• linkedin

تالار تخصصی حسابداری در تلگرام


گروه تالار تخصصی حسابداری در تلگرام فعال است و همکاران در محیطی صمیمانه و تخصصی در کنار هم هستند

می توانید در قسمت جستجوی تلگرام
accmeta
را سرچ کرده و یا از لینک زیر وارد شوید

گروه
https://t.me/accmeta/

وارد شوید.


telegram_128-min - وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده - متا

این گروه جهت تبادل نظر و انتقال تجربه در بین همکاران حسابدار ایجاد شده است.

حضورتان را ارج می نهیم

Google


normal_post - وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده - متا نویسنده موضوع: وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده  (دفعات بازدید: 1916 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.

آفلاین davod.dashti

xx - وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده - متا
وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده
« : ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۷:۲۳ »
با سلام
ما در سال 90 دو تا وام سرمایه در گردش (برای خرید مواد اولیه و با دو تا پیش فاکتور)در مجموع مبلغ 200 میلیون تومان دریافت کردیم
این مبلغ در وجه فروشنده (یه شرکت آشنا) کشیده شده و بدون خرید چیزی عین مبلغ را از فروشنده دریافت کرده ایم
ما نیز در اسناد و دفاتر خریدی ثبت نکرده ایم
حالا ممیز ارزش افزوده زنگ زده و میگه برای این وام اگر فاکتوری ارائه نکنید 4درصد ارزش افزوده انرا بحسابتان خواهیم زد.
ما چه کارهایی میتوانیم انجام بدیم برای حل این مشکل (فاکتور نمیتوانیم ارائه کنیم چون خریدی صورت نگرفته)
با تشکر و احترام

Linkback: https://irmeta.com/meta/b1054/t13815/
انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد

بنر قبل از دومین ارسال در مرجع مالیات بر ارزش افزوده

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده - متا
پاسخ : وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده
« پاسخ #1 : ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۱:۱۹ »
 داود جان سلام

متاسفانه شما كاري نمي توانيد انجام بدهيد و ارزش افزوده مطالبه شده اول راه است، دفاتر شما را نيز رد خواهند كرد و علي الراس ميشويد اين يكي از مواردي است كه سازمان امور مالياتي كشف نموده است و در شرايط بحران اقتصادي و تحريمهاي جهاني و ركود بازار كه شركتها اكثرا زيان ميدهند يكي از راههاي وصول ماليات ميباشد در لينك ذيل جناب استاد عباس وفادار توضيحات جامع داده است ميتوانيد در لايحه تنظيمي از مطالب ايشان استفاده نمائيد .

یکی از اقدامات سازمان امور مالیاتی که موجب تضییع حقوق مالیاتی مودیان شده، رد دفاتر و تشخیص علی‌الراس مالیات آنان به بهانه ثبت نشدن پیش فاکتور ارائه شده به بانک‌ها برای اخذ تسهیلات در دفاتر حسابداری است. مستند انجام این کار نیز چند مورد اظهار نظر مدیرکل فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی در این مورد بوده است.

مدت‌هاست که بسیاری از اشخاص برای اخذ تسهیلات به منظور خرید اقلام مورد نیاز، اقدام به دریافت پیش فاکتور از فروشندگان کرده و بانک نیز با صدور چکی در وجه صادر کننده پیش فاکتور، اقدام به اعطای تسهیلات به متقاضی می‌کند. سپس چک به صادرکننده پیش فاکتور تحویل و فاکتور فروش رسمی صادر و اقلام مربوطه به خریدار که همان وام‌گیرنده است، تحویل می‌شود. در برخی موارد، وام‌گیرنده به دلایل متعدد از انجام خرید اقلام مورد نظر منصرف می‌شود.
باید توجه داشت که چه در صورت انجام خرید و چه در صورت انصراف از آن، تسهیلات مالی دریافتی در حساب‌ها ثبت می‌شوند، اما در صورت انجام خرید، اقلام خریداری شده در بدهکار حساب موجودی‌ یا دارایی ثابت ثبت می‌شود و در صورت انجام نشدن خرید و وصول چک توسط وام‌گیرنده، موجودی نقد یا حساب‌های دریافتنی در دفاتر بدهکار می‌شوند. مدیرکل فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی در سال ۱۳۸۷ در پاسخ به پرسش‌هایی در مورد قبولی یا رد دفاتر مودیانی که پیش فاکتورهای ارائه شده به بانک‌ها به منظور استفاده از تسهیلات را در دفاتر ثبت نکرده‌اند، چنین اظهار نظر کرده است: «به طور کلی پیش فاکتورهایی که برای استفاده از تسهیلات بانک‌ها ارائه می‌شود صرف‌نظر از این که وام دریافتی صرف انجام سایر معاملات شده و معاملات مزبور در دفاتر ثبت شده باشد، یک رویداد مالی تلقی و ثبت نکردن آن (پیش فاکتور ارائه شده به بانک) در دفاتر به هر دلیل و صرف‌نظر از ماهیت امر، از موارد قابل طرح در هیات بند ۳ ماده ۹۷ قانون مالیات‌های مستقیم مصوب اسفند ۱۳۶۶ و اصلاحیه‌های بعدی آن خواهد بود».
بسیاری از ادارات امور مالیاتی با استناد به این اظهار نظر مدیر کل فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی، دفاتر قانونی مودیانی که پیش‌فاکتور ارائه شده به بانک را به لحاظ انجام ندادن خرید در دفاتر ثبت نکرده‌اند، به هیات سه نفره موضوع بند ۳ ماده ۹۷ احاله و هیات یادشده نیز دفاتر را مردود اعلام کرده و در نتیجه، درآمد مشمول مالیات آنها به طریق علی‌الراس تعیین شده است.
اظهار نظر مدیرکل فنی سازمان امور مالیاتی به شرح بالا و اقدام هیات‌های سه نفری موضوع بند ۳ ماده ۹۷ قانون مالیات‌های مستقیم در رد دفاتر به استناد آن و در نتیجه، تشخیص  مالیات مودیان به طریق علی‌الراس، بنا به دلایل زیر خلاف قانون، مغایر با استانداردهای حسابداری و تضییع کننده حقوق مودیان مالیاتی است:
۱- برخلاف نظر مدیر کل فنی مالیاتی سازمان امور مالیاتی، پیش فاکتورهایی که برای استفاده از تسهیلات بانک‌ها ارائه و وام دریافتی ناشی از آن صرف انجام سایر معاملات می‌شود، یک رویداد مالی نبوده و پیش فاکتوری که منجر به انجام خرید نشده، نباید در دفاتر ثبت شود. به موجب مفاهیم نظری گزارشگری مالی: «شناخت اقلام در دفاتر و صورت‌های مالی، متضمن مشخص کردن عنوان و مبلغ پولی یک عنصر و احتساب آن مبلغ در جمع اقلام صورت‌های مالی است». این عناصر معمولا در قالب معاملات، محقق می‌شوند». همچنین «معاملات به ترتیباتی اطلاق می‌شود که به موجب آن، خدمات یا علایقی در اموال توسط یک واحد تجاری از شخص دیگری تحصیل می‌شود. با انجام یک معامله، دارایی‌ها و بدهی‌های تحصیل یا ایجاد شده ناشی از آن باید شناسایی شوند» و نیز «در مواردی که طرفین معامله مفاد آن را اجرا کنند، دارایی‌ها و بدهی‌های ناشی از انجام معامله باید شناسایی شود».
همان‌گونه که ملاحظه می‌شود به موجب مفاهیم نظری گزارشگری مالی که به عنوان یک قانون پایه، در تدوین استانداردهای حسابداری و حل و فصل مسائلی که ممکن است در این راه پیش آید ملاک عمل قرار خواهد گرفت، به دلیل آن که وجه حاصل از تسهیلات مالی دریافتی در عمل صرف خرید کالای موضوع پیش فاکتور نشده، در عمل علایقی در خصوص آن تحصیل نشده و از سوی دیگر به دلیل اجرا نشدن مفاد پیش فاکتور به لحاظ تحقق نیافتن خرید، پیش‌فاکتور و کالاهای موضوع آن نمی‌تواند به عنوان دارایی در حساب‌ها ثبت شود. بلکه در مقابل، به لحاظ وصول وجه چک توسط وام‌گیرنده، باید دارایی‌های تحصیل شده ناشی از آن که وجه نقد یا حساب‌های دریافتنی است، شناسایی و در حساب‌ها ثبت شوند.
با توجه به مراتب یادشده، به موجب مفاهیم نظری گزارشگری مالی، پیش فاکتوری که در عمل اقلام موضوع آن خریداری نشده است، قابل ثبت در دفاتر نیست و انجام چنین ثبتی، خلاف استانداردهای حسابداری است. بنابراین ثبت نشدن پیش فاکتوری که خرید موضوع آن تحقق نیافته است، طبق استانداردهای حسابداری (که به موجب بند الف ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم و تبصره ۲ آن، دفاتر و صورت‌های مالی مودیان باید براساس آن تهیه شود)، کاملا صحیح بوده و نمی‌‎تواند مصداقی در خصوص غیرقابل رسیدگی بودن دفاتر و اسناد و مدارک ابرازی و احاله آن به هیات موضوع بند ۳ ماده ۹۷ آن قانون باشد.
۲- در مورد پیش گفته، مودیان مالیاتی اقدام به وصول وجه چک تسهیلات مالی کرده و رویداد واقع شده را که می‌تواند واریز وجه به حساب شرکت یا دریافت آن توسط سهامداران یا شرکا باشد، به درستی و مطابق آنچه اتفاق افتاده است، طبق استانداردهای حسابداری در دفاتر ثبت می‌کنند. این کار با ثبت وجوه حاصل از تسهیلات دریافتی در بدهکار حساب موجودی نقد یا حساب‌های دریافتنی صورت می‌پذیرد. بنابراین فعالیت مالی مربوط به دریافت تسهیلات در دفاتر ثبت شده و نمی‌توان به استناد بند ۲ ماده ۲۰ آیین‌نامه مربوط به روش‌های نگهداری دفاتر و اسناد و مدارک و نحوه ثبت وقایع مالی و چگونگی تنظیم صورت‌های مالی نهایی موضوع تبصره ۲ ماده ۹۵ اصلاحی قانون مالیات‌ها که اشعار بر رد دفاتر به دلیل «ثبت نشدن یک یا چند فعالیت مالی در دفاتر به شرط احراز» دارد، دفاتر را رد کرد.
۳- نظر مدیرکل فنی سازمان امور مالیاتی مبنی بر ثبت پیش فاکتور در دفاتر قانونی (دفاتر روزنامه و کل)، مغایر با مفاد ماده ۷ قانون تجارت مصوب اسفند ماه ۱۳۱۱ است. به موجب این ماده قانونی: «تاجر باید همه روزه مطالبات و دیون و هر داد و ستد تجاری و معاملات راجع  به اوراق تجارتی و به طور کلی جمیع واردات و صادرات تجارتی خود را به هر اسم و رسمی باشد»، در دفتر روزنامه ثبت کند. طبعا  ثبت پیش فاکتوری که منجر به ستاندن و ورود کالایی نشده، با ماده ۷ قانون تجارت مغایرت دارد.
۴- این اظهار نظر، علاوه بر وام گیرنده، برای صادرکننده پیش‌فاکتوری که به دلیل تحقق نیافتن شرایط پیش فاکتور، آن را در دفاتر خود ثبت نکرده نیز تبعات مالیاتی به دنبال خواهد داشت. در صورتی که سازمان امور مالیاتی قایل به صحت نظر خود باشد، باید دفاتر صادرکننده پیش‌فاکتور را نیز به بهانه ثبت نشدن پیش‌فاکتور، رد کرده و مالیات آن را نیز به‌طور علی‌الراس تشخیص دهد. همچنین باید مالیات بر ارزش افزوده و جریمه آن را نیز از صادرکننده پیش فاکتوری که منجر به فروش نشده دریافت کند تا عدالت در اجرای بی عدالتی مالیاتی، برقرار شود!
۵- نحوه عمل به شرح فوق اگرچه به اعتبار دفاتر قانونی خللی وارد نمی‌آورد، اما پر واضح است که تخلف وام‌گیرنده از مفاد قرارداد اعطای تسهیلات است که براساس قاعده می‌تواند از سوی بانک قابل پیگیری باشد. در صورتی که وجوهی در اثر نقض تعهدات قراردادی یا قوانین و مقرراتی به غیر از قوانین و مقررات مالیاتی وارد شرکت شود و به درستی و مطابق واقعیت ورود آن در دفاتر ثبت شود، این امر خللی در صحت حساب‌های شرکت از منظر مقررات مالیاتی ایجاد نمی‌کند و توجیهی برای رد دفاتر و حساب‌ها نیست. سازمان امور مالیاتی کشور و ماموران و کارشناسان آن، تنها صالح در بررسی انطباق عملکرد شرکت با مقررات قانون مالیات‌های مستقیم کشور هستند و واضح است در مورد تخلف از سایر قوانین و مقررات کشوری و تعهدات قراردادی، مراجع صالح و طرف‌های ذینفع دیگری وجود دارند که تنها با درخواست آن طرف‌ها و در آن مراجع صالح است که ضمانت اجرای پیش‌بینی شده در قوانین دیگر کشوری اعمال می‌شود. بنابراین به دلیل صلاحیت نداشتن سازمان امور مالیاتی در رسیدگی به تخلفات از سایر قوانین و نیز نبود تناسب بین ضمانت اجرای اعمال شده از سوی این سازمان با تخلفات مورد ادعا، رد دفاتر به استناد تخلفات قراردادی، محمل قانونی ندارد. این امر از اصول بدیهی حقوقی است.
پر واضح است که در شرایط رکود اقتصادی و تحریم و دشواری‌هایی که شرکت‌های ایرانی در انجام فعالیت‌های خود در پیش رو دارند، رد غیرقانونی دفاتر آنان به استناد نظر غیرقانونی و مغایر با استانداردهای حسابداری مدیر کل فنی مالیاتی و تحمیل مالیات‌های هنگفت و غیرعادلانه ناشی از تشخیص علی‌الراس به این شرکت‌ها، علاوه بر تضییع حقوق مالیاتی آنان، نتیجه‌ای جز ایجاد اخلال در نظام اقتصادی کشور به دنبال نخواهد داشت. از سازمان امور مالیاتی انتظار می‌رود تا هرچه سریع‌تر نسبت به کان لم یکن کردن این نظریه مدیر کل فنی مالیاتی خود اقدام کند.

عباس وفادار

حسابدار رسمی، مدرس دانشگاه و کارشناس رسمی دادگستری

یادداشت درج شده در دنیای اقتصاد شنبه ۱۲ شهریور ۱۳۹۰
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین مرتضی رئیسی

xx - وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده - متا
پاسخ : وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده
« پاسخ #2 : ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۴:۱۱ »
سلام
دوستان هم فرمايش مدير كل دفتر فني صحيح است هم فرمايش جناب وفادار.چون عدم عمل به تعهدات قانوني توسط وام گيرنده خود يك تخلف اشكار است و به همين دليل حرف اداره دارايي صحيح است چون رويداد مالي ثبت نشده است.در زمان اخذ وام ما بايد ثبت كنيم وجوه نقد بدهكار و وام بستانكار و در قبال ان خريد يا دارائي بدهكار وجوه نقد بستانكار تا نشان دهيم كه وام ما صرف خريد كالا يا داريي شده طبق قرارداد با بانك عامل حالا ما چون پول را گرفته ايم مستقيم برديم به حساب شركا يا وجوه نقد ولي با تغيير نحوه افشا همه چيز درست ميشود.به شرح ذيل
خريد/دارايي/سفارشات*
                       بستانكاران *
بابت ثبت پيش فاكتور
بستانكاران*
                وام*
بابت دريافت وام مشاركت و تسويه خريد/داراديي/سفارشات
وجوه نقد*
            بستانكاران*
بابت عودت وجه توسط خريد/دارايي/سفارشات
بستانكاران*
               خريد/دارايي/سفارشات
بابت فسخ قرارداد خريد/دارايي/سفارشات
اگر اينجوري نمايش دهيد همه چيز درست ميشه
چون در روش متداول شما پرداخت وجه به فروشنده و همچنين عودت و فسخ قرارداد را نشان نداده ايد پس عمل اداره دارايي صحيح است.
البته ثبتها بصورت ساده فقط براي روشن شدن مسئله است.

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده - متا
پاسخ : وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده
« پاسخ #3 : ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۱:۱۴ »
با سلام
ما در سال 90 دو تا وام سرمایه در گردش (برای خرید مواد اولیه و با دو تا پیش فاکتور)در مجموع مبلغ 200 میلیون تومان دریافت کردیم
این مبلغ در وجه فروشنده (یه شرکت آشنا) کشیده شده و بدون خرید چیزی عین مبلغ را از فروشنده دریافت کرده ایم
ما نیز در اسناد و دفاتر خریدی ثبت نکرده ایم
حالا ممیز ارزش افزوده زنگ زده و میگه برای این وام اگر فاکتوری ارائه نکنید 4درصد ارزش افزوده انرا بحسابتان خواهیم زد.
ما چه کارهایی میتوانیم انجام بدیم برای حل این مشکل (فاکتور نمیتوانیم ارائه کنیم چون خریدی صورت نگرفته)
با تشکر و احترام
سلام
آيا از اين شركت آشنا در طول سال 90 خريد يا خريدهاي كه به مبلغ اين وام برسد نداشته ايد تا مجموع آنها را ملاك اين پيش فاكتور قرار بدهيد .
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده - متا
پاسخ : وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده
« پاسخ #4 : ۱۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۱:۵۴ »
سلام
دوستان هم فرمايش مدير كل دفتر فني صحيح است هم فرمايش جناب وفادار.چون عدم عمل به تعهدات قانوني توسط وام گيرنده خود يك تخلف اشكار است و به همين دليل حرف اداره دارايي صحيح است چون رويداد مالي ثبت نشده است.در زمان اخذ وام ما بايد ثبت كنيم وجوه نقد بدهكار و وام بستانكار و در قبال ان خريد يا دارائي بدهكار وجوه نقد بستانكار تا نشان دهيم كه وام ما صرف خريد كالا يا داريي شده طبق قرارداد با بانك عامل حالا ما چون پول را گرفته ايم مستقيم برديم به حساب شركا يا وجوه نقد ولي با تغيير نحوه افشا همه چيز درست ميشود.به شرح ذيل
خريد/دارايي/سفارشات*
                       بستانكاران *
بابت ثبت پيش فاكتور
بستانكاران*
                وام*
بابت دريافت وام مشاركت و تسويه خريد/داراديي/سفارشات
وجوه نقد*
            بستانكاران*
بابت عودت وجه توسط خريد/دارايي/سفارشات
بستانكاران*
               خريد/دارايي/سفارشات
بابت فسخ قرارداد خريد/دارايي/سفارشات
اگر اينجوري نمايش دهيد همه چيز درست ميشه
چون در روش متداول شما پرداخت وجه به فروشنده و همچنين عودت و فسخ قرارداد را نشان نداده ايد پس عمل اداره دارايي صحيح است.
البته ثبتها بصورت ساده فقط براي روشن شدن مسئله است.
با سلام  مجدد
ضمن تاييد ثبتهاي جناب آقاي رئيسي عزيز بعنوان اولين و آخرين علاج ، چند نكته قابل ذكر است :
1- منظور جناب وفادار ثبت پيش فاكتور است كه طبق اصول حسابداري ثبتي ندارد در حاليكه مدير كل دفتر فني به اين نكته يا توجه نكرده يا توجه كرده ( كه حتما متوجه شده ) ولي بهر حال بايد بهانه اي براي رد دفاتر داشته باشد .
2- آقاي داود دشتي عزيز در سال 90 اين وام را گرفته كه حتما ( البته اميدوارم ) وام را ثبت نموده باشد ولي پيش فاكتور را ثبت نكرده است كه ديگر علاجي براي اين نيست جزء آغاز مراحل اعتراض كه نهايتا يا قسمتي از علي الراس كم بشود يا نشود .
3- با اين وجود ثبتهاي جناب رئيسي ثبتهاي درست است و هنگام وقوع اين رويداد مالي بايد انجام بگيرد .

با احترام
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین davod.dashti

xx - وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده - متا
پاسخ : وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده
« پاسخ #5 : ۱۹ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۹:۳۱:۴۸ »
با تشکر از استادهای عزیزم آقای مظفرنژاد و جناب رئیسی
وام رو ثبت کردم ، چون عدم ثبت آن یعنی خودکشی، دارایی میگه چون برای خرید مواد اولیه وام گرفتید باید عین همان مبلغ رو خرید مواد اولیه داشته باشین ولی ما خیلی خیلی کمتر اعلام کردیم
زمانی مدیریت وام رو میگرفتن گفتم اگر فاکتور به دارایی بره حتما دفاتر رد میشه، بانک هم فاکتور رو ارسال نکرده. ولی دارایی از رو چکی که بانک در وجه شرکت دیگه کشیده متوجه این عملیات شدن
انسان شکست نمي خورد بلکه دست از تلاش بر ميدارد

آفلاین مرتضی رئیسی

xx - وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده - متا
پاسخ : وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده
« پاسخ #6 : ۱۹ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۸:۴۰ »
سلام
براساس قانون مبارزه با پولشوئی کلیه بانکها و موسسات مالی اعتباری در زمان اعطای وام موظف هستند که گزارش انرا به اداره دارئی بدهند واصلا سیستم بانکها بطوری تغییر و طراحی گردیده است که تا شماره ملی و کد اقتصادی وارد نشود ایشان امکان ثبت وام را ندارند و در خصوص وامهای مشارکت که واریز به حساب فروشنده انجام میشود اطلاعات ایشان هم ثبت میشود چون برای ما خرید است و برای ایشان فروش.

آفلاین فريدون مظفرنژاد

xx - وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده - متا
پاسخ : وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده
« پاسخ #7 : ۱۹ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۳:۱۹ »
با تشکر از استادهای عزیزم آقای مظفرنژاد و جناب رئیسی
وام رو ثبت کردم ، چون عدم ثبت آن یعنی خودکشی، دارایی میگه چون برای خرید مواد اولیه وام گرفتید باید عین همان مبلغ رو خرید مواد اولیه داشته باشین ولی ما خیلی خیلی کمتر اعلام کردیم
زمانی مدیریت وام رو میگرفتن گفتم اگر فاکتور به دارایی بره حتما دفاتر رد میشه، بانک هم فاکتور رو ارسال نکرده. ولی دارایی از رو چکی که بانک در وجه شرکت دیگه کشیده متوجه این عملیات شدن
سلام
بانك حتما فاكتور شما را با تصوير تراز نامه و سود و زيان براي گرفتن گواهي ماده 186 قانون مالياتهاي مستقيم به دارائي فرستاده است .
در طوفانهای زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است .

                                                    دکتر علی شریعتی

آفلاین amir maleki

xx - وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده - متا
پاسخ : وام سرمایه در گردش و ارزش افزوده
« پاسخ #8 : ۱۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۴:۴۵ »
سلام
بانك حتما فاكتور شما را با تصوير تراز نامه و سود و زيان براي گرفتن گواهي ماده 186 قانون مالياتهاي مستقيم به دارائي فرستاده است .
باسلام و احترام خدمت تمامی استادان

راستش داشتم این پست را مطالعه می کردم گفتم این اطلاعات را برای همه عزیزان این تالار بگذارم تا استفاده بکنند

معمولا تمامی بانک ها بعد از تقاضای شرکت  برای دریافت وام مبالغ بالای 1/500/000/000 از واحد اعتبارات بانک طی استعلامی که از اداره مالیاتی می گیرند وام را پرداخت می کنند(همان گواهی موضوع ماده 186 قانون مالیات مستقیم)

بنر بعد از آخرین ارسال در مرجع مالیات بر ارزش افزوده


اشتراک گذاری از طریق facebook اشتراک گذاری از طریق linkedin اشتراک گذاری از طریق twitter

xx
نحوه ثبت فروش بدون ارزش افزوده به سازمان های معاف در اظهارنامه ارزش افزوده

نویسنده naznin

2 پاسخ ها
1394 مشاهده
آخرين ارسال ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۶:۲۶
توسط naznin
xx
میتوان ارزش افزوده پرداختی را در اظهارنامه ارزش افزوده گزارش نکرد ؟

نویسنده davod.dashti

10 پاسخ ها
4153 مشاهده
آخرين ارسال ۱۴ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۹:۰۲
توسط سعید خطیبی
xx
ثبت ارزش افزوده در مورد كالاهاي معاف از كسر ارزش افزوده

نویسنده kendooss

1 پاسخ ها
900 مشاهده
آخرين ارسال ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۹:۱۴
توسط ALIREZABAGHERI
xx
ثبت نام در مالیات ارزش افزوده شرکتی که کالاهای معاف از مالیات ارزش افزوده دارد

نویسنده acc.naseri

3 پاسخ ها
2283 مشاهده
آخرين ارسال ۱۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۳:۲۰
توسط kiarash
xx
ارزش افزوده هزینه حمل پس از محاسبه ارزش افزوده فاکتور وجداگانه محاسبه می گردد؟

نویسنده reza dehghani

3 پاسخ ها
7914 مشاهده
آخرين ارسال ۱۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۹:۲۷:۲۵
توسط فريدون مظفرنژاد
xx
اثبات مبلغ ارزش افزوده خرید جهت تهاتر با ارزش افزوه فروش

نویسنده R23

2 پاسخ ها
1981 مشاهده
آخرين ارسال ۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۷:۰۵
توسط فريدون مظفرنژاد
 


anything