متقاضیان پاسخ‌های کوتاه و حرفه‌ای بدهند. در ابتدا باید یک پاسخ کلی را آماده کنید؛ عباراتی همچون «نیازهای من قابل مذاکره هستند». اگر آن طرف اصرار کرد، می‌توانید از چنین عباراتی استفاده کنید: «حقوق و مزایای من در حال حاضر این میزان است اما شغلی که اکنون در حال مصاحبه آن هستم قطعا متفاوت است.» و اگر مصاحبه‌کننده بیشتر اصرار کرد جواب‌های دیگری را نیز آماده داشته باشید. لیز خود چنین پاسخ‌هایی را می‌پسندد: «خب من برای مشاغلی مصاحبه شده‌ام که این میزان حقوق و مزایا را پیشنهاد کرده‌اند.» به عقیده او این کار موثر است چرا که جایگاه شما را در بازار کار مشخص می‌کند.

۶- «هرگز اعتراف نکنید که قبلا اخراج شده‌اید».

خوشبختانه باور کارفرمایان درباره تغییر شغل تغییر کرده است. در تحقیق اخیر ۵۵ درصد از کارفرمایان گفته‌اند افرادی را استخدام کرده‌اند که از شغل دیگری به سازمان آنها آمده‌اند و ۳۲ درصد گفته‌اند انتظار دارند متقاضیان به‌طور متناوب شغل خود را تغییر دهند. متاسفانه مدیران استخدام‌کننده هنوز نمی‌خواهند افرادی را که توسط شرکت‌های دیگر رد شده‌اند بپذیرند. به همین خاطر، سالیوان توصیه می‌کند اگر قبلا اخراج شده‌اید سعی کنید در مصاحبه پاسخ‌های کوتاه، به دور از پیچیدگی و تا حد ممکن مثبت بدهید. لیز می‌گوید از چنین عباراتی استفاده کنید: «من نمی‌خواستم تا ابد آنجا بمانم» یا «من از آن شغل بسیار آموختم و بعد تصمیم گرفتم فرصت دیگری را امتحان کنم». یادتان باشد هرگز کارفرمای قبلی خود را مورد انتقاد قرار ندهید. این کار باعث قضاوت بد درمورد شما می‌شود. اگر از شما مستقیما سوال شد که آیا قبلا اخراج شده‌اید یا خیر، باید صادق باشید. لیز می‌گوید: «در این شرایط باید با عباراتی مثل «خوش‌شانس بودم چون این مساله به من این فرصت را داد که…» بحث را به زمان حال بازگردانید.»

تحقیقی که اخیرا توسط گوگل انجام شده است نشان می‌دهد ارزیابی کارآیی در مصاحبه ارتباط چندانی به کارآیی واقعی در شغل مورد نظر نداشته است. به همین خاطر، شرکت‌ها تصمیم گرفته‌اند با دادن کار واقعی به متقاضیان کارآیی آنها را مورد سنجش قرار دهند. سالیوان می‌گوید: «مثل استخدام یک آشپز است. آیا می‌خواهید با او حرف بزنید یا می‌خواهید دستپخت او را بچشید؟» اما متاسفانه مصاحبه فعلا برای استخدام شغلی به‌عنوان یک روش عملی باقی می‌ماند چرا که فعلا جایگزین بهتری وجود ندارد. به همین خاطر، وظیفه شما به‌عنوان یک متقاضی این است که این فرآیند را درک کنید و در هر صورت تمام تلاش خود را برای درخشیدن درطول مصاحبه به‌کار بندید.

منبع: دنیای اقتصاد



در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
بدترین اشتباهات در محل کار
« پاسخ #1464 : ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۶:۴۲ »
همه ما شنیده یا به شخصه دیده‌ایم که افراد کارهای عجیبی سر کار انجام می‌دهند.


حقیقت‌ این است که شما نباید عصبانی شوید و صندلی‌تان را به سمت پنجره پرتاب کنید یا وسط ارائه از آن دست بکشید و صدمات جبران‌ناپذیری به شغلتان بزنید.  مهم نیست که چقدر بااستعداد هستید یا چه چیزی را ماهرانه انجام داده‌اید؛ برخی رفتارها بی‌درنگ طرز فکر مردم را نسبت به شما عوض می‌کند (و برای همیشه چهره شما را نزد آنها مخدوش می‌کند). لیست پیش‌رو شامل ۹ رفتار نامناسب است که باید از آنها اجتناب کنید.

۱٫ دروغ گفتن
بسیاری از دروغ‌ها با نیات خوب شروع می‌شوند؛ در واقع مردم می‌خواهند با دروغ خودشان یا بقیه را محافظت کنند اما دروغ‌ها رشد می‌کنند و به سرعت گسترش می‌یابند و اگر کسی بفهمد که شما دروغ گفته‌اید راهی برای برگشت وجود ندارد.

دروغ هر چقدر هم کوچک باشد، احترام به نفس شما را خدشه‌دار می‌کند. اگر می‌خواهید از آنچه هستید شاد باشید، باید قابل اعتماد باشید.

۲٫ شایعه پراکنی
زمانی که مردم با شایعه‌سازی درمورد افراد دیگر جوگیر می‌شوند، وجهه خودشان را تخریب می‌کنند. شایعه‌پراکنی در مورد کارهای ناشایست و بدبختی‌های سایرین اگر به گوش آنها برسد، ممکن است به احساسات آنها صدمه بزند. شایعه‌سازی باعث خواهد شد تا شما همیشه انسانی منفی و کینه‌توز به نظر بیایید.

۳٫ اعلام اینکه شما از کارتان متنفر هستید
آخرین چیزی که هر کسی می‌خواهد سر کار بشنود این است که کسی درباره اینکه چقدر از کارش متنفر است شکایت می‌کند. چنین کاری باعث خواهد شد شما به عنوان فردی منفی به نظر بیایید و در نتیجه روحیه تیمی کاهش خواهد یافت. روسا بسیار سریع افراد منفی‌باف،کسانی که روحیه تیمی را ضعیف می‌کنند، می‌شناسند و می‌دانند که همیشه جایگزین‌های علاقه‌مند در گوشه‌ای منتظرند.

۴٫ هیجانات افسارگسیخته
مثال‌های زیادی وجود دارند که در آنها افراد سر کار وسایلشان را پرتاب می‌کنند، فریاد می‌کشند و افراد دیگر را به گریه می‌اندازند. اینها همه نمونه‌هایی از هیجانات افسارگسیخته است.این نوع هیجانات هوش احساسی پایین را نشان می‌دهد و باعث می‌شود افراد دارای این ویژگی به راحتی اخراج شوند. به محض اینکه این سطح بی‌ثباتی را از خود نشان دهید مردم از اینکه آیا شما قابل اعتمادید یا نه شک خواهند کرد.با خالی کردن عصبانیت خود بر سر افراد، بدون توجه به اینکه چقدر «مستحق آن» هستند، باعث خواهید شد تا افراد در مورد شما نگاه منفی داشته باشند و شما به عنوان فردی بی‌ثبات، بدقلق شناخته شوید. کنترل هیجانات مثل این است که در جایگاه راننده بنشینید. زمانی که بتوانید احساساتتان را در مورد کسی که در مورد شما اشتباه فکر می‌کند، کنترل کنید او هم به این نگاه بد علیه شما پایان می‌دهد.

۵٫ از کار فرد دیگری اعتبار کسب کردن
همه ما وقتی متوجه می‌شویم که کسی ایده ما را دزدیده است، احساس ناراحتی می‌کنیم. از کار فرد دیگری اعتبار کسب کردن (هرچقدر هم کوچک باشد) باعث می‌شود که دیگران این طور فکر کنند که شما هیچ کاری را به طور معین خودتان انجام نداده‌اید. دزدیدن اعتبار بقیه، همچنین این طور نشان می‌دهد که شما برای تیم‌تان و روابط کاریتان هیچ اهمیتی قائل نیستید.

۶٫ فخر فروختن
انجام کارهای بزرگ بدون فخر فروختن درباره آنها نشان‌دهنده یک روحیه قوی است. نشان می‌دهد که موفقیت برای شما غیرمعمول نیست.

۷٫ از پشت خنجر زدن
این عنوان خود بیانگر همه چیز است. خنجر زدن از پشت به همکارانتان، عمدا یا سهوا منشأ بزرگی از نزاع و درگیری در محیط کار است. یکی از معمول‌ترین حالت‌های از پشت خنجر زدن این است که برای اینکه مشکلی را حل کنید زیرآب کسی را بزنید. افراد معمولا این کار را به عنوان تلاشی برای اجتناب از درگیری انجام می‌دهند، اما با این کار درگیری بیشتری ایجاد می‌کنند. هر زمانی که فردی را در چشم همکارانش بد جلوه می‌دهید، مثل این است که بدون اینکه واقعا بخواهید، خنجری از پشت به او می‌زنید.

۸٫ خوردن غذاهای بودار
وقتی صحبت از غذا خوردن می‌شود قانون کلی این است که هر چیزی که ممکن است بودار باشد را باید در خانه خورد.

ممکن است این مساله کوچک به نظر بیاید اما غذای بودار شما حواس افراد را پرت می‌کند و باعث می‌شود انسانی بی‌ملاحظه جلوه کنید. وقتی چیزی احساس ناراحتی در دیگران ایجاد می‌کند به سرعت مورد خشم آنها واقع می‌شود و آنها تا حد ممکن از آن چیز دوری می‌کنند. ناهار پرادویه شما به همه می‌گوید که هیچ چیز برای شما اهمیتی ندارد حتی زمانی که خودتان مسببش هستید.

۹٫ پل‌های پشت سر را خراب کردن
بسیاری از کارها حول افرادی که با آنها ملاقات می‌کنید و ارتباطاتی که می‌سازید، می‌چرخد. انداختن یک بمب اتمی در هر نوع ارتباط حرفه‌ای، یک اشتباه بزرگ است.

یکی از مشتریان Talentsmart یک زنجیره بزرگ کافی‌شاپ است که تعداد افرادی که در آن داخل و خارج می‌شوند نسبتا بالا است؛ بنابراین زمانی که مسوول کافی‌شاپ دست از کار می‌کشد، معمولا از آن برداشت شخصی نمی‌شود. گرچه یک مسوول کافی‌شاپ موفق شد تا همه پل‌های پشت سرش را خراب کند اما موضوع شگفت‌‌آور این است که او فریاد نزد یا کار افراطی انجام نداد. تنها کاری که کرد این بود که شرکت را ترک کرد.بدون اخطار او در شیفت دوشنبه ظاهر شد به مدیر کافی‌شاپ گفت که او داشت آنجا را ترک می‌کرد (در جای دیگری شغلی با درآمد بهتر پیدا کرده بود) و از آنجا رفت. نتیجه البته این بود که هر شیفتی که او طی دو هفته بعدی زمان‌بندی کرده بود باید با یک نفر کمتر انجام می‌شد چون او زمانی برای پیدا کردن یک جایگزین مناسب باقی نگذاشته بود.او کارهایش را فقط در قبال مدیر اهانت‌آمیز می‌دید. (کسی که از آن خوشش نمی‌آمد) اما در واقعیت او دو هفته فاجعه را برای هر فردی که در کافی‌شاپ کار می‌کرد ایجاد کرد. او ارتباطات مثبت خود را با همه همکارانش خراب کرد.

منبع: دنیای اقتصاد


در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با صدور بخشنامه ای،رسیدگی به پرونده های کلیه مودیان نظام مالیات بر ارزش افزوده با اولویت پرونده های سنوات اولیه اجرای این قانون را ابلاغ کرد.


به گزارش رسانه مالیاتی ایران، علی عسکری رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور دراین بخشنامه آورده است: همانگونه که مطلع هستید ماده «۳۴» قانون مالیات بر ارزش افزوده مقرر نموده، «مؤدیان مشمول مالیات موضوع این قانون مکلفند از دفاتر، صورتحساب ها و سایر فرمهای مربوط، ماشین های صندوق و یا سایر وسایل و روش های نگهداری حساب که سازمان امور مالیاتی کشور تعیین می کند، استفاده نمایند.

مدارک مذکور باید به مدت ده سال بعد از سال مالی مربوط توسط مؤدیان نگهداری و در صورت مراجعه مأموران مالیاتی به آنان ارائه شود.» در ادامه این بخشنامه آمده است: با توجه به اجرایی شدن قانون مالیات بر ارزش افزوده از تاریخ ۱ / ۷ / ۱۳۸۷ و گذشت چندین سال از شروع اجرای قانون و عدم پیش بینی ظرفیت رسیدگی نمونه ای در قانون مرقوم و لزوم رسیدگی به کلیه پرونده های مؤدیان مالیات بر ارزش افزوده و عدم تکلیف نگهداری دفاتر توسط فعالان اقتصادی پس از گذشت مدت یاد شده، لذا ضرورت دارد ادارات کل امور مالیاتی ترتیبی اتخاذ نمایند قبل از انقضاء مدت مذکور، ضمن شناسایی و ثبت نام کلیه مؤدیان حائز شرایط فراخوان های نظام مالیات بر ارزش افزوده، نسبت به رسیدگی پرونده های کلیه مؤدیان این نظام مالیاتی، با اولویت پرونده های سنوات اولیه اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده به ویژه پرونده های سنواتی که مدت الزام نگهداری دفاتر توسط مؤدیان در حال انقضاء می باشد، اقدام نمایند.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
ویژگی‌های یک مدیر فوق‌العاده
« پاسخ #1466 : ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۰۶:۵۶ »
براساس مقاله‌ای در نیویورک دیلی‌نیوز، حدود ۷۰ درصد شاغلان آمریکایی به‌شدت از کارشان ناراضی‌اند. این تحقیق که توسط موسسه نظرسنجی گالوپ انجام گرفته است نشان می‌دهد اکثریت آمریکایی‌ها یا کارشان را دوست ندارند یا اینکه احساس تعلقی به کارشان ندارند. نگران‌کننده بودن این اخبار نیازی به گفتن ندارد. این آمار همچنین نشانه این است که روسا در یافتن راه‌های برانگیختن احساس تعلق به‌کار در کارکنان امروزی‌شان – نیروی کاری که خیلی متفاوت از پیشینیان خود و همچنین جوان‌تر از آنها هستند- دچار مشکل هستند.



بسیاری از شرکت‌های بزرگ در حال تغییر شکل هستند و در این شرایط، رهبران این شرکت‌ها به این پرداخته‌اند که تمام توانایی‌های بالقوه کارمندانشان را شکوفا کنند. به این صورت که کارمندان این شرکت‌ها این امکان را یافته‌اند تا خود واقعی‌شان باشند و توانایی‌ها و دیدگاه‌های خاص خودشان را به‌کار گیرند. من به شخصه این را تجربه کرده‌ام.

در نخستین سال‌های فعالیت حرفه‌ای خود، به‌عنوان فردی با استعداد فراوان، مورد توجه سازمانی قرار گرفتم که خود را به شکلی نو درمی‌آورد. با اینکه من برای به‌عهده گرفتن مسوولیت‌های اضافی استخدام افرادی با دوبرابر سن من و رهبری و هدایتشان در رسیدن به اهدافشان، بسیار جوان به‌نظر می‌رسیدم، رهبری سازمان بر روی استعداد من سرمایه‌گذاری کرد، در نتیجه در موقعیت شغلی جدید به سرعت رشد کردم. ریسک حساب شده رهبری نتیجه داد و به من این فرصت را داد که به‌عنوان یک مدیر اجرایی که هنوز به سن ۳۰ سالگی نرسیده است خود را اثبات کنم و توانستم میزان فروش و بازگشت سرمایه سازمان را به میزان فوق‌العاده‌ای افزایش دهم. همیشه سپاسگزار رهبران آن سازمان هستم که مرا با سن کم به‌کار گماشتند و به درستی راهنمایی کردند.

روسا باید کارکنان‌شان را با قراردادن در موقعیت‌های شغلی و دادن مسوولیت‌های جدید و در حال توسعه و هدایت‌شان به بلوغ برسانند. کارکنان می‌خواهند مهم باشند و به چالش کشیده شوند، آنها می‌خواهند مورد اعتماد باشند و آزادی کشف و یادگیری در حین انجام شغل به آنها داده شود. به‌ویژه کارکنانی که تمامی استعدادها و مهارت‌هایشان را به‌کار می‌گیرند تا پیشرفت کنند و مشغول ماموریت‌های پیشرفته بیشتری می‌شوند باید این امکان به آنها داده شود تا با سرعت بیشتری پیشرفت کنند.

اساسی‌ترین نکته این است که رهبران باید پیوسته فرصت‌های شغلی تازه‌ای برایشان فراهم کنند، در غیر این صورت نیروی کارشان به اندازه کافی نوآور نخواهد شد.

اگر به‌طور پیوسته روش‌های جدیدی برای درگیر کردن کارکنانتان با شغل‌شان را پیدا نکنید، چگونه می‌توانید توان اجرایی آنها و پیشرفت مهارت‌ها و استعدادهای آنها را تشخیص دهید؟ رهبری به این‌گونه است و زمان و تلاش مضاعف طلب می‌کند. اگر نمی‌توانید این گونه باشید پس در مورد نحوه رهبری‌تان تجدید نظر کنید. اگر نمی‌توانید کارکنان‌تان را وادارید که تیم‌های بزرگ تشکیل دهند، بدانید که فردی مسوولیت‌نشناس برای سازمان‌تان و کارفرماهای‌تان هستید. شاید این موضوع، نتایج نظرسنجی اخیر گالوپ را توضیح دهد.

رهبران امروزی باید به‌طور پیوسته بر رشد تیم‌های زیرمجموعه‌شان و افزایش توانمندی افرادی که می‌توانند تیم‌ها را مفیدتر کنند، تمرکز کنند، این باعث می‌شود که به‌طور مداوم فضای نوآوری و ابتکار در محیط کار ایجاد شود. هر کدام از کارکنان‌تان را به‌عنوان یک آزمایشگاه نوآوری ببینید. همین‌طور، مشغول بودن کارکنان همیشه باید بیش از مقدار لازم باشد!

برای اینکه مطمئن شوید به‌عنوان رهبری که کارکنانش را درگیر کار نمی‌کند، شهره نمی‌شوید؛ در اینجا به شش نکته‌ای که لازم است مورد توجه قرار دهید تا به نحو موثرتری کارکنان‌تان را درگیر کارشان کنید، اشاره شده است. اینها نکات مهمی هستند که کارمندان آرزو دارند از روسایشان ببینند و اگر این نکات به درستی انجام شوند، احساس تعلق به‌کار که از دست رفته است را در کارکنان خواهد برانگیخت.

۱- ناخواسته تنش ایجاد کردن را متوقف کنید.
وقتی از کارمندتان انتظار دارید مثل شما کارش را انجام دهد، به‌طور ناخواسته باعث ایجاد تنش در آنها می‌شوید؛ به جای این کار، کارمندان‌تان را تشویق کنید که خود واقعی شان باشند. فرصت‌ها همه جا هستند ولی فقط تعداد کمی از روسا قادر به دیدن آنها هستند. وقتی کارکنان تشویق می‌شوند که خودشان باشند نه کسی که دیگران از آنها می‌خواهند، شروع به ریسک پذیرتر شدن می‌کنند، رفتاری که پیش از آن بروز نمی‌دادند- این باعث می‌شود که احساس تعلق به‌کار در آنها برانگیخته شود.

رهبرانی که با کارکنانشان وقت نمی‌گذرانند، باعث ایجاد تنش می‌شوند. زمانی که کارمندان احساس کنند رئیسشان به آنها اهمیت نمی‌دهد یا در مورد آینده حرفه‌ای‌شان صادق نیست، ممکن است علاقه‌شان را به‌کار از دست بدهند و خشم  آنها فزونی خواهد گرفت. کارمندان برای رئیسی احترام قائل می‌شوند که به آنها اجازه استفاده از اکثر ویژگی‌ها و مهارت‌های ذاتی شان را می‌دهد. آنها زمانی بیشترین تعلق خاطر به کارشان را خواهند داشت که احساس نکنند در فضایی از قیدها و اجبارها محدود شده‌اند. آگاهی بیشتری از نیازهای کارکنانتان به‌دست آورید و ناخواسته تنش ایجاد کردن را متوقف کنید.

۲- قابلیت‌های مثبت افراد را شناسایی کنید.
وقتتان را صرف این نکنید که مدام در مورد کارهایی که کارمندانتان درست انجام نمی‌دهند، آنها را نکوهش کنید بلکه ببینید آنها ذاتا به چه چیزهایی تمایل دارند- این کار باعث می‌شود که آنها پرانگیزه شوند. شرح وظایف شان را دور بیندازید و بر این تمرکز کنید که کارمندان شما، بیشترین رضایت را از مشارکت در چه حوزه‌هایی دارند و طرحی بریزید که قابلیت‌های مثبت آنها را برای به‌دست آوردن نتایجی که مشتاقش هستید به‌کار گیرند.

هرکسی می‌خواهد از کاری که می‌کند لذت ببرد، پس به کارمندانتان این اجازه را بدهید کارها را به گونه‌ای که نتایج مورد انتظار شما را حاصل می‌کند، انجام دهند. این کار میسر نمی‌شود مگر اینکه به آنها این انعطاف‌پذیری را بدهید که خودشان درک و کشف کنند که چگونه بیشترین مشارکت را در کارها می‌توانند داشته باشند. ورای چیزهای آشکار را ببینید. دیدتان را گسترده‌تر کنید تا کارهایی که بیشترین اهمیت را برای کارمندانتان دارد، ببینید سپس به آنها اجازه رشد بدهید.

۳- به آنها قدرت کشف توانایی هایشان را بدهید.
تا وقتی که شیوه رهبری تان، مدیریت خرد و کنترل همه چیز باشد، هرگز نمی‌فهمید که کارمند شما قادر به انجام چه کاری است، این شیوه رهبری را کناری بگذارید و شروع کنید به دادن آزادی عمل به کارمندان تان، تا همه توانایی‌هایشان را کشف کنند. آنها را در موقعیت‌هایی قرار دهید که باعث افزایش اعتماد به نفس آنها شود.

قدرت دادن به کارکنان به نظر ساده می‌آید ولی برای این کار به رهبری نیاز است که بی‌خیال همه چیز شود و فقط با دقت نگاه کند. این کار به رهبری بی‌پروا نیاز دارد که به کارکنانش اجازه شکست خوردن بدهد و سپس کمکشان کند که خود را جمع و جور کنند و دوباره آماده کار شوند. کارمندان وقتی جذب کارشان می‌شوند که به آنها قدرت کشف راه‌های ممکن بی‌نهایت داده شود.

۴- آنها را در پست‌های تاثیرگذار قرار دهید.
علاوه‌بر قدرت دادن به کارکنان، آنها را در پست‌های تاثیرگذار قرار دهید و ببینید چگونه واکنش نشان داده و درگیر وظایف جدیدشان می‌شوند. برانگیختن احساس تعلق به کار، خیابانی دو طرفه است: فقط این نیست که چگونه کارمندان جذب رئیس‌شان می‌شوند بلکه جذب شدن کارمندان به یکدیگر را هم شامل می‌شود. دست کارکنان‌تان را باز بگذارید که توانایی‌های بالقوه‌شان را کشف و آزمایش کنند. شاهد نحوه رهبری‌شان و مشارکت آنها با یکدیگر باشید. اگر کارکنان‌تان را زیاد کنترل کنید، آنها جذب کارشان نمی‌شوند. آنها با تصمیمات مستقلی که می‌گیرند و تاثیری که بر کارها می‌گذارند، احساس مورد اعتماد و ارزشمند بودن می‌کنند.

کارکنانی بیشتر جذب کارشان می‌شوند که مورد اعتماد روسای‌شان باشند؛ اعتماد به اینکه کارکنان توانایی مستقل عمل کردن، وقتی که به آنها نیاز است را دارند. تعلق خاطر کارکنان به کارشان وقتی در بالاترین حد خود است که نسبت به روسای‌شان احساس مسوولیت کنند و عملکردشان به‌عنوان الگویی برای دیگر کارکنان معرفی شود. زمانی که آنها در پست‌های تاثیرگذار قرار داده شوند و به آنها مسوولیت داده شود، جذب کار شدن با سرعت بیشتری صورت می‌گیرد.

۵- کارمندان‌تان را در موفقیت‌هایتان سهیم کنید تا آنها هم در کارشان بیشتر موفق شوند.
به جای اینکه از موفقیت‌تان به تنهایی لذت ببرید، کارکنان‌تان را نیز در موفقیت‌تان سهیم کنید و اجازه دهید آنها هم موفقیت را تجربه کنند. آدم عاقل اگر به خود اعتماد نداشته باشد، موقعیت‌هایش را هدر خواهد داد. به اشتراک گذاشتن موفقیت با کارکنان و این احساس را به آنها دادن که نقشی مهم در دستاوردها دارند، باعث افزایش اعتماد آنها می‌شود که این به صورت طبیعی بیشتر جذب کار شدن را در پی خواهد داشت.

وقتی رئیسی با شفاف عمل کردن، نه تنها کارکنانش را در موفقیت‌ها سهیم می‌کند بلکه ناتوانی‌ها و آسیب‌پذیری‌ها را با کارکنان در میان می‌گذارد؛ کارکنان پشتیبان او می‌شوند. کارکنان رئیسی نمی‌خواهند که همیشه بر حق باشد (یا آدمی بی‌نقص به نظر برسد) بلکه رهبری می‌خواهند که خود را در اختیار کارکنانش قرار دهد تا مسائل خود را با او مطرح کنند. همکاری صادقانه و واقعی، احساس تعلق به‌کار را بر می‌انگیزد و فضایی خلق می‌کند که همه خود را ارزشمند تلقی می‌کنند.

۶- ثابت‌قدم بوده و هوای آنها را داشته باشید.
رهبری، هوای یکدیگر را داشتن است به‌خصوص هوای کارکنان را داشتن. اگر رئیسی، کارکنانش را سرکار بگذارد و رفتاری متناقض نسبت به رویکرد و شیوه کاری‌شان داشته باشد، آنها احساس تعلق به‌کار نخواهند کرد. کارمندان امروزی آسیب‌پذیرند برای اینکه واقعا نمی‌دانند به چه کسی باید اعتماد کنند، به چه کسی تکیه کنند یا از چه کسی پیروی کنند.

اخیرا با کسی صحبت می‌کردم که ۱۵ سال است مدیر اجرایی شرکتی است که جزو ۸۰ شرکت بزرگ ایالات متحده است. او از بی‌ثباتی رئیسش خسته شده بود، رئیسش نه برای او اهمیتی قائل است و نه وظایف جدیدی به او محول می‌کند. این مدیر اجرایی آماده می‌شد که شرکتش را ترک کند و به شرکتی بپیوندد که رئیس آن شرکت در راستای رسیدن به اهداف شرکت، کاملا کار او را قبول داشته باشد. او می‌خواهد عضو تیمی باشد که برای فعالیت‌های آن تیم اهمیت قائلند نه اینکه چیزی ظاهری با دستور کار پنهانی باشد.

هیچ‌کس دلش نمی‌خواهد برای رئیسی مشغول به‌کار شود که هوایش را ندارد. دلیل اینکه روسا، استعدادهای برتر خود را از دست می‌دهند، همین است. این روسا تصور می‌کنند که کارکنانشان باید به آنها وفادار بمانند، آنها این نکته را درک نمی‌کنند که برای حفظ استعدادهای برتر در هر شرکتی به رئیسی نیاز است که علایق استعدادهای برتر را همیشه مدنظر قرار دهد. روسا برای اینکه بتوانند تعلق خاطر به‌کار را در کارکنان برانگیزند باید بیشتر با آنها معاشرت کنند و همچنین هوش هیجانی خود را تقویت کنند.

وقتی کارمندان دنبال راه‌هایی می‌گردند که بیشتر غرق کارشان شوند، این ۶ مورد، چیزهایی هستند که مدام درباره آنها فکر می‌کنند بدون اینکه به اندازه کافی در مورد این چیزها با رئیس شان حرف بزنند. همان‌طور که فرد عاقل اگر به خودش اعتماد نداشته باشد فرصت‌هایش را به هدر می‌دهد، یک رئیس عاقل هم اگر با کارکنانش همراه نباشد، مدیریتش را از دست خواهد داد.

نویسنده: Glenn Llopis
ترجمه: دنیای اقتصاد

در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین Accpanel

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
پاسخ : آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی
« پاسخ #1467 : ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۶:۳۰ »

 ثبت نام آزمون کاردانی فنی و حرفه ای از امروز آغاز می شود
تهران- ایرنا- ثبت نام برای شرکت در آزمون دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی سال 1394 از بعد از ظهر امروز یکشنبه 13 اردیبهشت ماه آغاز و 20 اردیبهشت ماه پایان می پذیرد.


حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور روز جاری (یکشنبه) در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاه ایرنا اظهار کرد: تمامی داوطلبان ضرورت دارد با توجه به اطلاعیه های سازمان سنجش در خصوص شرایط و ضوابط پذیرش دانشجو در این دوره ها و همچنین مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت نام که از روز پنج شنبه 10 اردیبهشت ماه بر روی سایت این سازمان قرار گرفته برای ثبت نام اقدام کنند.

ثبت نام برای شرکت در آزمون دوره های کاردانی نظام جدید دانشگاه فنی و حرفه ای و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی سال 1394 منحصرا از طریق شبکه اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی سازمان سنجش آموزش کشور انجام خواهد شد.

وی افزود: در این آزمون تمامی داوطلبان گواهی نامه پایان تحصیلات متوسطه نظام جدید در یکی از شاخه های فنی و حرفه ای و کار دانش یا شاغل به تحصیل در دوره های مذکور که حداکثر تا پایان نیم سال اول سال تحصیلی 94-95 فارغ التحصیل می شوند و همچنین دارندگان دیپلم فنی و حرفه ای دوره 4 ساله نظام قدیم حق ثبت نام را دارند.

به گفته توکلی، براساس ضوابط از تعداد 42 کد- رشته امتحانی به شرح جدول مندرج در دفترچه راهنمای پذیرش در 23 کد-رشته امتحانی از طریق آزمون و پذیرش در 19 کد-رشته امتحانی براساس سوابق تحصیلی (معدل کل دیپلم) و بدون آزمون برگزار می شود.

بدیهی است داوطلبان متقاضی هریک از کد-رشته های امتحانی با آزمون یا کد-رشته های امتحانی بدون آزمون لازم است در زمان مقرر نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

براساس برنامه زمانی پیش بینی شده آزمون 23 کد-رشته امتحانی در صبح روز جمعه 16 مردادماه برگزار خواهد شد و کارت شرکت در آزمون و برگ راهنمای مربوط از روز سه شنبه 13 مردادماه لغایت روز پنجشنبه 15 مردادماه بر روی سایت سازمان سنجش قرار می گیرد.
accpanel.ir           

دروازه ای به بی نهایت

هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است. (فرانکلین)

آفلاین Accpanel

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
پاسخ : آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی
« پاسخ #1468 : ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۸:۲۹ »

خودروهای سواری مشمول مالیات نمی‌شوند

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان اینکه برای دریافت اطلاعات اشخاص حقیقی مقداری مشکل داریم، گفت:‌ برای گرفتن مالیات از خودروهای سواری خبری ندارم.

علی عسکری در گفت‌وگو با فارس با بیان اینکه سال گذشته 84 هزار مؤدی مالیاتی اضافه شده است، تصریح کرد: در حال حاضر 454 هزار مؤدی مالیات بر ارزش افزوده در کشور وجود دارد.

وی ادامه داد: هنوز کل مالیات ابرازی مودیان ارزش افزوده جمع‌بندی نشده که مربوط به فصل زمستان سال گذشته است.

رئیس کل سازمان مالیاتی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود، سازمان برای افرادی که بیش از یک خودروی سواری شخصی دارند، مالیات وضع خواهد کرد، بیان داشت: از چنین موضوعی خبری ندارم و سازمان مالیاتی چنین تصمیمی ندارد. شاید ارگان‌های دیگر چنین کاری کرده باشند. هرکاری بخواهیم انجام دهیم، باید قانون وجود داشته باشند و تا اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به سازمان ابلاغ نشود، کاری نخواهیم کرد و تاکنون چنین چیزی نشنیدم.

وی در مورد اصلاح لایحه مالیات ارزش افزوده نیز بیان داشت: این لایحه در دولت است و بررسی‌ها و کار کارشناسی آن در حال انجام است و مسیر خود را طی می‌کند و نمی‌دانم چه زمانی به مجلس می‌رود.

عسکری در مورد برنامه‌های سازمان مالیاتی برای جلوگیری از فرار مالیاتی گفت: برنامه‌های روشنی برای این موضوع داریم که قبلاً گفته شده و یکی از مباحث اجرای طرح جامع مالیاتی است.

وی افزود: اجرای ماده 169، 120 قانون مالیات‌ها در دستور کار است و یکی از راه‌های جلوگیری از فرار مالیاتی شفافیت اقتصادی است.

رئیس سازمان امور مالیاتی در پاسخ به این سوال که تا چه میزان دستگاه‌ها برای ارائه اطلاعات اقتصادی با سازمان همکاری دارند، بیان داشت: به طور نسبی همکاری خوب است، در بحث شرکت‌ها گیری وجود ندارد. در مورد اشخاص حقیقی هنوز مقداری مشکل داریم، اما اکنون نسبت به سال‌های قبلی بهتر است.

عسکری درباره همکاری سازمان‌هایی مانند بانک‌ها، بورس، ثبت اسناد و پلیس راهور، گفت: اکنون ارتباطمان نسبت به سال‌های قبل بهتر است، اما تا شرایط ایده‌آل بسیار کار داریم، اما همراهی و همکاری نسبتاً بهتر است.
accpanel.ir           

دروازه ای به بی نهایت

هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است. (فرانکلین)

آفلاین Accpanel

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
پاسخ : آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی
« پاسخ #1469 : ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۷:۴۱ »

مخالف اجرای قانون مالیات ارزش افزوده نیستیم

رئیس اتحادیه صنف چلوکباب و چلوخورش تهران با بیان اینکه هیچ وقت مخالف اجرای قانون نبودیم، گفت: به قانون مالیات بر ارزش افزوده در صورتی که مشمول باشیم، تمکین می‌کنیم، اما خواهان مذاکره در مورد برخی مشکلات هستیم.

ناصر حسینی تبریزی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با بیان اینکه اواخر سال گذشته بحث اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده برای چلوکبابی‌ها مطرح شد، گفت: بارها در این باره به وزارت اقتصاد و دارایی نامه نوشتیم و مشکلاتمان را در این زمینه مطرح کردیم تا اینکه اواخر فروردین ماه امسال مصاحبه‌ای از آقای طاری بخش معاون سازمان مالیاتی در یکی از خبرگزاری ها درج شد که گفته شده بود، این صنف مشمول مالیات نیستند.

وی افزود: به استناد همان مصاحبه به نظر می‌رسید که از مالیات معاف شده‌ایم و اعلام کردیم کسی حق دریافت مالیات بر ارزش افزوده ندارد. اما طبق نامه رسمی سازمان مالیاتی به تاریخ 5/2/94 که دیروز 13 اردیبهشت ماه به اتحادیه رسید، متوجه شدیم خبر مذکور صحت نداشته و طبق فراخوان مرحله ششم مشمول مالیات بر ارزش افزوده هستیم.

رئیس اتحادیه صنف چلوکباب و چلوخورش تهران با بیان اینکه ما هیچ وقت مخالف اجرای قانون نبوده و نیستیم، عنوان کرد: در صنف چلوکباب و چلوخورش سه رسته درجه یک، درجه دو و درجه سه وجود دارد. رسته سوم تهیه غذا محسوب می‌شوند که به نظر ما با توجه به فضای کاری بسیار کوچک و سود کم اخذ 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده نباید شامل این گروه شود، چرا که گرفتن مالیات از این رسته مشکلات عدیده‌ای خواهد داشت و حتی بر اساس نظریه‌های کارشناسی برای دولت هم مقرون به صرفه نیست.

وی ادامه داد: با توجه به چیزی که سازمان مالیاتی فراخوان و ابلاغ کرده ما خود را مشمول قانون می‌دانیم و مشکلی با پرداخت مالیات نداریم، چرا که اگر قانون باشد، باید اجرا کنیم، مالیات بدهیم و به دولت پرداخت کنیم، اما خواستار این هستیم که با سازمان مالیاتی مذاکره کرده و مشکلات اجرایی این بخش را به صورت شفاف انتقال دهیم.
accpanel.ir           

دروازه ای به بی نهایت

هیچ وقت به گمان اینکه وقت دارید ننشینید زیرا در عمل خواهید دید که همیشه وقت کم و کوتاه است. (فرانکلین)


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
کدام رشته برای ارشد بهترهست ؟حسابداری یا حسابرسی یا حسابداری مدیریت

نویسنده GEZAL

1 پاسخ ها
2864 مشاهده
آخرين ارسال ۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۴:۲۷
توسط مرتضایی
xx
شروع از حسابداری یا حسابرسی؟

نویسنده elhammohamadjani

0 پاسخ ها
339 مشاهده
آخرين ارسال ۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۲:۳۴
توسط elhammohamadjani
xx
اخبار کسب و کار

نویسنده Accpanel

9 پاسخ ها
1626 مشاهده
آخرين ارسال ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۱:۱۲
توسط Accpanel
xx
اخبار ارز و طلا

نویسنده A.Ehsani

8 پاسخ ها
2705 مشاهده
آخرين ارسال ۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۹:۳۵
توسط m.amiri
xx
اخبار اقتصادی

نویسنده Accpanel

7 پاسخ ها
1190 مشاهده
آخرين ارسال ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۸:۵۵
توسط Accpanel
xx
اخبار بورس

نویسنده A.Ehsani

27 پاسخ ها
4710 مشاهده
آخرين ارسال ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۰:۳۵
توسط Accpanel