• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google



veryhot_post - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا نویسنده موضوع: آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی  (دفعات بازدید: 196070 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین فريدون مظفرنژاد

معاون سازمان مالیاتی با بیان اینکه در برخی فروشگاه‌ها روی یک کالا دوبار مالیات بر ارزش افزوده گرفته می‌شود، گفت: این موضوع اشتباه بوده و تخلف محسوب می‌شود.

علیرضا طاری‌بخش در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در پاسخ به این سوال که در فروشگاه‌های زنجیره‌ای ۲ بار مالیات بر ارزش افزوده از مصرف کننده گرفته می‌شود، اظهار داشت: فاکتوری که از سوی فروشگاه صادر می‌شود، دو بخش است. کالاهایی که مشمول ماده (۱۲) قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شود که نوعاً کالاهای مصرفی خانوارها را تشکیل می‌دهد، از مالیات معاف است و بخش دیگر کالاهایی که طبق قانون و مقررات مشمول مالیات است.
وی در پاسخ به این سؤال که قیمت یک کالا با ارزش افزوده محاسبه شده و مجدد در فاکتور خرید، مالیات بر ارزش افزوده علاوه بر قیمت قبلی از خریدار دریافت می‌شود، بیان داشت: اگر در جایی قیمت کالا با ارزش افزوده مشخص شده است، فروشنده حق ندارد، مبلغ دیگری را بابت مالیات و عوارض ارزش افزوده از مشتری دریافت کند و توصیه ما این است که مراجع نظارتی و سازمان حمایت که مسئولیت نرخ‌گذاری را دارند، باید قیمت اصلی کالا را بدون مالیات بر ارزش افزوده تعیین و مشخص کنند، تا مصرف کننده در تشخیص قیمت واقعی دچار اشتباه نشود و قیمت واقعی را بداند.
معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی کشور گفت: مالیات بر ارزش افزوده بخشی از قیمت کالاها نیست، بلکه از طریق حاصل‌ضرب نرخ در قیمت کالا محاسبه و در نهایت با درج در ذیل فاکتور از مشتری وصول می‌شود.
معاون مالیات بر ارزش افزوده سازمان امور مالیاتی در پاسخ به اینکه اکنون ۲ بار مالیات ارزش افزوده از یک کالا در فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای گرفته می‌شود و اینکه چرا برخی فروشگاه‌ها روی فاکتور کلی اجناس، ارزش افزوده را مجدد محاسبه کرده و برخی نیز محاسبه نمی‌کنند، گفت: اگر قیمت کالا با احتساب ارزش افزوده سال جاری تعیین شده باشد، قاعدتاً نباید مالیات بر ارزش افزوده جدید دریافت شود.
وی گفت: در ضمن در این صورت لازم است، مالیات از قیمت کالا تفکیک و مطابق قانون در ذیل صورتحساب فروش درج شود.
طاری‌بخش یادآور شد: میزان ارزش افزوده یک کالا باید در صورت‌حساب مشخص باشد و در غیر این صورت عدم درج قیمت اصلی و میزان ارزش افزوده و یا زیادتر گرفتن وجه صورت حساب به بهانه مالیات بر ارزش افزوده تخلف است.
به گفته وی اگر در داخل قیمت کالایی مالیات ارزش افزوده لحاظ و با احتساب آن قیمت مصرف کننده تعیین شده باشد، اعمال نرخ مجدد مالیات ارزش افزوده از سوی فروشگاه فروشندگان از جمله زنجیره‌ای اشتباه بوده و تخلف محسوب می‌شود.
طاری بخش در پاسخ به این سوال که آیا به شیر نیز ارزش افزوده تعلق می‌گیرد یا خیر؟ تصریح کرد: مطابق بند «۴» ماده (۱۲) قانون مالیات بر ارزش افزوده شیر از شمول این مالیات خارج است و اصولاً مؤدیان مکلف هستند صرفاً در چارچوب قانون مالیات بر ارزش افزوده مالیات و عوارض را از مصرف کننده وصول و به دولت پرداخت نمایند و هرگونه اقدامی بر خلاف آن تخلف از قانون محسوب و سازمان تعزیرات حکومتی می‌تواند با آن برخورد نماید.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

 احمد کمالی‌نژاد، معاون دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در حوزه معافیت مالیات ناشران و کتابفروشان، فعالیت‌های خوبی صورت گرفته به‌گونه‌ای که می‌توان با صراحت گفت خبرهای خوبی در انتظار این حوزه است.
 
به گزارش بنکر، کمالی‌نژاد، اظهار کرد: تمامی سوابق مالیاتی ناشران و کتابفروشان، مذاکرات انجام شده در این حوزه، صورت جلسه‌‌های موجود، نامه‌هایی که میان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان امور مالیاتی کشور مبادله شده‌اند و برنامه‌های پیشنهادی اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران در زمینه معافیت مالیات‌ها را در اختیار خانم لادن حیدری، مدیرکل دفتر حقوقی وزارت ارشاد قرار داده‌ایم.
وی ادامه داد: خانم حیدری در این زمینه و با هدف به نتیجه رسیدن در موضوع معافیت مالیات ناشران و کتابفروشان، چندین جلسه با سازمان امور مالیاتی کشور برگزار کرده است. همچنین جلسه‌های دیگری نیز در دستور کار قرار دارد؛ به گونه‌ای که بی شک در آینده نزدیک خبرهای خوبی در این زمینه شنیده خواهد شد.
معاون دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: علاوه بر آن سه‌شنبه هفته جاری(۳۱ تیرماه) جلسه‌ای میان اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران و مسوولان حوزه معاونت فرهنگی وزارت ارشاد با موضوع معافیت مالیاتی ناشران و کتابفروشان برگزار خواهد شد.
کمالی‌نژاد توضیح داد: مقرر شده است در این جلسه تصمیم‌گیری جدی و قطعی درباره معافیت مالیات ناشران و کتابفروشان اتخاذ شود.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
چگونه برای ثبت و تاسیس شرکت وکالت دهیم؟
« پاسخ #962 : ۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۷:۲۱ »
همه افراد از نظر حقوقی دارای اختیار بوده و می‌توانند به دلیل برخورداری از حقوق شهروندی برخی از امور را انجام دهند.

دکتر «محمدمهدی انجم‌شعاع» در گفت‏وگو با «حمایت»‌ ادامه داد: بخشی از این حقوق قائل به شخص است و فرد باید خودش آن را اعمال کند و نمی‌تواند به دیگری نمایندگی انجام آن را دهد، اما عمده حقوق افراد، حقوقی است که قابل تفویض به دیگران است و می‌تواند با انتخاب وکیل آن کار انجام شود.
وی ادامه داد: بحث ثبت و تاسیس شرکت هم از همین موارد به شمار می‌رود و افرادی که مایل به انجام این امور باشند، می‌توانند یا به طور مستقیم خودشان آن را انجام دهند و یا به دیگری برای انجام آن وکالت دهند.
به گفته انجم‌شعاع، از نظر حقوقی امکان توکیل به غیر وجود دارد و هیچ کس نمی‌تواند مانع انجام آن شود. بر این اساس شخصی که قادر به انجام کاری است می‌تواند اختیار اعمال موکل خود را عهده‌دار شود و این موضوع درباره ثبت شرکت نیز مستثنی نیست.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود با تاکید بر بایسته‌های دادن حق وکالت به غیر هم گفت:‌ سپردن کار به یک متخصص در اموری از زندگی و شغل ( که بر آن تسلط ندارد) از امور رایج است.زیرا افراد متخصص  به کلیت کار آشنا هستند و بهتر می‌توانند در تصمیم گیری‎ها کمک کنند.
معاون امور اسناد و سردفتران تصریح کرد: بر این اساس افرادی که وقت کافی برای انجام امور ثبت اسناد خود یا آشنایی کافی برای دسترسی به سامانه‌ ندارند، نیز می‌توانند برای انجام امور خود به دیگری وکالت دهند.
انجم‌شعاع همچنین احتمال بروز سوءاستفاده از وکالتنامه‏ها هم گفت: در صورتی که وکیل از اختیارات  خود سوءاستفاده کند، تحت عناوین کلاهبرداری، قابلیت پیگیری از سوی فرد متضرر شده را دارد.
  انجام امور توسط غیر؛ فقط با وکالت‌نامه قانونی
وی با طرح سوالی درباره اینکه نقش سازمان ثبت در چنین شرایطی چیست؟هم گفت: زمانی که شخصی از سوی فرد دیگری وکالت انجام تمام امور را عهده‌دار می‌شود، مکلف به پیگیری امور محوله است . سازمان ثبت هم مانند سایر دستگاه‌های اجزای حاکمیت هم موظف است که وکیل را همانند موکل به رسمیت بشناسد.
معاون امور اسناد و سردفتران علاوه بر تاکید بر اینکه عملکرد سازمان ثبت اسناد و املاک در برخورد با مراجعان و وکلای آنها صحیح است، اظهار کرد: این موضوع که آیا وکیل رابطه صحیح حقوقی با موکل دارد یا خیر و اینکه آیا پشت پرده مواردی قرار دارد که در مستندات ذکر نشده و یا اینکه وکیل اطلاعات صحیح به موکل داده و اینکه آیا وجه اخذ شده از موکل قانونی بوده است یا خیر و حتی اینکه آیا به تعهدات خودش عمل کرده و مواردی از این قبیل، به سازمان ثبت ارتباط پیدا نمی‌کند و اگر فردی از وکیل خود متضرر شده و مدعی خسارت و مسئولیت مدنی است، باید به مراجع قضایی درخواست پیگیری دهد اما هیچ یک از موارد مذکور از اموری نیستند که سازمان ثبت بخواهد یا بتواند در آن دخالت داشته باشد.
انجم‌شعاع همچنین تاکید کرد: برای انجام هرکاری، مسئولان و کارشناسان سازمان ثبت اسناد و املاک کل کشور باید در مراجعات وکیل، وکالت‌نامه وی را روئت کنند .
وی اضافه کرد: همچنین حدود اختیارات وکیل برای انجام امور محوله باید بررسی ‌شود،در غیر این صورت سازمان ثبت اسناد خواهان حضور موکل در مراحل فرآیند کاراست.
انجم‌شعاع همچنین در پاسخ به این سوال که آیا وظیفه راه‌اندازی واحد مشاوره و معاضدت برای جلوگیری از ارایه هزینه اضافی از سوی مردم و ممانعت از بروز کلاهبرداری، برعهده سازمان ثبت اسناد است هم تصریح کرد: این موضوع که سازمان ثبت واحد مجزایی دراین باره تعریف کند تا کارشناسان در آن پاسخگوی سوالات مردم و مسئول ارایه مشاوره و خدمات رایگان به مردم باشند، از وظایف این سازمان نیست اما همه همکاران در صورت لزوم از ارایه راهنمایی لازم به مردم مضایقه نمی‏کنند.
معاون امور اسناد و سردفتران اضافه کرد: راه‏اندازی واحد مشاوره و معاضدت در توان سازمان ثبت نیست و از نظر مقررات هم الزامی ندارد؛ گرچه همانگونه که پیش از این نیز مطرح شد، مردم پاسخ سوال‌های خود در طول تکمیل پرونده دریافت می‏کنند.
وی یادآورشد: از نظر مقررات، کانون وکلای دادگستری و مرکز مشاوران حقوقی قوه قضاییه مکلف به ارایه خدمات مشاوره حقوقی و معاضدت به مردم هستند و با توجه به اینکه مرجع این خدمات روشن شده است، دیگر ضرورتی ندارد تا در همه سازمان‌ها بخشی برای مشاوره حقوقی راه‏اندازی شود.
  پاسخگو بودن سازمان ثبت اسناد دلیل بر مقصر بودن نیست
انجم‌شعاع همچنین در ادامه این گفت‏وگو و در پاسخ به برخی ابهامات در مورد خسارت‌های حقوقی و ثبتی بیان کرد: در صورت بروز هرگونه تخلفی از سوی وکیل یا موکل، مسئولان سازمان ثبت مقصر نیستند و وظیفه‌ای در قبال تخلف احتمالی از سوی وکیل به موکل ندارند.
معاون امور اسناد و سردفتران در پایان توصیه کرد که متقاضیان ثبت شرکت‌ها باید دقت کنند و با شناسایی متخصصان رسمی، درستکار و با سابقه، انجام امور خود را به آنها بسپارند.
منبع:روزنامه حمایت
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
ارسال کامل صورت های مالی ؛ شرط طرح خوداظهاری
« پاسخ #963 : ۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۵:۲۰ »
به قرار اطلاع واصله برخی از مودیان محترم بدلیل عدم آگاهی، صورتهای مالی اظهار نامه مالیاتی خود را بدون عدد یا صفر ارسال می نمایند.

چنین اظهار نامه هایی که فاقد درآمد و هزینه باشند از طرح خوداظهاری خارج خواهند شد.
صورت های مالی برای صاحبان مشاغل موضوع بندهای الف، ب و ج عبارتند از:
صاحبان مشاغل موضوع بند الف: ترازنامه و سود و زیان
صاحبان مشاغل موضوع بند ب: صورت درآمد و هزینه
صاحبان مشاغل بند ج : صورت خلاصه درآمد و هزینه
منبع : سازمان امورمالیاتی کشور
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

 علی رغم صراحت شفافیت تبصره یک ماده ۲۷۲ قانون مالیات های مستقیم ، ادارات امور مالیاتی بر اساس بخشنامه فوق الذکر از پذیرش گزارش حسابرسی بدون رسیدگی خودداری می نمایند لذا بند ۲/۷ تبصره یک بند ۷ بخشنامه مذکور بر خلاف ماده ۲۷۲ ق.م.م و اصل ۵۷ قانون اساسی خارج از حدود اختیار بوده و ابطال آن مورد استدعا است .

بسمه تعالی
شماره دادنامه : ۴۴ تاریخ صدور : ۱۷/۴/۹۳
مرجع رسیدگی : هیأت تخصصی اقتصادی ، مالی و اصناف
شاکی : خانم فاطمه لطافت فرزند علی
طرف شکایت : ۱ ـ وزارت اقتصاد و دارایی ۲ـ سازمان امور مالیاتی کل کشور
گردشکار :
شاکی به طور خلاصه اعلام داشته به موجب صدر تبصره یک ماده ۲۷۲ قانون مالیات های مستقیم ، اداره امور مالیاتی می باید گزارش حسابرسی مالیاتی را بدون رسیدگی قبول نموده و مطابق مقررات برگ تشخیص صادر نماید بر اساس قسمت اخیر تبصره مذکور قبول گزارش حسابرسی مالیات منحصراً موکول به رعایت بند های چهارگانه ماده ۲۷۲ و نیز ارائه گزارش حسابرسی مالی نسبت به صورت های مالی و گزارش حسابرسی مالیاتی و تسلیم گزارش های مذکور به همراه اظهار نامه مالیاتی و یا حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ انقضای مهلت تسلیم اظهار نامه به اداره امور مالیاتی مربوط می باشد .
همان طور که ملاحظه می فرمایید غیر از دو شرط مزبور هیچ گونه قید و شرطی برای عدم پذیرش گزارش حسابرسی مقرر نگردیده است لیکن علی رغم صراحت شفافیت تبصره یک ماده ۲۷۲ قانون مالیات های مستقیم ، ادارات امور مالیاتی بر اساس بخشنامه فوق الذکر از پذیرش گزارش حسابرسی بدون رسیدگی خودداری می نمایند لذا بند ۲/۷ تبصره یک بند ۷ بخشنامه مذکور بر خلاف ماده ۲۷۲ ق.م.م و اصل ۵۷ قانون اساسی خارج از حدود اختیار بوده و ابطال آن مورد استدعا است .
مدیر کل دفتر حقوقی سازمان امور مالیاتی طی لایحه ای اعلام نموده لفظ ضرورت قبول گزارش به مفهوم نادیده گرفتن سایر مقررات گسترده قانون مالیات های مستقیم به ویژه ماده ۲۳۷ و دیگر مقررات موضوعه نخواهد بود و بر خلاف ادعای شاکی ، قبول گزارش حسابرسی مالیاتی توسط اداره امور مالیاتی بی قید و شرط نبوده ، بلکه به رعایت شروط مندرج در بندهای (الف ) تا (د) و تبصره ماده ۲۷۲ ق.م.م از جانب مودی ، حسابدار و یا حسابرس رسمی ذیربط و رعایت ماده ۲۳۷ قانون یاد شده از جانب اداره امور مالیاتی موکول و مشروط می باشد و با توجه به صراحت بند (الف) ماده ۵۹ قانون برنامه سوم توسعه … و آیین نامه های اجرایی آن و مواد ۱۷۰ ، ۱۸۱ ، ۲۱۹ ، ۲۲۰ ، ۲۳۷ ، ۲۴۴ ، ۲۵۵ و ۲۶۴ و … ق.م.م سازمان امورمالیاتی کشور و ادارات امور مالیاتی زیرمجموعه آن ، مأموریت تشخیص ، تعیین ، وصول مالیات ، صدور برگ تشخیص مالیات ، رسیدگی و حل اختلاف مالیاتی ، تهیه آیین نامه ها و بخش نامه های مالیاتی ، نظارت بر حسن اجرای مقررات مالیاتی و مسئولیت های ناشی از آن ، کشف و رسیدگی به تخلفات مأموران و مؤدیان را قانوناً عهده دار هستند لذا به جهت اینکه بخشنامه یاد شده با رعایت موازین قانونی و در محدوده اختیارات صادر گردیده است بنابراین رد شکایت شاکی مورد استدعا است .
تهیه کننده گزارش : زین العابدین تقوی
موضوع در جلسه مورخ ۱۷ / ۱۲ / ۹۲ هیأت تخصصی اقتصادی ، مالی و اصناف مطرح ، نظریه هیأت به شرح آتی اعلام می گردد .
نظریه اتفاق آرای کمیسیون همراه با استدلال و مستندات قانونی :
۱ ـ با توجه به اینکه بندهای ۷ و ۱/۷ و تبصره دو بند ۷ و بند ۸ بخشنامه در جهت تبیین حکم مقنن بوده بنابراین خلاف قانون و خارج از اختیار نبوده و قابل ابطال تشخیص داده نشده و به استناد بند ب ماده ۸۴ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۹۲ رأی به رد شکایت صادر گردیده است .
۲ ـ نظر به اینکه بر منبای تبصره دو ماده ۲۷۲ ق.م.م سازمان امور مالیاتی کشور می تواند حسابرسی صورت های مالی و تنظیم گزارش مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی را به حسابداران رسمی یا مؤسسات حسابرسی واگذار نماید … در صورتی که مطابق بند ۲/۷ بخشنامه مورد بحث تشکیل هیأت سه نفره متشکل از نماینده سازمان امور مالیاتی کشور ، رئیس هیأت انتظامی جامعه حسابداران رسمی ایران و یک نفر از حسابداران مجرب و صلاحیت دار به انتخاب رئیس کل سازمان مذکور را تجویز نموده و طبق تبصره یک بند ۷ بخشنامه مزبور چگونگی بررسی های هیأت سه نفره را مشخص کرده است در نتیجه بند ۲/۷ و تبصره یک بند ۷ بخشنامه با ماده ۲۷۲ ق.م.م و اصل ۵۷ قانون اساسی مغایرت دارد لذا ضمن قابل طرح بودن موضوع در هیأت محترم عمومی دیوان ، بند ۲/۷ و تبصره یک بند ۷ بخشنامه مورد شکایت خلاف قانون و خارج از اختیار بوده و قابل ابطال می باشد .
اعضای هیأت در نظریه های یاد شده اتفاق رأی دارند .

زین العابدین تقوی
رئیس هیأت تخصصی اقتصادی ، مالی و اصناف دیوان عدالت اداری
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
امکان تقسیط مالیات مؤدیان مشاغل فراهم شده است
« پاسخ #965 : ۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۸:۲۸ »
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از ارائه تسهیلات به مؤدیانی که مالیات خود را به صورت الکترونیکی ارائه و پرداخت نموده اند، خبرداد و گفت:

«مالیات مؤدیان مشاغل تقسیط می‌شود.» به گزارش سازمان امور مالیاتی، دکتر عسکری از ارائه تسهیلات به مؤدیان مالیات بر درآمد مشاغل خبرداد و گفت: «این گروه از مؤدیان با ارائه اظهارنامه مالیاتی خود به صورت الکترونیکی و پرداخت بخشی از مالیات ابرازی، می‌توانند باقیمانده مالیات مربوطه را تقسیط نمایند.»
وی با بیان این‌که برای تقسیط نیازی به مراجعه به ادارات مالیاتی در تیرماه نیست، تصریح کرد: «مؤدیان می‌توانند حداکثر تا پایان مرداد ماه برای تقسیط باقیمانده مالیات خود به ادارات مالیاتی مراجعه کنند.» رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان این‌که امکان ارائه اظهارنامه‌های مالیاتی به صورت الکترونیکی از ابتدای خرداد ماه فراهم شده است، اظهارداشت: «مؤدیان می‌توانند با مراجعه به سامانه WWW. TAX. GOV. IR اظهارنامه مالیاتی خود را به صورت الکترونیکی ارائه کنند
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
اعضای شورای عالی مالیاتی منصوب شدند.
« پاسخ #966 : ۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۹:۳۳ »
وزیر امور اقتصادی و دارایی طی احکام جداگانه ای عباس خیرخواه، سید ناصر ابراهیمی سریزدی، عباس ورزیده و تاریویردی راثی را به سمت اعضای شورای عالی مالیاتی منصوب کرد.

به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی (شادا)، در احکامی که از سوی دکتر طیب نیا صادر شده، آمده است: در اجرای مقررات ماده ۲۵۲ قانون مالیات های مستقیم و بنا به پیشنهاد رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور، به موجب این حکم از تاریخ انقضای دوره قبل به عنوان “عضو شورای عالی مالیاتی” منصوب می شوید.
امید است با اتکال به خداوند متعال در جهت تحقق اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید، حضوری فعال و همه جانبه داشته باشید.
توفیق و سربلندی جنابعالی را در تقویت عزت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و انجام وظایف محوله از درگاه خداوند منان مسئلت می نماید.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

نظر به ازدحام بی سابقه مؤدیان محترم مالیاتی جهت ارسال اطلاعات و با عنایت به درخواست برخی از مشمولین به اطلاع می رساند:

به منظور تکریم و تسهیل در انجام وظائف قانونی مؤدیان مذکور، برای آخرین بار مهلت تسلیم و ارسال و یا تکمیل فهرست اطلاعات معاملات فصلی برای کلیه فصول سالهای ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ و فصل بهار سال ۱۳۹۳ برای اشخاص حقوقی تا تاریخ ۲۵/۰۶/۱۳۹۳ و برای اشخاص حقیقی (مشمولین بندهای “الف” و “ب” ماده ۹۵ قانون مالیات های مستقیم) تا تاریخ ۰۵/۰۷/۱۳۹۳ تمدید میگردد.بر اساس این بخشنامه، این مهلت برای آخرین بار تمدید شده و به صورت مجدد تمدید نخواهد شد.
منبع:سازمان امورمالیاتی کشور
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
سقف ممنوع الخروجی و نحوه لغو ممنوعیت خروج
« پاسخ #968 : ۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۸:۴۵ »
 سازمان امور مالیاتی کشور در راستای تکریم مودیان محترم مالیاتی و احترام حقوق اجتماعی آنان، با توجه به قانون بودجه سال ۱۳۹۳ و بنا به اختیارات حاصل از ماده ۲۰۲ قانون مالیاتهای مستقیم سقف ممنوع الخروجی برای بدهکاران مالیاتی را از مبلغ یک میلیون به ترتیب ذیل اعلام می نمایند:

آقای وکیلی معاون مالیاتهای مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور درخصوص ممنوع الخروجی بدهکاران مالیاتی گفت:
 اشخاص حقوقی: مبلغ یک میلیارد (۱٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال
اشخاص حقیقی : مبلغ یکصد میلیون (۱۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال
واحدهای تولیدی دارای پروانه بهره برداری: مبلغ پنج میلیارد(۵٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰) ریال ا
ادارات کل امور مالیاتی می بایست نسبت به رفع ممنوع الخروجی هریک از مودیان مذکور که قبلاً در اجرای ماده ۲۰۲ قانون مالیاتهای مستقیم بابت بدهی کمتر از مبالغ فوق ممنوع الخروج شده اند ، اقدام نمایند.
سایر افرادی که بدهی مالیاتی آنها بیش از سقف تعیین شده می باشد می بایست ظرف یک ماه از تاریخ دریافت اخطار ممنوع الخروجی با مراجعه به واحد مالیاتی مربوط نسبت به پرداخت یا ترتیب پرداخت بدهی خود اقدام و درخواست رفع ممنوع الخروجی را تقدیم واحد ذی ربط نمایند
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

رییس بازرسی ویژه سازمان حمایت تاکید کرد: سازمان امورمالیاتی برخی فروشگاه‌ها را ملزم کرده که هشت درصد مالیات بر ارزش افزوده را حتما در فاکتور‌هایی که به مصرف‌کننده ارائه می دهند قید کنند.

رضا زرین‌گل، رییس بازرسی ویژه سازمان حمایت در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درپاسخ به این سوال که چرا برخی ازفروشگاه‌ها علاوه بر قیمت مندرج برروی کالاها، مبلغی را به عنوان مالیات بر ارزش افزوده از خریدار دریافت می کنند و این درحالی است که این کاری غیرقانونی محسوب می‌شود؟ گفت: سازمان امور مالیاتی برخی فروشگاه‌هارا ملزم کرده که حتما هشت درصد مالیات بر ارزش افزوده را در فاکتور‌های خود قید کنند و این‌ دسته از فروشگاه‌ها هشت درصد مالیات را از قیمت مصرف‌کننده کسر کرده و در انتهای فاکتور خرید مشتری آن را به رقم کلی خرید اضافه کرده و از مصرف‌کننده اخذ می‌کنند.
وی با بیان اینکه این موضوع تخلف نبوده ومشکلی را ایجاد نمی کند ادامه داد: تمام هزینه‌های کالا اعم از سود خرده‌فروشی، عمده‌فروشی، حمل‌ونقل،مالیات و …در قیمت نهایی کالا که بر روی آن ثبت می‌شود لحاظ شده بنابراین فروشندگان موظف هستند براساس قیمت درج شده کالای خود را به فروش برسانند.
زرین گل با تاکید بر این‌که با مراکزی که تخلف کرده برخوردهای قانونی لازم را انجام می‌دهیم گفت: بیشترین آمار تخلفات را گرانفروشی به خود اختصاص داده و در این زمینه هر گونه گزارشی که به ما ارسال شود اقدامات لازم را انجام می دهیم .
رییس بازرسی ویژه سازمان حمایت در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه فروشگاه‌های زنجیره‌ای در برخی اقلام تخفیفاتی را اعمال می‌کنند بیان کرد: سازمان حمایت روزانه قیمت‌گیری کرده و اگر موارد تخلفی را مشاهده کند با آن برخورد می‌کند و گرانفروشی مهم‌ترین تخلف واحد های صنفی محسوب می‌شود.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
چک الکترونیکی از آذرماه در همه بانک‌ها
« پاسخ #970 : ۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۹:۴۷ »
 سامانه ساکن‌سازی فیزیک چک (چکاوک) یکی از اجزای مهم پیش‌بینی شده در طرح استقرار نظام جامع پرداخت در کشور است.

محمود احمدی دبیر کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارس، با اشاره به گزارش‌ ارسالی از عملکرد بانک در برنامه آزمون سامانه ساکن‌سازی فیزیک چک (چکاوک) و ضمن تأکید مجدد بر اهمیت استقرار این سامانه به عنوان یکی از اجزای مهم پیش‌بینی شده در طرح استقرار نظام جامع پرداخت در کشور، اظهارداشت:برگزاری جلسات شناخت پروژه و تشریح مستندات لازم برای شبکه بانکی کشور از مهر ۹۲، تعیین بانک صادرات ایران به عنوان بانک معین پروژه جهت تبیین موضوع و تشریک مساعی با بانک مرکزی در تعیین و تثبیت فرآیندهای عملیاتی چکاوک از جمله اقدامات انجام شده است.
وی افزود:برگزاری جلسات آموزشی مورد نیاز برای مدرسان بانک‌ها و تشریح مستندات کاربری سامانه، آزمون سامانه با همکاری ۱۰ بانک منتخب (ملی، تجارت، ملت، سپه، صادرات، مسکن، رفاه کارگران، سامان، اقتصاد نوین و پاسارگاد) تا ۱۴ بهمن ۹۲، آماده‌سازی نسخه اولیه سامانه چکاوک در اردیبهشت ماه سال جاری و آزمون سامانه از تاریخ ۲۰/۲/۹۳ لغایت ۳۱/۲/۹۳ در ۱۰ شعبه منتخب از تمامی بانک‌ها از اقدامات دیگری است که در این مدتانجام شده است.
دبیر کل بانک مرکزی احمدی با اشاره به مرحله جدید برنامه‌ بانک مرکزی برای سامانه چکاوک اظهارداشت: از ۴ مرداد ماهتا ۱۵ شهریور چهار مرحله آزمون برگزار می‌شود؛آزمون با استفاده از گواهی‌نامه‌های اعطایی نظام مدیریت امنیت داده (نماد) در شعب منتخب بانک‌ها وسه مرحله آزمون با افزایش تدریجی تعداد شعب مشارکت‌کننده و بدون استفاده از گواهی‌نامه‌های یاد شده برگزار خواهد شد.
احمدی تاکید کرد:پس از برگزاری این چهار آزمون سامانه چکاوک با پردازش تدریجی چک‌ها و انجام تسویه بین بانکی آنها از اول مهر تا۳۰ آبان ماهبه طور همزمان با فعالیت اتاق پایاپای و اسناد بانکی عملیاتی می‌شود و در نهایت ازاول آذر ماهامسال فاز ابتدایی سامانه چکاوک به طور کامل آغاز وتمامی چک‌ها در سامانه چکاوک پردازش می‌شود.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
7 روش برای تضمین مسوولیت‌پذیری در محیط کار
« پاسخ #971 : ۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۹:۳۶ »
نویسنده: Ian Berry
مترجم: مریم رضایی
منبع: IIDM
نبود مسوولیت‌پذیری در محیط کار یکی از بزرگ‌ترین مشکلات بیشتر مدیران و صاحبان کسب‌وکار است.
 عدم مسوولیت‌پذیری برای کسب‌وکار هزینه دارد. اگر بخواهیم روراست باشیم، باید اعتراف کرد که نحوه کار کردن در بسیاری از سازمان‌ها درست نیست. ما به تفکر مستقل همراه با تحول اساسی در روش کار کردن‌مان نیاز داریم. هزینه عدم مسوولیت‌پذیری بر حسب زمان، انرژی و پول برای بیشتر سازمان‌ها بسیار زیاد است. با به‌کارگیری رویکردهای زیر می‌توانید نرمال‌ها را تغییر دهید و شاهد آن باشید که سطح مسوولیت‌پذیری در سازمان شما بالا ‌رود.
1) مسوولیت کار دیگران را بر عهده نگیرید
شما فقط مسوول کار خودتان هستید. همه ما صد درصد مسوول مقاصد، احساسات، افکار و اعمال خودمان هستیم و مسوولیت مقاصد، احساسات، افکار و اعمال دیگران برعهده ما نیست. آنچه دیگران انجام می‌دهند یا نمی‌دهند به شما ارتباطی ندارد و باید از آن بگذرید.
2) توصیفات شغلی را کنار گذاشته و نقش‌ها را تبیین کنید
بیشتر توصیفات شغلی، لیستی از انجام وظایف هستند. به ندرت پیش می‌آید که در این لیست موضوع ملموسی در مورد روابط کاری که کلید مسوولیت‌پذیری است، تعریف شده باشد. ما نمی‌خواهیم افرادی را که روابط خوبی با آنها داریم، ناامید کنیم.
بهتر است نقش افراد را با خود آنها تعیین کنید، نه برای آنها. برای این کار، یک ساختار عملیاتی مبتنی بر یک زنجیره عرضه‌کننده-مصرف‌کننده را به عنوان تصویر کلی ایجاد کنید، سپس نقش افراد را در این ساختار تعیین کنید و در نهایت کارمندان را متناسب با این نقش‌ها جایگزین کنید. وقتی این کار را انجام دهید، به این نتیجه می‌رسید که بسیاری از نقش‌ها اضافی هستند، تعداد زیادی از کارمندان بهتر است جا‌به‌جا شوند و در نقش دیگری فعالیت کنند و حتی خودتان آنقدر که فکر می‌کردید کارآمد و بهره‌ور نیستید. اگر کارمندان را هم در این تمرین درگیر کنید، هم کسب‌وکار خودتان و هم زندگی بسیاری از کارمندان اطرافتان را متحول می‌کنید. همچنین شاهد خواهید بود که درگیری کاری و مسوولیت‌پذیری بسیاری از آنها افزایش قابل توجهی می‌یابد.
3) مطمئن شوید که دیدگاه‌هایتان را به اشتراک گذاشته‌اید
• کجا قرار دارید؟ (واقعیت)
• به کجا می‌روید؟ (احتمال)
• چرا به سوی نقطه مشخصی می‌روید؟ (هدف)
• چگونه قصد دارید به آنجا برسید؟ (استراتژی)
• چه کسی قرار است چه کاری را انجام دهد و در چه زمانی؟ (اجرا)
• از کجا می‌فهمید که مسیر را درست طی می‌کنید؟ (معیارها و پیش‌بینی‌های مدیریتی)
• در طول مسیر چگونه رفتار می‌کنید؟ (ارزش‌ها)
4) ارزیابی را متوقف کرده و در عوض با کارمندان از قدردانی و مسوولیت‌پذیری صحبت کنید
اگر سیستم ارزیابی یا بررسی عملکرد کارمندان را پیاده می‌کنید، هر چه زودتر آن را رها کنید. به جای آن، بر چیزی که ارزش تقدیر کردن را دارد متمرکز شوید و به‌عنوان بخشی از کار روزانه به‌صورت غیررسمی با کارمندان گفت‌وگوی صمیمانه داشته باشید. می‌توانید حداقل هر 90 روز جلسه‌ای رسمی برگزار کنید و به آنها کمک کنید طرح عملکردی برای 90 روز آینده خودشان تهیه کنند و در آن مشخص کنند که چه کارهایی ارزش تقدیر کردن را دارد و چه کارهایی می‌تواند بهتر انجام شود.
به‌طور عادی، افراد تمایل ندارند کارشان دائما مورد ارزیابی و بازبینی قرار بگیرد و ترجیح می‌دهند برای مسوولیت‌پذیری مورد تقدیر قرار بگیرند. وقتی گفت‌وگوها درمورد وظیفه افراد به‌درستی صورت بگیرد و در چارچوب کار روزانه باشد، ارزیابی عملکرد خودبه‌خود به کاری بیهوده تبدیل می‌شود و درنهایت از آن صرف‌نظر می‌کنید.
مدیران برای اینکه حس مسوولیت‌پذیری را به‌خوبی منتقل کنند، باید بر هر نوع ارتباط و گفت‌وگویی تسلط داشته باشند. سیلویا وورهازر، در مقاله‌ای در مجله فوربس این سوال را مطرح کرده که «آیا در فعالیت‌های سازمانی کاری بدتر از مدیریت عملکرد وجود دارد؟ همه افراد، چه کارمندان و چه مدیران، از این کار متنفرند و هیچ‌کس آن را به‌درستی انجام نمی‌دهد. همچنین بازدهی این روش که افزایش بهره‌وری است، هیچ وقت محقق نمی‌شود؛ اما با این حال، این کار برای موفقیت سازمان ضروری است و نمی‌تواند نادیده گرفته شود.» بهترین راه این است که بر بی‌میلی خود غلبه کنید و درمورد عملکرد افراد، به‌خصوص زمانی که درگیری، مخالفت یا مشکلی در محیط کار به وجود می‌آید، گفت‌وگو کنید.
5) به جای مدیریت کردن افراد، آنها را راهنمایی کنید
مدیریت کردن افراد دردسری است که از دوره انقلاب صنعتی به جا مانده و احساسات و خصایص انسانی را نادیده می‌گیرد و انسان را مثل چرخ‌ دنده‌های ماشین می‌بیند. همه ما درگیر این دردسر شده‌ایم؛ اما باید بدانیم که افراد را نمی‌توان مدیریت کرد. هر یک از ما، یک انسان منحصربه‌فرد هستیم که باید رفتار منحصربه‌فردی هم با ما صورت گیرد. افراد را راهنمایی کنید و مدیریت کردن را به سیستم‌ها و فرآیندها اختصاص دهید. در این صورت، بهره‌وری خود‌به‌خود بالا می‌رود.
6) از تناسب بین اطلاعات علمی و فعالیت کسب‌وکارتان مطمئن شوید
دنیل پینک در کتاب خود با عنوان «هدایت کردن – واقعیت حیرت‌آور در مورد آنچه به ما انگیزه می‌دهد»، می‌گوید سه چیز به ما انگیزه زیادی می‌دهد:
استقلال: تمایل به هدایت کردن زندگی خودمان
تخصص: تمایل به بهتر و بهتر شدن در موضوعاتی که اهمیت دارند
هدف: تمایل به انجام کار در خدمت چیزی بزرگ‌تر از خودمان.
پینک همچنین می‌گوید: «بین اطلاعات علمی و کاری که کسب‌وکارها انجام می‌دهند یک عدم تناسب وجود دارد.» به‌عنوان مثال، اخیرا چه چیزهایی در حوزه روانشناسی، عصب‌شناسی یا زیست‌شناسی خوانده‌اید (اگر بخواهیم فقط همین سه حوزه علمی را در نظر بگیریم)؟ بیشتر نگاهی که به افراد در کسب‌وکار داریم و نوع رفتار با آنها، خارج از اصولی است که علم به ما می‌گوید.
7) دلیل واقعی کار کردن خود را بدانید و در قبال آن احساس مسوولیت کنید
سوددهی دلیل کار کردن در یک کسب‌وکار نیست، بلکه نتیجه خوب کار کردن است؛ اما دلیل اصلی کار کردن در یک کسب‌وکار چیست؟ پاسخ دادن به این سوال بسیار مشکل است.
منبع : دنياي اقتصاد
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

 امسال با افزایش ۲۵ درصدی دستمزد کارگران موافقت شد و این میزان افزایش با وجود مخالفت‌‌های کارگران موجب شد که آنها نسبت به سال‌ گذشته وضعیت و رضایت بیشتری داشته باشند.

به گزارش  خبرگزاری خانه ملت،عضو هیات رییسه فراکسیون کارگری مجلس همچنین درباره آخرین وضعیت بیمه کارگران ساختمانی و تقاضای افزایش دستمزد آنها، گفت:‌ همچنان بحث شکایت کارگران از میزان افزایش دستمزدشان در سال گذشته، یعنی همان سال ۹۲ در جریان است و باید در انتظار بود که نتایج قطعی آن اعلام شود.
عضو کمیسیون عمران مجلس افزود: نباید فراموش کرد که به دلیل روند رو به رشد تورم در طول سال‌های گذشته وضعیت معیشتی کارگران چنگی به دل نمی‌زد و آنها در تامین امور روزانه و ماهانه خانواده خود با دشواری‌های بسیاری روبه‌رو بوده و هستند.
به گفته دامادی دولت در سال جاری قول و وعده‌ای مبنی بر کاهش تورم به زیر ۲۵ درصد به کارگران داد که تحقق نسبی این وعده توانست کارگران را نسبت به حقوق و دستمزد خود راضی نگه دارد.
این نماینده مردم در مجلس با بیان اینکه وضعیت بیمه کارگران به دلیل بروکراسی و وضعیت نابسامان اداری و عدم موافقت قطعی کارفرمایان و صاحبان تولیدی‌ها و بنگاه‌های کسب و کار همچنان با هاله‌ای از ابهام روبه‌رو است،‌گفت:‌ در قانون اساسی و دیگر قوانین مرتبط بارها تاکید شده است که همه افراد باید مشمول قوانین کار و تامین اجتماعی باشند و از بیمه برخوردار شوند، در حالی که بیمه کارگران ساختمانی تا به امروز با مشکلات زیادی روبرو بوده و کارفرماها برای بهره‌مندی کارگران از حقوق مناسب و مزایای بیمه، اقدام جدی انجام نداده‌اند و علیرغم تمام تلاش‌های انجام شده، سازمان تامین اجتماعی از پیگیری این امر طفره می‌رود.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
ادامه بیمه‌پردازی به صورت اختیاری چگونه است؟
« پاسخ #973 : ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۰:۳۵ »
 افرادی که به عللی غیر از علل مندرج در قانون تأمین‌اجتماعی از ردیف بیمه‌شدگان خارج شده یا بشوند و یا به عبارتی در تاریخ ارائه تقاضای بیمه مشمول هیچ یک از نظام‌های بیمه‌ای نباشند، می‌توانند درصورت تمایل بیمه خود را به صورت اختیاری ادامه دهند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، سیروس نصیری با اشاره به اینکه متقاضی ادامه به طور بیمه اختیاری باید حداقل ۳۰ روز سابقه پرداخت حق‌بیمه، به عنوان یکی از شرایط ادامه بیمه به صورت اختیاری را داشته باشد، افزود: متقاضی که قبلاً با اشتغال در کارگاه‌ها و مؤسسات مشمول قانون تأمین‌اجتماعی و یا  براساس مقررات بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد دارای حداقل ۳۰ روز سابقه پرداخت حق‌بیمه باشد، می‌تواند با مراجعه به نزدیکترین شعبه محل سکونت خود درصورت احراز شرایط مقرر نسبت به ارائه تقاضا، انعقاد قرارداد و پرداخت حق‌بیمه اقدام نموده و با رعایت ضوابط مربوطه از تعهدات قانونی شامل بازنشستگی، ازکارافتادگی، فوت و خدمات درمانی سازمان بهره‌مند گردد.
وی با اشاره به اینکه سن متقاضی دیگر شرط ادامه بیمه به صورت اختیاری است، گفت: حداکثر سن پذیرش درخواست متقاضی ادامه بیمه به صورت اختیاری برای مردان و زنان ۵۰ سال تمام در تاریخ ثبت تقاضا است، درصورتی که سن متقاضی بیشتر از سن اشاره شده باشد، پذیرش تقاضا منوط به داشتن سابقه پرداخت حق‌بیمه معادل مدت مازاد سنی مقرر خواهد بود.
نصیری درخصوص ارائه تعهدات سازمان تأمین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان اختیاری گفت: مستمری بازنشستگی، بازماندگان و ازکارافتادگی درصورت احراز شرایط قانونی به بیمه‌شدگان اختیاری تعلق می‌گیرد و درصورت بیماری و بارداری، مشمولین می‌توانند از خدمات درمانی واحدهای درمانی ملکی و طرف قرارداد سازمان برخوردار ‌شوند.
وی بااشاره به اینکه بهره‌مندی بیمه‌شدگان اختیاری از مزایای قانون تأمین‌اجتماعی منوط به پرداخت حق‌بیمه است نه اشتغال، تصریح کرد: بنابراین سازمان درصورت وقوع ازکارافتادگی جزئی تعهدی به ارائه حمایت ندارد، زیرا مسئله ازکارافتادگی جزئی و پرداخت مستمری در این زمینه، در حوادث ناشی از کار مطرح است که در خصوص بیمه‌شدگان اختیاری موضوعیت ندارد.
نصیری درخصوص تعهدات کوتاه‌مدت سازمان تأمین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان اختیاری، گفت: باتوجه به تعاریف قانونی مربوطه، این گروه از بیمه‌شدگان مشمول دریافت، غرامت دستمزد ایام بیماری و بارداری، کمک ازدواج، بیمه‌بیکاری و… نبوده لیکن پرداخت هزینه‌های وسایل کمک پزشکی (پروتز و اروتز) و کمک هزینه کفن و دفن به بیمه‌شدگان اختیاری بلامانع خواهد بود.
وی با بیان اینکه نرخ پرداخت حق‌بیمه بیمه‌شدگان اختیاری ۲۹ درصد است، تأکید کرد: نرخ پرداخت حق‌بیمه بیمه‌شدگان ادامه بیمه به طور اختیاری برای استفاده از تمامی تعهدات قانونی مقرر ۲۶ درصد بوده و ۳ درصد حق‌بیمه مانند بیمه‌شدگان اجباری به عهده دولت می‌باشد.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - آخرین اخبار و وقایع حسابداری و حسابرسی - متا
الزام در پرداخت حق‌بیمه سهم بیمه‌شده بیش ازیک شغل
« پاسخ #974 : ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۱۱:۰۹ »
چنانچه بیمه‌شده‌ای برای دو یا چند کارفرما کار کند، کارفرمایان مکلفند به نسبت مزد یا حقوقی که می‌پردازند، حق‌بیمه سهم بیمه‌شده را از حقوق وی کسر و به انضمام سهم خود، به سازمان پرداخت کنند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، طبق ماده ۳۴ قانون تأمین‌اجتماعی درصورتی که بیمه‌شده‌ای در یک یا چند کارگاه مشمول مقررات قانون اشتغال به کار یابند، هریک از  کارفرمایان مکلفند لیست و حق‌بیمه وی را به سازمان ارسال و پرداخت نماید.
براساس این ماده از قانون، رعایت این شرط که حقوق بیمه شده نباید از حداقل حقوق مشمولین قانون کار کمتر باشد، درصورتی‌که کارگاه اول حق‌بیمه متعلقه را با رعایت حداقل دستمزد مشمول کسر حق‌بیمه سازمان پرداخت نموده باشد، سایر کارفرمایان می‌بایست لیست و حق‌بیمه را براساس حقوق پرداختی تنظیم و به سازمان ارائه و پرداخت نمایند، بدیهی است اینگونه افراد براساس جمع حق‌بیمه‌های پرداخت از مزایای قانون بهره‌مند می‌گیرند.
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
کدام رشته برای ارشد بهترهست ؟حسابداری یا حسابرسی یا حسابداری مدیریت

نویسنده GEZAL

1 پاسخ ها
2864 مشاهده
آخرين ارسال ۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۵۴:۲۷
توسط مرتضایی
xx
شروع از حسابداری یا حسابرسی؟

نویسنده elhammohamadjani

0 پاسخ ها
339 مشاهده
آخرين ارسال ۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۲:۳۴
توسط elhammohamadjani
xx
اخبار ارز و طلا

نویسنده A.Ehsani

8 پاسخ ها
2705 مشاهده
آخرين ارسال ۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۹:۳۵
توسط m.amiri
xx
اخبار کسب و کار

نویسنده Accpanel

9 پاسخ ها
1626 مشاهده
آخرين ارسال ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۱:۱۲
توسط Accpanel
xx
اخبار اقتصادی

نویسنده Accpanel

7 پاسخ ها
1190 مشاهده
آخرين ارسال ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۸:۵۵
توسط Accpanel
xx
اخبار بورس

نویسنده A.Ehsani

27 پاسخ ها
4710 مشاهده
آخرين ارسال ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۰:۳۵
توسط Accpanel
 

anything