• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - مالیات بر ارزش افزوده - تعاریف - کالاها - تاثیرات - ذینفعان - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google


normal_post - مالیات بر ارزش افزوده - تعاریف - کالاها - تاثیرات - ذینفعان - متا نویسنده موضوع: مالیات بر ارزش افزوده - تعاریف - کالاها - تاثیرات - ذینفعان  (دفعات بازدید: 8198 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین elahe

ارزش افزوده به چه معني است؟
 
هر كالايي كه در بازار فروخته مي‏شود، در فرايند توليد خود، توسط چندين توليدكننده به تدريج ساخته شده است. به عنوان مثال يك نان ابتدا گندم بوده سپس تبديل به آرد شده سپس خمير شده و نهايتاً در تنور پخته و نان شده است. قيمت گندم موجود در هر عدد نان تا قيمت نان فروش رفته در نانوايي در اين مراحل به تدريج افزايش يافته است كه اين افزايش حاصل زحمت توليدكنندگان مختلف در مراحل مختلف توليد گندم تا فروش نان بوده است. به اين ارزش اضافي ايجاد شده از دانه گندم تا نان، «ارزش افزوده» گفته مي‏شود.

ماليات بر ارزش افزوده شامل چه كالاهايي مي‏شود؟
 
قانون ماليات بر ارزش افزوده شامل همه كالاها و خدمات كه در بازار ايران به فروش مي‏رسند به استثناي 17 قلم كالاي ذكر شده در ماده 12 اين قانون مي‏شود. درباره دو كالاي خاص سيگار و سوخت هواپيما هم اين قانون استثنا دارد كه از سيگار 12 درصد و از سوخت هواپيما 20 درصد ماليات بر ارزش افزوده اخذ خواهد شد.

 
درباره شمول قانون ماليات بر ارزش افزوده لازم به يادآوري است كه قانون، اختيار تري اين ماليات به اصناف و فروشندگان را به عهده سازمان امور مالياتي واگذار كرده است. براساس توافق اوليه مجلس و دولت مقرر شده است در گام اول، صرفاً واردكنندگان و توزيع‏كنندگاني كه حجم گردش مالي آنها سالانه از يك ميليارد تومان تجاوز مي‏كند، مشمول اين ماليات باشند به اين ترتيب بسياري از اصناف خرده‏پا و ارايه‏كنندگان خدمات از پرداخت ماليات بر ارزش افزوده معاف هستند.


آيا ماليات بر ارزش افزوده باعث گران‏شدن كالاها مي‏شود؟

 
پاسخ سؤال فوق كاملاً‌ منفي است چرا كه براساس اين قانون، 1.5 درصدي كه توليدكنندگان در مراحل مختلف براي توليد يك كالا به دولت مي‏پرداختند، حذف و در نهايت توسط فروشنده اخذ مي‏شود.

 
در واقع ماليات پرداختي براي عرضه يك كالا نه تنها زياد نشده، بلكه به دليل حذف مراحل مختلف اخذ تجميع عوارض از توليد يك كالا، چه بسا براي هر كالاي ايراني، ماليات كمتري نيز پرداخته مي‏شود. البته در وضعيت غيرشفاف موجود در بازار ايران سوء استفاده‏چي‏ها و كساني كه از آب گل‏آلود ماهي مي‏گيرند مي‏توانند با جوسازي و شايعه پراكني، ماليات بر ارزش افزوده را بهانه‏اي براي ايجاد كمبود مصنوعي و افزايش قيمت‏ محصولاتشان قرار دهند. بي‏تفاوتي و ضعف دولت در اطلاع‏رساني و توجيه تجار درستكار و محترم نيز مزيد بر علت شده است.

ماليات بر ارزش افزوده به نفع كيست؟

 
اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده در درجه اول به نفع توليدكننده داخلي است. دكتر الياس نادران استاد اقتصاد در دانشگاه تهران و نماينده مجلس شوراي اسلامي با اعلام اين نكته به خبرنگار «گزارش بازار» چنين توضيح مي‏دهد:

 
در زمان اجراي قانون تجميع عوارض، توليدكنندگان ايراني ناچار بودند بطور سلسله‏وار براي يك كالا مكرراً ماليات بپردازند يعني مثلاً براي يك خودرو هم توليد كنند مواد اوليه هم قطعه‏ساز و هم كارخانه توليدكننده به طور جداگانه و هر كدام سه درصد ماليات تجميع عوارض مي‏پرداختند اما در عين حال بنگاه‏هاي فروش خودرو، دلالان خودرو و شركت‏هاي واردكننده خودرو، از پرداخت اين ماليات معاف بودند. با اجراي ماليات بر ارزش افزوده، سلسله مراتب توليد از پرداخت ماليات بر تجميع عوارض معاف مي‏شوند و در عوض اين توزيع‏كننده نهايي است كه بايد ماليات را محاسبه و از خريدار نهايي دريافت كند.

ماليات بر ارزش افزوده به ضرر كيست؟

 
با اجراي ماليات بر ارزش افزوده، منافع دو گروه از فعالان بازار به طور جدي به خطر خواهد افتاد. در درجه اول كساني كه پشت پرده به دلالي و واسطه‏گري مشغولند. كساني كه بدون اينكه در زحمت توليد شريك باشند و بدون اينكه در مقابل مصرف‏كنندگان تعهدي به عهده بگيرند، با قرارگرفتن در مسير توليد تا مصرف، با خريد و فروش‏هاي مكرر باعث عدم شفافيت و التهاب در بازار مي‏شوند. ضرر اين عده بيشتر از اين بابت است كه براساس قانون ماليات بر ارزش افزوده، مسير تهيه و توزيع كالاها شفاف مي‏شود. با اجراي اين قانون، كساني كه بي‏جهت در مسير توليد تا مصرف قرارگرفته‏اند شناسايي شده و به تدريج حذف مي‏شوند.

 
گروه ديگر ضرركننده‏ها از قانون ماليات بر ارزش افزوده، قاچاقچيان هستند. كساني كه خارج از مسير قانوني و رسمي واردات، كالاهاي خارجي را از بازارهاي امارات، عمان، كردستان، آسياي ميانه و حتي افغانستان و پاكستان دور از چشم قانون به داخل ايران منتقل كرده و بازار ايران را مملو از كالاهاي بي‏كيفيت خارجي كرده‏اند. ويژگي اصلي اين عده، عدم تعهد آنها در برابر مصرف‏كنندگان است چرا كه نه گارانتي معتبري ارايه مي‏كنند و نه حتي در قبال صحت و سلامت كالايي كه ارايه مي‏كنند، مسؤوليتي مي‏پذيرند. با اجراي قانون ماليات بر ارزش افزوده، منافع اين دسته از خرابكاران بازار، به شدت به خطر مي‏افتد.
به طور خلاصه، قانون ماليات بر ارزش افزوده به ضرر كساني است كه از شفافيت بازار گريزانند و منافعشان در بهره‏برداري از شايعات، رانت‏هاي اطلاعاتي و قاچاق است.


Linkback: https://irmeta.com/meta/b1054/t3323/
سخاوت ، زیباست آن زمان که دست نیازی به سویتان گشوده آید ، اما زیباترآن ایثار که نیازمند طلب نباشد و از افق های تفحص و ادراک برآید .

بنر قبل از دومین ارسال در مرجع مالیات بر ارزش افزوده

آفلاین vahid behzad

با سلام
به اعتقاد بنده ،در حال حاضر و پياده شدن اين قانون به اين صورت ،ماليات بر ارزش افزوده به نفع دولت و به ضرر مصرف كنندگان و گاها" اشخاص حقوقي مي باشد.

متاسفانه مسئولين ما هنوز ياد نگرفته اند اول چاله را بكنند و بعد منار را ...........

آفلاین A.Ehsani

با سلام

مالیات بر ارزش افزوده آخرین متد روشهای نوین مالیاتی در جهان است . در این روش 2 حسن مهم وجود دارد اول اینکه از گرفتن مالیات مضاعف جلوگیری میشود و دومین حسن آن این است که جلوی مشاغل مخفی و پنهان نیز گرفته خواهد شد.

چیزی که باید عرض کنم قبل از این قانون ما مالیات تجمیع عوارض رو داشتیم که 3 درصد رو مضاعف از اولین تولید کننده تا آخرین مصرف کننده دریافت میکرد که به نظر من این قانون خیلی بهتر از قانون قبلی است ولی بیشترین چالش دولت بازار ایران هست که در اصل این قانون باید بازار را در دست خود گرفته تا بتواند کنترل کافی بر روی عوامل خرید و فروش داشته باشد.

آفلاین vahid behzad

با سلام و احترام خدمت دوستان و جناب آقاي احساني عزيز

بنده همانطور كه عرض كردم اعتقاد دارم اول مي بايست بستر سازي شود بعد قانون اجرا بشه.چرا كه در غير اينصورت چيزي جز ضرر مخصوصا براي افراد كم درآمد جامعه ندارد.
جناب آقاي احساني در اينكه ماليات بر ارزش افزوده براي اقتصاد و ...كار آمد مي باشد حرفي نيست وولي وقتي كه رويه ها ،اصول و ...و به فرض مثال بودجه براي اين موضوع در بسياري از شركتها و سازمانهاي دولتي در نظر گرفته نشده ،فشار ناشي از بدهي و جرايم تاخير و ....به دوش اشخاص حقيق و حقوقي مي باشد.

يه بحث خيلي تكراري هم هست منظورم نا عدالتي در سازمان و خطي مشي ء هاي مالياتي كشور مي باشد .(حالا ارزش افزوده كه جاي خود دارد)

آفلاین محمد بیگی

سلام سال نو مبارک
در مورد مالیات بر ارزش افزوده سوال داشتم
من شرکت پیمانکاری ساختمان  دارم.زمان ثبت شرکت آبانماه 1387 می باشد و اولین کاری که با آن انجام دادم خرداد ماه 1388 بود و در تیرماه اولین در یافتیمونو داشتیم.در سال 88  مقدار دریافتیم 200 میلیون تومان بود. برای ثبت نام در سایت مالیات بر ارزش افزوده باید جمع کارکرد سال 87 و 88 300 میلیون به بالا باشد. حال در سال 89  بالای 300 میلیون کار کردیم. می خواستم ببینم با توجه به فراخوانهای اداره مالیات بر ارزش افزوده مراحل اول تا چهارم کسانی که تازه شرکت ثبت می کنند و بالای 300 میلیون  در ال کار می کنند چطوری و در چه زمانی باید مودی بشوند و ثبت نام کنند؟

آفلاین A.Ehsani

سلام

اشخاص مشمول مرحله اول:

تاریخ ثبت نام از مهر ماه 1387 به بعد شامل اشخاص حقیقی و حقوقی که حداقل یکی از شرایط ذیل را دارا باشند:

الف) كليه وارد كنندگان؛

 ب) كليه صادر كنندگان؛


 ج) كليه فعالان اقتصادي كه مجموع فروش كالاها و ارائه خدمات آنها در سال 1386 سه ميليارد ريال يا بيشتر بوده است؛

 د) كليه فعالان اقتصادي كه مجموع فروش كالاها و ارائه خدمات آنها در پنج ماهه آغازين سال 1387، يك ميليارد و دويست پنجاه ميليون ريال يا بيشتر بوده است.


اشخاص مشمول مرحله دوم:

تاریخ اجرا از اول مهرماه 1388

كليه اشخاص اعم از حقيقي و حقوقي، صرفنظر از ميزان فعاليت، كه مشمول مرحله اول ثبت نام در نظام ماليات بر ارزش افزوده نگرديده بوده‌اند، شاغل به فعاليت در هر يك از موضوعات مندرج در بند (الف) ماده (96) قانون ماليات‌هاي مستقيم (بجز فعاليت‌هاي معاف موضوع ماده 12 قانون ماليات بر ارزش افزوده) به شرح زير، مشمول مرحله دوم ثبت نام و اجراي اين نظام مالياتي مي‌باشند:
1.كارخانه‌ها و واحدهاي توليدي كه براي آنها جواز تأسيس و پروانه‌ي بهره‌برداري از وزارتخانه‌ي ذيربط صادر شده يا مي‌شود؛
2.بهره‌برداران معادن؛
3. ارائه دهندگان خدمات حسابرسي، حسابداري و دفترداري و همچنين خدمات مالي؛
4. حسابداران رسمي شاغل و موسسات حسابرسي عضو جامعه حسابداران رسمي ايران؛
5. ارائه دهندگان خدمات مديريتي و مشاوره‌اي؛
6. ارائه دهندگان انواع خدمات انفورماتيك، رايانه‌اي اعم از سخت افزاري، نرم افزاري و طراحي سيستم؛
7. متل‌ها و هتل‌هاي سه ستاره و بالاتر؛
8. بنكداران، عمده فروش‌ها، فروشگاه‌هاي بزرگ، واسطه‌هاي مالي، نمايندگان توزيع كالاهاي داخلي و وارداتي و صاحبان انبارها؛
9. نمايندگان موسسه‌هاي تجاري و صنعتي، اعم از داخلي و خارجي؛
10. مؤسسات حمل و نقل موتوري و باربري داراي مجوز از مراجع ذيربط، زميني، دريايي و هوايي باربري (به استثناء واحدهايي كه صرفاً به امر حمل و نقل مسافر اشتغال دارند)؛
11. مؤسسات مهندسي و مهندسي مشاور؛
12. مؤسسات تبليغاتي و بازاريابي.


اشخاص مشمول مرحله سوم:

تاریخ اجرا: یکم فروردین 1389

کلیه اشخاص حقوقی یا حقیقی که مجموع فروش غیر معاف آنان در یکی از سالهای 1387 یا 1388 سه میلیارد ریال و بیشتر است مشمول این مرحله میباشند.

اشخاص مشمول مرحله چهارم:

کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی فعال موضوع بند "ب" ماده 96 قانون مالیاتها:
1-صاحبان کارگاه های صنعتی
2-فروشندگان طلاوجواهر
3-فروشنده آهن آلات
4-صاحبان تالارهای پذیرائی و رستورانها
5-صاحبان متل و هتلها
6-نمایشگاه های خودرو
7-تعمیرگاههای مجاز خودرو
8-چاپخانه داران
9-صاحبان دفاتر واسناد رسمی
10-دفاترخدمات ارتباطی
11-دفاتر مسافرتی وجهانگردی
12-صاحبان سینماها و مراکز تفریحی


شما مشمول مرحله دوم ثبت نام به تاریخ یکم مهرماه 1388 میباشید و نیز شرکتهائی که جدید به ثبت میرسند یا کلیه موسسات یا فعالان اقتصادی که نام آنان در یکی از مراحل چهارگانه ذکر شده است مشمول ثبت نام ارزش افزوده میباشند. و تنها اشخاصی که نام آنان شامل موارد فوق نیست فعلا" ملزم به ثبت نام نیستند.

آفلاین taraz2

سلام
گروه سرفصل کل مالیات بر ارزش افزوده در نرم افزار چی بنویسیم دارایی بدهی

آفلاین مرتضایی

  • کاربر متایی
  • ******
  • index - مالیات بر ارزش افزوده - تعاریف - کالاها - تاثیرات - ذینفعان - متا
  • تعداد ارسال: 1.157
  • متا امتیاز 85173 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به مرتضایی
  • رای برای مدیریت : 22
  • متحد متا
  • تخصص: کارشناس ارشد حسابداری
  • سمت: مدیر مالی و اداری
  • استان / شهر: البرز - کرج
  • سپاس شده از ایشان: 434
  • سپاس کرده از دیگران: 231
سلام
گروه سرفصل کل مالیات بر ارزش افزوده در نرم افزار چی بنویسیم دارایی بدهی

درود بر شما

در واقع مالیات تعهد (بدهی شما ) به دولت می باشد حالا میخواهد از هر جنسی باشد .
این سرفصل در گروه حساب سایر حسابهای پرداختنی / مالیات ارزش افزوده قرار میگرد .

توضیح :

در زمانی که شما کالا یا خدماتی را به مشتری خود ارائه می دهید یعنی فروش دارید و این مبلغ را دریافت میکنید در بستانکار این حساب منظور میگردد و در زمان خرید خدمات و کالا از مشتریان این مبلغ را پرداخت و در بدهکار این حساب منظور میگردد .

موفق و پیروز باشید .
" فرشته های زمینی منتظر یاری شما هستند "
جهت عضویت در گروه محک و شرکت در این امر خدا پسندانه به لینک ذیل مراجعه فرمایید
منتظر حضورسبز شما هستیم

mahak2 - مالیات بر ارزش افزوده - تعاریف - کالاها - تاثیرات - ذینفعان - متا

آفلاین Tohid Mousavi

استاندارد مشخصی در این خصوص موجودی نیست اما طبق فرمایش آقای مرتضایی می توانید عمل نمایید دو روش زیر هم استفاده می شود:
روش اول:
ایجاد یک حساب در معین پیش پرداخت ها تحت هر عنوانی که از مالیات بر ارزش افزوده و ترکیبات دیگر تهیه شده باشد برای ثبت مالیات بر ارزش افزوده ای که توسط شما به دیگران بابت خرید خدمات یا کالاها پرداخت می کنید و همچنین حساب دیگری در معین پیش دریافت ها مانند خط بالا جهت ثبت مالیات بر ارزش افزوده دریافتی از دیگران بابت فروش خدمات یا کالاها به آن ها
این دو حساب مذکور را در انتهای هر دوره (هر دوره مالیات بر ارزش افزوده 3 ماه می باشد) تهاتر نموده برآیند تهاتر این دو حساب اگر منجر به بستانکار شدن اداره مالیات بر ارزش افزوده گردید در سایر بستانکاران حساب اداره مالیات بر ارزش افزوده را بستانکار نمایید و اگر هم بدهکار شد حساب اداره مالیات بر ارزش افزوده را در حساب سایر بدهکاران بدهکار نمایید
روش دوم:
یک حساب در سطح کل داشته باشید تحت عنوان مالیات بر ارزش افزوده و در سطوح معین و تفصیلی بر اساس دریافتی و پرداختی تفکیک نمایید و در انتهای هر دوره مانند روش اول عمل کنید
حساب مذکور نوعی حساب کنترلی می باشد زیرا در انتهای دوره مالی (سال مالی) بدون مانده خواهد بود و برآیند بدهکار یا بستانکار بودن آن در حساب سایر بستانکاران و یا سایر بدهکاران منعکس خواهد شد
به نظر بنده روش دوم بهتر می باشد
موفق باشید
وقتی قهرمان جهان شدم، آنگاه فهمیدم که باید بیشتر خم شوم تا مدال قهرمانی را به گردنم بیاویزم
                                                                                                                                                      جهان پهلوان تختی

آفلاین m.amiri

با درود.
این مسئله در شرکتهای مختلف بستگی به ماهیت عملیات و سلیقه داره.
اگه خریدها معمولا بیشتره .حسابهای دریافتنی کاربرد بیشتری داره.یعنی شما معمولا طلبکار میشید.

پیش پرداخت جای مناسبی نیست.چون با تعریف پیش پرداخت همخوانی نداره.

برخی شرکتها هم معمولا بدهکار هستند که بهتره در گروه حسابهای پرداختنی ثبت بشه.
در ضمن ما مالیات بر ارزش افزوده نداریم.عنوان صحیح "" عوارض بر ارزش افزوده"" که شامل مالیات بر ارزش افزوده و عوارض شهرداریست.
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین DELFAN

  • کاربر متایی
  • ******
  • index - مالیات بر ارزش افزوده - تعاریف - کالاها - تاثیرات - ذینفعان - متا
  • تعداد ارسال: 1.834
  • متا امتیاز 18141 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به DELFAN
  • رای برای مدیریت : 21
  • يکي باش براي يک نفر،نه تصويري مبهم در خاطر صد نفر.
  • تخصص: حسابداری
  • سمت: حسابدار
  • سپاس شده از ایشان: 29
  • سپاس کرده از دیگران: 4
سلام


 باید به فرمایشات جناب مرتضایی بزرگوار اضافه کنم که می تونید برای این کار از دو حساب استفاده کنید، مالیات پرداختی در فاکتور خرید را در دارایی ها، حسابهای دریافتنی و مالیات دریافتی در فاکتور فروش را در بدهی ها، حسابهای پرداختنی و در پایان دوره این حساب رو با هم تهاتر کنید.

با احترام
هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

آفلاین m.amiri

سلام


 باید به فرمایشات جناب مرتضایی بزرگوار اضافه کنم که می تونید برای این کار از دو حساب استفاده کنید، مالیات پرداختی در فاکتور خرید را در دارایی ها، حسابهای دریافتنی و مالیات دریافتی در فاکتور فروش را در بدهی ها، حسابهای پرداختنی و در پایان دوره این حساب رو با هم تهاتر کنید.

با احترام

با درود..اینجوری پیچیده میشه.
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین m.amiri

سلام


 باید به فرمایشات جناب مرتضایی بزرگوار اضافه کنم که می تونید برای این کار از دو حساب استفاده کنید، مالیات پرداختی در فاکتور خرید را در دارایی ها، حسابهای دریافتنی و مالیات دریافتی در فاکتور فروش را در بدهی ها، حسابهای پرداختنی و در پایان دوره این حساب رو با هم تهاتر کنید.

با احترام

ز روز گذر کردن اندیشه کن.

آفلاین مرتضایی

  • کاربر متایی
  • ******
  • index - مالیات بر ارزش افزوده - تعاریف - کالاها - تاثیرات - ذینفعان - متا
  • تعداد ارسال: 1.157
  • متا امتیاز 85173 تومان
  • لیست کدهای من
  • تشکر و اهداء امتیاز به مرتضایی
  • رای برای مدیریت : 22
  • متحد متا
  • تخصص: کارشناس ارشد حسابداری
  • سمت: مدیر مالی و اداری
  • استان / شهر: البرز - کرج
  • سپاس شده از ایشان: 434
  • سپاس کرده از دیگران: 231
عرض ادب و احترام

بنده مخالف این قضیه هستم که یک حساب با 2ماهیت متفاوت داشته باشیم -----> سایر حساب های دریافتی - مالیات بر ارزش افزوده و سایر حسابهای پرداختنی - مالیات برارزش افزوده ، زیرا اول از همه خودمان گمراه میشویم و هدف این حساب تهاتر شدن دریافت شده ها و پرداخت شده ها در پایان هر فصل میباشد  و همانطور که عرض کردم با توجه مالیات بدهی مالیات بهتر است در گروه سایر پرداختی ها منظور گردد .

در ضمن جناب امیری منظور شما را از عوارض بر ارزش افزوده متوجه نشدم قربان ، آیا جدیدا این قانون مفهوم و نامش تغییر کرده است ؟
البته مالیات برعوارض ارزش افزوده در ابتدا می خواندند اما در حال حاضر فکر میکنم با همان نام قانون مالیات بر ارزش افزوده در بین مردم رواج پیدا کرده .

بانهایت احترام
" فرشته های زمینی منتظر یاری شما هستند "
جهت عضویت در گروه محک و شرکت در این امر خدا پسندانه به لینک ذیل مراجعه فرمایید
منتظر حضورسبز شما هستیم

mahak2 - مالیات بر ارزش افزوده - تعاریف - کالاها - تاثیرات - ذینفعان - متا

آفلاین m.amiri


در ضمن جناب امیری منظور شما را از عوارض بر ارزش افزوده متوجه نشدم قربان ، آیا جدیدا این قانون مفهوم و نامش تغییر کرده است ؟
البته مالیات برعوارض ارزش افزوده در ابتدا می خواندند اما در حال حاضر فکر میکنم با همان نام قانون مالیات بر ارزش افزوده در بین مردم رواج پیدا کرده .

بانهایت احترام
درود بر شما..
متاسفانه این هم از همان عرفهای اشتباه است.که ما در جامعه زیاد داریم.
ارزش افزوده را که همه میدانیم.تفاوت داده و ستانده است.
و بر این ارزش افزوده عوارضی وضع میشود.که بخشی از آن مالیات بر ارزش افزوده است.و بخشی عوارض شهرداریست.
پاینده باشید.
ز روز گذر کردن اندیشه کن.

بنر بعد از آخرین ارسال در مرجع مالیات بر ارزش افزوده


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

lamp
همه چیز در مورد قانون مالیات بر ارزش افزوده (تعاریف،معافیتها،نحوه محاسبه و غیره)

نویسنده سعدی مومیوند

0 پاسخ ها
6196 مشاهده
آخرين ارسال ۲۳ آذر ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۲:۵۴
توسط سعدی مومیوند
xx
ثبت نام در مالیات ارزش افزوده شرکتی که کالاهای معاف از مالیات ارزش افزوده دارد

نویسنده acc.naseri

3 پاسخ ها
2275 مشاهده
آخرين ارسال ۱۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۳:۲۰
توسط kiarash
xx
آیا منظور از عوارض و مالیات قبض تلفن همان مالیات ارزش افزوده هست؟

نویسنده مهدی قاسمی

1 پاسخ ها
1468 مشاهده
آخرين ارسال ۱۹ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۴:۱۱
توسط ابراهیمی
xx
نحوه ثبت مالیات ارزش افزوده شرکتی که در فروش کالا معاف از دریافت مالیات است

نویسنده mehdi hejazi

1 پاسخ ها
1012 مشاهده
آخرين ارسال ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۹:۲۸
توسط f.shahrabi
xx
اصلاح رویه مالیات بر ارزش‌افزوده در بودجه ۹۶ فقط از محصول نهایی مالیات گرفته می

نویسنده محسن فرهادی

0 پاسخ ها
369 مشاهده
آخرين ارسال ۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۸:۲۰
توسط محسن فرهادی
xx
تدوین لایحه قانون دائمی مالیات بر ارزش افزوده و مالیات کالاهای خاص در وزارت امور

نویسنده سجاد عسکری نژاد

0 پاسخ ها
573 مشاهده
آخرين ارسال ۲۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۶:۳۹
توسط سجاد عسکری نژاد
 


anything