• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - راهبردها و اقدامات ملي مربوط به جلوگيري از كاهش نرخ باروري و ارتقاي آن - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google



normal_post - راهبردها و اقدامات ملي مربوط به جلوگيري از كاهش نرخ باروري و ارتقاي آن - متا نویسنده موضوع: راهبردها و اقدامات ملي مربوط به جلوگيري از كاهش نرخ باروري و ارتقاي آن  (دفعات بازدید: 1400 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین kiarash

  • کاربر باسابقه
  • *****
  • تعداد ارسال: 830
  • متا امتیاز 2660 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به kiarash
  • رای برای مدیریت : 7
  • خدايا با كرمت و تنها با كرمت بر ما بنگر "آمين"
  • تخصص: كار آموز نرم افزار و سخت افزار و الكترونيك
  • سمت: درحال يادگيري حسابداري
  • سپاس شده از ایشان: 17
  • سپاس کرده از دیگران: 0
 مصوبه «راهبردها و اقدامات ملي مربوط به جلوگيري از كاهش نرخ باروري و ارتقاي آن متناسب با آموزه‌هاي اسلامي و اقتضائات راهبردي كشور» كه در جلسات 709، 710، 711 و 712 مورخ 22/1/91، 5/2/91، 19/2/91 و 2/3/91 شوراي عالي انقلاب فرهنگي به تصويب رسيده است، براي اجرا ابلاغ مي‌شود:
مقدمه
در چارچوب تصويب نقشه مهندسي فرهنگي و براساس تحليل وضعيت فرهنگي كشور، موضوع تحولات جمعيتي كشور بررسي و راهبرد كلان، راهبردها و اقدامات ملي مرتبط با آن، به شرح مواد ذيل به تصويب مي‌رسد.
ماده 1- راهبرد كلان
جلوگيري از كاهش نرخ باروري كل و ارتقاي آن متناسب با آموزه‌هاي اسلامي، اقتضائات راهبردي كشور، مطالعات جمعيت‌شناختي، آمايش و پايش مستمر جمعيتي
ماده2- راهبردهای ملی
1-  فرهنگ‌سازی برای دست‌یابی به جمعیت مطلوب و اصلاح بینش و نگرش مسئولان و مردم نسبت به پیامدهای منفی کاهش باروری بویژه زیر حد جانشینی؛
2-  تدوین سیاست‌ها، برنامه‌ها و قوانین و مقررات حمایتی و تشویقی برای دست‌یابی به نرخ باروری مناسب، جمعیت مطلوب و لغو سیاست‌ها، برنامه‌ها و قوانین و مقررات مشوق کاهش باروری؛
3-  تدوین الگوی سبک زندگی و ترویج آن به‌ویژه فعالیت‌های اجتماعی، آموزشی و اشتغال زنان متناسب با معیارهای اسلامی و هماهنگ با مصالح خانواده به منظور ایفای هر چه کامل‌تر نقش مادری و همسری؛
4-    ایجاد و استقرار نظام مدیریت فرابخشي و جامع جمعیت کشور؛
5-  آمایش مستمر جمعیتی کشور و تدوین سیاست‌های مهاجرتی به منظور جهت‌دهی به جابجایی‌های جمعیتی در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی؛
6-  اهتمام به ارتقاء کیفی جمعیت کشور از طریق متناسب‌ ساختن نرخ باروری خانواده‌ها با شرایط و اقتضائات سلامت، معیشت و فرهنگ آنها.
ماده3- اقدامات ملي متناسب با هر يك از راهبردهاي ملي موضوع ماده(2) به شرح ذيل مي‌باشد:
1-   تهیه طرح جامع تولید و اجرای انواع برنامه‌های آموزشی، پژوهشی، اطلاع‌رسانی، نمایشی، تبلیغی و غیره در رسانه‌های جمعی بویژه صدا و سیما و شبکه‌های استانی آن با هدف گفتمان‌سازی و ترویج فواید فرزند‌آوری و تبیین آثار منفی کاهش نرخ باروری با رعایت شرایط و مقتضیات راهبردی.(1 و 6)
2-  تبیین نظریه جمعیتی اسلام و ترویج آن توسط روحانیت برای اصلاح نگرش مسئولان و مردم نسبت به فواید باروری و افزایش نرخ آن.(1، 3 و 6)
3-  تدوین و اجرای برنامه‌های ترویجی، آموزشی، پژوهشی و خدمات پزشکی توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جهت اصلاح نگرش عمومی.(1 و 2)
4-    برنامه‌ریزی و فرهنگ‌سازی در تسهیل ازدواج، کاهش سن ازدواج و استحکام خانواده.(1، 2 و 3)
5-  حمایت از گسترش شبکه‌های اجتماعی و سازمان‌های مردم‌نهاد حامی کاهش سن ازدواج جوانان و استحکام خانواده.(1 و 2)
6-    آمایش و برنامه‌ریزی استانی و منطقهاي جمعيت با در نظر گرفتن مقتضیات اساسی و راهبردی مربوط.(1 و 5)
7-  اصلاح نگرش‌ها و برنامه‌های درسی در سطوح آموزش و پرورش و آموزش عالی نسبت به جمعیت مطلوب و فرزندآوری و استفاده از ظرفیت‌های آنها در این زمینه.(1، 3 و 6)
8-  بازنگري كليه سیاست‌ها، برنامه‌های توسعه و قوانين و مقررات کشور با تأکید بر اصلاح قوانین و مقررات تنظیم خانواده.(2)
9-    تدوین و تصویب برنامه‌های هوشمند برای ارتقاء باروری. (2 و 6)
10-تدوين و اجرای الگوها و برنامههاي حضور اجتماعي مطلوب و تنوع‌بخشی به مشاغل زنان متناسب با مسئوليت‌های خانوادگي (همسری و مادری). (3)
11-ایجاد بانک‌های اطلاعاتی جامع جمعیتی ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی و رصد مستمر تحولات جمعیتی در جهت اهداف و سیاست‌های جمعیتی کشور.(4)
12-سیاست‌گذاری توزیع و بازتوزیع جمعیت واعمال آن در طرح‌ها و برنامه‌های توسعه ملی و منطقه‌ای.(4 و 5)
13-بازنگری و وضع قوانین و مقررات حمایتی و تشویقی فرزندآوری به صورت پلکانی با رعایت سه معیار سن ازدواج، فاصله موالید و تعداد فرزندان ازطريق پيش‌بيني الزاماتي همچون:(2، 3 و6)
13-1- پوشش بیمه اجباری درمان رایگان مادر و کودک از ابتدای بارداری تا پایان دو سالگی کودک برای کسانی که فاقد پوشش بیمه درمانی می‌باشند.
13-2- اختصاص سبد تغذیه رایگان ماهانه به صورت بن کالا شامل؛ پروتئین، لبنیات، برنج و حبوبات به میزان یک تا دو میلیون ریال به مادران باردار و دارای فرزند زیر 2 سال حداقل برای 3 دهک درآمدی پایین و نیازمندان بر اساس ارزش ريالی سال 1390 به عنوان سال پایه.
تبصره: اقلام سبد تغذیه رایگان توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعیین می‌شود.
13-3- اختصاص بسته بهداشتی ـ درمانی رایگان شامل؛ مکمل‌های غذایی، دارو، آزمایش‌های دوره‌ای و موردی و معاینه‌های ماهیانه به مادران باردار و دارای فرزند زیر 2 سال برای حداقل 3 دهک درآمدی پایین و نیازمندان.
تبصره: اقلام بسته بهداشتی درمانی رایگان توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تعیین می‌گردد.
13-4- پوشش کامل بیمه‌ای برای درمان ناباروری‌های اولیه و ثانویه.
13-5- افزایش مدت مرخصی استعلاجی زایمان به 9 ماه و مرخصی بدون حقوق به 21 ماه و جمعاً به مدت 30 ماه به ازای هر فرزند و در مجموع 10 سال بصورت شناور با حفظ شغل برای کلیه شاغلان بخش دولتی و غیردولتی.
تبصره: مرخصی استعلاجی و بدون حقوق قابل بازخرید نمی‌باشد و حداکثر تا 6 سالگی کودک قابل استفاده است.
13-6- اختصاص مرخصی استحقاقی 2 هفته‌ای تولد فرزند به پدر.
تبصره: این مرخصی قابل بازخرید نمی‌باشد.
13-7- اجرای کامل طرح آتیه فرزندان با مبنا قرار گرفتن ارزش ریالی سال 1389 به عنوان سال پایه.
13-8- پرداخت هدیه تولد فرزند به مادر به صورت سکه بهار آزادی طبق جدول زیر:
سن پدر يا مادر   فرزند اول   فرزند دوم   فرزند سوم   فرزند چهارم
زیر ۲۵ سال   نیم سکه   یک سکه   ۵/۱ سکه   -
۲۹-۲۵ سال   -   نیم سکه   یک سکه   ۵/۱ سکه
۳۹-۳۰ سال   -   -   نیم سکه   یک سکه
13-9- افزایش سنوات تحصیلی دانشجویان مادر به ازای هر فرزند تا 4 نیم‌سال و کاهش سقف واحدهای درسی در هر نیم‌سال تا سقف 8 واحد.
13-10- متناسب‌سازی نظام آموزشی کشور با ملاحظات جنسیتی و سیاست‌های جمعیتی در ساختار، محتوا و طول  مدت تحصیل.
13-11- مراکز آموزش عالی موظفند در توزیع و تخصیص وام دانشجویی، وام ودیعه مسکن و همچنین تخصیص خوابگاه‌های دانشجویی، دانشجویان متأهل دارای فرزند را در اولویت قرار دهند.
13-12- دانشجویان مادر دارای فرزند زیر 3 سال می‌توانند تا 50 درصد واحدهای درسی نظری دوره تحصیلی خود را به صورت نیمه حضوری یا مجازی بگذرانند.
تبصره: دستورالعمل اجرایی مربوط توسط وزارتین علوم، تحقیقات و فناوری و  بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهيه و ابلاغ خواهد شد.
13-13- فراهم آوردن امکان حضور منعطف و کاهش ساعات کار موظف، ایجاد امتیازات خاص و تسهیلات لازم در طرح دورکاری و نیمه حضوری و سایر شیوه‌های مناسب اشتغال برای زنان باردار و مادران دارای فرزند زیر 5 سال.
13-14- حق عائله‌مندی در کلیه قوانین و مقررات استخدامی به دو برابر افزایش می‌یابد.
13-15- پرداخت پاداش اولاد به صورت ماهانه و به صورت پلکانی در کلیه قوانین و مقررات استخدامی کشور و به شرح جدول ذيل اعمال می‌شود:
فرزند    براي مثال طبق قانون مديريت خدمات كشوري براي سال 90

ضريب سال× عدد ثابت× رتبه فرزند در خانواده   حق اولاد
اول   700× 210×۱    ۱۴۷۰۰۰
دوم   700× 210×۲    ۲۹۴۰۰۰
سوم   700× 210×۳   ۴۴۱۰۰۰
چهارم   700× 210×۴    ۵۸۸۰۰۰
پنجم   700× 210×۵    ۷۳۵۰۰۰
13-16- اعطای مشوق‌های مالیاتی به خانواده متناسب با تغییرات در بُعد خانوار ازطريق تغییر در واحد مالیاتی از فرد به خانواده.
13-17- حمایت از طراحی، ساخت و واگذاری مسکن‌های چند نسلی به خانواده‌های گسترده.
13-18- احتساب خانه‌داری به عنوان شغل و کمک به بیمه بازنشستگی زنان متأهل خانه‌دار با پرداخت بخشی از حق بیمه توسط دولت متناسب با درآمد خانواده.
13-19-  مادران شاغل دارای 3 فرزند و بیشتر می‌توانند با داشتن هر میزان سابقه کار، علاوه بر میزان سنوات خود به ازای هر فرزند با یک سال افزایش سنوات بازنشسته شوند.
13-20- مادران شاغل می‌توانند با هر میزان سابقه کار با همان میزان سنوات بازنشسته شوند.
13-21- پرداخت وام قرض الحسنه «فرزند» به مبلغ یکصد میلیون ريال به خانواده‌ها برای فرزندان سوم تا پنجم با بازپرداخت 10 ساله و بدون الزام به سپرده‌گذاری توسط بانک‌های عامل برمبناي نرخ پایه سال 1391.
تبصره: این تسهیلات به خانواده‌هایی که سن مادر حداکثر 39 سال باشد، اختصاص مي‌يابد.
13-22- کاهش مدت خدمت سربازی متناسب با سن ازدواج و تعداد فرزندان و افزایش حقوق و تسهیلات آنها با رعایت ضوابط و مقررات مورد عمل ستاد کل نیروهای مسلح.
14.  ارتقاء آمادگی‌های جسمی و روحی جوانان برای تربیت نسل و بارداری از طریق: (2)
14-1- درج عناوین و سرفصل‌های مربوط به آماده‌سازی دختران و پسران از نظر سلامت جسمی و روحی و روانی برای عهده‌داری مسئولیت اداره خانواده و پرورش فرزندان در متون آموزشی مقاطع مختلف تحصیلی توسط وزارت آموزش و پرورش.
14-2- افزایش اعتبارات، امکانات، ساعات درسی و فعالیت‌های ورزشی دختران و پسران در مدارس و دانشگاه‌ها
14-3- ایجاد رشته‌های تحصیلی متناسب با جايگاه و نقش خانواده و زن براساس فرهنگ اسلامي، همچون مدیریت خانه و خانواده در مقاطع مختلف توسط وزارتين آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری.
14-4- اجرای مستمر طرح غربالگری سلامت دختران و پسران در مدارس و دانشگاه‌ها.
15. ترویج زایمان طبیعی و بدون درد و مقابله هدفمند با سزارین‌های غیرضروری و سودجویانه.
16.  خانواده‌های دارای 4 فرزند و بیشتر براساس نتایج آمایش جمعیتی و در دهک‌های پایین درآمدی جامعه می‌توانند حسب مورد از یکی از دو امتیاز زیر بهره‌مند شوند:
16-1- دريافت وام خرید مسکن به میزان دو برابر سقف وام‌های اعطایی بانک مسکن، با باز پرداخت 30 ساله و حداقل سود بانکی بخش مسکن.
16-2- دریافت یک قطعه زمین مسکونی به مساحت 200 - 150 مترمربع در شهرستان محل سکونت به شرط ساخت و حداقل 15 سال سکونت در آن باستثناء کلان‌شهرهای کشور.
ماده 3- به‌منظور راهبري،‌ برنامه‌ريزي و نظارت و ارزيابي كلان جمعيتي، نهاد تخصصی مدیریت جامع جمعیت کشور ظرف مدت سه ماه توسط دولت تشکیل و با همکاری دستگاه‌های ذی‌ربط، نسبت به تهیه برنامه عمل با تقسیم کار ملی و دستورالعمل‌های لازم اقدام و گزارش عملکرد را هر شش ماه به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌نماید.
ماده 4- درصورت لزوم، قوانين و مقررات متناظر با هر يك از اقدامات ملي، حسب مورد از سوي مجلس شوراي اسلامي و هيأت وزيران به تصويب مي‌رسد.
ماده 5- اين مصوبه در 5 ماده و 6 تبصره در جلسات 709، 710، 711 و 712 مورخ 22/1/91، 5/2/91، 19/2/91 و 2/3/91 شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصويب رسيد

منبع
http://dolat.ir/NSite/FullStory/News/?Serv=0&Id=221235


Linkback: https://irmeta.com/meta/b1056/t12749/
خدايا!
 آن گـونـه زنـده ام بـدار كـه نـشكنـد دلـي از زنـده بـودنـم
 و آن گـونه بمـيـران كـه بـه وجـد نـيـايـد كـسـي از نبـودنـم

آفلاین bardiya66

كيارش عزيز با درود

مي خواستم ببينم كسي به فكر تحصيل و كارو ازدواج و مسكن و هدف و اوقات فراغت و اميد وآتيه شون هم هست ؟ يا مهم فقط ارتقاي نرخ باروريه؟
برای آنکه بت پرست نباشی , لازم نیست بتها را شکسته باشی ؛ باید خوی بت پرستی را ترک گفته باشی. نیچه بزرگ

آفلاین kiarash

  • کاربر باسابقه
  • *****
  • تعداد ارسال: 830
  • متا امتیاز 2660 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به kiarash
  • رای برای مدیریت : 7
  • خدايا با كرمت و تنها با كرمت بر ما بنگر "آمين"
  • تخصص: كار آموز نرم افزار و سخت افزار و الكترونيك
  • سمت: درحال يادگيري حسابداري
  • سپاس شده از ایشان: 17
  • سپاس کرده از دیگران: 0
كيارش عزيز با درود

مي خواستم ببينم كسي به فكر تحصيل و كارو ازدواج و مسكن و هدف و اوقات فراغت و اميد وآتيه شون هم هست ؟ يا مهم فقط ارتقاي نرخ باروريه؟
سلام
یه چی می گیداااا
مگه میشه به فکر نباشن
خدا به دور
زبونتونو گاز بگیرید
معلومه که به فکر هستند ...
خدا رو شکر همه چی آرومه .... اوضاع خوب .. مردم همه راضی
بازم خدا رو شکر
شکر کنید تا نعمت افزایش پیدا کنه
خدايا!
 آن گـونـه زنـده ام بـدار كـه نـشكنـد دلـي از زنـده بـودنـم
 و آن گـونه بمـيـران كـه بـه وجـد نـيـايـد كـسـي از نبـودنـم

آفلاین m.amiri

با درود.
در نگاه اول به این مصوبه لغات قلمبه سلمبه زیادی میبینید.و برخی از نکات البته جالبه و حتما نگاه کارشناسانه هم داشته.و نباید همه را رد کرد.

اما..
اما باید به بازخورد سیاستهای اقتصادی.اجتماعی این چند سال گذشته هم نیم نگاهی داشته باشیم.و آزمون و خطاهائی که همه نهادهای فرهنگی.سیاسی و اقتصادی ما را به بیراهه برده است.را بشناسیم.و در یک کلام کار را به کاردان بسپاریم..
کار هر بز نیست خرمن کوفتن......
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین آزاده پرتو

با سلام
با همه این اوصاف مردم تا از لحاظ اقتصادی به یه جایگاه ثابتی نرسن فکر اضافه کردن یه بچه رو نمیکنن
خدایا بفهمانم بی تو چه میشوم ، ولی نشانم نده
خدایا هم بفهمانم و هم نشانم بده که با تو چه خواهم شد ...
http://irmeta.com/meta/index.php?action=sgroups;sa=view;gid=46

آفلاین مرتضایی

  • کاربر متایی
  • ******
  • index - راهبردها و اقدامات ملي مربوط به جلوگيري از كاهش نرخ باروري و ارتقاي آن - متا
  • تعداد ارسال: 1.157
  • متا امتیاز 85173 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به مرتضایی
  • رای برای مدیریت : 22
  • متحد متا
  • تخصص: کارشناس ارشد حسابداری
  • سمت: مدیر مالی و اداری
  • استان / شهر: البرز - کرج
  • سپاس شده از ایشان: 434
  • سپاس کرده از دیگران: 231
دوستان گرامی

درود بر شما

فرمایشات تمامیه دوستان صحیح و هرکس به نوبه خود به نکات خوبی اشاره کرد ، اما چه سودی داشته تا به حال ؟ آیا توجهی شده ؟

فقط یه نکته ، افرادی هستند که تمامیه این متون نقل شده را اسکن و بررسی و تعقیب میکنند ، خواهشا جهت جلوگیری از فی لتر شدن سایت متا کمی ملاحظه فرمایید . خدایی نخواسته شما دوستان که نمی خواهید کمترین و کوچکترین حق و حقوقمون رو هم ازمون بگیرن ؟؟؟ ( شرکت در سایهای آموزشی و تبادل اطلاعات )

واقعا عذر خواهی میکنم از اینکه جسارت کردم

موفق و پیروز باشید
" فرشته های زمینی منتظر یاری شما هستند "
جهت عضویت در گروه محک و شرکت در این امر خدا پسندانه به لینک ذیل مراجعه فرمایید
منتظر حضورسبز شما هستیم

mahak2 - راهبردها و اقدامات ملي مربوط به جلوگيري از كاهش نرخ باروري و ارتقاي آن - متا


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
بیانیه FATF درباره اقدامات یک‌ساله ایران

نویسنده محسن فرهادی

0 پاسخ ها
289 مشاهده
آخرين ارسال ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۵:۱۸
توسط محسن فرهادی
xx
استقبال از رهنمود مربوط به موارد افشای محیطی

نویسنده A.Ehsani

0 پاسخ ها
979 مشاهده
آخرين ارسال ۶ آذر ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۲:۱۴
توسط A.Ehsani
xx
حسابداري رشته اي از دانش است كه با كاربرد آن ، اطلاعات مربوط به معاملات و عمليات

نویسنده ronak

0 پاسخ ها
1253 مشاهده
آخرين ارسال ۱۸ آذر ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۲:۲۰
توسط ronak
 

anything