• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google



veryhot_post - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا نویسنده موضوع: آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی  (دفعات بازدید: 196067 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین فريدون مظفرنژاد

رئیس جمهوری «قانون اصلاح ماده(۵) قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی» را برای اجرا به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

رئیس جمهوری «قانون اصلاح ماده(۵) قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی» را برای اجرا به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، این قانون در تاریخ ۱۶ آذرماه ۱۳۹۳ به تصویب مجلس شورای اسلامی و در تاریخ ۲۶ آذرماه ۱۳۹۳به تأیید شورای نگهبان رسیده است.
متن «قانون اصلاح ماده ۵ قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی» به شرح زیر است:
ماده واحده- ماده (۵) قانون بیمه اجتماعی کارگران ساختمانی مصوب ۱۴/۱۲/۱۳۸۷ و تبصره های آن به شرح زیر اصلاح می شود:
ماده ۵- سازمان تأمین اجتماعی مکلف است با دریافت هفت درصد(۷%) حق بیمه سهم بیمه شده(از کارگر) و پانزده درصد(۱۵%) مجموع عوارض صدور پروانه (از مالک) نسبت به تداوم پوشش بیمه تمام کارگران ساختمانی اقدام کند. در صورت عدم تأمین منابع لازم جهت گسترش پوشش بیمه ای کارگران با تصویب هیأت وزیران، افزایش سقف مجموع عوارض تا بیست درصد(۲۰%) بلامانع است.
تبصره ۱- در صورت درخواست متقاضی دریافت پروانه، سازمان تأمین اجتماعی مکلف است حق بیمه کارگران ساختمانی را بر مبنای حق بیمه سهم کارفرما در زمان صدور پروانه ساختمانی تا مدت سه سال و بدون دریافت سود، تقسیط کند. ترتیب پرداخت حق بیمه از طرف دارنده پروانه به منزله رسید پرداخت حق بیمه و أخذ پروانه است. در هر حال صدور پایان کار منوط به ارائه مفاصاحساب می باشد. تأخیر در پرداخت اقساط حق بیمه مشمول جریمه مانند تأخیر پرداخت سایر حق بیمه ها می شود.
تبصره ۲- سازمان تأمین اجتماعی مکلف است گزارش عملکرد خود را هر سه ماه یک بار به کمیسیون های بهداشت و درمان، اجتماعی و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ارائه کند.
تبصره ۳- مراکز دینی از قبیل مساجد و تکایا، حسینیه ها و دارالقرآن ها از پرداخت سهم کارفرما معاف بوده و سهم کارفرما از محل ماده ۵ قانون تأمین می شود.
قانون فوق، مشتمل بر ماده واحده در جلسه علنی روز یکشنبه مورخ شانزدهم آذرماه یکهزار و سیصد و نود و سه مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ ۲۶/۹/۱۳۹۳ به تأیید شورای نگهبان رسید.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
تعیین نحوه تسویه بدهکاران حساب ذخیره ارزی
« پاسخ #1351 : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۶:۱۸ »
به موجب این مصوبه،تسهیلات گیرندگان حساب ذخیره ارزی در صورتی که اقساط معوق خود را ظرف مدت ۶ ماه تسویه نمایند، مشمول بخشودگی جرایم دیرکرد شده و نرخ تبدیل ارز جهت تسویه اقساط معادل ۷۰ درصد نرخ ارز روز ، تسویه‌ و در صورتی که اقساط معوق خود را ظرف یک سال تسویه نمایند ، ضمن بهره مندی از بخشودگی جرایم، نرخ تبدیل ارز آنها معادل ۸۵ درصد نرخ روز محاسبه و اعمال خواهد شد.

شورای پول و اعتبار در یکهزار و صد و نود و یکمین جلسه مورخ ۲۳/۱۰/۱۳۹۳ نحوه تسویه بدهکاران حساب ذخیره ارزی با عاملیت بانکهای دولتی را تصویب نمود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، به موجب این مصوبه،تسهیلات گیرندگان حساب ذخیره ارزی در صورتی که اقساط معوق خود را ظرف مدت ۶ ماه تسویه نمایند، مشمول بخشودگی جرایم دیرکرد شده و نرخ تبدیل ارز جهت تسویه اقساط معادل ۷۰ درصد نرخ ارز روز ، تسویه‌ و در صورتی که اقساط معوق خود را ظرف یک سال تسویه نمایند ، ضمن بهره مندی از بخشودگی جرایم، نرخ تبدیل ارز آنها معادل ۸۵ درصد نرخ روز محاسبه و اعمال خواهد شد.
در ادامه جلسه، دبیرکل بانک مرکزی در خصوص اجرای سامانه های زیرساختی از جمله سامانه چکاوک که امکان پایش عملکرد پولی و بانکی را در کشور توسط بانک مرکزی تسهیل نموده و موجبات توسعه و تعمیق خدمت رسانی به مردم را فراهم می آورد، توضیحاتی ارائه نمود.
شورای پول و اعتبار ضمن قدردانی و حمایت از اقدامات اساسی انجام شده از سوی بانک مرکزی در این خصوص ، مقرر نمود تسریع لازم را در اجرایی شدن سامانه مذکور در کل کشور به عمل آورده و دستاوردهای اجرای این طرح ملی در شورای پول و اعتبار مطرح گردد.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
چکاوک تا پایان سال در تمام استان‌ها
« پاسخ #1352 : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۸:۰۶ »
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی با اعلام دریافت مصوبه طرح چکاوک گفت: طرح استقرار سامانه مدیریت چک ها تا پایان سال و یا اوایل سال آینده در کشور عملیاتی می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، ناصر حکیمی با اعلام سراسری شدن چکاوک تا پایان امسال یا اوایل سال آینده گفت: تلاش می کنیم طرح چکاوک قبل از ۱۵ اسفند امسال در کشور سراسری شود.
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی اظهارداشت: با توجه به برخی مشکلات پیش آمده ممکن است این طرح در دو تا سه استان به ابتدای سال آینده موکول شود. مصوبه چکاوک دیروز دریافت شده و می توان امیدوار بود که تا چند روز آینده این طرح و سامانه عملیاتی شود.
وی با اشاره به اینکه در تاخیر در اجرای این سامانه ناشی از ناهماهنگی برخی بانک ها بوده است گفت: ما مرجع خسارت را می توانیم مشخص کنیم که ناشی از عملکرد کدام یک از عوامل بوده گرچه این شکایات دلایل زیادی می تواند داشته باشد که پیچیدگی های حقوقی خاص خود را دارد، بنابراین اگر شکایتی مطرح شود و مشتریان متضرر شده باشند می توانند این موضوع را تحت شکایتی با شماره تلفن های ما که در سایت بانک مرکزی است مطرح کنند و ما هم می توانیم عواملی را که سبب این تاخیر و مشکل شده اند برای رسیدگی به موضوع معرفی کنیم.
حکیمی افزود: برای رسیدگی به شکایات مردمی آمادگی کامل را داریم. وی همچنین درباره اینکه چرا میزان جریمه های تاخیرها را در مرحله اجرای آزمایشی اعلام نکرده اید؟ گفت: قرار بود مجازات ها و جرایم مانند سایر سامانه ها باشد و برای تراکنش های ناموفق سیستم شتاب هم همین روش را داریم.
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات بانک مرکزی گفت: اگر مشتری مغایرتی ببیند و پول وی از دست برود و بعد از گذشت چند روز به حسابش برگردد، آن مبلغ را جبران می کنیم و این روال در زمانی است که این سامانه در کل کشور به طور کامل عملیاتی شده باشد.
وی در بیان اینکه از اجرای طرح چکاوک تاکنون چه تعداد چک از طریق این سامانه پایش شده و چند درصد از آنها در مدت زمان تعیین شده وصول شده است؟ اظهارداشت: با توجه به اینکه چک در طول روز دارای نوسان زیادی است ما در روزهای سررسید که دیروز هم یکی از همان روزها بود حدود ۴۰۵ هزار چک در ۱۴ استان داشتیم که پردازش شد و کمتر از ۷ درصد از این میزان عودتی بودند که دلایل مختلفی داشت.
این مقام مسئول در بانک مرکزی افزود: مطابقت نداشتن امضا، درست اسکن نشدن چک، هماهنگ نبودن تاریخ حروفی و عددی روی چک را می توان از دلایل عودت چک ها بیان کرد.
حکیمی گفت: از میزان ۷ درصد عودت های انجام شده می توان اینگونه عنوان کرد که ۲ یا ۳ درصد آنها عودت های بی دلیل بوده که ما اینها را کاملا اصلاح کرده ایم. عودتی های بی دلیل جایی گم یا نابود نمی شود و در واقع عودتی های بی دلیل فردای سررسید چک در کارتابل قرار می گیرد و بعد از اعلام به مشتری برای پاس شدن آنها اقدام می شود.
وی تاکید کرد: اینگونه به نظر می رسد که وجود حداکثر ۵ درصد عودتی در این سامانه با توجه به حجم بالای چک ها بسیار نرمال و عادی است که در کنار این میزان ۲ درصد از عودتی ها هم شامل اشتباهات دیگری است که گاهی مشتری ها می کنند.
حکیمی با بیان اینکه میزان عودت های روزانه ۷ درصد است گفت: تلاش ما بر این است که میزان عودت های روزانه را به سقف ۵ درصد برسانیم. مدیرکل فناوری اطلاعات بانک مرکزی درباره تاخیرهای پیش آمده ای که شکایتی در پی نداشته است بیان داشت: به مشتری اطلاع رسانی می کنیم و مشتری می تواند شکایتی داشته باشد یا نداشته باشد که البته این از اختیارات مشتری است، اما این وظیفه بانک است که مدت زمان تاخیر را محاسبه و به حساب مشتری واریز کند.
این مقام مسئول بانک مرکزی درباره اینکه برخی بانک ها با زیرساخت های فعلی پاسخگوی حجم بالای نقل و انتقالات چک ها در این سامانه نیست گفت: تایید نمی کنیم زیرا ما در این سامانه از پهنای باند بالایی استفاده کرده ایم و سامانه چکاوک تقریبا ۶۰ درصد از نقل و انتقالات چک های کشور را صورت می دهد و با ورود تهران به جمع استان های دارای این سامانه، تنها ۲۰ درصد از این پهنای باند استفاده شده است.
وی ادامه داد: در مدت زمان اجرای سامانه چکاوک تنها یک بانک بوده که این فرایند آن در این سامانه پاسخگو نبوده که با آن برخورد کردیم و این برخورد موجب عملکرد اصلاحی بانک شد و ادامه عملکردهایی که در سامانه چکاوک پاسخگویی لازم را نداشته باشد آن بانک را تا مرز حذف از سامانه پیش خواهد برد زیرا بیش از این نمی خواهیم مشتریان به علت عملکرد ضعیف یک بانک متضرر شوند.
حکیمی تصریح کرد: حذف بانک از سامانه چکاوک گرفتاری خاصی برای مشتریان ایجاد نمی کند اما بانکی که از سامانه حذف می شود دیگر نمی تواند هیچ چکی را دریافت کند که برای یک بانک خوب نیست.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور مهمترین سیاست ها و اصول حاکم بر بازنگری و اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده را تشریح کرد.

به گزارش رسانه مالیاتی ایران،علیرضا طاریبخش، معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور امروز سه شنبه ۲۳ دی ماه، در همایش معاونین مالیات بر ارزش افزوده ادارات امور مالیاتی سراسر کشور گفت: ساده سازی و شفاف سازی قانون مالیات بر ارزش افزوده و افزایش انعطاف پذیری نسبت به تغییرات محیطی از مهمترین سیاست های حاکم بر اصلاح این قانون بوده است.
طاریبخش همچنین از افزایش ضمانت اجرایی قانون، ایجاد چارچوب قانونی لازم برای پذیرش خوداظهاری و انجام حسابرسی بر مبنای ریسک و هدفمند کردن مشوق ها و معافیت های مالیاتی به عنوان دیگر اصول حاکم بر بازنگری این قانون یاد کرد.
معاون مالیات بر ارزش افزوده با بیان اینکه گسترش پایه های مالیاتی از جمله برقراری مالیات سبز نیز از دیگر رویکردهای این اصلاحیه بوده، عنوان داشت: مالیات بر کالاهای آلاینده و مخرب محیط زیست و مالیات واحدهای تولیدی آلاینده از موارد مالیات سبز به شمار می رود. وی، اجرای چند نرخی محدود و وضع مالیات های اضافی ( علاوه بر نرخ عمومی مالیات بر ارزش افزوده) برای برخی کالاهای خاص از جمله بنزین و همچنین توسعه مالیات الکترونیکی را به عنوان برخی دیگر از ظرفیت های موجود در این بازنگری برشمرد.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
آزمون تعیین صلاحیت حسابرسان
« پاسخ #1354 : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۲:۲۸ »
دیوان محاسبات کشور در اجرای قانون(( الحاق یک ماده به قانون دیوان محاسبات کشور مصوب سال ۱۳۶۱)) برای تعیین صلاحیت حسابرسان مورد تایید دیوان محاسبات کشور، آزمون برگزار می کند.

http://www.dmk.ir/dorsapax/userfiles/file/agahitaeeinsalahiat.pdf
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
افزایش مرخصی زایمان فرهنگیان به 9 ماه
« پاسخ #1355 : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۲:۱۴ »
مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش به اعلام جزئیات افزایش مرخصی زایمان فرهنگیان از شش به 9 ماه پرداخت و گفت: همکاران به ادارات مناطق خود مراجعه و مدارک پزشکی خود را ارائه می‌دهند و از این مزایا برخوردار می‌شوند.

مهناز احمدی دستجردی در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره افزود: موضوع افزایش مرخصی زایمان زنان علی‌رغم برخورداری از مستندات قانونی به علت فراهم نبودن اعتبارات مسکوت مانده بود، اما در ماه گذشته معاونت پشتیبانی وزارتخانه به محض تخصیص اعتبارات قانون را به اجرا در آورد و آن را به سراسر کشور اعلام کرد.

وی افزود: بر این اساس آن دسته از همکاران فرهنگی که روزهای آخر مرخصی شش ماهه زایمان را می‌گذراندند مشمول قانون شدند و از سه ماه مرخصی دیگر بهره‌مند شدند.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه کلیه بانوان فرهنگی که به مرخصی زایمان احتیاج دارند می‌توانند از این امکان استفاده کنند گفت: همکاران به ادارات مناطق خود مراجعه و مدارک پزشکی خود را ارائه می‌دهند و از این مزایا برخوردار می‌شوند.

احمدی افزود: اکنون بحث تامین اعتبارات حل شده اما پیرامون تامین نیروی انسانی به ازای همکارانی که به مرخصی می‌روند مشکلاتی وجود دارد. باید نیرو جذب شود و دولت قول مساعد داده است تا نیرو را از طریق حق التدریس و سایر راهکارها تامین کند تا کلاس‌ها بدون معلم نمانند.

منبع : دنیای اقتصاد
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

مترجم:فريبا وليزاده
منبع: Helpscout
دکتر Muel Kaptein در کتاب «اخلاق در سازمان»، از ادبیاتی سخن می‌گوید که به ارزیابی میزان تاثیرپذیری فرآیند تصمیم‌گیری افراد از شرایط محیطی مختلف اشاره دارد. او برای نخستین بار این مبحث را در یکی از مقالات منتشر شده توسط دانشکده مدیریت روتردام مطرح کرد. یافته‌های مطالعات وی حاکی از آن است که ارزش‌های مشترک کارکنان و تعاملات گروهی اگر به خوبی اداره نشوند منجر به تصمیم‌گیری نادرست حتی بهترین تصمیم‌گیرندگان می‌شوند. در مقاله حاضر به 4 دلیل شایع عدم تصمیم‌گیری مناسب می‌پردازیم:
۱. کارکنان خود را همچون چرخ‌دنده‌های یک ماشین بزرگ احساس می‌کنند.

به اعتقاد ژنرال استنلی مک کریستال، رهبری سازمانی با هدفی مشترک آغاز می‌شود. مثل سنگ تراش‌های با استعداد، نجارها و سایر هنرمندهایی که با هدف ساخت کلیسای جامع بینشی مشترک از هنر و صنعت را به اشتراک می‌گذارند. فاصله گرفتن از اهداف به علایق منفرد و مجزا ختم می‌شود. کارکنان خود را جدا از سیستم و برخلاف جهت حرکت سازمان تلقی می‌کنند. این درست جایی است که خود مخرب شروع به خودنمایی می‌کند.
به عبارت روشنتر هر یک از کارکنان مسوول موفقیت و پیشرفت خود در سازمان است، خود مخرب زمانی اتفاق می‌افتد که فرد شروع به سرکوب کردن و نادیده گرفتن سهم دیگران می‌کند.
در دنیای ایده آل، موفقیت همواره به نقش تک تک اعضا دلالت دارد اما عدم موفقیت و یک قدم اشتباه به یک فرد تعلق دارد. کارمندی خود شیفته دیگران را در صورت بروز مشکل سرزنش می‌کند و شاید سهم دیگران را از موفقیت به رسمیت نشناسد. تعادل از داشتن علاقه به زندگی شغلی و حرفه‌ای و موفقیت تیم ریشه می‌گیرد و یا همانطور که CS. Lewis اشاره می‌کند: «تواضع کمتر از توان اندیشیدن نیست، بلکه کمتر به منافع خود اندیشیدن است.»
2. تنگناي زمانی پشت هر پهلوانی را به خاک می‌مالد.
یکی از اصول تثبیت شده روانشناسی بر برقراری تعادل میان زندگی شغلی و خانوادگی تاکید دارد. پذیرش مسوولیت در یک شرکت نوپا و یا پذیرش هرگونه مسوولیت رده بالا در هر سازمانی به سرعت بالایی نیاز دارد اما دکتر Kaptein استدلال می‌کند زمانی که رهبری دید مناسب از زمان‌بندی فعالیت کارمندان در اختیار نداشته باشند، می‌تواند کارمندان خود را وادار به استفاده از میانبر كند.
مدیران باید به دنبال ایجاد فضای کاری پویایی باشند و در کنار آن به خاطر داشته باشند که کارکنان در برخی حالات حاضر به قبول مسوولیت‌هایی هستند که از توانشان خارج است. همین ویژگی منجر به تصمیم‌گیری‌های بحث برانگیزی در میان آنان می‌شود که با هدف حفظ ظاهر انجام شده است.
نیاز صادقانه‌ای برای درک مدیران از این نکته وجود دارد که سپری کردن ساعات متمادی پشت میز کار صرفا به معنی افزایش بهره‌وری نبوده و قطعا کیفیت فعالیت‌ها را افزایش نخواهد داد. بر توسعه فعالیت‌ها تمرکز کنید نه به پایان رساندن صرف آنها. به کارکنان خود بیاموزید که نه گفتن مشکل‌ساز نیست.
3- در موقعیت‌های برنده در مقابل بازنده، رقابت مورد پذیرش نیست.
تشویق رقابت میان واحدهای مختلف در سازمان به نظر انتخاب چندان مناسبی نیست، اما به یاد داشته باشید که وقتی سازمانی فضای رقابتی دارد که بازندگان و برندگان آن به صورت کاملا روشن مشخص هستند، احتمال بروز رفتارهای غیراخلاقی بسیار بیشتر است.
دلیل این امر آن است که موفقیت یا عدم موفقیت پیوند مستقیمی با نفس دارند. دکتر Kaptein استدلال می‌کند فرهنگی که خودبینی را رواج می‌دهد، مروج رفتارهای کینه‌توزانه و حسادتمندانه نیز است. در مقابل فرهنگ ضد خودبینی مروج خلوص، همکاری و احساسات صادقانه خواهد بود.
 محیط رقابتی خیلی زودتر از آنی که متوجه شوید به سیاهی می‌گراید و این وظیفه مدیریت است که خطوط قرمز این سیاهی را مشخص كند. به چشم‌اندازی که بسیاری از تیم‌ها در آن فعالیت می‌کنند، دقت کنید. در شرکت‌های نو بنیان تعاملات گروهی بسیار رایج هستند، حتی در سازمان‌های بزرگ‌تر نیز واحدهایی که در گذشته مستقل عمل می‌کرده‌اند، اکنون دیگر همکاری‌های نزدیکی با یکدیگر دارند، مثل همکاری‌های واحد فناوری اطلاعات و واحد بازاریابی سازمان‌ها.
این موضوع در یکی از پژوهش‌های حوزه روان‌شناسی توسط Doris Fay بررسی شد، بنا بر یافته‌های این پژوهش تیم‌های چند‌رشته‌ای، نوآوری‌های کیفی بهتری نسبت به تیم‌های دیگر ارائه می‌کنند اما این بهبود عملکرد تنها در صورتی سازگار و پایدار خواهد بود که مشکل تجزیه به گروه‌های کوچک‌تر به وجود نیامده باشد.
جیمز برک، مورخ علمی و نویسنده اشاره می‌کند که نوآوری اغلب از ایجاد پیوند میان دو ایده مجزا ناشی می‌شود. ایجاد گروهی متشکل از اعضا با بینش‌ها و توانایی‌های متفاوت برای ایجاد چنین ارتباطاتی موثر است. نقش رهبر این گروه ایجاد فضایی است که فراهم‌کننده پیوندها و همکاری‌های بهتر است.
4- نقاط خاکستری بسیاری در فرهنگ‌های سازمانی قابل‌مشاهده است.
وقتی کارکنان از ارزش‌های مدنظر سازمان اطلاع دارند، در تعامل و توسعه مهارت‌ها و رفتارها کوشاتر هستند. ارزش‌های مورد ستایش ارزش‌هایی هستند که دریافت خواهید كرد. به باور جیسون کوهن «هر سازمانی فرهنگی دارد، سوال اصلی این است که آیا شما با این فرهنگ آشنایی دارید یا نه؟»
بی‌توجهی به ارزش‌ها به‌طور مسلم منجر به رواج فرهنگی مه‌آلود و آکنده از عدم اطمینان می‌شود. این ارزش‌ها در واقع مبنا و پایه و اساس نحوه فعالیت و عملکرد سازمان شما تلقی می‌شوند.

 کلام آخر
قبلا استدلال کرده‌ام که هیچ کارآفرین یا مدیری موظف نیست نقش یک درمانگر را بر عهده بگیرد، افراد قابل تغییر هستند و مسوولیت شما آموزش و پرورش بهترین کارکنان به بهترین نحو ممکن است. در واقع نمی‌خواهم گروهی از این بررسی برداشت متناقضی داشته باشند دایر براینکه هیچ شخصی مسوول سوءرفتار و اعمال نادرست خود نیست. در عين حال مدیریت نيز نباید در خصوص ایجاد پیوند میان ویژگی‌های محیط کاری و رفتار‌های کارکنان همچون ناظری منفعل عمل کند. فراموش نکنید که شرایط شغلی فراهم شده توسط یک مدیر، نقشی محوری در تغییر رفتارهای کارکنان و نحوه تصمیم‌گیری آنان دارد.

منبع : دنیای اقتصاد
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
سه راهکار تامین سرمایه در گردش
« پاسخ #1357 : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۵:۰۰ »
دکتر ناصر یارمحمدیان
پژوهشگر اقتصادی
یکی از مهم‌ترین مشکلات بنگاه‌ها تامین سرمایه در گردش است. منظور از سرمايه در گردش، سرمایه‌ای است كه در زنجيره توليد تا توزيع كالا به آن نياز است. از منابع مالي براي خريد مواد اوليه گرفته تا نگهداري موجودي انبار، فروش نسيه كالا و... که از ابتدای شروع چرخه تولید تا آخرین مرحله فروش کالای تولیدی به آن نياز است. معمولا اعتبارات سرمايه در گردش از آنجا كه براي بنگاه‌ها ضروري است تمايل بنگاه‌ها براي پرداخت سودهاي بالاتر نيز وجود دارد. از طرف ديگر اعتبارات سرمایه در گردش از آنجا که ریسک بالایی دارد، بانک‌ها به سختی زیر بار آن می‌روند. اگر صاحب یک شرکت بزرگ به بانک مراجعه کند، به پشتوانه شرکتش ممکن است بتواند به راحتی این اعتبارات را تامین کند اما، وقتی صاحب یک شرکت کوچک برای تامین سرمایه در گردش خود به بانک مراجعه می‌کند یا باید کیفیت اعتباری بالایی داشته باشد یا باید وثیقه سنگینی را به بانک تحویل بدهد که این قیدها تامین مالی بنگاه‌های کوچک را عملا، سخت یا غیرممکن می‌کند.

برای رفع این مشکل بنگاه‌های خرد سه راهکار زیر به نظر من می‌رسد:

1- موسسات اعتبار سنجی
در بالا اشاره کردیم که بانک‌ها با توجه به کیفیت اعتباری به شرکت‌ها وام می‌‌دهند و در نبود موسسات اعتبارسنجی، کیفیت اعتباری هم ارز می‌شود با اندازه بنگاه، در حالی که ممکن است یک بنگاه کوچک و با سرعت رشد بالا نسبت به یک شرکت بزرگ که رشد نمی‌کند برای وام گرفتن بسیار محق‌تر باشد.
برای آنکه بانک‌ها قادر شوند تسهيلات خود را به صورت بهینه‌تری تخصیص دهند، باید موسسات اعتبارسنجی معتبری تاسیس شوند. این موسسات با توجه به همه خصوصیت‌های یک شرکت از جمله اندازه شرکت، سرعت رشد، میزان بدهی‌های فعلی و میزان درآمد‌های پیش‌بینی شده و... اعتبار هر بنگاه را تعیین می‌کنند و این رتبه‌بندی‌ها باید توسط بانک‌ها به رسمیت شناخته شده و هر موسسه که اعتبار بیشتری داشت بتواند سریع‌تر سرمایه‌ در گردش خود را تامین کند.
برای این منظور نیاز به زیرساختی داریم که باید با همکاری بانک مرکزی، سایر بانک‌ها، بیمه و بخش خصوصی فراهم شود. شرکت‌های خصوصی به این خاطر باید همکاری کنند که قرار است اعتبار سنجی توسط نهادهای مستقل خصوصی انجام شود و بدیهی است که شرکت‌های اعتبارسنجی در صورت ارائه اطلاعات نادرست اعتبارشان را از دست داده و ورشکست می‌شوند.
2- کاهش تقاضای سرمایه در گردش
اصطکاک‌های زنجیره عرضه بخش عمده نیاز به سرمایه در گردش را ایجاد می‌کند. راهکار دیگری که برای رفع مشکل تامین مالی بنگاه‌های خرد وجود دارد کاهش این اصطکاک‌ها است. منظور از اصطکاک‌ مجموعه عواملی است که نیاز به سرمایه در گردش را در بنگاه‌ها ایجاد می‌کند؛ به عنوان مثال یک صاحب شرکت را در نظر بگیرید که هنگام خرید مواد اولیه باید نصف هزینه را در ابتدا بپردازد و بعد از یک ماه مواد اولیه را تحویل بگیرد. این قبیل اصطکاک‌ها را می‌توان با کاهش مدت زمان جابه‌جایی یا خرید اینترنتی و... کاهش‌داد.

3- ساز و كار پوشش ريسك اعتبارات سرمايه در گردش
يكي از دلايل مشكل اعتبارات سرمايه در گردش به بنگاه‌هاي اقتصادي نبود ساز و كار مناسب براي پوشش ريسك نكول وام است. از آنجا كه ريسك اعتبارات سرمايه در گردش بالا است بايد ساز و كاري براي پوشش ريسك بانك‌ها انديشيده شود. اين امر خصوصا در شرايط سركوب مالي مهم‌تر است زيرا ريسك اين‌گونه اعتبارات را بالاتر مي‌برد.
در شرايطي كه نظام بانكي با مساله سركوب مالي مواجه است و براي نرخ سود بانكي سقف تعيين شده است در نتيجه تخصيص بهينه منابع تحت‌الشعاع قرار مي‌گيرد و بانك‌ها چاره‌اي جز جيره‌بندي منابع به دليل تقاضاي بالا برای اعتبارات ندارند. تحت اين شرايط بنگاه‌هايي كه حاضر باشند براي تامين سرمايه در گردش خود نرخ‌هاي سود بالاتري را پرداخت كنند موفق به دريافت وام نخواهند شد و بانك‌هايي كه حاضر هستند با نرخ سود بالاتر ريسك اين‌گونه اعتبارات را بپذيرند اقدام به پرداخت اعتبار نمي‌كنند. بنابراين يك راهكار براي پوشش اين ريسك آزادسازي نرخ سود بانكي است.
يك راهكار ديگر براي پوشش ريسك بالاي اعتبارات سرمايه در گردش ايجاد يك بازار انتقال ريسك است. در اين بازار بانك‌‌ها اسناد نكول شده را زير قيمت اسمي به فروش مي‌رسانند و شركت‌هاي انتقال‌دهنده ريسك با تجميع اين اسناد، طبقه‌بندي آن و با توجه به درجه ريسكي بودن آن و ايجاد سبدهاي دين، بخش عمده ريسك اعتباري بانك‌ها را پوشش مي‌دهند. تحت اين شرايط به دليل وجود بازاري كه مي‌تواند ريسك بانك‌ها را پوشش دهد، بانك‌ها حاضر به تحميل اعتبارات پر ريسك از جمله اعتبارات سرمايه در گردش خواهند شد.

منبع : دنیای اقتصاد
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
حداقل عیدی امسال کارگران اعلام شد
« پاسخ #1358 : ۲۸ دی ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۰:۱۳ »
عیدی آخر سال کارگران برای سال جاری بر اساس قانون کار تعیین شد.

به گزارش فارس، براین اساس حداقل دستمزد کارگران 608 هزار تومان بوده که طبق قانون حداقل عیدی 1 میلیون 216 هزار تومان و حداکثر آن 1 میلیون 825 هزار تومان خواهد بود.

سال گذشته نیز حداقل دستمزد 487 هزار تومان تعیین شده بود که بر مبنای آن کارگران حداقل 974 هزار تومان و حداکثر 1 میلیون 461 هزار تومان عیدی گرفتند.

کارفرمایان مکلف هستند که عیدی آخر سال را تا پیش از پایان سال به کارگران پرداخت کنند.

براین اساس طبق ماده واحد قانون کار کلیه کارگاههای مشمول قانون کار مکلفند به هر یک از کارگران خود به نسبت یک سال کار معادل شصت روز آخرین مزد را به عنوان عیدی و پاداش بپردازند.
مبلغ پرداختی از این بابت به هر یک از کارکنان نبایستی از معادل نود روز حداقل مزد روزانه قانونی تجاوز کند.

تبصره1- مبلغ پرداختی به کارکنانی که کمتر از یکسال در کارگاه کار کرده‌اند باید به ماخذ 60 روز مزد و به نسبت ایام کارکرد در سال محاسبه شود. مبلغ پرداختی از این بابت برای هر ماه نباید از یک دوازدهم سقف تعیین شده در فوق تجاوز نماید.

منبع : دنیای اقتصاد
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
نرخ مالیات سال آینده افزایش نمی یابد
« پاسخ #1359 : ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۷:۰۱ »
علی طیب نیا در حاشیه چهل و سومین نشست هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران که با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهور در اتاق بازرگانی ایران برگزارشدگفت:

دولت به هیچ وجه بنا ندارد که نرخ مالیات را برای سال آینده افزایش دهد.
وی در پاسخ به این پرسش که دغدغه بخش خصوصی افزایش مالیات برای سال آینده است، افزود: تلاش می شود تا افرادی که تا کنون از پرداخت مالیات طفره می رفتند و از روش های مختلف برای فرار مالیاتی استفاده می کردند در سال آینده مشمول شوند و باتوسعه پوشش مالیاتی و جلوگیری از فرار مالیاتی درآمد بالاتری را برای دولت دریافت کنیم اما به هیچ وجه افزایش نرخ به ویژه برای بخش های تولیدی مد نظر دولت نیست.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
مقررات ثبت شرکت‌های خارجی
« پاسخ #1360 : ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۸:۴۰ »
حمایت از سرمایه‌گذاری‌های حقیقی ، مشروع و در چارچوب قانون از تاکیدات مکرر ریاست قوه قضاییه و مسئولان دستگاه قضایی کشور است که البته سازمان ثبت اسناد و املاک کشور هم از این قاعده مستثنی نیست. این موضوع سبب شد تا«مرتضی ادب» مدیرکل ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری در گفت‌وگو با «حمایت» از برنامه‌های این سازمان در حمایت از سرمایه‌گذاران بگوید و به تشریح مقررات ثبت شرکت‌های خارجی اشاره‎ای  داشته باشد.

سازمان ثبت اسناد و املاک و به تبع آن، اداره کل ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری چه ماموریتی در خصوص حمایت از فضای کسب و کار و البته حمایت از سرمایه‌گذاری‌های مشروع خارجی، دارد؟
حوزه ثبت شرکتها به عنوان متولی ثبت رسمی شرکتها و موسسات با تسهیل در ثبت تقاضا و ارایه تمامی خدمات در فضای مجازی گام‌های جدی در همراهی و حمایت از فعالان اقتصادی برداشته است؛ به نحوی که در رتبه بندی جهانی کسب و کار، ثبت شرکتهای ایران دارای جایگاه ۶۲ از ۸۹ کشور است که البته باید تصریح کرد بهبود فرآیندها و کاهش این رتبه در برنامه‌ریزی‌های سازمان ثبت مورد توجه جدی قرار دارد. همچنین در هماهنگی‌های بین دستگاهی می‌توان با توجه به قانون تشویق سرمایه‌گذاری خارجی و همچنین ارتباط بین سازمان ثبت اسناد و املاک و سازمان سرمایه‌گذاری خارجی وزارت امور اقتصاد و دارایی، نماینده‌ای از طرف اداره کل ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری برای این منظور در نظر گرفته شده است که فرآیند سرمایه‌پذیری خارجی را تسهیل می‌کند.
 قوانین و مقررات ثبت شعب شرکت‌های خارجی در ایران رویه‎ خاصی دارد؟
به طور کلی تجار در هر کشوری، تابع قانون کشوری هستند که در آن شخصیت حقوقی به ثبت رسیده است و باید اصول و قوانین کشور خود را رعایت کنند .بنابراین چنانچه تجار غیرایرانی قصد ایجاد شعبه‎ای در ایران را داشته باشند باید طبق قوانین و مقررات ایران و به شرط رفتار متقابلانه اقدام کنند. به عبارتی چنانچه شخص غیرایرانی در صدد ثبت شعبه در کشور باشد باید قانون ثبت شرکتهای ایران و سایر ملزومات دیگر را رعایت کند .بر این اساس در مرحله اول و با مراجعه به سازمان توسعه تجارت می‌تواند به برخی از قوانین مرتبط در این زمینه دست یابد.
 آیا شرایط برای تمام افراد یکسان است؟
تقریبا شرایط ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری برای تمامی افراد( مقیم ایران یا مقیم خارج) یکسان است و افراد مقیم خارج با مراجعه به سایت اطلاع‌رسانی اداره کل ثبت شرکتها می‌توانند نسبت به ثبت شخصیت حقوقی مورد نظر اقدام کنند.
 در صورت بروز تخلف، چه نهادی مرجع رسیدگی‌کننده به تخلفات است؟
به طور کلی مرجع رسیدگی به رعایت نکردن تشریفات و قوانین و مقررات طبق قانون تجارت و همچنین لایحه اصلاحـی، بر عهده مرجع قضایی محل ثبت شرکت مذکور است و مرجع قضایی می‌تواند چنانچه حقی ضایع شده است نسبت به موضوع ورود کند.
 اطلاعات شرایط ثبت شرکت‌ها قابل دسترسی عموم است؟
موارد مربوط به چگونگی ثبت شرکتها و مدارک مورد نیاز، بخشنامه‌ها و شیوه نامه‌های اجرایی ثبت شرکتها از طریق پایگاه اطلاع رسانی ثبت شرکتها به آدرس  صفحه اصلیدر دسترس همگان قرار دارد. همچنین در این خصوص  راهنمای جامع پذیرش ثبت تاسیس و تغییرات در قسمت راهنمای سایت پذیرش اینترنتی نیز به آدرس http://irsherkat.ssaa.ir  به صورت کامل و گام به گام تشریح شده است.
 به تازگی اداره کل ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری جهت بهبود فرآیندهای ارایه خدمات، اقداماتی انجام داده است؟
بله. آنچه که برابر تکالیف قانونی برای این مجموعه مهم است، بهبود فرآیندهای ارایه خدمات با توجه به دو اصل سرعت و صحت خدمات مورد تقاضا است. باید تصریح کرد که یکی از دغدغه‌های اصلی در خصوص شناسایی اشخاص حقوقی در مراجع ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری، بحث یکسان‌سازی امور و ایجاد رویه واحد در اقدامات ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری است. در همین راستا، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور علاوه بر ایجاد واحد نظارتی به عنوان «اداره نظارت بر ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری» نسبت به طراحی سامانه جامع با هدف اصلاح فرآیندها و تمرکز مدیریت و کارشناسی در مراکز استانها اقدام کرده است.
 پس با این تفاسیر سازمان ثبت اسناد برای ثبت شرکت‌ها هم اقدامات الکترونیکی را مدنظر قرار داده است. اینطور نیست؟
در واقع اجرای تکالیف قانونی در بند سوم قسمت (و) ماده ۴۶ قانون برنامه پنجم توسعه ، ماده ۱۲ قانون ارتقای سلامت اداری و البته مواد ۳۶ و ۳۷ قانون مدیریت خدمات کشوری و همچنین آیین‌نامه توسعه خدمات الکترونیکی دستگاه‌های اجرایی و تصویب نامه شورای عالی اداری دهم شهریور ماه ۹۳، سامانه جامع و الکترونیکی ثبت شرکت‌ها در سراسر کشور با هدف افزایش بهره‌وری و کارآمدی، سرعت، دقت، کیفیت، سلامت و صحت امور و تامین رضایت و کرامت مردم، خدمات ثبتی حوزه ثبت اشخاص حقوقی ( شرکت‌های تجاری و موسسات غیرتجاری) و البته با رویکرد حـذف مراجعات حضوری در تمام مراکز استانها راه‌اندازی شده است، بنابراین در شیوه جدید الکترونیکی پس از استقرار سامانه جامع در تمامی مراکز استانها و طبق دستورالعمل ریاست عالی سازمان ثبت اسناد و املاک، تمامی فرآیندهای ثبت شرکت‌ها در شهرستان‌ها به صورت الکترونیکی در مراکز هر استان، مدیریت و کارشناسی و از همان شهرستان امکان پیگیری وجود دارد. بر این اساس متقاضیان ثبت شرکت‌ها از طرق سامانه جامع ثبت شرکت‌ها به آدرس http://irshrikat.ssaa.ir  می‌توانند درخواست تمامی پذیرش انواع ثبت تاسیس و تغییرات شرکت‌های تجاری و موسسات غیر‌تجاری را ارایه دهند و پس از پست کردن مدارک و تائید مدیریت و کارشناس مرکز استان، آگهی ثبتی شامل تاسیس و تغییرات از واحد ثبتی شهرستان قابل دسترسی است. لذا این طرح علاوه بر لازم نبودن مراجعه حضوری، صحت بررسی‌های کارشناسی و اقدامات ثبتی را افزایش می‌دهد.
 هدف خاصی از راه‌اندازی سامانه جامع تبادل اطلاعات مشتریان مدنظر بوده است؟
این اقدام علاوه بر پیشگیری از وقوع جرم و حمایت از حقوق  اشخاص حقوقی، موجب تحولات جدی و جدید در بهبود فضای کسب و کار شده است. تکمیل سامانه جامع تبادل اطلاعات مشتریان با مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی همانند سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی سازمان‌های ارایه دهنده خدمات عمومی و همچنین فراهم کردن امکان احراز صحت اسناد و اطلاعات ارایه شده توسط مشتریان به بانکها به صورت الکترونیکی توسط سازمان ثبت و سهولت دسترسی به اطلاعات اشخاص حقوقی از جمله مزایا و اهداف طرح تمرکز مدیریت در مراکز استانهاست.
منبع:روزنامه حمایت
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
بسته دولت برای ۳افزایش‎جدید حقوق‎کارگران
« پاسخ #1361 : ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۸:۲۱ »
نماینده کارگران در شورای عالی کار با تشریح نشست عصر امروز شورای ۳ جانبه ملی کار گفت: افزایش حق بن نقدی از ۸۰ به ۱۰۰ هزارتومان، حق مسکن از ۲۰ به ۴۰هزارتومان و افزایش ۲ برابری سنوات توسط دولت ارائه شد.

به گزارش مهر، فرامرز توفیقی جزئیات نشست ۲.۵ ساعته عصر امروز شورای ملی سه جانبه کار خبر داد و گفت: نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت از وزارتخانه های صنعت و اقتصاد و کار در این نشست حاضر بودند.

رئیس کارگروه مزد و بهره وری وزارت کار اظهار داشت: نماینده وزارت کار درباره افت قدرت خرید کارگران صحبت کرد و همچنین پیشنهاد دولت درباره افزایش دو برابری حق مسکن، سنوات و افزایش بن نقدی از ۸۰ به ۱۰۰ هزار تومان را اعلام کرد.

توفیقی خاطرنشان کرد: تاکید نماینده دولت این است که به منظور جلوگیری از بار تورمی افزایش دریافتی کارگران در ماههای پایانی سال، افزایش های جدید از بهمن ماه تا پایان سال جاری به اجرا گذاشته شود.

وی ادامه داد: همچنین قرار است در جلسه فردای شورای عالی کار درباره سه پیشنهاد دولت تصمیم گیری شود.

این مقام مسئول کارگری تاکید کرد: همچنین شورا تصمیم دارد علاوه بر موارد یاد شده درباره اجرای ماده ۴۱ قانون کار به منظور افزایش حداقل دستمزد سال آینده کارگران و تعیین حقوقی تضمین کننده معیشت خانوارهای کارگری تصمیم گیری کنند.

توفیقی با اشاره به اظهارات نمایندگان کارفرمایان در این جلسه افزود: کارفرمایان اعلام کردند که مشکلی با کارگران ندارند اما دولت باید سهمی را در حمایت از معیشت نیروی کار بپذیرد.

مشاور عالی مجمع نمایندگان کارگران ایران تصریح کرد: دولت باید برای تقویت قدرت خرید نیروی کار کشور برنامه ریزی کند و تاکید امسال ما بر پیش بینی بسته های حمایتی برای حمایت از معیشت کارگران است.

رئیس کارگروه مزد و بهره وری وزارت کار ادامه داد: کارگران حاضر خط فقر را به عنوان حداقل دستمزد بپذیرند اما سئوال این است که آیا دولت تصمیمی به حمایت از نیروی کار دارد یا خیر؟


منبع : دنیای اقتصاد
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
عیدی کارمندان دولت اعلام شد
« پاسخ #1362 : ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۴:۲۲ »
طبق قانون مدیریت خدمات کشوری عیدی آخر سال ۹۳ کارمندان دولت تعیین شد.

به گزارش فارس، براین اساس یک منبع آگاه در سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری ما از عیدی 600 هزار تومانی کارمندان در سال جاری خبر داد.

همچنین سال گذشته نیز عیدی کارمندان 503 هزار تومان تعیین شده بود.

منبع : دنیای اقتصاد
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

نویسنده: Adam Kingl
مترجم: مریم رضایی
منبع: London Business School
در اوایل سال 2014 جزئیات کامل یک نظرسنجی پنج ساله از نسل Y (یعنی افرادی که حدودا بین 20 تا 35 سال سن دارند) را منتشر کردم. پاسخ‌دهندگان این نظرسنجی از میان افرادی بودند که احتمالا در آینده پست‌های مدیریتی خواهند داشت. ما مجموعه سوالاتی را مطرح کردیم تا دریابیم آیا الگوهای برجسته‌ای در مورد کار و رهبری سازمانی وجود دارد که برای ما تصویری از پیش تعیین شده در مورد اولویت‌های مدیران عامل آینده مشخص کند یا نه.
در بررسی‌های قبلی ما مشخص شده بود که نسل Y چگونه زندگی می‌کند که بیش از 5 سال در یک شغل ثابت دوام نمی‌آورد و اینکه هنگام انتخاب شغل، تعادل بین کار و زندگی و فرهنگ سازمانی برای آنها مهم‌تر از بسته‌های پاداش سنتی است. در این بررسی‌ها دریافتیم که بیش از 90درصد افراد این نسل بیش از 5 سال و حدود یک سوم آنها بیش از 24 ماه در یک شرکت دوام نمی‌آورند.
در این نظرسنجی، به بررسی این نکته روی پرداختیم که اگر نسل Y بخواهند مدیرعامل سازمان‌ خود شوند، بر چه چیزی بیش از همه تمرکز می‌کنند. برای فهمیدن این موضوع، 5 گزینه کلی به آنها دادیم و از مشارکت‌کنندگان خواستیم پاسخ موردنظر خود را انتخاب کنند. این گزینه‌ها 5 مطلب را پوشش می‌داد: توجه به کسب‌وکار اصلی، جهانی شدن، تفکر کارآفرینانه، همگام شدن با هدف و افزایش بازگشت سرمایه به سهامداران. نتایجی که از نظرسنجی به دست آوردیم، حیرت‌انگیز بود.
نتایج به‌عنوان درصدی از کل شرکت‌کنندگانی که هر گزینه را انتخاب کردند عبارت است از:
• تمرکز بر نحوه تجارت کسب‌وکار: 5/11 درصد
• تمرکز بر اثر جهانی کسب‌وکار: 5/11 درصد
• تمرکز بر حفظ دیدگاه کارآفرینی (یا به عبارتی کارمندان من امروز چه عملکردی دارند): 33 درصد
• تمرکز بر نوسازی ماموریت شخصی (یا چگونه ابتدا سازمان خود، سپس دنیا را به مکانی بهتر تبدیل می‌کنم): 43 درصد
• تمرکز بر ارزش مالی کسب‌وکار: یک درصد
در دو موقعیتی که نتایج این نظرسنجی را با یک مخاطب در میان گذاشتم، همیشه به دنبال این بودم که بدانم آیا مورد آخر، یعنی یک درصد، باعث ترس آنها می‌شود یا نه. پاسخ 50/50 بود. من همیشه فرض را بر این قرار می‌دهم که اگر 50 درصد جمعیتی از یک موضوع نگران باشند، پس باید به آن توجه کرد. در هر صورت، یک درصد به‌دلیل ناچیز بودن آن قابل تامل است. این نتیجه برخلاف عرفی است که تصور می‌کند هدف یک کسب‌وکار به حداکثر رسانی سود و افزایش بازگشت سرمایه سهام‌داران است.
آیا این به آن معنی است که مدیران عامل نسل Y علاقه‌ای به کسب‌ سود ندارند؟ مطمئنا این‌طور نیست. بالاخره یک کسب‌وکار باید بقا داشته باشد و رشد کند.
این مساله را این‌گونه می‌توان توجیه کرد؛ بیشتر کسب‌وکارها (البته به جز بانک‌ها که در اینجا استثنای قابل توجهی محسوب می‌شوند) کار خود را با اهداف مشخص شروع کرده‌اند: معرفی یک محصول شگفت‌انگیز به جهان، برطرف کردن یک نیاز کشف‌نشده در بازار، بهتر کردن جامعه و ایجاد فرصت‌های اشتغال. اما بعد از مدتی عقاید تحلیلگران مالی برای سرمایه‌گذاران مهم می‌شود. این تحلیلگران از نسبت‌های مختلف استفاده می‌کنند تا سلامت شرکت را ارزیابی کنند. به هر حال، باید به یاد داشته باشیم که این نسبت‌ها به‌عنوان‌ راه‌های میان‌بر مفید برای تحلیل مالی ایجاد شده‌اند که تصویری لحظه‌ای در اختیار ما قرار می‌دهند و نمی‌گویند که آیا کسب‌وکار به هدفش نزدیک یا از آن دورتر شده است.
به علاوه، این یک بازی کوتاه‌مدت است و ممکن است هدف کسب‌وکار ناخودآگاه به استقبال از این تحلیلگران تبدیل شود و تصمیم‌گیری در مورد اهداف بلندمدت اولویت خود را از دست بدهد. در چنین شرایطی سازمان با ریسک منحرف شدن از هدفش مواجه می‌شود و این موضوع در بلندمدت می‌تواند رسیدن به موفقیت را سخت‌تر کند.
اقدام شرکت کالاهای مصرفی یونیلور در این باره معروف است. این شرکت با مطلع کردن جامعه سرمایه‌گذاران مبنی بر اینکه دیگر پیش‌بینی‌های مالی فصلی منتشر نخواهد کرد، تلاش کرد چنین دینامیکی را از بین ببرد. این کار به پائول پلمن، مدیرعامل این شرکت آزادی کامل داد تا پایداری اجتماعی و زیست‌محیطی را یک اولویت بلند‌مدت‌تر در نظر بگیرد. پلمن در سال 2012 اعلام کرد «قرار نیست وارد یک مسابقه سرعت سه ماهه شویم. ما برای سهامداران کار نمی‌کنیم، بلکه برای مشتریانمان کار می‌کنیم.»
به نظرسنجی نسل Y برگردیم. اگر بخواهیم دو پاسخ آخر را که نشان می‌دهد 43 درصد افراد می‌خواهند بر ماموریت سازمان متمرکز باشند و یک درصد به ارزش مالی فکر می‌کنند، با هم مقایسه کنیم، به این نتیجه می‌رسیم که مدیران عامل آینده بیشتر به رفتاری مشابه پلمن روی خواهند آورد. اما آیا جامعه سرمایه‌گذاران چنین رفتاری را تحمل خواهد کرد؟ مطمئنا تنش‌های اجتناب‌ناپذیری پیش خواهد آمد.
نمونه مناسب یک شرکت هدف‌محور که هوش تجاری بالایی دارد، شرکت فیس‌بوک است. برای درک بهتر این موضوع نامه زوکربرگ را که نمونه‌ای از یک مدیرعامل نسل Y است به سرمایه‌گذاران بالقوه فیس‌بوک هنگام عرضه عمومی اولیه این شرکت در بورس (به ارزش 5 میلیارد دلار) مرور می‌کنیم: «فیس‌بوک از ابتدا قرار نبود یک شرکت باشد؛ بلکه ایجاد شده بود تا یک ماموریت اجتماعی را محقق کند؛ تا دنیا را آشکارتر و مرتبط‌تر سازد. ما فکر می‌کنیم این مهم است همه افرادی که در فیس‌بوک سرمایه‌گذاری می‌کنند بدانند این ماموریت برای ما چه معنایی دارد، چگونه تصمیم می‌گیریم و چرا این کارها را انجام می‌دهیم.» در نهایت، نه تنها هدف فیس‌بوک برای جذب سرمایه‌گذار محقق شد، بلکه سهامداری که دو سال قبل سرمایه‌گذاری کرده بود، امروز با رشد سالانه تقریبا 100 درصدی سرمایه خود مواجه است.
شاید آخرین سوال این باشد: آیا «ماموریت» سازمان و «بازدهی مالی» اساسا یکدیگر را نقض می‌کنند؟ تحقیقات نشان می‌دهد لزوما این گونه نیست و بیشتر شرکت‌های موفق، چه از نظر سودآوری و چه از نظر دوام، شرکت‌هایی هستند که لزوم کسب‌ سود و نیز داشتن هدفی فراتر از ثروت سهامداران را درک می‌کنند.

منبع : دنیای اقتصاد
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
پیشنهاد افزایش نرخ پایه سنوات، بن و حق مسکن کارگری
« پاسخ #1364 : ۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۰:۲۳ »
مشاور مجمع عالی نمایندگان کارگری گفت: در نشست شورای مشورتی پیشنهاد شد نرخ پایه سنوات از ۵۰۰ به ۱۰۰۰ تومان، بن کارگری از ۸۰ هزار تومان به ۱۶۰ هزار تومان و حق مسکن از ۲۰ به ۴۰ هزار تومان افزایش یابد که در جلسه شورای عالی کار مطرح خواهد شد.

به گزارش جهانبین نیوز، فرامرز توفیقی با اشاره به اینکه شورای مشورت سه‌جانبه ملی پیشنهاداتی را بررسی و درباره ۳ موضوع نیروی کار، دستمزد و مواد اولیه بحث و تبادل نظر کردند، گفت: در این شورا هیچ تصمیمی گرفته نمی‌شود و تنها به صورت تئوری موارد بررسی شده و به شورای عالی کار و اشتغال پیشنهاد می‌شود.
وی افزود: برای عملیاتی شدن نحوه تعیین حداقل دستمزد و ایجاد بهره‌وری در تولید مباحثی در نظر گرفته شد که در شورای عالی کار مطرح شود، در این جلسه نماینده دولت برای جلوگیری از ایجاد انتظارات تورمی پیشنهاد داد که اقدام جدیدی انجام شود.
توفیقی با اشاره به جزئیات این پیشنهاد مهم که منجر به عدم ایجاد انتظارات تورمی در ماه پایانی سال می‌شود، گفت: پیشنهاد شد نرخ پایه سنوات از ۵۰۰ به ۱۰۰۰ تومان، بن کارگری از ۸۰ هزار تومان به ۱۶۰ هزار تومان و حق مسکن از ۲۰ به ۴۰ هزار تومان افزایش یابد که در جلسه شورای عالی کار مطرح خواهد شد.
وی گفت: زمان تعیین حداقل دستمزد معمولا به ماه‌های پایانی سال و خریدهای شب عید برخورد می‌کند که پیشنهاد مطرح شده، اعلام حداقل دستمزد در دی و یا بهمن ماه است.
مشاور مجمع عالی نمایندگان کارگری با تأکید بر اینکه حقوق کارمندان یک بار در دی ماه اعلام می‌شود، گفت: اگر دستمزد کارگران در زمانی مناسب توسط شورای عالی کار اعلام شود، انتظارات تورمی هم ایجاد نخواهد شد.
توفیقی با اشاره به اینکه امیدواریم در فضایی کاملا بر مبنای تفاهم حداقل دستمزد کارگران تعیین شود، گفت: در نشست شورای مشورت سه‌جانبه ملی ۳ موضوع بهره‌وری، نیروی کار، مواد اولیه و دستمزد مورد بحث و تبادل نظر اعضا بود تا در نهایت تصمیمات پیش روی شورای عالی کار به نفع جامعه، صنعت و کارگران باشد.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
کدام رشته برای ارشد بهترهست ؟حسابداری یا حسابرسی یا حسابداری مدیریت

نویسنده GEZAL

1 پاسخ ها
2864 مشاهده
آخرين ارسال ۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۴:۲۷
توسط مرتضایی
xx
شروع از حسابداری یا حسابرسی؟

نویسنده elhammohamadjani

0 پاسخ ها
339 مشاهده
آخرين ارسال ۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۲:۳۴
توسط elhammohamadjani
xx
اخبار کسب و کار

نویسنده Accpanel

9 پاسخ ها
1626 مشاهده
آخرين ارسال ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۱:۱۲
توسط Accpanel
xx
اخبار ارز و طلا

نویسنده A.Ehsani

8 پاسخ ها
2705 مشاهده
آخرين ارسال ۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۹:۳۵
توسط m.amiri
xx
اخبار بانک

نویسنده Accpanel

14 پاسخ ها
2256 مشاهده
آخرين ارسال ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۱:۴۷
توسط Accpanel
xx
اخبار فرابورس

نویسنده Accpanel

9 پاسخ ها
1317 مشاهده
آخرين ارسال ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۳:۱۷
توسط Accpanel